20.08.2024 @ 17:15

BMC lancerer en ny kollektion af gravelcykler optimeret til at give ubegrænset adgang til al slags grus- og terrænkørsel med mottoet:
Ride. Unrestrcited.

 

BMC åbner op for en verden af eventyr og udforskning med introduktionen af URS Gravel-kollektionen -  en familie af cykler uden begrænsning ifølge schweizerne, som retter blikket mod tiden i naturen på to hjul, uanset hvordan man foretrækker at køre sin terræncykel.
 

Med lanceringen af ​​den nye URS-familie af gravelcykler er ambitionen hos BMC at skabe en cykel, der låser op for en næsten grænseløs rækkevidde med hensyn til topografi, geografi, landskab og muligheder for alle ryttere.


URS-kollektionen giver fire forskellige muligheder med deres egne unikke personligheder og karakteristika: URS, URS 01, URS 01 LT og den elektrisk-forstærkede URS LT AMP. De forskellige versioner giver rytteren mulighed for at tune deres egne køreoplevelser og den elektriske URS AMP LT giver adgang til det allersværest tilgængelige grus.


URS = unrestricted riding
Gravel-disciplinen er efterhånden meget bred og dækker over en lang række kørselsforhold og måder at cykle på. For at imødekomme dette og ive ubegrænset adgang til grusstierne for sin rytter, så har BMC fintunet den nye serie af cykler, som de mener giver den bedste køreoplevelse.


Ifølge BMC opnås dette via en blanding af en progressiv geometri, lav vægt, nem vedligeholdelse og en række andre funktioner, som forbedrer køreoplevelsen.
 
En af den mest markante features er BMC Gravel Fit-geometrien, som består af en lang ramme parret med en kort frempidn for direkte og responsiv styring.

Desuden er krankboksen sænket for bedre greb og stabilitet, mens en kronrørsvinkel på 69.5 grader skal indgyde selvtillid, når terrænet er stejlt.
 

Hovedelementerne for køreoplevelsen er blandt andet:


  • - Integreret opbevaring i skrårøret
     
  • - Udvidet dæk-clearance på op til 47 mm  for øget kontrol og forbedret komfort på de lange eventyr (cyklerne leveres med 44 mm dæk)

  • - Universal Derailleur Hanger (UDH) geardrop for optimeret gearskift  

  • - Robuste designelementer som beskytter ramme, sadelrør og geardrop mod slag fra rødder og sten

  • - Masser af monteringspunkter: Forgaffelbeslag, skærm- og stativbeslag, overrørsmonteringer, der opfylder alle behov for opbevaring, når man tager på eventyr

  • - D-Shape sadelpind som er dropperpost- og D-Fender-kompatibel

  • - Fås i fem størrelser for at passe det bredeste udvalg af ryttere (XS, S, M, L, XL), så alle kan finde deres bedste position

 

URS 01: Affjedring og integration = et nyt rige af grus  

URS 01 er til ryttere, der ønsker eller har brug for det næste performance-niveau og en grusspecifik affjedring, der tilbyder den samme stivhed, som cyklerne uden affjerding.


Cyklens unikke MicroTravel Technology (MTT)-sadelstræbere er udstyret med XCell - en dæmpningsteknologi som med et innovativt og eksklusivt materiale giver en naturlig affjedringsfølelse, som opnås uden at vægten øges. MTT-sadelstræberne kan konfigureres til rytterens vægt og kørestil.

01-modellen inkluderer også tilføjelsen af ​​ICS MTT-frempinden. Den anvender Redshifts afprøvede og testede ShockStop-teknologi parret med innovativ schweizisk teknik for at skabe en affjedret frempind, der er perfekt, når ruten tager dig ind i det ukendte. Ifølge BMC skal det sikre rytteren mere kontrol, mere fart og mindre muskultræthed.

Cockpittet er fuldt integreret i forhold til kabler, men tillader alligevel op til 20 mm. affjedring.

BMC URS 01

URS 01 LT 

Hvis det skal være endnu vildere og du ønsker at tage dine gravelture endnu længere ud og være ekstra modig, så giver URS 01 LT netop muligheden for dette.


Den har nemlig fået tilføjet en ​​MTT Suspension forgaffel, som udvider cyklens rækkevidde.

BMC kalder systemet for MTT Suspension Gaffel x HiRide og det dækker over en affjedret gaffel med en bred vifte af justeringer i en fuldstændig integreret pakke. Gaflen har 20 mm. vandring og kan tilpasses til terræn og ryttervægt.

