Ved at bruge vores tjenester accepterer du samtidig vores brug af cookies.OKLÆS MERE OM COOKIES »

Af: Christian Berg 26.11.2017 @ 17:57

Sanne Cant lå længe bagved de forreste, men belgieren kæmpede sig tilbage og tog sejren.

Den tredje afdeling af årets DVV Verzekeringen Trofee stod i dag på programmet for de kvindelige cross-ryttere, da Flandriencross blev afviklet i belgiske Hamme. Løb bød på stor spænding, og dagens vinder blev først fundet på allersidste omgang.

 

Fra start af kom en femmandsgruppe væk, og den bestod af Sanne Cant, Ellen Van Loy, Maud Kaptheijns, Katherine Compton og Ellen Noble. De to sidstnævnte angreb, og de trak fra de tre andre, som ikke kunne holde tempoet.

 

På sidste omgang havde Compton og Noble stadig føringen med et forspring på ti sekunder ned til verdensmesteren, Sanne Cant. Hun nærmede sig dog kraftigt, og med en halv omgang til mål fik hun kontakt til de forreste.

 

Der gik ikke længe, inden Cant accelererede igen, og hun slog det afgørende hul til sine konkurrenter. Cant vandt dermed løbet, mens Ellen Noble blev nummer to, og Katherine Compton tog tredjepladsen. 

 

Top ti

1 Sanne Cant
2 Ellen Noble
3 Katherine Compton
4 Ellen Van Loy
5 Nikki Brammeier
6 Maud Kaptheijns
7 Helen Wyman
8 Alice Maria Arzuffi
9 Loes Sels
10 Laura Verdonschot

SIDSTE CHANCE I DAG: Deltag i Danmarks største cykelspil - vind cykel til 14.990 kr!
Lørdag starter årets største cykelmanagerspil. Der er præmier til de 75 bedste, hvor vinderen af spillet vinder en lækker racercykel til 14.990 kroner. Vælg dine 25 ryttere og dyst imod familie, venner og bekendte i årets største cykelløb. Du udvælger dit hold engang for alle.
I morgen starter årets store cykeldyst! Er du klar?
Få håneretten i Feltet.dks store cykelspil, som kører fra februar til oktober. Spillet starter den 24. februar.
Skandinaviens største cykelmesse kommer til Århus
Nordic Bike Shows A/S er firmaet bag Copenhagen Bike Show, der siden 2015 har arrangeret Skandinaviens største cykelmesse i København med mere end 100 udstillere fra ind- og udland, og over 15.000 besøgende.
Et rigtigt cykelløb: Udfordrende Gran Fondo - SPAR 30% nu!
Gran Fondo er det tætteste amatørryttere kommer på de professionelles løb, og nu er der mulighed for at følge i Mads Pedersens spor, når Gran Fondo Denmark inviterer til endnu en fantastisk cykelevent i Grindsted - og årets rute fører blandt andet rytterne over en række af de klassiske stigninger fra PostNord Danmark Rundt.
Kun 10 dage til Feltet.dk Tour starter!
Nu er der kun 10 dage til årets cykelspil starter. Sæt dit managerhold i Feltet.dk og vind nogle af de flotte præmier og dyst imod familien, venner og bekendte. 
Test: Dynamic Cycling Fit - find den rigtige saddel med Giant
​Giant har udviklet et hurtigt og smart system til at matche rytteren med den rigtige saddel. Vi har testet systemet på egen krop.
Se præmier for mere end 60.000 kroner til årets cykeldyst!
Feltet.dks helårlige spil, Feltet.dk Tour, har åbnet for tilmelding, hvorefter du kan sætte dit managerhold frem til den 24. februar 2018, hvor endagsløbet Omloop Het Nieuwsblad og Classic de l'Ardeche køres. Når spillet er startet, så er det ikke muligt at ændre på sit hold. Du skal vælge 25 ryttere til denne cykelsæson. 
Test: Rose Pro Cross Apex 1
Ny aluminum crosscykel fra Rose Bikes, et multitool til grus, mudder og asfalt, der gør det godt på alle parametre.
Produktnyt: S-Works 7 sko
Specialized lancerer i dag en ny sko, som bliver den 7. generation af S-Works skoen. 

Instagram #motionsfeltet

Vær med i klubben - find en cykelklub i nærheden af dig

Team Motionsfeltet.dk

Vil du også gerne deltage i cykelløb i ind- og udland?

Motionsfeltet.dk   •   Åsvinget 5   •   9800 Hjørring   •   Tlf. 5155 8966   •   info@motionsfeltet.dk

ThomasKristensen.com