Ved at bruge vores tjenester accepterer du samtidig vores brug af cookies.OKLÆS MERE OM COOKIES »

Af: Morten Andersen 10.09.2018 @ 11:19

Her på Feltet.dk tester vi cykeludstyr hele året rundt. Vi gør vores bedste for at bringe dig grundige tests og vurderinger af såvel nye trends som de allermest klassiske produkter.

Vi forsøger også at teste på tværs af de fleste discipliner, så du kan læse med uanset dine præferencer.

 

Her kan du se, hvad vi tester i september:

 

Roeckl Ibros cykelhandsker

’Cykelhandsker der er så komfortable, at selv dem som ikke bryder sig om at køre med handsker, vil elske dem’. Sådan beskriver den danske importør Juhl Cycling selv Ibros-handskerne fra Roeckl.

 

170 års knowhow gør Roeckl til specialister i fremstilling af cykelhandsker. De mange års udvikling er sket i samarbejde med topatleter og sportslæger med fokus på det perfekte fit, design og funktionalitet.

 

Med Ibros er målet at tilfredsstille selv de mest kræsne behov og levere en minimalistisk cykelhandske på professionelt niveau.

 

 

La Flamme Rouge base layer

La Flamme Rouge er Brian Holms velgørenhedsorganisation, som sælger cykeltøj og -produkter og støtter kampen mod kræft med aktiviteter og initiativer, som hjælper kræftramte og deres familier.

 

Vi tester brandets nyeste base layer som er et teknisk produkt eksekveret med den vanlig erespekt for cykelsportens fortid, som Brian Holm altid ynder at hylde.


Trøjen er påført et citat fra den legendariske sportsdirektør Jean de Gribaldy, som i den grad ligger op til, at trøjen er lavet til at tage nogle tæsk på landevejen.

 

Læs vores test af La Flamme Rouge base layer

 

 

 

Python Pro Stealth

Fremstillet som det danske brands nye fartmonster og det udvalgte våden for kontinentalrytterne fra BHM-Bornholm.

 

Vi har haft fingrene i den nye, spændende ramme i en version med skivebremser.

 

Vi har allerede kørt på den og du kan læse vores First Ride-indtryk allerede inden den fulde, grundige test.

 

Læs vores test af Python Pro Stealth cykel

 

 

QM Sports Care plejeprodukter

Cykelsporten stiller store krav til kroppen, som tilsvarende kræver masser af pleje retur for at fungere optimalt. Ligeledes vil man som rytter gøre næsten alt for at opnå optimal komfort i sadlen.

 

QM leverer plejeprodukter i alle afskygninger til cykelsporten. Produkter som til dagligt bruges af superstjerner som Peter Sagen og Alexander Kristoff og damerne fra Hitec-holdet.

 

Vi tester flere produkter til både herrer og damer - blandt andet buksecreme, shower gels og en spændende Recovery Oil.

 

 

Bontrager Ballista sko

Bontrager har allerede et imponerende udvalg af sko, men amerikanerne hviler ikke på laurbærrene.


De har netop introduceret en ny high-end sko, med en ret fed feature. Navnet er Ballista.

 

BOA-spændet er nemlig placeret bag på skoen. Det er første gang, vi mindes at have set det her på Feltet.dk.

 

Det har den åbenlyse fordel, at man derved kan skabe en ’clean’ front, som derved bliver meget aerodynamisk. Med hvordan er de at spænde og hvordan holder de spændingen?

 

 

Læs med senere på måneden.

 

Har du et specifikt produkt eller en produkttype, som du gerne ser testet på Feltet.dk? Så send dit forslag til udstyrsredaktør Morten Andersen på: morten@feltet.dk

GOOD VIBES ONLY – CANYON//SRAM Zwift Academy 2018 – et overraskende godt sted at starte på en hometrainer
I forbindelse med mit medlemskab på Team Motionsfeltet.dk har jeg fået en invitation til at skrive om mit liv og mine erfaringer med motionscykling her på Motionsfeltet.dk. Jeg er ikke journalist, og jeg er ikke licensrytter eller noget, der ligner…
Test: Isadore Thermerino Jersey
Isadore er et hjertebarn tilhørende de tidligere professionelle cykelbrødre Martin og Peter Velits.
GOOD VIBES ONLY – LOUISON BOBET – Good looking and great feeling
I forbindelse med mit medlemskab på Team Motionsfeltet.dk har jeg fået en invitation til at skrive om mit liv og mine erfaringer med motionscykling her på Motionsfeltet.dk. Jeg er ikke journalist, og jeg er ikke licensrytter eller noget, der ligner…
CykelSportMessen - alle gode gange 11
Over 50 udstillere står klar, når Roskilde Kongrescenter åbner op for den 11. udgave af CykelSportMessen, og Feltet.dk og Motionsfeltet.dk er som så ofte før til stede på messen.
Test: Canyon Grail
Grail er Canyons nyeste skud på stammen, når det kommer til terræncykler. Kategorien, som tidligere var domineret af cross-disciplinen, er nu blevet kraftigt udvidet med den kategori, som populært hedder ’Gravel’.
Rydhave Slots Efterskole: Hvis du mener det alvorligt
Det er ikke kun for sjov, når Rydhave Slots Efterskole tilbyder cykelsport som en af disciplinerne på interesseområderne.
Produktnyt: Cannondale Habit 2019
Udviklingen af de forskellige segmenter af mountainbikes er i konstant udvikling. Også hos Cannondale som inviterede os til Tyrkland for at se nærmere på deres seneste kreation. Vi tog derfor en tur til Freibur for at se nærmere på, og ikke mindst prøvekøre, den nye Cannondale Habit 2019.
Boganmeldelse: Lars Bak - Hjælperytteren
Seneste skud på stammen af cykelbøger udgivet i 2018 er “Lars Bak - Hjælperytteren”. Vi har læst bogen og kommer her med en anmeldelse af den.
Test: Bibshorts og langærmet jersey fra Louison Bobet
Det franske brand Louison Bobet er nu tilgængeligt på det danske marked med produkter, som holder en høj produktkvalitet og hylder fortidens afdæmpede æstetik.

Instagram #motionsfeltet

Motionsfeltet.dk   •   Åsvinget 5   •   9800 Hjørring   •   Tlf. 5155 8966   •   info@motionsfeltet.dk

Boligadvokat