Ved at bruge vores tjenester accepterer du samtidig vores brug af cookies.OKLÆS MERE OM COOKIES »

TILBAGE TIL OVERSIGTEN

CYKELREJSE TIL CALPE 18-25 FEBRUAR 2017

 

Feltet.dk laver en cykelrejse til Calpe til februar 2017, hvor vi vil tage ned og træne i varmen. Vi tager den tidligere danske mester og professionelle rytter Allan Johansen med som guide. På samme hotel og tidspunkt er Chris Anker Sørensen og Riwal Platform også på hotellet, hvilket vil give muligheder for at møde det danske cykelhold og lave aktiviteter i samarbejde med dem. 

Feltet.dk har fået en unik mulighed for at lave en træningstur i samarbejde med Riwal Platform Cycling Team. Vi laver en oplevelsesrejse og cykelferie til Altea lige syd for Calpe (Spanien), og vi vil gerne have dig med! Vi gør alt for dig, du skal blot tilmelde dig herunder og selv bestille flybilletten, så er du med på turen. En tur, som har lidt mere end alle de andre ture!


Kunne du tænke dig at køre i bjerge i sydens sol? Det nordlige Costa Blanca har et unikt klima i Europa og er næsten altid solrigt. Derfor er det også blevet et populært træningsmål for mange af WorldTour-rytterne. Få nogle kilometer i benene og bliv trænet af en tidligere professionel, få fif og røverhistorier. Vi tilbyder også rullende bikefit, så du kommer til at sidde helt rigtigt på cyklen, så du får det maksimale ud af din træning og styrke.

Du får morgenmad og aftensmaden serveret inklusiv vand og vin. Du skal blot nyde cykelture, som er tilpasset til dit niveau. Vi kører nemlig i flere niveauer, så alle kan være med. 

TIDLIGERE TOUR DE FRANCE-RYTTER OG DANSK MESTER DELTAGER!

Feltet.dk laver turen i samarbejde med rejsearrangøren Ciclotel og er dermed dækket ind under rejsegarantifonden. Med på turen er blandt andet den tidligere danske mester i landevejscykling, Allan Johansen, som har kørt flere år på Bjarne Riis' cykelhold og deltaget i Tour de France.

Allan Johansen har også flere års erfaring som sportsdirektør, og derfor rigtig god til at lære sine erfaringer fra sig. Undervejs på turen vil der også være flere foredrag om aftener, hvor du kan få råd og vejledning. Foredragene er gratis at deltage i og afholdes uden for træningsturene, så alle har mulighed for at deltage. 

Allan Johansen laver også gerne et let bikefit, så du får det optimale ud af din træning og forhåbentligt forebygger skader m.m.

 

HELE RIWAL PLATFORM OG CHRIS ANKER SØRENSEN DELTAGER OGSÅ
Et af Danmarks bedste cykelhold, Riwal Platform Cycling Team, deltager også på turen. De bor på samme hotel om os. Så der er bla mulighed for at rende på hele teamet hver morgen til morgenmaden. Under opholdet vil vi et par gange køre med  RIWAL PLATFORM Cycling Team inden de sætter alt for meget fart på. Det er en unik mulighed for at rulle en tur med professionelle danske ryttere, som skal bygge formen op til 2017-sæsonen.

Vi vil også lave sjove indslag og arrangementer med Riwal Platform Cycling Team undervejs på turen. Hvor stærkt kører du egentligt i forhold til f.eks. Chris Anker Sørensen, Troels Vinther eller Jonas Aaen? Vi har tænkt os at prøve at sammenligne vores tider med deres.

Der vil senere blive koblet flere detaljer på omkring vores tur med Riwal Platform Cycling Team

En aften vil cykelholdet fortælle om deres hold, og hvad de har målsætninger til den kommende sæson. Der vil være mulighed for at stille spørgsmål og komme helt tæt på holdets ryttere. Holdets sportsdirektører Michael Blaudzun deltager også. Michael Blaudzun og Allan Johansen er tidligere holdkammerater, men mens Allan Johansen kun har vundet et dansk mesterskab, så kan Michael Blaudzun prale af hele fem DM-titler. Der skal nok blive tid og lejlighed til at høre røverhistorier fra den gang, hvor de selv var en aktiv del af cykelsporten. 
 

