Ved at bruge vores tjenester accepterer du samtidig vores brug af cookies.OKLÆS MERE OM COOKIES »

TILBAGE TIL OVERSIGTEN

Skal du med til Paris i 2016?

 

Der stadig pladser på Team Aarhus, Team Himmerland og de to nye hold i 2016, Team Sønderjylland og Team Fyn, til at komme med Tour de Taxa til Paris. Alle interesserede kan sende en tilmelding med ønske om optagelse på et af holdene. Team København har få ledige pladser.

 

Turen starter fredag den 15. juli 2016 med ankomst til Paris den 22. juli afsluttende med Tour de France søndag 24. juli.

 

Prisen for deltagelse

Prisen er for Team Aarhus, Team Fyn og Team Sønderjylland 9.950 kroner sammenlagt. Prisen for Team Himmerland er 10.500 kroner, idet der er en etape ekstra på grund af afstanden. De øvrige to hold har særlige udgifter til færger og/eller har valgt et lidt højere niveau for hoteller, max. prisen er 11.000 kroner.

 

Prisen bliver sammensat af to pakker.

 

1. En overnatnings-/servicepakke til 7.650-8.700 kroner

Denne pakke dækker prisen for syv overnatninger med fuld pension på vej til Paris (Team Himmerland otte) og to overnatninger med morgenmad i Paris, serviceteam på etaperne, diverse fællesomkostninger og desuden kontingent på 200 kroner til foreningen. Prisen for denne del betales direkte til vores leverandør Ørslev Rejser.

 

I oktober åbnes der en særlig afdeling i deres webshop, hvortil der tildeles et link, og deltagerne foretager bestilling og betaling.

Depositum på 3.000 kroner betales ved tilmelding og det resterende beløb senest den 2. maj 2016.

 

OBS! Pakken indeholder ikke hjemtransport, men denne kan bestilles som tilvalg med med bus. Der vil også blive mulighed for at bestille ophold i Paris og bustransport både til og fra Paris til pårørende. Prisen for en busbillet er 650 kroner hver vej.

 

2. En tøjpakke til 2.300 kroner

Pakken består af otte dele fra Xtreme, to jerseys, to par bibshorts, hjelm, løse ærmer/ben og en vindvest. Tøjpakken betales til Xtreme ved bestilling i deres webshop efter tøjprøvningsmøde i december. Prisen er 2.300 kroner.

 

Læs mere og bestil hos Ørslev Rejser.

 

 

    

 

TILBAGE TIL OVERSIGTEN

Facts om rejseguiden - bliv en del af den!

Skandinaviens førende portaler for cykelsport besøges dagligt af tusindvis af mænd, kvinder, drenge og piger – i alle aldre. Mange af disse er selv aktive ryttere og søger mod spændende udenlandsk cykelterræn, hvor de ønsker at overvinde sig selv, klargøre sig til den kommende sæson eller blot få sig en cykeloplevelse med hjem.

I 1. januar 2013 lancerede Feltet.dk og Motionsfeltet.dk en Rejseguide for at gøre denne voksende gruppe opmærksomme på de tilbud og muligheder, som findes. Frem for at søge i timevis kan her danne sig et overblik over de mest attraktive cykelrejseselskaber. Rejseguiden er inspireret af den Skoleguide, som allerede findes på Feltet.dk og Motionsfeltet.dk.

Feltet.dk og Motionsfeltet.dk har gennemsnitligt ca. 33.000 daglige besøgende, hvoraf 60% er i alderen 30-60 år og dermed blandt de mest cykelrejselystne. De får på Rejseguiden en unik mulig for at finde og læse om cykelrejseselskaber og – muligheder – samlet på ét sted.

Ønsker du at blive et del af rejseguiden - så kontakt Motionsfeltet.dk på annonce@feltet.dk eller 51 55 89 66

Besøg Rydhave Slots Efterskole på Efterskolernes dag
Rydhave Slots Efterskole satser på at blive landets bedste cykelefterskole. Du har muligheden for at blive en del af den. 
Idrætsefterskolen Klintsøgaards nye linje - Landevejscykling og Mountainbike 2018/19
Kom på besøg på Efterskolernes dag d. 24 september og hils på Michael Rasmussen.
Hvilken Elcykel skal jeg vælge?
Vælg en elcykel - det kan betale sig.
Kom til Specialized Days - og prøv det nyeste udstyr
Specialized åbner dørene op, så du kan få lov til at prøve det nye af de nyeste produkter, som kommer på markedet i 2018.
Første indtryk af de nye Shimano Ultegra-grupper
I denn anden artikel omkring de nye ultegra grupper har Feltet.dk interviewet produktchefen for de nye grupper fra Shimano samt haft et par dage i Østrig, hvor vi har prøvekørt de nye grupper. Her kan du læse om vores første håndsindtryk.
Giv et LIKE - Vind et sæt Lasse Norman cykeltøj
Vind et sæt cykeltøj fra OL-guldvinderen Lasse Norman Hansen, som i øjeblikket kører Vuelta a España. 
Ny MTB-linje på Hald Ege Efterskole
Hald Ege Efterskole starter fra 2018/19 en ny MTB-linje. Kom og hør mere om den på et infomationsmøde eller "Efterskolernes dag".
Kør Tour de Aars igen i weekenden
Oplev motionistcykelløb med stemningen af et professionelt cykelløb. Rytterne vil på ruten være ledsaget af Race Marshals fra Mc Task Force, og der vil være reklamekaravane.
Produktnyt: Elektronisk og mekanisk gruppe fra Shimano
Det er oprindeligt et par måneder siden at Shimano annoncerede deres seneste  Ultegra opgraderinger. Her blev det afsløret af der både kommer en ny DI2 gruppe (elektronisk) kaldet Ultegra R8050 samt en ny mekanisk gruppe med det mundrette navn Ultegra R8000.  

Instagram #motionsfeltet

Vær med i klubben - find en cykelklub i nærheden af dig

Team Motionsfeltet.dk

Vil du også gerne deltage i cykelløb i ind- og udland?

Motionsfeltet.dk   •   Åsvinget 5   •   9800 Hjørring   •   Tlf. 5155 8966   •   info@motionsfeltet.dk

ThomasKristensen.com