Ved at bruge vores tjenester accepterer du samtidig vores brug af cookies.OKLÆS MERE OM COOKIES »

Af: Christian Berg 30.11.2017 @ 15:39

Motionscykelløbet gennem alperne kommer i 2018 til at indeholde næsten 18.000 højdemeter.

En uge før starten på tilmeldingen til 2018-udgaven af Tour Transalp, blev ruten til hårde motionsløb præsenteret i Hamburg. For første gang i løbets 16-årige historie starter det i Italien, nærmere bestemt i Brixen.

 

Derfra skal rytterne i tomandshold tilbagelægge 819,19 kilometer og 17.739 højdemeter på deres vej gennem Syd- og Østirol, Dolomitterne og de sydlige dele af Alperne, inden de når målet ved Gardasøen.

 

Vejen til Gardasøen er delt op i syv etaper, og undervejs skal rytterne stoppe i St. Vigil, Sillian, Fiera di Primiero, Crespano del Grappa, Trento and Kaltern am See. På de syv etaper skal 18 bjerge forceres, og heriblandt er nogle af Italiens mest kendte cykelstigninger eksempelvis Monte Grappa og Passo Giau.

 

”At sætte en fantastisk rute sammen er altid som at samle et stort puslespil. Vores mål er at gøre noget nyt år efter år. Den nye start længere mod syd giver os muligheden for at dykke længere ned i Dolomitterne, der i mine øjne er den smukkeste del af Alperne,” siger projektleder Jan Leschinksi.

 

”Alt i alt så tilbyder 2018-udgaven af Tour Transalp den ultimative blanding af sportslige udfordringer og bibevaret smuk natur.”

 

Tilmeldingen til Tour Transalp starter den 5. december.

 

Ligesom de sidste år kører Team Motionsfeltet.dk Tour Transalp med fem hold til start. Læs også om Team Motionsfeltet.dks tur til Tour Transalp i 2017, hvor vejret drillede lidt.  

 

Tour Transalp 2018

1. etape: Brixen - St. Vigil; 88,82 kilometer; 2.299 højdemeter

2. etape: St. Vigil - Sillian; 131,72 kilometer; 2.697 højdemeter

3. etape: Sillian - Fiera di Primiero; 133,62 kilometer; 2.701 højdemeter

4. etape: Fiera di Primiero - Crespano del Grappa; 98,28 kilometer; 2.407 højdemeter

5. etape: Crespano del Grappa - Trento; 148,74 kilometer; 3.117 højdemeter

6. etape: Trento - Kaltern; 116,36 kilometer; 3.003 højdemeter

7. etape: Kaltern - Riva del Garda; 101,65 kilometer; 1.515 højdemeter

Produktnyt: QM Sportscare produkter
Ny serie af belgisk udviklede og producerede produkter er landet i Danmark. Produkterne tilbyder cykelrytteren komfort og pleje i alverdens afskygninger.  
Se verdensmester Valverdes nye cykel og udstyr
Man er ikke i tvivl om, at det er verdensmesteren, der kører rundt på denne cykel.
Elcykler stormer - ny klub og UCI arrangerer VM
Elcykler boomer på verdensplan, men indtil videre er salget ikke eksploderet i Danmark, men det stiger dog hvert år. Men producenterne og grossisterne i Danmark forventer, at de næste to år slå elcykler for alvor igennem i Danmark også. 
CykelSportMesse i Aarhus med gratis adgang
Efter 10 års succes i Roskilde, gør CykelSportMessen nu sit indtog i Aarhus. Messen slår dørene op lørdag den 26. og søndag den 27. oktober - og der er gratis adgang.
Mecklenburg Vorpommern åbner op for spændende cykelmuligheder
Mecklenburg Vorpommern er på mange måder en uopdaget perle for cyklister. Som delstat i det gamle Østtyskland har området ligget i mølpose adskillige år, og man er nu i fuld gang med at modernisere, så alt kommer op på vestligt niveau.
Job: Bjarne Egedesø A/S søger Servicetekniker/Intern sælger
Egedesø søger en ny medarbejder, og det kunne måske være dig? Se nedenstående stillingsopslag.
Test: Roeckl Ibros cykelhandsker
Roeckl er specialister i cykelhandsker og ses jævnligt på flere topatleter - tidligere har blandt andet vores egen Lasse Norman Hansen brugt handskerne flittigt under hans banetriumfer.
Smukke panoramaudsigter og udfordrende nedkørsler
Hohe Salve i Kitzbüheler Alpen er stedet, hvor du finder et stort net af brede grusstier velegnede til gravel-bikes eller hardtail-mountainbikes samt tekniske og udfordrende nedkørsler, der er perfekte til brede dæk og fuldt affjedrede trial-bikes.
Produktnyt: Garmin lancerer samarbejde med Spotify
Spotify kan nu integreres med alle kompatible Garmin musikure, så brugerne kan lytte til offline-playlister direkte fra håndleddet.

Instagram #motionsfeltet

Seneste indlæg i debatten

Vær med i klubben - find en cykelklub i nærheden af dig

Team Motionsfeltet.dk

Vil du også gerne deltage i cykelløb i ind- og udland?

Motionsfeltet.dk   •   Åsvinget 5   •   9800 Hjørring   •   Tlf. 5155 8966   •   info@motionsfeltet.dk

Boligadvokat