Månedens butik: Børkop Cykler / BCBikeshop.dk
Foto: Børkop Cykler / BCbikeshop.dk
01.11.2016 @ 00:00

Månedens butik i november er Børkop Cykler, der har gennemgået en større renovering og også fået en webshop, BCbikeshop.dk.

Navnet Børkop Cykler kan du nævne over stort set hele landet, så har de inkarnerede cykelelskere aflagt butikken eller webshoppen et besøg. På de over 20 år forretningen har været i familien Knudsens eje, er succesen kun blevet større. I dag er butikken vokset til at inkludere både hverdagscykler, børnecykler, mountainbikes og racercykler i alle prislag.

 

High-end cykler

Det, der adskiller Børkop Cykler fra andre cykelforretninger, er deres ekspertise i salg og specialbygning af high-end cykler. Du finder et omfattende udvalg af forskellige brands, der kun er få forhandlere af i landet - hvis andre overhovedet - både inden for racercykler og mountainbikes.

 

Udover at have et bredt udvalg af lækre mærker som Colnago, Pinarello, Ridley, Giant, Bianchi, Santa Cruz og Trek, har du som kunde også mulighed for fuldkommen at designe din drømmecykel.

 

Børkop Cykler har gennem mange år specialiseret sig i specialopbygning af cykler - også cykler til langt over 100.000 kroner - så der er ingen drøm, der er for stor eller for lille til, at Børkop Cykler kan realisere den.   

 

 

Alt til dig og din cykel

Udover din drømmecykel finder du selvfølgelig også alt i tilbehør og komponenter i både forretningen og på webshoppen. Udvalget spænder bredt fra cykelhjelme og cykeltøj til bagskiftere og kranksæt. Hvis du skal bruge en cykelkurv eller et batteri til din elcykel, finder du det hos Børkop Cykler samt på BCBikeshop.dk.

 

Certificeret værksted

Børkop Cykler sætter en ære i at have et professionelt værksted på adressen. Alle mekanikere er certificerede og yder den bedste service til både dig og din cykel.

 

Det dygtige mekanikerteam sørger for at få dig tilbage på vejen så hurtigt som muligt, og Børkop Cykler har flere officielle certificeringer som servicecenter for blandt andet FOX og Shimano.

 

Ligeledes gør det store lager af alt inden for reservedele fra f.eks. Shimano og Campagnolo det muligt for mekanikerne at udføre specialopbygninger og -reparationer hurtigt. 

 

High-end

To gange om året slår Børkop Cykler dørene op for deres High-end-weekend, som er blevet et af de mest eksklusive kundearrangementer i danske cykelforretninger. Det næste arrangement står endda lige for døren. Torsdag, fredag og lørdag i uge 44 (d. 3.-5. nov.) slår Børkop Cykler dørene op til et hav af gode tilbud og spændende oplevelser for cykelfolket.

 

Under High-end-weekenden flyttes der rundt på hele butikken, så du kan se og opleve de fede nye cykelmodeller. Samtidig sørger Børkop Cykler for, at der er så mange gode tilbud, at kunderne kommer fra hele landet for at gøre en god handel. Dette værende hvad enten du søger et godt tilbud på hverdagscyklen, eller du vil have en ny high-end racercykel.

 

 

I løbet af de tre dage High End-weekenden varer, besøger repræsentanter fra alle de bedste cykelmærker forretningen. Det betyder, at du som kunde kan få den mest præcise vejledning og svar på alle dine spørgsmål fra de helt rigtige eksperter, inden du vælger cykel eller udstyr.

 

Hold også et ekstra øje med de sociale medier op til High-end-weekenderne, da der bliver arrangeret forskellige konkurrencer fyldt med gode præmier. Gå ind og følg Børkop Cykler / BCBikeshop på Facebook - så går du aldrig glip af et godt tilbud.

 

BCBikeshop er Børkop Cykler på nettet

Meget er sket over det seneste års tid, med udvidelse af den fysiske forretning og opstart af webshoppen BCBikeshop.dk.

 

Baggrunden for webshoppen skal findes i, at Børkop Cykler altid har været gode til at tiltrække kunder fra hele landet - ja, sågar udlandet - men den potentielt lange vej kan virke afskrækkende, hvis man blot har brug for et enkelt sæt dæk. Derfor åbnede online-versionen af Børkop Cykler - BCBikeshop - i marts 2016. 

 

Her får kunderne de samme gode tilbud og det samme store udvalg, som de finder i den fysiske forretning, for alle skal have mulighed for at få det bedste udstyr til de bedste priser. Denne nye satsning har allerede givet pote, og det er tydeligt, at interessen er tilstede. Derfor sidder der også flere medarbejdere klar ved tasterne til at sørge for, at webshoppen konstant er opdateret, og som kan hjælpe med spørgsmål. Der bliver ligeledes sørget for, at dine varer bliver pakket og sendt så hurtigt som muligt, da hovedparten af alle produkterne er at finde direkte på forretningens lager.

