19.09.2021 @ 07:00

Garmin Rally XC200 pedalerne fra Garmin har wattmålere i begge cykelpedaler, som giver dig pålidelige effektmålinger og er nem at overføre fra cykel til cykel - uanset cykeltype.

Unboxing: Garmin Rally XC200 wattpedaler

Fakta:

Batteritype: LR44/SR44 (x4)

Batterilevetid: Op til 120 timer (med LR44-batteri)

Vægt: 444 g

Vandtæthed.: IXP7

Maksimal ryttervægt: 105 kilo

Nøjagtighed: +/- 1,0%

Klampetype: SHIMANO SPD

Q-faktor: 53 mm (55 mm med medfølgende 2 mm skive)

Stack-højde: 13,5 mm

Feltkalibrering

Justerbar udløserspænding

Garmin Connect™

Måleposition: spindel

Kommunikation: ANT+® og Bluetooth®

Vejledende udsalgspris: 9399,- kroner

 

I kassen:

Garmin Rally XC200 pedaler

Klampehardware

55 mm Q-faktor skive

Dokumentation
 

Introduktion

De slanke Garmin Rally XC200 pedaler monteres, som alle andre pedaler og er derfor nemme at flytte fra cykel til cykel.

 

Pedalerne er kompatible med Shimano SPD klamper og nemme af klikke i. De er ligeledes kompatible med Edge® cykelcomputer og Garmin Connect app, så det er nemt at opdatere software og overføre din data. Med 120 timers batterilevetid, skulle du gerne kunne komme ud på nogle gode lange træningsture.

 

Du skulle gerne kunne dykke langt ned i dine præstationer ved blandt andet at måle den samlede effekt og kadence. Synkroniser dine data med de apps du foretrækker og få en mere detaljeret analyse og datadeling. Pedalerne kan bruges på landevej, cross, gravel og mountainbike.

 

Pedalerne har effektmålere i begge pedaler i 200-modellen, mens Garmin Rally XC100 pedaler kun har i den ene side. Pedalerne viser mere end bare et watttal, de viser nemlig også avanceret cykeldynamik, som vi vil gå i dybden med senere. 


Test

Lad os starte lige på og hårdt! Hvorfor skal du overveje Garmin Rally XC200 pedaler? Det skal du, hvis du ønsker at blive klogere din cykling, dit tråd og hvis du ønsker at forbedre dig på den mest effektive måde.
 

Vi har testet pedalerne på mountainbike og cross/gravelcykler og kommer her med vores oplevelse af pedalerne.


Unboxing
 



Montering

Første indtryk af pedalerne er, at de er flotte og så er de lidt højere end de almindelige XC pedaler. De få milimeter højere, som pedalerne er, vil for nogen kunne mærkes, mens det for andre vil kræve en justering af sadlen. Jeg kunne faktisk godt mærke, at jeg pludselig sad lavere end normalt, så jeg justerede min sadel herefter. 

 

Normalt spænder jeg ikke mine pedaler, så hårdt da jeg finder det unødvendigt, og så er de også nemmere at spænde af igen. Jeg spænder dem bare fast med hånden. XC200 pedalerne skal spændes forholdsvis hårdt til på pedalarmen med en gaffelnøgle. For mig skulle de spændes hårdere, end man plejede, men jeg tror normalt heller ikke, at jeg spænder mine pedaler særlig hårdt fast. 

 

Det er essentielt for watt-målingen, at pedalerne er spændt hårdt fast på pedalarmen ellers bliver data ikke målt korrekt. 

 

Normalt kan en umbraco nøgle bruges i enden på pedalen for at påmontere den pedalarmen. Det kan man ikke med XC200, der skal du bruge en gaffelnøgle. Men alt i alt super nem at montere og afmontere, hvis du bruger pedalerne på forskellige cykler. Via din cykelcomputer kan du kalibrere den, og det fungerer nemt og hurtigt. Hvis du har en udfordring, så skriver computeren en fejlkode.

