Ved at bruge vores tjenester accepterer du samtidig vores brug af cookies.OKLÆS MERE OM COOKIES »

Månedens butik: Cycle Sport Silkeborg
Foto: Cycle Sport Silkeborg
Af: Lasse Wedege Penning 01.11.2015 @ 08:00

November måneds cykelbutik er Cycle Sport Silkeborg, der er en alsidig butik med noget, som meget få butikker har: En specialiseret kvindeafdeling.

Cycle Sport Silkeborg har en mission: De ønsker at ændre på de gamle forestillinger om, at en cykelbutik er et beskidt værksted i en gammel kælder. Hos Cycle Sport Silkeborg vil du opleve en super moderne cykelbutik med et stort udvalg af tøj og accessories, som er nøje udvalgt - og et topmoderne cykelværksted!

 

Den tidskrævende proces, det kan være at finde den rette cykel, tager de sig tid til i Cycle Sport Silkeborg, hvor de gør alt for at yde en service og vejledning i topklasse. De har derfor også et testcenter, hvor det er muligt at teste et bredt udvalg af cykler fra både Specialized og BMC samt hjul fra Mavic og Roval og gafler fra FOX.

 

 

"Hos Cycle Sport Silkeborg mener vi, det skal være en særlig oplevelse at købe cykel og cykeludstyr. Derfor har vi skabt en helt unik forretning, hvor professionel vejledning og lækre omgivelser går hånd i hånd," fortæller Frederik fra Cycle Sport Silkeborg.

 

Butikken forhandler både landevejsracere, mountainbikes og hverdagscykler og garanterer til enhver tid høj kvalitet på deres produkter, og de har et bredt udvalg af udstyr og cykler fra Specialized, BMC, Mavic, Fox, Endura, USWE, Evoc, American Classic og en lang række andre producenter. Oven i købet har de som meget få andre cykelbutikker en afdeling specifikt med udstyr for kvinder.

 

 

”Det er vigtigt for os at understrege, at vi ikke er en 'dyr' butik, men at vi har cykler og udstyr i ALLE prisklasser. Vi har i butikken også et Body Geometry FIT Rum, hvor vi kan hjælpe dig med den helt rigtige position på din cykel. Vores Body Geometry FIT bliver efteruddannet hvert år, hvilket er din garanti for en professionel oplevelse," slår de fast."

 

I Cycle Sport Silkeborg er det tydeligt, at de brænder for cykelsporten, og de har med deres nye butik skabt fantastiske rammer for din næste handel. Du kan besøge butikken på Håndværkervej 8b i Silkeborg samt på deres hjemmeside eller gå ind på Facebook og bliv en del af teamet.

 

 

BESØG CYCLE SPORTS HJEMMESIDE HER

 

____________________________________________________________________________

 

TIDLIGERE MÅNEDENS BUTIK

> Månedens butik i oktober: Soigneur

> Månedens butik i september: Coolshop

> Månedens butik i august: Cykelservice Fredericia

> Månedens butik i juli: Canyon

> Månedens butik i juni: Bikeworld Silkeborg

___________________________________________________________________________

 

Hærvejsløbet satser på elcykler
Når Danmarks største cykelevent skydes i gang lørdag 29. juni 2019, bliver det ikke kun med rå pedalkraft. Nu åbner arrangørerne også officielt for elcykler.
Hærvejsløbet satser på elcykler
Når Danmarks største cykelevent skydes i gang lørdag 29. juni 2019, bliver det ikke kun med rå pedalkraft. Nu åbner arrangørerne også officielt for elcykler.
Test: Bkool Smart Pro 2
Bkool har lavet er rigtigt godt bud på en Smarttrainer, der er fornuftig til prisen og som kan bruges til forskellige online træningsplatforme.
Test: Bédée 43 ML base layer fra Louison Bobet
En lækker svedtrøje, som ikke sidder malet på og derved henvender sig til mange ryttertyper.
Adventskalender: Få Michael Valgrens bog til halv pris
Hver søndag i advent vil Feltet.dk have et super tilbud fra enten vores webshop eller en ekstern partner.
Boganmeldelse: Cykeltræning af Claus Hechmann
Bogen Cykeltræning er det seneste skud på stammen, af bøger der hjælper én med at komme i bedre form. Vi har læst bogen og kommer her med vores anmeldelse af den.
Boganmeldelse: Lars Bak - Hjælperytteren
Seneste skud på stammen af cykelbøger udgivet i 2018 er “Lars Bak - Hjælperytteren”. Vi har læst bogen og kommer her med en anmeldelse af den.
Verdens første kommercielle e-cycling hold er dansk - Er du god nok, kan du komme på
Fusion ECT er verdens første kommercielle e-cyling hold. Holdet har tolv ryttere på kontrakt, og efter lanceringen for seks uger siden har interessen været så stor, at holdet nu etablerer et ”stagiare”-hold, som vil gå under navnet Fusion EVO. Hvis du er god nok, kan du blive en af dets ryttere.
Produktnyt: Specialized Angi
Specialized lancerer banebrydende teknologi, som giver venner og familie besked, hvis uheldet er ude og fortæller dem præcis, hvor du er, så hjælp kan sendes afsted. Feltet.dk har eksklusivt fået teknologien til test og talt med ingeniørerne bag udviklingen.

Instagram #motionsfeltet

Motionsfeltet.dk   •   Åsvinget 5   •   9800 Hjørring   •   Tlf. 5155 8966   •   info@motionsfeltet.dk

Boligadvokat