 

 

___________________________________________________________________________

TIDLIGERE MÅNEDENS BUTIK PÅ MOTIONSFELTET.DK

> Månedens butik i oktober: Ciclismo

> Månedens butik i september: Vangàrd

> Månedens butik i august: Trek Bicycle Store Copenhagen
> Månedens butik i juli: Trek Bicycle Store Højbjerg
> Månedens butik i juni: Børkop Cykler/BCbikeshop.dk

> Månedens butik i maj: pronghornracing.dk

> Månedens butik i april: Velo Pavé

> Månedens butik i marts: Alexandersen Cykler

> Månedens butik i februrar: Buhlcykler.dk

> Månedens butik i januar: Lindbergsport

> Månedens butik i december: Rex Cykler

> Månedens butik i november: Cycle Sport Silkeborg

> Månedens butik i oktober: Soigneur

> Månedens butik i september: Coolshop

> Månedens butik i august: Cykelservice Fredericia

> Månedens butik i juli: Canyon

> Månedens butik i juni: Bikeworld Silkeborg

> Månedens butik i maj: Vendelboe Cykler 

> Månedens butik i april: Rose Bikes
___________________________________________________________________________

Giro-spillet åbnet for tilmelding
Første cykelmagasin på gaden
Første udgave af Motionsfeltet.dk's nye magasin er landet på gaden! Læs det nu og få også adgang til 7 tidligere magasinet, som er udgivet af Bikemania Magazine.
Følg Romandiet Rundt på Feltet.dk's app
Følg Kasper Asgreen, Michael Valgren, Andreas Kron, Johan Price-Pejtersen samt Christopher Juul-Jensen i Romandiet Rundt.
Produktnyt: Cannondales nye Scalpel er bygget til at begejstre
I dag lancerer Cannondale en helt ny model af deres ikoniske Scalpel. Cannondales ultra lette nye cross-country mountainbike er på vej på markedet.
Cykelsportens Myter: Oplev Rolf, Holm og Bastian Emil
Den 11. juni gæster Brian Holm, Rolf Sørensen og Bastian Emil Goldschmidt Det Ny Teater til en snak om cykelsportens barske storhed og varmer op til Tour de France 2024. 
Test: Ekoi Gara MIPS Air
EKOI Gara MIPS Air er en let, velventileret og komfortabel hjelm.
Hør dansk MTB-stjerne sætte ord på triumf
Simon Andreassen tog i går en af karrierens største sejre, da han vandt mountainbike World-Cuppen i Araxá i Brasilien. Efter sejren var han overvældet, men prøvede at sætte ord på triumfen.
Se Simon Andreassen vinde stor World Cup-sejr
Simon Andreassen vandt anden afdeling af World Cuppen - se hele den dramatiske sidste omgang.
Simon Andreassen vinder i World Cuppen
Danske Simon Andreassen vandt sensationelt anden afdeling af World Cuppen.

Instagram #motionsfeltet

ANNONCE

Seneste indlæg i debatten

Frank van den Broek fortsatte DSMs helt ustoppelige succes med sejr på kongeetapen, og nu skal meget gå galt, hvis ikke også det hollandske hold skal vinde samlet. De kan endda fortsætte succesen lørdag, hvor der venter en af de to helt lette etaper, når der skal sluttes i sprinterbyen Izmir, hvor de rene sprintere kan se frem til deres første opgør siden 1. etape. Læs artiklen her https://www.feltet.dk/nyheder/optakt_7_etape_af_presidential_tour_of_trkiye_2024/Brandon McNulty rejste sig efter en skuffende start på løbet og tog en ganske suveræn sejr på den vigtige enkeltstart, der samtidig sendte Juan Ayuso i trøjen. Den store spanier har derfor nu kurs mod sin anden sejr i et WorldTour-etapeløb, men forinden skal han overleve den vigtigste bjergtest, når løbet lørdag fortsætter med sin kongeetape, der dog byder på en relativt blød målstigning og en del modvind i finalen. Læs artiklen her https://www.feltet.dk/nyheder/optakt_4_etape_af_tour_de_romandie_2024/Juan Ayuso kan stadig mærke, at kroppen ikke er helt på toppen efter oplevelsen i Fleche Wallonne. Læs artiklen her https://www.feltet.dk/nyheder/ayuso_er_stadig_maerket_af_kuldechok/I disse dage køres Tour de Romandie, som vi dækker intenst. Hver dag skriver vores ekspert, Emil Axelgaard, optakter til etaperne, og som led heri analyserer han den foregående dags begivenheder. Vi bringer her hans analyse af 3. etape. Læs artiklen her https://www.feltet.dk/nyheder/tour_de_romandie-analyse_da_det_arabiske_tempomirakel_fortsatte/

Vær med i klubben - find en cykelklub i nærheden af dig

Team Motionsfeltet.dk

Vil du også gerne deltage i cykelløb i ind- og udland?

ANNONCE

Motionsfeltet.dk   •   Åsvinget 5   •   9800 Hjørring   •   Tlf. 5155 8966   •   info@motionsfeltet.dk   •   Cookieindstillinger

Andet