 

Rally XC200 pedalerne kan give dig en unik indsigt i en række data, som gør dig til en bedre cykelrytter. Ved at holde øje med centrale elementer kan du få et bedre overblik over dit nuværende niveau, og over hvad du skal gøre for at blive ved på samme måde eller fortsætte for at forbedre dig.

 

Pedalerne giver dig så meget data, som du får indsigt i med Garmin Edge cykelcomputere, at du kan blive helt overvældet, når du starter op.

 

Det blev jeg i hvert fald! 

 

Hvilke data giver pedalerne og hvordan bruges data? 

Om du kører elite, motionist eller pendler, så kan Garmin hjælpe dig med at indsamle de nødvendige data til at dokumentere, hvor hårdt du har trænet eller hjælpe dig med at komme i bedre form.

 

Pedalerne kan selvfølgelig også hjælpe dig med at vise generelle data som:
- Effekt
- Gennemsnits effekt

- 3, 10 og 30 sekunders effekt
- Omgang - effekt
- Sidste omgang - effekt
- Maksimal omgangseffekt
- Maksimal effekt
- Kilojoule

- Watt per kilo
- Gennemsnits watt per kilo
- 3, 10 og 30 sekunder watt per kilo
- Watt per kilo per omgang
- Effektzone
- Tid i effektzoner
- Ensartethed i tråd
- Effektivitet i tråd
- Balance
- Gennemsnits balance
- 3, 10 og 30 sekunders balance
- Balance per omgang
- Intensity factor

- TSS

- Normalized power
- Omgang - normalized power
- Sidste omgang - normalized power
- % af FTP 
​- Lave FTP test


Garmins cykledynamik

Garmin har udvalgte enheder blandt andet disse pedalbaserede effektmålere, som giver dig adgang til Garmins cykledynamik.

Garmins cykledynamik er en række avancerede redskaber, der er beregnet til at give et omfattende indblik i, hvordan du kører, og hvordan din præstation ændres baseret på f.eks. kørestilling, opsætning af cyklen, varighed af cykelturen med mere.

 

Med cykledynamik kan cyklister, trænere, cykelmekanikere og endda fysioterapeuter analysere enkeltdata for at præcisere træningen for den enkelte. 

 

Højre/venstre balance

Garmin Rally XC200 dobbeltsidet pedaler kan adskille effekten i henholdsvis dit venstre ben og dit højre ben, så du ved om det ene ben er mere effektivt end det andet. Med andre ord, hvor symmetrisk du træder i pedalerne. Det kan du ikke med Garmin Rally XC100-modellen, fordi de kun er enkeltsidet, hvilket du skal være opmærksom på, når/hvis du vil købe pedalerne.

 

Studier viser, at en stor ubalance mellem venstre og højre ben kan medføre tidlig træthed samt risiko for skade. Derfor er det godt at vide, om der er betydelig asymmetri, så du kan arbejde på at forbedre det. Symmetri vil sige, at begge ben arbejder lige hårdt, hvilket giver dig større effektivitet.

 

 

Jeg har altid haft oplevelsen af, at mit højre ben klart var stærkest og træk det største læs. Men under træning med XC200 pedalerne kunne jeg løbende følge med på min cykelcomputer og til min store overraskelse se, at det var mit venstre ben, der arbejdede hårdest. Det har givet mig mulighed for at være opmærksom på at bruge begge ben lige meget. 

 

Sidder klamperne og hvordan er trådet på pedalen?

Garmin pedalerne kan også give dig data på, hvordan dit tråd er på pedalen. Det kaldes en måling af midterforskydning af platform (PCO), som beregnes ved at se på, hvordan kraften fordeles henover pedalplatformen, når du træder i pedalen.

