Vil du dele dine bedste tips til cykelrejser?
Foto: Lasse Wedege Penning / Motionsfeltet.dk
28.02.2017 @ 13:54

Vil du dele dine bedste tips til cykelrejser? Og selv få inspiration til nye? Så er det nu, du har chancen for at komme med dit input. Vi udlodder i samarbejde med Politikens Forlag og Motionsfeltet.dk 10 cykelbøger "Sort kaffe og hvide sokker" for de bedste cykeltips til cykelrejser.

Vil du dele dine bedste tips til cykelrejser? Og selv få inspiration til nye? Så er det nu, du har chancen for at komme med dit input. Politikens Forlag udgiver nemlig i 2017 en ny guidebog, der henvender sig til både motionister og licensryttere. Bogen vil blive en del af serien: "Turen går til", men redaktionen bag vil meget gerne høre fra dig. 


Hvor vil du rejse hen? Hvad er din yndlingsrute? Hvilket tip til kaffespot og område vil du gerne dele ud af? Kom gerne med dit bud herunder. Blandt de gode forslag trækker vi lod om 10 bøger "Sort Kaffe og hvide sokker." 
 

”Cykelsporten er vokset enormt de seneste år. Flere og flere både licensryttere og motionister tager på cykelrejser i Europa, både i Alperne, Harzen og Dolomitterne. Det er blevet en naturlig del af landevejscykling, at man indimellem tager sydpå til mere dramatisk terræn. Enten med en cykelklub, med en gruppe venner eller for at køre løb som La Marmotte,” fortæller rejsebogschef på Politikens Rejsebøger Thomas Linder Kamure Thomsen om baggrunden for bogen.

 

Det store overblik

Bogens formål er at skabe overblik over det spændene terræn og mulighederne for landevejscykling i primært Frankrig, Spanien og Italien - de store cykelnationer, men også kortlægge udfordrende stigninger og brostensstykker i Sverige, Tyskland og Belgien.

 

Det findes i forvejen en lang række bøger og websites om cykling og cykelrejser rundt om i Europa, men det er ikke Politikens Rejsebøger mål at konkurrere med den øvrige formidling. Tværtimod vil guidebogen i stort omfang henvise til andre websites, korttjenester og andre bøger.

 

”Vores redaktion har stor erfaring i at tilrettelægge og formidle guidestof. Vi tror, at formatet "TUREN GÅR TIL" på en overskuelig måde kan give landvejsryttere inspiration til mange fantastiske cykelrejser,” tilføjer rejsebogschefen om formålet med projektet. ”Og så er vi gode til at udvælge.”

 

Rytterne er de bedste kilder

Netop udvalget er helt afgørende for Politikens Rejsebøger. I selektionen af områder, ruter og bjerge lægges der vægt på det oplevelsesmæssige. Det skal være udfordrende cykelterræn, flotte naturoplevelser og logistikken skal være overkommelig. Gode cafeer og restauranter giver også point.

"Mange af vores læsere på Feltet.dk og Motionsfeltet.dk har prøvet at være udenfor landets grænser og har mange gode inputs. Derfor er vi også sikre på, at vores læsere kan hjælpe Politiken med at samle de bedste af de bedste inputs. Derfor vil vi også gerne bakke op om projektet og glæder os til at se den endelig bog," forklarer Feltet.dks chefredaktør Jesper Johannesen. 

 

Thomas Alstrup er bogens forfatter.

KOM MED DINE BUD PÅ GODE CYKELTIPS OG REJSER INDEN DEN 8. MARTS 2017. SÅ DELTAGER DU I LODTRÆKNINGEN OM 10 BØGER. SKRIV I KOMMENTARFELTET HERUNDER ELLER PÅ MAIL TIL INFO@MOTIONSFELTET.DK MED DINE LINKS, TIPS ELLER LØBSBERETNINGER. 

 

Vi vil lave Danmarks bedste cykelmagasin - hjælp os!
Nu inviterer vi dig til at være med til at præge, hvilken retning Motionsfeltet.dk's nye digitale cykelmagasin skal have.
Skovbrand hærger kendt stigning
Senest i marts satte en 18-årige dansker ny rekord på Coll de Rates.
Andreassen åbner World Cuppen med top 10-placering
I weekenden blev der i Brasilien taget hul på årets World Cup-sæson.
Amstel-fadæse: Se supersprinter juble for tidligt
Lorena Wiebes begik en enorm fejl, da hun jublede for tidligt i spurten i Amstel Gold Race. Det gjorde, at Marianne Vos kunne spurte forbi hende på stregen i en forkortet udgave af løbet.
Følg Amstel Gold Race på Feltet.dk's app
Følg Mattias Skjelmose, Andreas Kron, Alexander Kamp og Mathieu van der Poel i Amstel Gold Race.
Test: Elves Vanyar Pro Disc 2024
Vanyar-modellen fra Elves er et stærkt bud på en landevejs-racer til den performance-orienterede rytter, som er på jagt efter en sjov og hurtig cykel, hvor den samlede pakke står stærkt i billedet.
Køb eller bytte? Mulighederne er mange hos Bike4Sport - valget er dit!
Står du og mangler en kvalitetscykel til billige penge? Så har Bike4Sport helt sikkert den rette cykel til dig.
Danskere vinder VM med sammensat hold: Det var meget overraskende
Simon Nielsen og Aleksej Calmann sammensatte i starten af marts et hold bestående af otte ryttere uden nogen erfaring sammen. En måned senere havde de kørt ét løb - og var verdensmestre.
Kvinden bag kasket-kast identificeret
Det lignende en bevidst handling, men det var en uheldig episode, der næsten forårsagede et styrt for Mathieu van der Poel i Paris-Roubaix, fortæller hovedpersonens advokat.

Instagram #motionsfeltet

ANNONCE

Vær med i klubben - find en cykelklub i nærheden af dig

Team Motionsfeltet.dk

Vil du også gerne deltage i cykelløb i ind- og udland?

ANNONCE

Motionsfeltet.dk   •   Åsvinget 5   •   9800 Hjørring   •   Tlf. 5155 8966   •   info@motionsfeltet.dk   •   Cookieindstillinger

Andet