17.12.2015 @ 09:00

Hver dag fra den 24. november og 24 dage frem præsenterer Feltet.dk og Motionsfeltet.dk en julegaveidé til dig. I dag er turen kommet til Garmin Edge 520 fra Fri BikeShop.

Garmin Edge 520 cykelcomputer er Garmins landevejsgadget og første af deres cykelcomputere, der er kompatibel med Strava live segmenter.

 

Garmin Edge 520 er til konkurrencecyklisten og inkluderer præcis de features, som konkurrencerytteren ønsker. Den registrerer Functional Threshold Power (FTP), watt per kilo, VO2-max og restitutionsanbefaling. Derudover er den kompatibel med VectorTM og Varia Rearview Radar. Det er en effektiv cykelcomputer til landevejskørsel.

 

Garmin Edge 520 har indbygget GPS med funktioner såsom automatisk uploads, live tracking, smart-notifikationer, send/modtag-kurser, deling på sociale medier og vejret. Det hele gøres automatisk via Garmin Connect.

 

For konkurrencecyklisten er det den rette størrelse cykelcomputer med de rette oplysninger, når man er fokuseret på sin cykeltræning.

 

Netop nu kan du spare 800 kroner og få en Garmin Edge 520 cykelcomputer til kun 2.499 kroner hos Fri BikeShop.

 

 

 

Tidligere julegaveidéer:

> 24. november: Sigma Sport PowerLED EVO forlygte

> 25. november: Mavic Ksyrium Pro Plus skoovertræk

> 26. november: Oakley Radarlock

> 27. november: Sportsophold på Comwell Sport Rebild Bakker

> 28. november: atnu energiproduktpakke

> 29. november: Bryton Cardio 60 R pulsur

> 30. november: Vangàrd retrotøj

> 1. december: MTB for begyndere

> 2. december: Polar M450 cykelcomputer

> 3. december: Djuva ID-armbånd

> 4. december: Mountainbikeophold på Feriecenter Slettestrand

> 5. december: Lake MXZ 303 vinterstøvler

> 6. december: SLC LED forlygte

> 7. december: Assos Cento S7 cykelbukser

> 8. december: Assos Jingo cykelhjelm

> 9. december: S-Works Evade cykelhjelm

> 10. december: Sportsophold i Rebild Bakker

> 11. december: Polar V650 cykelcomputer

> 12. december: GripGrab Nordic

> 13. december: Adidas Evil Eye Evo solbriller

> 14. december: GripGrab Arctic

> 15. december: GripGrab Polaris

> 16. december: Træningslejr på Mallorca

Giro-spillet starter i dag kl. 14.00
Deltag i årets Giro d'Italia managerspil starter i dag klokken 14.00. Spillet slutter søndag den 26. maj 2024.
Dansk etapesejr og førertrøje i Fredsløbet
17-årige Albert Withen Philipsen var suveræn på dagens enkeltstart i Fredsløbet og sejrede suverænt. Danskeren er ny mand i førertrøjen.
Følg Giroen på Feltet.dk's app - nye funktioner
Følg Giro d'Italia på Feltet.dk's app. Følg Alexander Kamp, Tobias Lund, Michael Valgren, Mikkel Honoré samt Mikkel Bjerg på tætteste hold.
Se Jørgen Leths cykelfilm gratis og hør ham fortælle om dem
Jørgen Leths Giro d’Italia-dokumentar ’Stjernerne og vandbærerne’ har 50 års jubilæum. Nu kan du se den samt ’En forårsdag i helvede’ og ’Den umulige time’ gratis online på Filminstituttets streamingsite 'Danmark på Film' og høre et spritnyt interview med Jørgen Leth om hans epokegørende cykelfilm.
Shimano-ligaen skudt i gang i Holte
Årets største danske liga, Shimano-Ligaen, i mountainbike blev i weekenden skudt i gang.
Første cykelmagasin på gaden
Første udgave af Motionsfeltet.dk's nye magasin er landet på gaden! Læs det nu og få også adgang til 7 tidligere magasinet, som er udgivet af Bikemania Magazine.
Produktnyt: Cannondales nye Scalpel er bygget til at begejstre
I dag lancerer Cannondale en helt ny model af deres ikoniske Scalpel. Cannondales ultra lette nye cross-country mountainbike er på vej på markedet.
Cykelsportens Myter: Oplev Rolf, Holm og Bastian Emil
Den 11. juni gæster Brian Holm, Rolf Sørensen og Bastian Emil Goldschmidt Det Ny Teater til en snak om cykelsportens barske storhed og varmer op til Tour de France 2024. 
Test: Ekoi Gara MIPS Air
EKOI Gara MIPS Air er en let, velventileret og komfortabel hjelm.