 

Det vil sige, at du kan få vist, hvor kraften anvendes relativt til midten af pedalplatformen, og hvordan midterforskydningen af platformen er i løbet af et givet tidsrum. En analyse af disse data kan hjælpe dig med at bestemme den passende indstilling af cyklen samt klampeposition.

 

Dette kan være nyttigt for at forebygge skader.

 

Midterforskydning af platform måles i millimeter. Positive værdier f.eks. +6 mm angiver større kraft mod ydersiden af pedalen, mens negative værdier f.eks. -4 mm angiver større kraft mod indersiden af pedalen.

 

Du kan se disse oplysninger i grafisk format på din Edge-enhed. Den røde linje angiver den aktuelle 10-sekunders gennemsnitsværdi, og den blå linje repræsenterer gennemsnittet for de seneste 30 sekunder.

 

 

Eftersom jeg hurtigt mærkede en forbedring i forhold til højre/venstre justering, er det nærliggende at se på disse data også, da mit tråd på højre benet er meget ligesom illustration oven over, mens mit venstre tråd er tæt på midten af pedalen. Det forklarer måske, hvorfor jeg har haft fornemmelse af, at min højre ben har været stærkest? Men det har bare ikke var effektivt.

 

Jeg vil de næste måneder arbejde henimod at få mit tråd ind på midten af pedalen.

 

Effektfase - også kaldet PP

Effektfasen giver et overblik over, hvor effektiv du i øjeblikket er i din pedalbevægelse. Garmin effektmålere registrerer, hvor benet genererer positivt moment i en pedalbevægelse, og hvor hovedparten af det positive moment opstår.

 

Den registrerer også den vinkel, hvor disse kræfter starter og slutter, og hvor din kraftkoncentration produceres. Hvis du bruger en dobbeltfølende effektmåler, kan du bringe analysen et skridt videre og se, om der er forskelle mellem venstre og højre ben.

 

Effektfasen måles som en kombination af grader og buelængde, idet 0 grader repræsenterer klokken 12-positionen - altså pedalen er helt oppe, mens 180 grader repræsenterer klokken 6-positionen - altså nedalen er helt i bund.

 

Længden af effektfasen måles som forskellen mellem start- og slutvinklerne. En startvinkel for effektfase på 5 grader og en slutvinkel for effektfase på 220 ville for eksempel repræsentere en buelængde for effektfasen på 215 grader.

 

Med dobbeltfølende pedaler får du disse oplysninger for både højre og venstre ben. Derefter kan du se, hvor hovedparten af kraften produceres ved måling af topeffektfasen (PPP - Peak Power Phase).

 

Standardindstillingen er, at topeffektfasen repræsenterer 50% af den producerede effekt, men dette kan justeres op eller ned afhængigt af din præference.

 

Målinger af effektfase vises grafisk på Edge-enheder og på Garmin Connect. Dette gør det lettere for dig at visualisere din pedalbevægelse.

 

Denne illustration viser meget godt mit tråd. Jeg kunne helt sikkert arbejde med et rundere tråd, da jeg p.t. er alt for dårlig til at træde rundt, når jeg kører off-road. På landevejen er det dog knapt så galt, men der kan man også nemmere komme ind i et ensartet flow, hvor man i skoven eller på grusstierne, møder flere forhindringer. 

Men fedt pedaler viser, hvad jeg skal arbejde med, de gør dog ikke arbejdet for en...
 

Siddende/stående stilling

Du har sandsynligvis din helt egen præference for stilling på cyklen afhængig af klatring og spurter. Med disse Garmin effektmålere kan du se nærmere på din kørestilling også. Pedalerne registrerer nemlig, hvor meget du sidder og står op på cyklen. Det gør de ved at sammenligne de kræfter, der anvendes mod pedalerne.

 

Din kompatible Edge-cykelcomputer viser derefter den aktuelle stilling, opsummerer, hvor ofte og hvor længe du har opretholdt den stilling, og effektdata - alt sammen i realtid. Så du er opdateret på turen. 
 

