Månedens butik: Cycle Sport Silkeborg
Foto: Cycle Sport Silkeborg
01.11.2015 @ 08:00

November måneds cykelbutik er Cycle Sport Silkeborg, der er en alsidig butik med noget, som meget få butikker har: En specialiseret kvindeafdeling.

Cycle Sport Silkeborg har en mission: De ønsker at ændre på de gamle forestillinger om, at en cykelbutik er et beskidt værksted i en gammel kælder. Hos Cycle Sport Silkeborg vil du opleve en super moderne cykelbutik med et stort udvalg af tøj og accessories, som er nøje udvalgt - og et topmoderne cykelværksted!

 

Den tidskrævende proces, det kan være at finde den rette cykel, tager de sig tid til i Cycle Sport Silkeborg, hvor de gør alt for at yde en service og vejledning i topklasse. De har derfor også et testcenter, hvor det er muligt at teste et bredt udvalg af cykler fra både Specialized og BMC samt hjul fra Mavic og Roval og gafler fra FOX.

 

 

"Hos Cycle Sport Silkeborg mener vi, det skal være en særlig oplevelse at købe cykel og cykeludstyr. Derfor har vi skabt en helt unik forretning, hvor professionel vejledning og lækre omgivelser går hånd i hånd," fortæller Frederik fra Cycle Sport Silkeborg.

 

Butikken forhandler både landevejsracere, mountainbikes og hverdagscykler og garanterer til enhver tid høj kvalitet på deres produkter, og de har et bredt udvalg af udstyr og cykler fra Specialized, BMC, Mavic, Fox, Endura, USWE, Evoc, American Classic og en lang række andre producenter. Oven i købet har de som meget få andre cykelbutikker en afdeling specifikt med udstyr for kvinder.

 

 

”Det er vigtigt for os at understrege, at vi ikke er en 'dyr' butik, men at vi har cykler og udstyr i ALLE prisklasser. Vi har i butikken også et Body Geometry FIT Rum, hvor vi kan hjælpe dig med den helt rigtige position på din cykel. Vores Body Geometry FIT bliver efteruddannet hvert år, hvilket er din garanti for en professionel oplevelse," slår de fast."

 

I Cycle Sport Silkeborg er det tydeligt, at de brænder for cykelsporten, og de har med deres nye butik skabt fantastiske rammer for din næste handel. Du kan besøge butikken på Håndværkervej 8b i Silkeborg samt på deres hjemmeside eller gå ind på Facebook og bliv en del af teamet.

 

 

BESØG CYCLE SPORTS HJEMMESIDE HER

 

____________________________________________________________________________

 

TIDLIGERE MÅNEDENS BUTIK

> Månedens butik i oktober: Soigneur

> Månedens butik i september: Coolshop

> Månedens butik i august: Cykelservice Fredericia

> Månedens butik i juli: Canyon

> Månedens butik i juni: Bikeworld Silkeborg

___________________________________________________________________________

 

Første cykelmagasin på gaden
Første udgave af Motionsfeltet.dk's nye magasin er landet på gaden! Læs det nu og få også adgang til 7 tidligere magasinet, som er udgivet af Bikemania Magazine.
Følg Romandiet Rundt på Feltet.dk's app
Følg Kasper Asgreen, Michael Valgren, Andreas Kron, Johan Price-Pejtersen samt Christopher Juul-Jensen i Romandiet Rundt.
Produktnyt: Cannondales nye Scalpel er bygget til at begejstre
I dag lancerer Cannondale en helt ny model af deres ikoniske Scalpel. Cannondales ultra lette nye cross-country mountainbike er på vej på markedet.
Test: Ekoi Gara MIPS Air
EKOI Gara MIPS Air er en let, velventileret og komfortabel hjelm.
Hør dansk MTB-stjerne sætte ord på triumf
Simon Andreassen tog i går en af karrierens største sejre, da han vandt mountainbike World-Cuppen i Araxá i Brasilien. Efter sejren var han overvældet, men prøvede at sætte ord på triumfen.
Se Simon Andreassen vinde stor World Cup-sejr
Simon Andreassen vandt anden afdeling af World Cuppen - se hele den dramatiske sidste omgang.
Simon Andreassen vinder i World Cuppen
Danske Simon Andreassen vandt sensationelt anden afdeling af World Cuppen.
Vi vil lave Danmarks bedste cykelmagasin - hjælp os!
Nu inviterer vi dig til at være med til at præge, hvilken retning Motionsfeltet.dk's nye digitale cykelmagasin skal have.
Skovbrand hærger kendt stigning
Senest i marts satte en 18-årige dansker ny rekord på Coll de Rates.

Instagram #motionsfeltet

Motionsfeltet.dk   •   Åsvinget 5   •   9800 Hjørring   •   Tlf. 5155 8966   •   info@motionsfeltet.dk   •   Cookieindstillinger

Andet