Ved at bruge vores tjenester accepterer du samtidig vores brug af cookies.OKLÆS MERE OM COOKIES »

Månedens butik: Cycle Sport Silkeborg
Foto: Cycle Sport Silkeborg
Af: Lasse Wedege Penning 01.11.2015 @ 08:00

November måneds cykelbutik er Cycle Sport Silkeborg, der er en alsidig butik med noget, som meget få butikker har: En specialiseret kvindeafdeling.

Cycle Sport Silkeborg har en mission: De ønsker at ændre på de gamle forestillinger om, at en cykelbutik er et beskidt værksted i en gammel kælder. Hos Cycle Sport Silkeborg vil du opleve en super moderne cykelbutik med et stort udvalg af tøj og accessories, som er nøje udvalgt - og et topmoderne cykelværksted!

 

Den tidskrævende proces, det kan være at finde den rette cykel, tager de sig tid til i Cycle Sport Silkeborg, hvor de gør alt for at yde en service og vejledning i topklasse. De har derfor også et testcenter, hvor det er muligt at teste et bredt udvalg af cykler fra både Specialized og BMC samt hjul fra Mavic og Roval og gafler fra FOX.

 

 

"Hos Cycle Sport Silkeborg mener vi, det skal være en særlig oplevelse at købe cykel og cykeludstyr. Derfor har vi skabt en helt unik forretning, hvor professionel vejledning og lækre omgivelser går hånd i hånd," fortæller Frederik fra Cycle Sport Silkeborg.

 

Butikken forhandler både landevejsracere, mountainbikes og hverdagscykler og garanterer til enhver tid høj kvalitet på deres produkter, og de har et bredt udvalg af udstyr og cykler fra Specialized, BMC, Mavic, Fox, Endura, USWE, Evoc, American Classic og en lang række andre producenter. Oven i købet har de som meget få andre cykelbutikker en afdeling specifikt med udstyr for kvinder.

 

 

”Det er vigtigt for os at understrege, at vi ikke er en 'dyr' butik, men at vi har cykler og udstyr i ALLE prisklasser. Vi har i butikken også et Body Geometry FIT Rum, hvor vi kan hjælpe dig med den helt rigtige position på din cykel. Vores Body Geometry FIT bliver efteruddannet hvert år, hvilket er din garanti for en professionel oplevelse," slår de fast."

 

I Cycle Sport Silkeborg er det tydeligt, at de brænder for cykelsporten, og de har med deres nye butik skabt fantastiske rammer for din næste handel. Du kan besøge butikken på Håndværkervej 8b i Silkeborg samt på deres hjemmeside eller gå ind på Facebook og bliv en del af teamet.

 

 

BESØG CYCLE SPORTS HJEMMESIDE HER

 

____________________________________________________________________________

 

TIDLIGERE MÅNEDENS BUTIK

> Månedens butik i oktober: Soigneur

> Månedens butik i september: Coolshop

> Månedens butik i august: Cykelservice Fredericia

> Månedens butik i juli: Canyon

> Månedens butik i juni: Bikeworld Silkeborg

___________________________________________________________________________

 

Python Pro udvider med nyt banebrydende koncept
Den danske cykelproducent, Python Pro, har udvidet deres koncept med et nyt og meget spændende tiltag til forbrugeren, hvor de kan spare 3.000 kroner.
Test: Giant Trance 29 2019
Er du på jagt efter en mountainbike, der kan bruges til at til det meste, er Giant Trance 29 et rigtigt godt bud.
Produktnyt: PurePowers Carbo Race nu med "dansk" smag
Endelig et energipulver med ægte dansk smag! Purepower har lanceret en ny smag til deres populære energipulver-serie. 
Team Sky med ny aerodynamisk teknologi
Team Sky har indgået et strategisk samarbejde med virksomheden Swiss Side, som er eksperter i aerodynamik og tidsoptimering.
Garmin opkøber Tacx
Garmin opkøber Tacx, som er en af de førende producenter af indendørs hometrainers.
GOOD VIBES ONLY – VM i cykelcross – cykelturist i Bogense
I forbindelse med mit medlemskab på Team Motionsfeltet.dk har jeg fået en invitation til at skrive om mit liv og mine erfaringer med motionscykling her på Motionsfeltet.dk. Jeg er ikke journalist, og jeg er ikke licensrytter eller noget, der ligner…
Cykelrejser: Hvor går turen til i 2019?
Vinmarker i Appenninerne, alpetoppe i Østrig, cykeludlejning på Mallorca eller smørrebrød i Danmark.
Test: Bontrager Ion 100 R / Flare R City lygtesæt
Masser af synlighed i en lille pakke, gør dette til et lygtesæt som især egner sig til kørsel i byområder.
Test: Kryptonite Alley F-650 forlygte
En kraftig og effektiv forlygte, som kan det hele og leverer en bred række af gode lysmuligheder til især landevejen.

Instagram #motionsfeltet

Seneste indlæg i debatten

Hej. Vi er et lille foretagende med lille økonomi uden støtte. Min Far, Per Nielsen vil i en alder af 62 stille til start i et af verdens hårdeste cykelløb. Indtil videre er vi på 5 crew medlemmer der skal sørge for at Per Nielsen kun skal tænke på at cykle. Vi skriver herinde for at finde en ægte cykelentutiast der både kender noget til cykler og cykel mentaliteten. Der kan trække 14 dage plus/minus et par dage da løbet varer 13 dage, med en egen betaling på 2.000 kroner og betaling af egen mad. Derudover er fly og eventuelle ophold undervejs på turen være dækket af Per Nielsen selv. Er der en eller flere interesseret, eller kender nogen der kunne vlre interesseret kan i skrive i opslaget her og kan gå i dybden af hvad denne oplevelse vil indebære. Selve løbet køres tirsdag den 11. juni og 13 dage frem. Simone Velasco (Neri Sottoli-Selle Italia-KTM) tog karrierens første sejr, da han på fornem vis vandt den italienske klassiker Trofeo Laigueglia. Riwan Readynez gjorde sæsondebut i løbet, og havde Joans Aaen med i morgenudbruddet. Læs artiklen her https://www.feltet.dk/nyheder/italiener_snyder_riwal_readynez_og_favoritterne_i_laiguegila/John Degenkolb (Trek-Segafredo) krydsede i dag stregen først på fjerde etape af Tour de la Provence, men det var kampen mellem Gorka Izagirre (Astana Pro Team) og Simon Clarke (Team EF Education First), der løb med opmærksomheden. Izagirre endte med at vinde med under et sekund. Læs artiklen her https://www.feltet.dk/nyheder/millimetertaet_klassement_stjaeler_fokus_fra_degenkolb_sejr_i_provence/Hvilke af nedestående racerdæk er bedst, og hvad kan bedst betale sig. Conti GP 4000 II Vittoria Corsa G+ Evt. Conti GP 5000

Vær med i klubben - find en cykelklub i nærheden af dig

Team Motionsfeltet.dk

Vil du også gerne deltage i cykelløb i ind- og udland?

Motionsfeltet.dk   •   Åsvinget 5   •   9800 Hjørring   •   Tlf. 5155 8966   •   info@motionsfeltet.dk

Boligadvokat