Turen kommer altså til at give dig et indblik i, hvordan det er at være rytter på et professionelt hold. Hvordan påvirker det en person at skulle tænke, sove, leve for cykling døgnet rundt? Og hvad kræver det at drive et hold som Riwal Platform Cycling Team?


ALLE KAN VÆRE MED - KUN 40 PLADSER!

Træningsturene planlægges fra dag til dag. Vi tager højde for niveaforskellige og vejrforhold. Der vil være plads til hygge kørsel og "full gazz". Vi tager både ned for at prøve kræfter med bjergene, men også for at bygge formen stille og roligt op til den danske cykelsæson.

Du bestemmer selvfølgelig selv, om du vil køre alene eller deltage i de guidede ture, som vi tilbyder alle deltagerne. Allan Johansen er guide og står for at guide os rundt i området. På de guidede ture vil vi prøve de mest kende stigninger i Calpe-området. 

4-STJERNET HOTEL I ALTEA

Hotellet er det 4-stjernet hotel, som hedder Cap Negret, der ligger i den nordlige ende af strandpromenaden med alle cafeerne. Hotellet har pool, motionsrum og cykelopbevaring med tilhørende værksted og cykelrengøringsområde til fri afbenyttelse. Hotellet har specialiceret sig i cykelturisme og er inklusiv halv pension med lækker morgenbuffet med alt hvad en cyklist kunne tænke sig. Aftensmaden er med drikkevarer. Hotellet er netop blevet moderniseret så både værelser, restaurant og fællesområder er nyt. Alle værelser har tilmed havusigt.

FACTS OM TUREN OG INKLUDERET I PRISEN


STANDARDPAKKEN
- Dato: 18-25. februar 2017
- Rejsen er inkluderet hotel

- Transfer mellem lufthavn og hotel - afstand cirka 55 km

- Inkluderet lufthavnsskatter

- Syv overnatninger på firestjernet hotel inklusiv halvpension

- Fem guidede ture af forskellig længde og varrighed
- Alle værelser med havudsigt

- Foredrag om at træne rigtigt og bikefit

- Max plads til 40 personer på turen

- Rejsen er dækket af rejsegarantifonden
- Fri benyttelse af cykelrum
- 15% rabat i The Bike Shop
- Gratis cykelruter (ruter fra hotellet)
- Gratis WiFi
- Gratis adgang til fitnessrum
- Gratis vaskeri
- Gratis brug af cykelværksted
- Gratis brug af cykelvaskeområde
- Gratis parkering

Pris 3.895 kroner pr. person i delt dobbeltværelse, hvis du bestiller før den 1. februar. Efter den første februar stiger prisen med 500 kroner pr. person. 

Bemærk: Du har mulighed for at få rabat, hvis du samler en gruppe på ti personer eller derover, så er prisen 3.395 kroner pr. person eller hvis du er medlem af Team Motionsfeltet.dk. Er I ti personer eller mere, som skal afsted, så kontakt Thomas Jensen på 24 40 60 27 eller thomas@feltet.dk


ANBEFALEDE FLYBESTILLINGER


KASTRUP


Afrejse-ankomst (FLY D85371)
11.45 - 15.05

 

Hjemrejse-ankomst (FLY D85370)
08.00 - 11.15

 

AALBORG

 

Afrejse-ankomst (FLY D85379)

20.10 - 23.25 

 

Hjemrejse-ankomst (FLY D85378)
16.15-19.30
 

MULIGE TILKØB

- Et bikefit ved Allan Johansen 500 kroner

- Tillæg for eneværelse per uge 1050 kroner

 

Cykel kan medtges i fly for 1000 kr. se mere på http://www.norwegian.com/dk/rejseinformation/bagage/sportsudstyr/ 

 

LEJE AF CYKEL
- Landevejscykel, 1 uge: 750 kr inkl forsikring.  Europas billigste! bestil via Thomas@feltet.dk se mere på http://www.ciclotel.com/bike-hire-.html 

REJSEFORSIKRING
Ønsker du en rejseforsikring, så skal du selv bestille sådan en ved f.eks. Goudaeller Europæiske.

