Ved at bruge vores tjenester accepterer du samtidig vores brug af cookies.OKLÆS MERE OM COOKIES »

Månedens butik: Cycle Sport Silkeborg
Foto: Cycle Sport Silkeborg
Af: Lasse Wedege Penning 01.11.2015 @ 08:00

November måneds cykelbutik er Cycle Sport Silkeborg, der er en alsidig butik med noget, som meget få butikker har: En specialiseret kvindeafdeling.

Cycle Sport Silkeborg har en mission: De ønsker at ændre på de gamle forestillinger om, at en cykelbutik er et beskidt værksted i en gammel kælder. Hos Cycle Sport Silkeborg vil du opleve en super moderne cykelbutik med et stort udvalg af tøj og accessories, som er nøje udvalgt - og et topmoderne cykelværksted!

 

Den tidskrævende proces, det kan være at finde den rette cykel, tager de sig tid til i Cycle Sport Silkeborg, hvor de gør alt for at yde en service og vejledning i topklasse. De har derfor også et testcenter, hvor det er muligt at teste et bredt udvalg af cykler fra både Specialized og BMC samt hjul fra Mavic og Roval og gafler fra FOX.

 

 

"Hos Cycle Sport Silkeborg mener vi, det skal være en særlig oplevelse at købe cykel og cykeludstyr. Derfor har vi skabt en helt unik forretning, hvor professionel vejledning og lækre omgivelser går hånd i hånd," fortæller Frederik fra Cycle Sport Silkeborg.

 

Butikken forhandler både landevejsracere, mountainbikes og hverdagscykler og garanterer til enhver tid høj kvalitet på deres produkter, og de har et bredt udvalg af udstyr og cykler fra Specialized, BMC, Mavic, Fox, Endura, USWE, Evoc, American Classic og en lang række andre producenter. Oven i købet har de som meget få andre cykelbutikker en afdeling specifikt med udstyr for kvinder.

 

 

”Det er vigtigt for os at understrege, at vi ikke er en 'dyr' butik, men at vi har cykler og udstyr i ALLE prisklasser. Vi har i butikken også et Body Geometry FIT Rum, hvor vi kan hjælpe dig med den helt rigtige position på din cykel. Vores Body Geometry FIT bliver efteruddannet hvert år, hvilket er din garanti for en professionel oplevelse," slår de fast."

 

I Cycle Sport Silkeborg er det tydeligt, at de brænder for cykelsporten, og de har med deres nye butik skabt fantastiske rammer for din næste handel. Du kan besøge butikken på Håndværkervej 8b i Silkeborg samt på deres hjemmeside eller gå ind på Facebook og bliv en del af teamet.

 

 

BESØG CYCLE SPORTS HJEMMESIDE HER

 

____________________________________________________________________________

 

TIDLIGERE MÅNEDENS BUTIK

> Månedens butik i oktober: Soigneur

> Månedens butik i september: Coolshop

> Månedens butik i august: Cykelservice Fredericia

> Månedens butik i juli: Canyon

> Månedens butik i juni: Bikeworld Silkeborg

___________________________________________________________________________

 

Test: Bontrager Ballista cykelsko
Ultrakomfortabel racersko i høj kvalitet i minimalistisk design og med alternativ placering af BOA-spændet.
Produktnyt: QM Sportscare produkter
Ny serie af belgisk udviklede og producerede produkter er landet i Danmark. Produkterne tilbyder cykelrytteren komfort og pleje i alverdens afskygninger.  
Se verdensmester Valverdes nye cykel og udstyr
Man er ikke i tvivl om, at det er verdensmesteren, der kører rundt på denne cykel.
Elcykler stormer - ny klub og UCI arrangerer VM
Elcykler boomer på verdensplan, men indtil videre er salget ikke eksploderet i Danmark, men det stiger dog hvert år. Men producenterne og grossisterne i Danmark forventer, at de næste to år slå elcykler for alvor igennem i Danmark også. 
CykelSportMesse i Aarhus med gratis adgang
Efter 10 års succes i Roskilde, gør CykelSportMessen nu sit indtog i Aarhus. Messen slår dørene op lørdag den 26. og søndag den 27. oktober - og der er gratis adgang.
Mecklenburg Vorpommern åbner op for spændende cykelmuligheder
Mecklenburg Vorpommern er på mange måder en uopdaget perle for cyklister. Som delstat i det gamle Østtyskland har området ligget i mølpose adskillige år, og man er nu i fuld gang med at modernisere, så alt kommer op på vestligt niveau.
Job: Bjarne Egedesø A/S søger Servicetekniker/Intern sælger
Egedesø søger en ny medarbejder, og det kunne måske være dig? Se nedenstående stillingsopslag.
Test: Roeckl Ibros cykelhandsker
Roeckl er specialister i cykelhandsker og ses jævnligt på flere topatleter - tidligere har blandt andet vores egen Lasse Norman Hansen brugt handskerne flittigt under hans banetriumfer.
Smukke panoramaudsigter og udfordrende nedkørsler
Hohe Salve i Kitzbüheler Alpen er stedet, hvor du finder et stort net af brede grusstier velegnede til gravel-bikes eller hardtail-mountainbikes samt tekniske og udfordrende nedkørsler, der er perfekte til brede dæk og fuldt affjedrede trial-bikes.

Instagram #motionsfeltet

Motionsfeltet.dk   •   Åsvinget 5   •   9800 Hjørring   •   Tlf. 5155 8966   •   info@motionsfeltet.dk

Boligadvokat