Ved at bruge vores tjenester accepterer du samtidig vores brug af cookies.OKLÆS MERE OM COOKIES »

Af: Christian Berg 26.11.2017 @ 17:57

Sanne Cant lå længe bagved de forreste, men belgieren kæmpede sig tilbage og tog sejren.

Den tredje afdeling af årets DVV Verzekeringen Trofee stod i dag på programmet for de kvindelige cross-ryttere, da Flandriencross blev afviklet i belgiske Hamme. Løb bød på stor spænding, og dagens vinder blev først fundet på allersidste omgang.

 

Fra start af kom en femmandsgruppe væk, og den bestod af Sanne Cant, Ellen Van Loy, Maud Kaptheijns, Katherine Compton og Ellen Noble. De to sidstnævnte angreb, og de trak fra de tre andre, som ikke kunne holde tempoet.

 

På sidste omgang havde Compton og Noble stadig føringen med et forspring på ti sekunder ned til verdensmesteren, Sanne Cant. Hun nærmede sig dog kraftigt, og med en halv omgang til mål fik hun kontakt til de forreste.

 

Der gik ikke længe, inden Cant accelererede igen, og hun slog det afgørende hul til sine konkurrenter. Cant vandt dermed løbet, mens Ellen Noble blev nummer to, og Katherine Compton tog tredjepladsen. 

 

Top ti

1 Sanne Cant
2 Ellen Noble
3 Katherine Compton
4 Ellen Van Loy
5 Nikki Brammeier
6 Maud Kaptheijns
7 Helen Wyman
8 Alice Maria Arzuffi
9 Loes Sels
10 Laura Verdonschot

GOOD VIBES ONLY – CANYON//SRAM Zwift Academy 2018 – et overraskende godt sted at starte på en hometrainer
I forbindelse med mit medlemskab på Team Motionsfeltet.dk har jeg fået en invitation til at skrive om mit liv og mine erfaringer med motionscykling her på Motionsfeltet.dk. Jeg er ikke journalist, og jeg er ikke licensrytter eller noget, der ligner…
Test: Isadore Thermerino Jersey
Isadore er et hjertebarn tilhørende de tidligere professionelle cykelbrødre Martin og Peter Velits.
GOOD VIBES ONLY – LOUISON BOBET – Good looking and great feeling
I forbindelse med mit medlemskab på Team Motionsfeltet.dk har jeg fået en invitation til at skrive om mit liv og mine erfaringer med motionscykling her på Motionsfeltet.dk. Jeg er ikke journalist, og jeg er ikke licensrytter eller noget, der ligner…
CykelSportMessen - alle gode gange 11
Over 50 udstillere står klar, når Roskilde Kongrescenter åbner op for den 11. udgave af CykelSportMessen, og Feltet.dk og Motionsfeltet.dk er som så ofte før til stede på messen.
Test: Canyon Grail
Grail er Canyons nyeste skud på stammen, når det kommer til terræncykler. Kategorien, som tidligere var domineret af cross-disciplinen, er nu blevet kraftigt udvidet med den kategori, som populært hedder ’Gravel’.
Rydhave Slots Efterskole: Hvis du mener det alvorligt
Det er ikke kun for sjov, når Rydhave Slots Efterskole tilbyder cykelsport som en af disciplinerne på interesseområderne.
Produktnyt: Cannondale Habit 2019
Udviklingen af de forskellige segmenter af mountainbikes er i konstant udvikling. Også hos Cannondale som inviterede os til Tyrkland for at se nærmere på deres seneste kreation. Vi tog derfor en tur til Freibur for at se nærmere på, og ikke mindst prøvekøre, den nye Cannondale Habit 2019.
Boganmeldelse: Lars Bak - Hjælperytteren
Seneste skud på stammen af cykelbøger udgivet i 2018 er “Lars Bak - Hjælperytteren”. Vi har læst bogen og kommer her med en anmeldelse af den.
Test: Bibshorts og langærmet jersey fra Louison Bobet
Det franske brand Louison Bobet er nu tilgængeligt på det danske marked med produkter, som holder en høj produktkvalitet og hylder fortidens afdæmpede æstetik.

Instagram #motionsfeltet

Motionsfeltet.dk   •   Åsvinget 5   •   9800 Hjørring   •   Tlf. 5155 8966   •   info@motionsfeltet.dk

Boligadvokat