BMC URS 01 LT.

URS AMP LT: Mere kraft, mere sjov, mere eventyr 

Hvis man tager URS LT og tilføjer den anerkendte TQ HPR50-motor, så får man en cykel lavet til at tackle alt, hvad gravel-genren kan kaste efter en rytter.

URS AMP LT ser ud, føles og lyder som sine familiemedlemmer, den er bare boostet med kraftig, elektronisk motorkraft.

Til rytteren som vil glemme de områder, der normalt er uden for rækkevidde - URS AMP LT åbner døren til en ny verden af grus.

Den elektronisk forstærkede TQ HPR50-drivlinje er lydløs, let, kraftfuld og har en naturlig kørefølelse, samtidig med at den kan levere op til 300 watt.


URS AMP LT

 

Modeller, priser og tilgængelighed

URS, URS 01, URS 01 LT samt URS AMP LT lanceres os forhandlerne i August 2024 i følgende modeller:
 

URS 01 ONE - SRAM RED XPLR AXS / SRAM XX SL Eagle Transmission - 11.999 €

URS 01 THREE - SRAM Force XPLR AXS / SRAM X0 Eagle Transmission - 8.499 €

URS 01 FOUR - SRAM Rival XPLR AXS / SRAM GX Eagle Transmission - 5.999 €

URS TWO - SRAM Apex XPLR AXS / SRAM X1 Eagle AXS - 4.499 €

URS THREE - SRAM Apex 1 / SRAM Apex Eagle - 3.799 €

URS 01 LT ONE - SRAM Force XPLR AXS / SRAM X0 Eagle Transmission - 8.999 €

URS 01 LT TWO - SRAM Rival XPLR AXS / SRAM GX Eagle Transmission - 6.499 €

URS AMP LT TWO - TQ-HPR50 - SRAM Force XPLR AXS / SRAM X0 Eagle Transmission - 9.999 €


(Danske priser er endnu ikke offentliggjort).

Læs mere her

Følg herrernes EM-cykelløb
Kom helt tæt på EM på Feltet.dk's app. Følg Mads Pedersen kamp for at blive europamester. 
Stor konkurrence: Vind Cannondale-cykel til 22.000 kr
Svar rigtigt på 3 spørgsmål, så kan du vinde en Cannondale cykel til en værdi på 22.000 kroner.
Test: Envy Light sommertøj fra Re-Behave
Et lækkert sommersæt med fine features og med en holdning til miljøet.
Dansker snupper anden medalje ved MTB-VM
Tobias Lillelund har vundet sin anden medalje ved mountainbike VM i Andorra. 
Ny bog: Cykelsportens historie
Bogen "Cykelsportens historie" udkommer den 13. september 2024. 
Asgreen afslører sjov Roglic-historie
Kasper Asgreen har en sjov fortid med stjernen Primoz Roglic, som igen blusede op på gårdagens etape af Vuelta a España.
Kæmpe dansk triumf ved VM: Guld og bronze!
Det danske multitalent, Albert Withen Philipsen, har genvundet sin VM-titel i mountainbike. 
Test: Garmin EDGE 1050
Den nye Garmin EDGE 1050 har hævet barren for, hvad en cykelcomputer kan. En blanding af eksisterende og nye funktioner pakket ind i den sædvanlige Garmin kvalitet - den bliver et sikker hit.
Test: Reform Seymour sadel
Reform Seymour sadlen er et godt bud på at optimere både komfort og effektivitet i trådet med sin individuelle tilpasning til siddelejet.

