Ved at bruge vores tjenester accepterer du samtidig vores brug af cookies.OKLÆS MERE OM COOKIES »

Af: Morten Andersen 10.09.2018 @ 11:19

Her på Feltet.dk tester vi cykeludstyr hele året rundt. Vi gør vores bedste for at bringe dig grundige tests og vurderinger af såvel nye trends som de allermest klassiske produkter.

Vi forsøger også at teste på tværs af de fleste discipliner, så du kan læse med uanset dine præferencer.

 

Her kan du se, hvad vi tester i september:

 

Roeckl Ibros cykelhandsker

’Cykelhandsker der er så komfortable, at selv dem som ikke bryder sig om at køre med handsker, vil elske dem’. Sådan beskriver den danske importør Juhl Cycling selv Ibros-handskerne fra Roeckl.

 

170 års knowhow gør Roeckl til specialister i fremstilling af cykelhandsker. De mange års udvikling er sket i samarbejde med topatleter og sportslæger med fokus på det perfekte fit, design og funktionalitet.

 

Med Ibros er målet at tilfredsstille selv de mest kræsne behov og levere en minimalistisk cykelhandske på professionelt niveau.

 

 

La Flamme Rouge base layer

La Flamme Rouge er Brian Holms velgørenhedsorganisation, som sælger cykeltøj og -produkter og støtter kampen mod kræft med aktiviteter og initiativer, som hjælper kræftramte og deres familier.

 

Vi tester brandets nyeste base layer som er et teknisk produkt eksekveret med den vanlig erespekt for cykelsportens fortid, som Brian Holm altid ynder at hylde.


Trøjen er påført et citat fra den legendariske sportsdirektør Jean de Gribaldy, som i den grad ligger op til, at trøjen er lavet til at tage nogle tæsk på landevejen.

 

 

 

Python Pro Stealth

Fremstillet som det danske brands nye fartmonster og det udvalgte våden for kontinentalrytterne fra BHM-Bornholm.

 

Vi har haft fingrene i den nye, spændende ramme i en version med skivebremser.

 

Vi har allerede kørt på den og du kan læse vores First Ride-indtryk allerede inden den fulde, grundige test.

 

 

QM Sports Care plejeprodukter

Cykelsporten stiller store krav til kroppen, som tilsvarende kræver masser af pleje retur for at fungere optimalt. Ligeledes vil man som rytter gøre næsten alt for at opnå optimal komfort i sadlen.

 

QM leverer plejeprodukter i alle afskygninger til cykelsporten. Produkter som til dagligt bruges af superstjerner som Peter Sagen og Alexander Kristoff og damerne fra Hitec-holdet.

 

Vi tester flere produkter til både herrer og damer - blandt andet buksecreme, shower gels og en spændende Recovery Oil.

 

 

Bontrager Ballista sko

Bontrager har allerede et imponerende udvalg af sko, men amerikanerne hviler ikke på laurbærrene.


De har netop introduceret en ny high-end sko, med en ret fed feature. Navnet er Ballista.

 

BOA-spændet er nemlig placeret bag på skoen. Det er første gang, vi mindes at have set det her på Feltet.dk.

 

Det har den åbenlyse fordel, at man derved kan skabe en ’clean’ front, som derved bliver meget aerodynamisk. Med hvordan er de at spænde og hvordan holder de spændingen?

 

 

Læs med senere på måneden.

 

Har du et specifikt produkt eller en produkttype, som du gerne ser testet på Feltet.dk? Så send dit forslag til udstyrsredaktør Morten Andersen på: morten@feltet.dk

Cykling i vulkansk ørkenlandskab
Blot 100 km fra den afrikanske nordvestkyst ude i Atlanterhavet finder man De kanariske Øer. Fuerteventura, der er en af de i alt 7 øer, byder gennemsnitligt på 320 årlige solskinsdage, og det er derfor oplagt, at øen har udviklet sig til et mekka for sportsinteresserede og aktive gæster.
Produktnyt: Scott Ransom 2019
Scott introducerer nu den helt nye Ransom. En "all mountain/enduro bike", der er bygget til fart. Med sine 170mm vandring er det samtidig en både alsidig og utrolig let mountainbike.
Produktnyt: Louison Bobet - Kør med 'panache'
Nyt fransk tøjmærke kommer til Danmark. Det er mærket Louison Bobet. Fransk elegance på cyklen og i alle andre sammenhænge.
Hvem bliver nomineret til årets klub?
Hvem bliver nomineret til årets klub 2018? De fire nominerede i kategorien bliver afsløret i aften. 
Specialized indbyder dig til to dages test af spritnyt udstyr
En af de absolut største spillere på cykeludstyrsmarkedet er giganten Specialized, og de inviterer alle danskere til udstyrsfest i Kolding.
Boganmeldelse: Lars Bak - Hjælperytteren
Seneste skud på stammen af cykelbøger udgivet i 2018 er “Lars Bak - Hjælperytteren”. Vi har læst bogen og kommer her med en anmeldelse af den.
Hvornår må du cykle over for rødt?
ALDRIG! Eller ... jo, der er faktisk tre situationer, hvor du som cyklist gerne må køre over for rødt i et lyskryds. Én, der har eksisteret i årevis, men måske ikke er så velkendt, en helt ny regel fra 2016 og så en noget mere sjælden type.
Udstyr: Det tester vi i september
Her på Feltet.dk tester vi cykeludstyr hele året rundt. Vi gør vores bedste for at bringe dig grundige tests og vurderinger af såvel nye trends som de allermest klassiske produkter.
Test af Rotor Aldhu 3D+
Aldhu 3D+ er Rotors nyeste kranksæt i deres sortiment. Kranksættet er opbygget i moduler, der gør det nemmere at udforske teknologien bag ovale klinger og lege med forskellige indstillingsmuligheder.  

Instagram #motionsfeltet

Seneste indlæg i debatten

Vær med i klubben - find en cykelklub i nærheden af dig

Team Motionsfeltet.dk

Vil du også gerne deltage i cykelløb i ind- og udland?

Motionsfeltet.dk   •   Åsvinget 5   •   9800 Hjørring   •   Tlf. 5155 8966   •   info@motionsfeltet.dk

Boligadvokat