01.10.2015 @ 08:18

Oktober måneds cykelbutik er Soigneur, en af landets mest imødekommende "legetøjsbutikker for voksne" med cykler og udstyr i alle prisklasser.

Navnet 'Soigneur' betyder "at tage sig af". Det er samtidig også et velkendt begreb i cykelverdenen, nemlig det man kalder den person, der tager sig af de professionelle cykelryttere. En soigneur er personen, der hjælper cykelrytteren med alt fra mad og pleje til massage og så videre.

 

Inspirationen til cykelbutikken Soigneur skal findes i ovenstående sætning, og Soigneur stræber således efter at hjælpe de københavnske cykelentusiaster med et stærkt udvalg af cykler, beklædning og tilbehør.

 

 

Eller som Kim, den ene ejer af Soigneur, udtrykker det:

 

Vi har et ønske om at ændre kundernes billede af, at en cykelbutik er et beskidt værksted, hvor man får olie på tøjet. Butikken er en moderne cykelbutik med et stort udvalgt af tøj og accessories. Vi har håndplukket alle varerne og kører efter princippet "super kvalitet eller bedst til prisen". Vi ønsker samtidig at give vores kunder en super service ved køb af deres cykel. Det kræver mere tid end normalt, og derfor har vi valgt at koncentrere os om landevejscykler, TT-cykler og crosscykler,” fortæller medejeren.

 

Og noget tyder på, at denne opskrift har virket efter hensigten, for Soigneur har netop slået dørene op til helt nye lokaler på Strandvejen 8 på Østerbro i København

 

Det er vigtigt for os at signalere, at vi ikke er en dyr butik, men at vi har cykler og udstyr i ALLE prisklasser. Vores cykler starter fra 10.000 kroner og ender ved cirka 120.000 kroner. Det vil sige alle niveauer, og vi fører mærker som BMC, Colnago, Merckx, og Ridley," fortæller Kim.

 

Ud over de rigtige cykler så fylder beklædning mere og mere i Soigneur og særligt butikkens samarbejde med tøjfirmaet Rapha er ret enestående. Men derudover er det faktisk butikkens egne designs, der fylder mest på hylderne.

 

 

Soigneur-sættet fremstilles i samarbejde med belgiske Bioracer og tæller lige nu fem forskellige designs, hvoraf det ene er designet specifikt til Team Soigneur // FBL. Sættene forhandles i øjeblikket kun i butikken på Østerbro, men der arbejdes i skrivende stund på en webshop, så også resten af Danmark får chancen for at få fingrene i de populære sæt.

 

I Soigneur brænder alle for cykelsporten, og de har med den nye butik skabt en fantastisk arbejdsplads, som de selv kalder en "legetøjsbutik for voksne". Du kan både besøge butikken på Strandevejen 8 i København og på deres hjemmeside eller se nærmere på deres Facebook eller Instagram.

 

BESØG SOIGNEURS HJEMMESIDE HER

 

____________________________________________________________________________

 

TIDLIGERE MÅNEDENS BUTIK

> Månedens butik i september: Coolshop

> Månedens butik i august: Cykelservice Fredericia

> Månedens butik i juli: Canyon

> Månedens butik i juni: Bikeworld Silkeborg

> Månedens butik i maj: Vendelboe Cykler 

___________________________________________________________________________

Giro-spillet åbnet for tilmelding
Første cykelmagasin på gaden
Første udgave af Motionsfeltet.dk's nye magasin er landet på gaden! Læs det nu og få også adgang til 7 tidligere magasinet, som er udgivet af Bikemania Magazine.
Følg Romandiet Rundt på Feltet.dk's app
Følg Kasper Asgreen, Michael Valgren, Andreas Kron, Johan Price-Pejtersen samt Christopher Juul-Jensen i Romandiet Rundt.
Produktnyt: Cannondales nye Scalpel er bygget til at begejstre
I dag lancerer Cannondale en helt ny model af deres ikoniske Scalpel. Cannondales ultra lette nye cross-country mountainbike er på vej på markedet.
Cykelsportens Myter: Oplev Rolf, Holm og Bastian Emil
Den 11. juni gæster Brian Holm, Rolf Sørensen og Bastian Emil Goldschmidt Det Ny Teater til en snak om cykelsportens barske storhed og varmer op til Tour de France 2024. 
Test: Ekoi Gara MIPS Air
EKOI Gara MIPS Air er en let, velventileret og komfortabel hjelm.
Hør dansk MTB-stjerne sætte ord på triumf
Simon Andreassen tog i går en af karrierens største sejre, da han vandt mountainbike World-Cuppen i Araxá i Brasilien. Efter sejren var han overvældet, men prøvede at sætte ord på triumfen.
Se Simon Andreassen vinde stor World Cup-sejr
Simon Andreassen vandt anden afdeling af World Cuppen - se hele den dramatiske sidste omgang.
Simon Andreassen vinder i World Cuppen
Danske Simon Andreassen vandt sensationelt anden afdeling af World Cuppen.

Instagram #motionsfeltet

ANNONCE

Vær med i klubben - find en cykelklub i nærheden af dig

Team Motionsfeltet.dk

Vil du også gerne deltage i cykelløb i ind- og udland?

ANNONCE

Motionsfeltet.dk   •   Åsvinget 5   •   9800 Hjørring   •   Tlf. 5155 8966   •   info@motionsfeltet.dk   •   Cookieindstillinger

Andet