Ved at bruge vores tjenester accepterer du samtidig vores brug af cookies.OKLÆS MERE OM COOKIES »

Af: Christian Berg 26.11.2017 @ 17:57

Sanne Cant lå længe bagved de forreste, men belgieren kæmpede sig tilbage og tog sejren.

Den tredje afdeling af årets DVV Verzekeringen Trofee stod i dag på programmet for de kvindelige cross-ryttere, da Flandriencross blev afviklet i belgiske Hamme. Løb bød på stor spænding, og dagens vinder blev først fundet på allersidste omgang.

 

Fra start af kom en femmandsgruppe væk, og den bestod af Sanne Cant, Ellen Van Loy, Maud Kaptheijns, Katherine Compton og Ellen Noble. De to sidstnævnte angreb, og de trak fra de tre andre, som ikke kunne holde tempoet.

 

På sidste omgang havde Compton og Noble stadig føringen med et forspring på ti sekunder ned til verdensmesteren, Sanne Cant. Hun nærmede sig dog kraftigt, og med en halv omgang til mål fik hun kontakt til de forreste.

 

Der gik ikke længe, inden Cant accelererede igen, og hun slog det afgørende hul til sine konkurrenter. Cant vandt dermed løbet, mens Ellen Noble blev nummer to, og Katherine Compton tog tredjepladsen. 

 

Top ti

1 Sanne Cant
2 Ellen Noble
3 Katherine Compton
4 Ellen Van Loy
5 Nikki Brammeier
6 Maud Kaptheijns
7 Helen Wyman
8 Alice Maria Arzuffi
9 Loes Sels
10 Laura Verdonschot

WEEKENDTILBUD: KØB FUGLSANGS NYE BOG!
Jakob Fuglsang har i en årrække været Danmarks største cykelstjerne. Nu udgiver danskeren en bog "Drømmen om regnbuestriberne og den gule trøje." FORUDBESTIL den i denne uge og spar 70 kroner.
Vejen til Maratona – kapitel 3: Maveinfluenza – og hul igennem til benene
Har du nogensinde leget med tanken om at køre en af de stores Gran Fondo-løb i udlandet? Så er vores artikelserie her - ’Vejen til Maratona’ måske noget for dig.
Produktnyt: Nye S-Works mountainbike dæk fra Specialized
Specialized har lanceret fem nye S-Works dæk til mountainbike. Dækkene med Gripton compund, som er helt unikt for produktet.  
Danske Pronghorn mærker positiv effekt af ny prispolitik.
Det danske high-end cykelbrand Pronghorn fravalgte ved årsskiftet forhandlerne og nedsatte priserne. Det kan mærkes positivt i et marked, der ellers er blodrødt.
Jakob Fuglsang udgiver ny bog
Det danske Tour de France-håb, Jakob Fuglsang, udgiver en ny bog, som udkommer i starten af juni måned.
Test: ABUS BORDO 6000 cykellås med alarm
Nu kan du sætte en alarm på dit kæreste eje, når du er nødt til at stille cyklen fra dig. Et spændende og veludført produkt, som kan få cykeltyven på andre tanker.
Cykelstafetten udvider og indgår nyt partnerskab
Cykelstafetten Spar Nord udvider med almindeligt cykelløb og indgår partnerskab med Hjerteforeningen.
GOOD VIBES ONLY - Grejsdalsløbet fra nedtur til optur
I forbindelse med mit medlemskab på Team Motionsfeltet.dk har jeg fået en invitation til at skrive om mit liv og mine erfaringer med motionscykling her på Motionsfeltet.dk. Jeg er ikke journalist, og jeg er ikke licensrytter eller noget der ligner…
Kom og vær en del af årets store begivenhed for motionscyklister
Julemærkefonden er igen i år en del af Danmarks største sportsbegivenhed, PostNord Danmark Rundt, med stor støtte fra PostNord og Danmarks Cykle Union. Nu har du mulighed for at deltage i løbet og være med til at støtte det store arbejde, der hjælper børn, der har det svært i Danmark.

Instagram #motionsfeltet

Seneste indlæg i debatten

Vær med i klubben - find en cykelklub i nærheden af dig

Team Motionsfeltet.dk

Vil du også gerne deltage i cykelløb i ind- og udland?

Motionsfeltet.dk   •   Åsvinget 5   •   9800 Hjørring   •   Tlf. 5155 8966   •   info@motionsfeltet.dk

ThomasKristensen.com