Efter cykelturen kan du uploade dataene til Garmin Connect appen eller hvilke træningsapp, som du bruger f.eks. Strava eller Trainingpeaks med flere.

Der kan du se hver stilling, den tilknyttede kadence og hastighed, og du kan sammenligne den tid, du har siddet ned og tiden hvor du har stået op.

 

 

Du kan endda finde ud af, hvordan en bestemt stilling påvirker din effekt, og analysere bjergkørsel og spurter. Disse detaljerede data giver dig et nærbillede af, hvordan du kører og kan være nyttige, når du bestemmer effektiviteten af en stilling og identificerer tendenser for at skifte stilling på bestemte tidspunkter under en cykeltur.

 

Det kommer selvfølgelig også an på, hvordan du føler dig komfortabel med positionen på cyklen. Det hjælper f.eks. ikke noget at stå op på flad vej, hvis du ikke føler dig tryg med det.
 

Konklusion

Garmin XC200 pedaler er et sæt flotte pedaler og meget lette at af- og påmontere mellem forskellige cykler. De er ikke bare et sæt pedaler, men indeholder avanceret teknologi, som uddybet ovenfor.

Garmin XC200 pedaler er på mange områder, som at have en personlig træner til rådighed ved hver eneste træning. Alt din træning bliver nøje overvåget og analyseret, så du ved præcis, hvor du skal sætte ind for at finjustere din træning. 

 

Du kan følge med i dine data undervejs, mens du sidder på cyklen og efter endt træning, kan du uploade data for en grundigere analyse.

 

I starten var jeg overvældet over alt de data, som jeg skulle forholde mig til, samtidig med jeg skulle cykle og undgå at styrte på de tekniske spor.

 

Mit råd vil helt klart være, at de første par gange, du cykler med pedalerne, skal du kun forholde dig til få funktioner. Du kan nemt komme til at sidde og se på alle de mange data og ikke forholde dig til ruten. Det havde jeg i hvert fald svært ved - eventuelt gør de første par gange på nogle ruter du kender rigtig godt eller på landevejen.
 

Hvis du går i dybden med hver eneste data, kan du opnå en ekstremt grundig analyse af din træning, hvilket danner grundlaget for, at du kan forbedre dig. 
 

Pedalerne er uden tvivl til dig, der virkelig er seriøs med din træning, så er pedalerne en rigtig god investering. Hvis du hovedsageligt bruger cyklen som transportmiddel eller måske blot træner en gang om ugen, så får du ikke fuldt udbytte af pedalerne.

 

Sådan har vi testet: Vi har kørt med pedalerne 2-3 gange om ugen henover forår og sommer i Danmark på både tørre veje, våde veje og kuperet terræn.
 

Stillet til rådighed af: Garmin

Følg Vueltaen på Feltet.dk's app
Kom helt tæt på Vuelta a España på Feltet.dk's app. Følg Mattias Skjelmose kamp i klassementet og de øvrige danskere i årets sidste Grand Tour. 
Stor konkurrence: Vind Cannondale-cykel til 22.000 kr
Svar rigtigt på 3 spørgsmål, så kan du vinde en Cannondale cykel til en værdi på 22.000 kroner.
Dansker snupper anden medalje ved MTB-VM
Tobias Lillelund har vundet sin anden medalje ved mountainbike VM i Andorra. 
Ny bog: Cykelsportens historie
Bogen "Cykelsportens historie" udkommer den 13. september 2024. 
Asgreen afslører sjov Roglic-historie
Kasper Asgreen har en sjov fortid med stjernen Primoz Roglic, som igen blusede op på gårdagens etape af Vuelta a España.
Kæmpe dansk triumf ved VM: Guld og bronze!
Det danske multitalent, Albert Withen Philipsen, har genvundet sin VM-titel i mountainbike. 
Test: Garmin EDGE 1050
Den nye Garmin EDGE 1050 har hævet barren for, hvad en cykelcomputer kan. En blanding af eksisterende og nye funktioner pakket ind i den sædvanlige Garmin kvalitet - den bliver et sikker hit.
Test: Reform Seymour sadel
Reform Seymour sadlen er et godt bud på at optimere både komfort og effektivitet i trådet med sin individuelle tilpasning til siddelejet.
Produktnyt: BMC URS gravelcykler
BMC lancerer en ny kollektion af gravelcykler optimeret til at give ubegrænset adgang til al slags grus- og terrænkørsel med mottoet: Ride. Unrestrcited.  

