Ved at bruge vores tjenester accepterer du samtidig vores brug af cookies.OKLÆS MERE OM COOKIES »

Af: Christian Berg 11.11.2017 @ 14:22

Nyhederne fra cykelverdenen vil blive leveret direkte i din indbakke, og du kan tilmeld vinde billetter til Danish Bike Award og et gavekort.

Feltet.dk udsender hver morgen klokken 07.00 et morgennyhedsbrev, og det samme gør vi klokken 19.00. Her er de seneste 12 timers nyheder præsenteret i et lækkert design. Du har desuden selv mulighed for at vælge, hvilke emner du ønsker nyhedsbrev om.

 

Feltet.dk er også klar med en ny funktion, BREAKING NEWS, og du har mulighed for at få sendt alle de helt store breaking news-artikler direkte til din mail. Det betyder, at du med det samme bliver opdateret på vigtigste og mest opsigtsvækkende nyheder i dansk og international cykelsport.

 

Hvis du tilmelder dig til Feltet.dks nyhedsbrev inden den 15. november kan du vinde et gavekort på 1.000 kroner til Juhl Cycling. Vi udlodder også 5 x 2 billetter til Danish Bike Award 2017, der bliver afholdt den 17. november i Docken i København.

Om en uge starter årets store cykeldyst! Er du klar?
Få håneretten i Feltet.dks store cykelspil, som kører fra februar til oktober. Spillet starter den 24. februar.
Kun 10 dage til Feltet.dk Tour starter!
Nu er der kun 10 dage til årets cykelspil starter. Sæt dit managerhold i Feltet.dk og vind nogle af de flotte præmier og dyst imod familien, venner og bekendte. 
Test: Dynamic Cycling Fit - find den rigtige saddel med Giant
​Giant har udviklet et hurtigt og smart system til at matche rytteren med den rigtige saddel. Vi har testet systemet på egen krop.
Se præmier for mere end 60.000 kroner til årets cykeldyst!
Feltet.dks helårlige spil, Feltet.dk Tour, har åbnet for tilmelding, hvorefter du kan sætte dit managerhold frem til den 24. februar 2018, hvor endagsløbet Omloop Het Nieuwsblad og Classic de l'Ardeche køres. Når spillet er startet, så er det ikke muligt at ændre på sit hold. Du skal vælge 25 ryttere til denne cykelsæson. 
Test: Rose Pro Cross Apex 1
Ny aluminum crosscykel fra Rose Bikes, et multitool til grus, mudder og asfalt, der gør det godt på alle parametre.
Produktnyt: S-Works 7 sko
Specialized lancerer i dag en ny sko, som bliver den 7. generation af S-Works skoen. 
Produktnyt: S-Works Evade hjelm
Specialized har i dag lanceret en helt ny hjelm, som kaldes S-Works Evade. 
Vis bisserne til MTB Bissen MTB i Svendborg
Bissen et MTB løb på fed og varieret rute i Svendborg, rå rammer, smukke omgivelser, byens stejle gader og skovens fede spor. Altsammen med til at give et varieret og afvekslende super flow i sporet.
For nørder: Lasse Norman vandt uden forskifter
Lasse Norman Hansen vandt i nat årets første danske UCI-sejr på landevejen, da han spurtede sig til sejren på 1. etape af Herald Sun Tour, og cyklen havde et anderledes setup. Lad os nørde lidt!

Instagram #motionsfeltet

Vær med i klubben - find en cykelklub i nærheden af dig

Team Motionsfeltet.dk

Vil du også gerne deltage i cykelløb i ind- og udland?

Motionsfeltet.dk   •   Åsvinget 5   •   9800 Hjørring   •   Tlf. 5155 8966   •   info@motionsfeltet.dk

ThomasKristensen.com