Instagram #motionsfeltet

ANNONCE

Produktnyt: BMC URS gravelcykler
BMC lancerer en ny kollektion af gravelcykler optimeret til at give ubegrænset adgang til al slags grus- og terrænkørsel med mottoet: Ride. Unrestrcited.  
VUELTA-SPILLET STARTER KL. 17.30 - TILMELD DIG NU!
Deltag i årets Vuelta a España managerspil, som starter lørdag den 17. august 2024 klokken 16.30 med en 12 km enkeltstart. Spillet slutter søndag den 8. september 2024.
Vuelta a España: Ruten, etaper og etapeprofiler
Vuelta a España 2024 har flade enkeltstarter som både åbning og afslutning, men derimellem er der næsten intet fladt terræn i en rute, der lefler for klatrere og afskrækker sprintere.
Cykeldrømmen på Mallorca: Efterårssol, frihed og din nye carbon-racer
Når de danske efterårsregnbyger truer med at dræbe cykelglæden, hvorfor så ikke flygte til Mallorcas flotte bjerge og solrige strande og forvandle drømmen om den perfekte cykelferie til virkelighed? Python Pro ApS præsenterer et unikt tilbud, som ikke kun lader dig nyde en uforglemmelig cykeltur, men også giver dig chancen for at tage din drømmecykel med hjem til en uhørt pris.
Uno-X får ny dansk tøjsponsor
Uno-X Mobility har fra den kommende sæson fået ny dansk tøjsponsor. 
Test: Cannondale Scalpel 1 Lefty
Den nyeste version af Cannondales Scalpel er en rendyrket fartmaskine, der er eminent på de stejle stigninger og nu endnu mere effektiv på de tekniske nedkørsler end tidligere modeller. Cyklen kommer med 120 mm. affjedring foran og bagpå, er blevet mere ”slack” med en kronrørsvinkel på 66,6 rader og øget akselafstand, men bibeholder en racegeometri, hvorved cyklen følger de moderne forskrifter for XC-mountainbikes.
Udskiftning i landsholdet før PostNord Danmark Rundt
En udtagelse til Vuelta a Espana og et brækket kraveben betyder udskiftning på det danske landshold i Danmarks største etapeløb.
Her er overblikket over alt cykling ved OL
OL er i gang. Feltet.dk har samlet overblikket over alle cykeldisciplinerne, så du ved, hvornår du skal følge med.
Dansk stortalent bliver europamester
Ved europamesterskaberne i mountainbike i Sverige er der stor dansk succes.
Cypern: Det oversete paradis for cykelryttere
Næsten 65% af Feltet.dk's læsere rejser med deres cykel, og måske hører du til de heldige, der har prøvet at cykle rundt i bjergene på en solskinsdag?
På ét punkt er Danmark historisk dårlige - på et andet er vi blandt eliten
Gårsdagens resultater er de dårligste siden 1988, men sammenligner man nationernes gennemsnitsresultater er Danmark stadig blandt de bedste.
Det så du ikke på TV: Video viser Koretzky oversatsede
Det franske cykelpublikum havde travlt med at pege fingre af Tom Pidcock ved OL i mountainbike, men var Victor Koretzky selv skyld i, at Tom Pidcock kom tilbage og tog guldmedaljen. 
MTB-legenden i tårer efter OL
En ting gjorde Nino Schurter speciel ked af det efter mountainbikeløbet.
Highlights: Se Pidcocks store comeback
Tom Pidcock blev i dag olympisk mester i mountainbike, trods en kritisk punktering og en kontroversiel afslutning, som bestemt ikke behagede det franske hjemmebanepublikum.
Bliver det endelig til en dansk OL-medalje i år?
Bliver det endelig til en dansk OL-medalje i mountainbike i år?
Følg herrernes EM-cykelløb
Kom helt tæt på EM på Feltet.dk's app. Følg Mads Pedersen kamp for at blive europamester. 
Stor konkurrence: Vind Cannondale-cykel til 22.000 kr
Svar rigtigt på 3 spørgsmål, så kan du vinde en Cannondale cykel til en værdi på 22.000 kroner.
Test: Envy Light sommertøj fra Re-Behave
Et lækkert sommersæt med fine features og med en holdning til miljøet.
Dansker snupper anden medalje ved MTB-VM
Tobias Lillelund har vundet sin anden medalje ved mountainbike VM i Andorra. 
Ny bog: Cykelsportens historie
Bogen "Cykelsportens historie" udkommer den 13. september 2024. 
Asgreen afslører sjov Roglic-historie
Kasper Asgreen har en sjov fortid med stjernen Primoz Roglic, som igen blusede op på gårdagens etape af Vuelta a España.
Kæmpe dansk triumf ved VM: Guld og bronze!
Det danske multitalent, Albert Withen Philipsen, har genvundet sin VM-titel i mountainbike. 
Test: Garmin EDGE 1050
Den nye Garmin EDGE 1050 har hævet barren for, hvad en cykelcomputer kan. En blanding af eksisterende og nye funktioner pakket ind i den sædvanlige Garmin kvalitet - den bliver et sikker hit.
Test: Reform Seymour sadel
Reform Seymour sadlen er et godt bud på at optimere både komfort og effektivitet i trådet med sin individuelle tilpasning til siddelejet.

Motionsfeltet.dk   •   Åsvinget 5   •   9800 Hjørring   •   Tlf. 5155 8966   •   info@motionsfeltet.dk   •   Cookieindstillinger

Andet