Instagram #motionsfeltet

ANNONCE

VUELTA-SPILLET STARTER KL. 17.30 - TILMELD DIG NU!
Deltag i årets Vuelta a España managerspil, som starter lørdag den 17. august 2024 klokken 16.30 med en 12 km enkeltstart. Spillet slutter søndag den 8. september 2024.
Vuelta a España: Ruten, etaper og etapeprofiler
Vuelta a España 2024 har flade enkeltstarter som både åbning og afslutning, men derimellem er der næsten intet fladt terræn i en rute, der lefler for klatrere og afskrækker sprintere.
Cykeldrømmen på Mallorca: Efterårssol, frihed og din nye carbon-racer
Når de danske efterårsregnbyger truer med at dræbe cykelglæden, hvorfor så ikke flygte til Mallorcas flotte bjerge og solrige strande og forvandle drømmen om den perfekte cykelferie til virkelighed? Python Pro ApS præsenterer et unikt tilbud, som ikke kun lader dig nyde en uforglemmelig cykeltur, men også giver dig chancen for at tage din drømmecykel med hjem til en uhørt pris.
Uno-X får ny dansk tøjsponsor
Uno-X Mobility har fra den kommende sæson fået ny dansk tøjsponsor. 
Test: Cannondale Scalpel 1 Lefty
Den nyeste version af Cannondales Scalpel er en rendyrket fartmaskine, der er eminent på de stejle stigninger og nu endnu mere effektiv på de tekniske nedkørsler end tidligere modeller. Cyklen kommer med 120 mm. affjedring foran og bagpå, er blevet mere ”slack” med en kronrørsvinkel på 66,6 rader og øget akselafstand, men bibeholder en racegeometri, hvorved cyklen følger de moderne forskrifter for XC-mountainbikes.
Udskiftning i landsholdet før PostNord Danmark Rundt
En udtagelse til Vuelta a Espana og et brækket kraveben betyder udskiftning på det danske landshold i Danmarks største etapeløb.
Her er overblikket over alt cykling ved OL
OL er i gang. Feltet.dk har samlet overblikket over alle cykeldisciplinerne, så du ved, hvornår du skal følge med.
Dansk stortalent bliver europamester
Ved europamesterskaberne i mountainbike i Sverige er der stor dansk succes.
Cypern: Det oversete paradis for cykelryttere
Næsten 65% af Feltet.dk's læsere rejser med deres cykel, og måske hører du til de heldige, der har prøvet at cykle rundt i bjergene på en solskinsdag?
På ét punkt er Danmark historisk dårlige - på et andet er vi blandt eliten
Gårsdagens resultater er de dårligste siden 1988, men sammenligner man nationernes gennemsnitsresultater er Danmark stadig blandt de bedste.
Det så du ikke på TV: Video viser Koretzky oversatsede
Det franske cykelpublikum havde travlt med at pege fingre af Tom Pidcock ved OL i mountainbike, men var Victor Koretzky selv skyld i, at Tom Pidcock kom tilbage og tog guldmedaljen. 
MTB-legenden i tårer efter OL
En ting gjorde Nino Schurter speciel ked af det efter mountainbikeløbet.
Highlights: Se Pidcocks store comeback
Tom Pidcock blev i dag olympisk mester i mountainbike, trods en kritisk punktering og en kontroversiel afslutning, som bestemt ikke behagede det franske hjemmebanepublikum.
Bliver det endelig til en dansk OL-medalje i år?
Bliver det endelig til en dansk OL-medalje i mountainbike i år?
Produktnyt: Nye aerohjul fra DT Swiss
DT Swiss har genopfundet deres højtydende ARC-hjul og gjort disse endnu bedre og hurtigere, skriver producenten i en pressemeddelelse. 