Instagram #motionsfeltet

ANNONCE

Seneste indlæg i debatten

Tak-tak..... jeg er blevet en smule klogere, men not really, tror min virkelige anke ligger i symbiosen af moderne tech i selve cyklen - når “det at cykle” blir erstattet med data. Anyways, der er et par kommentarer der er direkte forkerte (lad være med at skifte gear når du kører op-op-op, du risikerer at kværne bagskifter (been there, done that ;-) ) - konstruktionen af selve systemet er jo 1500% det samme som det har været siden ’37 eller hvornår det nu var det blev fundet på), vedligeholdelse er vel præcis den samme som altid, bortset fra at der nu vel skal uppes firmware og den slags røvsygeligheder…. og den dér med slid på kabler køber jeg heller ikke ind på, har kørt 7-8-9 år uden at skifte kabler på mekanisk, funker flawless….. Og jeres diskbremser ;-) Yes-yes, de er bare så meget federe og fred være med det - skal hilse og sige at jeg har kørt ned af Courchevel, Semnoz og Col de la Croix de Fer i frådende thunderstorms på rim brakes og aviser på maven uden problemer. Men! Jeg er som der blir nævnt - jo bare en gennemsnitlig dansk motionscyklist ude på landevejen og det er da muligt at der er fordele hvis man er pro, MEN…. Jeg kan ikke få matematikken til at gå op, DE 491 GRAM!, firehundredeenoghalvfems. Lad os bare tage the nutcase, Michael Rasmussen, som eksempel - han plejede jo at spare vægten på sikkerhedsnålene til rytternummer væk - er sku ret sikker på at han ikke frivilligt lige ville smide 1/2 kilo ekstra på cyklen - uanset hvor meget hurtigere han kunne skifte gears. Jeg tror i virkeligheden at vi skal tilbage til the usual, hvordan kan cykelindustrien og deres multi-milliard forretning blive ved med at holde aktionærene glade hvis ikke de kan få os til med jævne mellemrum at skifte alt grejet ud… Men fuck det lort, jeg er super glad for min ny luksus cykel - men holdet mig i al evighed til en off-line Edge 500 og rækker spottende tunge at gamle mænd derude som påstår at wattpedaler bare er der fedeste der er sket siden opfindelsen af… hjulet…. Up Yours, Kør hårdt!Det var ikke et skræmmende UAE-mandskab, der iscenesatte Tadej Pogacar på 1. etape af Giroen, men sloveneren er ikke nervøs. Læs artiklen her https://www.feltet.dk/nyheder/pogacar_maner_til_ro_efter_bekymrende_takter/Det er nu mest fordi lukningen af løbet forhindrer mig i at sykrondyrke to af mine ynglingsbeskæftigelser, cykelløb og babe watching, de har altså bare pænere ben!!!Et styrt kort inden Colle della Maddalena blev dyrt for Visma l Lease a Bike. Læs artiklen her https://www.feltet.dk/nyheder/foerste_rytter_ude_af_giroen_visma_mister_vigtig_loejtnant/

Vær med i klubben - find en cykelklub i nærheden af dig

Team Motionsfeltet.dk

Vil du også gerne deltage i cykelløb i ind- og udland?

ANNONCE

Motionsfeltet.dk   •   Åsvinget 5   •   9800 Hjørring   •   Tlf. 5155 8966   •   info@motionsfeltet.dk   •   Cookieindstillinger

Andet