24.11.2015 @ 09:00

Hver dag fra den 24. november og 24 dage frem præsenterer Feltet.dk og Motionsfeltet.dk en julegaveidé til dig. I dag er turen kommet til forlygten Sigma Sports PowerLED EVO fra Lindbergsport.

Sigma Sports PowerLED EVO er en drøm for alle nat-ryttere med sine 900 lumen. og dermed 400 % mere lys end den tidligere model; LED-lampen guider dig sikkert gennem ethvert terræn, og den er derfor oplagt i de mørke timer i skoven, hvilket der jo er mange af i denne tid.

 

Sammen med den nye skræddersyede optik har det lille lysgeni sikret sig en ensartet belysning af områderne i de umiddelbare nærhed, side og afstand. Med en kompakt form og attraktivt design leverer lampen et sportsligt image til styret eller hjelmen. Afhængigt af det valgte lysniveau vil brændetiden være mellem tre og 11 timer, så man kan fuldføre sin cykeltur. Dette er muligt med det genopladelige IION XL batteri.

 

Lygten lyser sporet fantastisk godt op, så man er sikker på at kunne holde sig på rette vej.

 

Her er lygten, som klarer enhver opgave, om det er landevejen eller i skoven efter mørkets frembrud. Lygten har 100 meters sigtbarhed samt en perfekt spredning af lysstrålen, som netop også gør den optimal at bruge MTB-cyklen i skoven. Man oplever ikke, at der bliver mørkt fremad sporet, selv ved kraftig udsving med styret. Sigma Sport PowerLED EVO bliver heller ikke varm på grund af den optimale varmespredning gennem de store køleribber. Samtidig er den vandtæt og vejer kun 140 gram!

 

Normalprisen er 2.349 kroner, men i anledning af julen kan du få Sigma Sport PowerLED EVO til 998 kroner hos Lindbergsport.

 

PowerLED EVO funktioner:

- Multi-chip LED-teknologi

- 900 lumen

- Ekstra lang brændetid med konstant lysstyrke (3 timer/1,5 time kraft, 5 timer/2,5 time standard, 11 timer/5,5 time energibesparende tilstand med IION XL/IION)

- 4 tilstande: Kraft, standard, energibesparende og blinkende tilstand

- Ekstremt slidstærk aluminiumhus

- Vandtæt

- Multi-trins batterikapacitetsindikator

- Uden brug af værktøj klik-montering (Unifit 22-32 mm)

- Horisontal justerbar

- Tænd beskyttelse (dobbeltklik for ON)

- Inkl. IION XL (IION kompatibel)

- Lav vægt: 140 gram

 

Følg Romandiet Rundt på Feltet.dk's app
Følg Kasper Asgreen, Michael Valgren, Andreas Kron, Johan Price-Pejtersen samt Christopher Juul-Jensen i Romandiet Rundt.
Produktnyt: Cannondales nye Scalpel er bygget til at begejstre
I dag lancerer Cannondale en helt ny model af deres ikoniske Scalpel. Cannondales ultra lette nye cross-country mountainbike er på vej på markedet.
Test: Ekoi Gara MIPS Air
EKOI Gara MIPS Air er en let, velventileret og komfortabel hjelm.
Hør dansk MTB-stjerne sætte ord på triumf
Simon Andreassen tog i går en af karrierens største sejre, da han vandt mountainbike World-Cuppen i Araxá i Brasilien. Efter sejren var han overvældet, men prøvede at sætte ord på triumfen.
Se Simon Andreassen vinde stor World Cup-sejr
Simon Andreassen vandt anden afdeling af World Cuppen - se hele den dramatiske sidste omgang.
Simon Andreassen vinder i World Cuppen
Danske Simon Andreassen vandt sensationelt anden afdeling af World Cuppen.
Vi vil lave Danmarks bedste cykelmagasin - hjælp os!
Nu inviterer vi dig til at være med til at præge, hvilken retning Motionsfeltet.dk's nye digitale cykelmagasin skal have.
Skovbrand hærger kendt stigning
Senest i marts satte en 18-årige dansker ny rekord på Coll de Rates.
Andreassen åbner World Cuppen med top 10-placering
I weekenden blev der i Brasilien taget hul på årets World Cup-sæson.

Instagram #motionsfeltet

ANNONCE

Vær med i klubben - find en cykelklub i nærheden af dig

Team Motionsfeltet.dk

Vil du også gerne deltage i cykelløb i ind- og udland?

ANNONCE

Motionsfeltet.dk   •   Åsvinget 5   •   9800 Hjørring   •   Tlf. 5155 8966   •   info@motionsfeltet.dk   •   Cookieindstillinger

Andet