ANNONCE

Seneste indlæg i debatten

Vi kunne også nævne VM i Australien, hvor han lå i en særdeles fordelagtig position og så bare - ligesom de øvrige udbrydere helt i front - gik helt i stå til sidst, fordi de kørte sygt taktisk. Han har i hvert fald af og til virket som om, at han har fået gummiben i afgørende situationer... I dag ærgrede han sig (kunne jeg se i pressen) over, at han ikke var gået med, da favoritterne rykkede over den næstsidste stigning. Der skete det, at Skjelmose kørte overdrevet forsigtigt, fordi han ikke stolede på sig selv. I stedet skulle han bruge en masse kræfter på et lukke hullet. Men han sagde bagefter, at han egentlig tror, at han godt kunne være gået med i rykket, men her fik han altså nok igen en form for "gummiben" og tog en forkert beslutning. Dog kom han med modstridende udmeldinger, for til Feltet.dk har han sagt, at han havde en dårlig dag og følte sig dårligt kørende. Så det kan jo være lidt både og. Ellers har han kørt fornuftigt og meget taktisk i Vuelta´en. Hans kørsel minder egentlig lidt om Fuglsang i de Grand Tour´s hvor han kørte for klassementet. Han tager ingen chancer og prøver bare at køre konservativt og hænge i. Jeg tænker f.eks. på den GIRO i 2019, hvor Fuglen blev nr. 6 (en relativt svagt besat Giro det år, hvor Tao Geoghegan Hart vandt). Efter at have kørt helt anonymt, men taktisk klogt og bare havde prøvet at hænge med hver dag. En Giro, hvor hans bedste etapeplacering blev en 4. plads. - Jeg mener dog, at Skjelmose er hurtigere end Fuglsang nogensinde har været eller var og derfor burde han i højere grad end Fuglen kunne gå med i de ryk, som vi ser fra favoritterne. Der var Fuglsang undskyldt, i og med han aldrig helt havde det ryk til at gå med og derfor blev nødt til at køre lidt konservativt og finde sit eget tempo. Men Skjelmose HAR jo tempoet i sig, mener jeg... Jeg lagde også mærke til, at Skjelmose før lørdagens etape skrev, at han var "bange" (for at kikse). Måske har han et problem med at leve op til pres, både fra sig selv og omgivelserne. Nu må vi se om han ender som nr. 5 eller 6. Men vinder han ungdomstrøjen og bliver nr. 5-6 stykker, har det været en absolut godkendt Vuelta af Skjelmose. Så må tiden vise, om han har det i sig, som der skal til for at kæmpe om podiet i en Grand Tour de kommende år. Eller om det er bedre, at han satser på mesterskabsløbene eller klassikerne, hvor han jo især i Ardennerne viste et stort potentiale i 2023. Jeg synes stadig, at han mangler lidt for at kunne køre med de allerbedste i en Grand Tour. Men han har vist sig mere holdbar end tidligere og har om ikke andet vist, at han godt kan køre en Top 5-10 stykker. Det kunne Fuglsang jo også, da han blev nr. 7 i Touren og nr. 6 i Giro´en som sine bedste klassementsresultater i Grand Tours. Spørgsmålet er, om Skjelmose nogensinde bliver god nok til at køre om mere end en Top 5-10 stykker i en Grand Tour. Hvis ikke risikerer han at ende som en Fuglsang, der satsede for meget på Grand Tours og først i en sen alder begyndte at indse, at hans virkelige force var endagsløbene... Når dette er sagt, så er han kun 23 år og jeg synes det er helt fair, at han de næste par år prøver at se, hvor langt han kan drive det i Grand Tours. Det ville jo også være ærgerligt, hvis han aldrig får prøvet sig af der. Men som jeg har skrevet før, tror jeg egentlig stadig, at han typemæssigt er mere en klassikerrytter eller en mesterskabsrytter. Men det må tiden vise. ;) Om ikke andet har han da nu vist, at han ikke er uden potentiale for at køre omkring Top 5 i en Grand Tour. Derfor er det nok også fair nok, hvis han igen næste år vil prøve sig af i enten Giro´en, Tour´en eller Vuelta´en. Blot håber jeg, at han ikke helt glemmer endagsløbene, som en vis Vingegaard jo har gjort!Tour of Britain 2024 afrundes med en flad etape, der køres i et vindblæst kystområde, hvorfor en regulær massespurt kan blive forpurret af sidevindsræs, der også kan ændre klassementet. Læs artiklen her https://www.feltet.dk/nyheder/optakt_6_etape_af_tour_of_britain_2024/ takker - jeg er helt på bar bund med kassetter, så der er nok at sætte sig ind i. jeg troede vist, naivt nok, at det mest var “11 gear, det er den her fra Shimano, værsgo’”… hvilket det vel også er, med lidt ekstra oveni. At kunne bruge samme kæde ville være helt optimalt. Det kuperede, italienske endagsløb GP Industria & Artigianato har i et forsøg på at tiltrække større navne indtaget en ny plads i september måned, men kun tre WorldTour-hold er til start. Læs artiklen her https://www.feltet.dk/nyheder/optakt_gp_industria_amp_artigianato_2024/