 

Bestil her: Calpe

TILBAGE TIL OVERSIGTEN

Facts om rejseguiden - bliv en del af den!

Skandinaviens førende portaler for cykelsport besøges dagligt af tusindvis af mænd, kvinder, drenge og piger – i alle aldre. Mange af disse er selv aktive ryttere og søger mod spændende udenlandsk cykelterræn, hvor de ønsker at overvinde sig selv, klargøre sig til den kommende sæson eller blot få sig en cykeloplevelse med hjem.

I 1. januar 2013 lancerede Feltet.dk og Motionsfeltet.dk en Rejseguide for at gøre denne voksende gruppe opmærksomme på de tilbud og muligheder, som findes. Frem for at søge i timevis kan her danne sig et overblik over de mest attraktive cykelrejseselskaber. Rejseguiden er inspireret af den Skoleguide, som allerede findes på Feltet.dk og Motionsfeltet.dk.

Feltet.dk og Motionsfeltet.dk har gennemsnitligt ca. 33.000 daglige besøgende, hvoraf 60% er i alderen 30-60 år og dermed blandt de mest cykelrejselystne. De får på Rejseguiden en unik mulig for at finde og læse om cykelrejseselskaber og – muligheder – samlet på ét sted.

Ønsker du at blive et del af rejseguiden - så kontakt Motionsfeltet.dk på annonce@feltet.dk eller 51 55 89 66

Besøg Rydhave Slots Efterskole på Efterskolernes dag
Rydhave Slots Efterskole satser på at blive landets bedste cykelefterskole. Du har muligheden for at blive en del af den. 
Idrætsefterskolen Klintsøgaards nye linje - Landevejscykling og Mountainbike 2018/19
Kom på besøg på Efterskolernes dag d. 24 september og hils på Michael Rasmussen.
Hvilken Elcykel skal jeg vælge?
Vælg en elcykel - det kan betale sig.
Kom til Specialized Days - og prøv det nyeste udstyr
Specialized åbner dørene op, så du kan få lov til at prøve det nye af de nyeste produkter, som kommer på markedet i 2018.
Første indtryk af de nye Shimano Ultegra-grupper
I denn anden artikel omkring de nye ultegra grupper har Feltet.dk interviewet produktchefen for de nye grupper fra Shimano samt haft et par dage i Østrig, hvor vi har prøvekørt de nye grupper. Her kan du læse om vores første håndsindtryk.
Giv et LIKE - Vind et sæt Lasse Norman cykeltøj
Vind et sæt cykeltøj fra OL-guldvinderen Lasse Norman Hansen, som i øjeblikket kører Vuelta a España. 
Ny MTB-linje på Hald Ege Efterskole
Hald Ege Efterskole starter fra 2018/19 en ny MTB-linje. Kom og hør mere om den på et infomationsmøde eller "Efterskolernes dag".
Kør Tour de Aars igen i weekenden
Oplev motionistcykelløb med stemningen af et professionelt cykelløb. Rytterne vil på ruten være ledsaget af Race Marshals fra Mc Task Force, og der vil være reklamekaravane.
Produktnyt: Elektronisk og mekanisk gruppe fra Shimano
Det er oprindeligt et par måneder siden at Shimano annoncerede deres seneste  Ultegra opgraderinger. Her blev det afsløret af der både kommer en ny DI2 gruppe (elektronisk) kaldet Ultegra R8050 samt en ny mekanisk gruppe med det mundrette navn Ultegra R8000.  

Instagram #motionsfeltet

Vær med i klubben - find en cykelklub i nærheden af dig

Team Motionsfeltet.dk

Vil du også gerne deltage i cykelløb i ind- og udland?

Motionsfeltet.dk   •   Åsvinget 5   •   9800 Hjørring   •   Tlf. 5155 8966   •   info@motionsfeltet.dk

ThomasKristensen.com