Vær med i klubben - find en cykelklub i nærheden af dig

Team Motionsfeltet.dk

Vil du også gerne deltage i cykelløb i ind- og udland?

ANNONCE

Følg Vueltaen på Feltet.dk's app
Kom helt tæt på Vuelta a España på Feltet.dk's app. Følg Mattias Skjelmose kamp i klassementet og de øvrige danskere i årets sidste Grand Tour. 
Stor konkurrence: Vind Cannondale-cykel til 22.000 kr
Svar rigtigt på 3 spørgsmål, så kan du vinde en Cannondale cykel til en værdi på 22.000 kroner.
Dansker snupper anden medalje ved MTB-VM
Tobias Lillelund har vundet sin anden medalje ved mountainbike VM i Andorra. 
Ny bog: Cykelsportens historie
Bogen "Cykelsportens historie" udkommer den 13. september 2024. 
Asgreen afslører sjov Roglic-historie
Kasper Asgreen har en sjov fortid med stjernen Primoz Roglic, som igen blusede op på gårdagens etape af Vuelta a España.
Kæmpe dansk triumf ved VM: Guld og bronze!
Det danske multitalent, Albert Withen Philipsen, har genvundet sin VM-titel i mountainbike. 
Test: Garmin EDGE 1050
Den nye Garmin EDGE 1050 har hævet barren for, hvad en cykelcomputer kan. En blanding af eksisterende og nye funktioner pakket ind i den sædvanlige Garmin kvalitet - den bliver et sikker hit.
Test: Reform Seymour sadel
Reform Seymour sadlen er et godt bud på at optimere både komfort og effektivitet i trådet med sin individuelle tilpasning til siddelejet.
Produktnyt: BMC URS gravelcykler
BMC lancerer en ny kollektion af gravelcykler optimeret til at give ubegrænset adgang til al slags grus- og terrænkørsel med mottoet: Ride. Unrestrcited.  

Motionsfeltet.dk   •   Åsvinget 5   •   9800 Hjørring   •   Tlf. 5155 8966   •   info@motionsfeltet.dk   •   Cookieindstillinger

Andet