Ved at bruge vores tjenester accepterer du samtidig vores brug af cookies.OKLÆS MERE OM COOKIES »

Af: Jesper Johannesen 11.08.2017 @ 09:41

Nu skal kæden smøres og hjelmen spændes, fordi søndag den 3. september er der igen motionscykelløbet Tour de Vest.

Årets start til Tour de Vest går fra Glostrup hallen klokken 10.00, og der er tre distancer at vælge i mellem, så alle kan være med. Der er en hyggelig familierute på 27 kilometer, hvor man hovedsageligt cykler på stier. Hvis man her lidt mere i benene, så vil ruten på 68 km være en god distance og en flot tur. Har man der i mod trænet hele sæsonen, så vil ruten på 122 kilometer være den helt store udfordring.

 

"Tour de Vest er et motionscykelløb, men vi har alligevel forsøgt at gøre løbet spændende og attraktivt for dem, der gerne vil cykle langt. Derfor er der følgebiler og racemarshalls med rundt på de to lange distancer. Her er der også henholdsvis et depot på 68 kilometer distancen og to depoter på 122 kilometer distancen. Løbet ender på opløbsstrækningen på Stadionsvej ved Glostrup hallen, hvor der er stemning og cykelfest," forklarer løbsarrangør Christian Ebbe til Motionsfeltet.dk.

 

Du tilmelder dig online på www.tourdevest.dk, hvor du også kan læse meget mere om løbet. Sidste tilmeldingsfrist er 2. september og priserne starter fra 125,- per person, som inkludere startnummer, personlig tid, forplejning under og efter løbet og gode afmærket ruter.   


Team Motionsfeltet.dk PREMIUM er til start med et stort hold på 122 kilometer-ruten. 

 

Test: Summer Kits – FIBR X-Logo Kit
Danske FIBR har efterhånden bidt sig fast på det danske marked for high-end cykeltøj.
På hjul af Rynkeby til Paris - Jeg har ikke råd til at lade være!
For fjerde gang har Team Rynkeby-rytteren Torsten Brix sendt sin dagbog til Motionsfeltet. Dette års tur bød på et møde med statsministeren, perfekt cykelvejr, diarre og et voldsomt styrt.
Produktfokus: Shimano XTR M9100-serien
Udvalgte medier fra hele verden var inviteret med til præsentation og prøvekørsel af den nye XTR-gruppe i Kranjska Gora, Slovenien. Motionsfeltet.dk var med på de snoede trails.
Disse 10 bøger skal du eje under Touren
Juli måned er det oplagte tidspunkt for fordybelse i cykelsporten, når de lange etaper i Tour de France ruller hen over tv-skærmen. Her får du ti oplagte bud på cykelbøger, du kan læse de kommende uger.
Skagen har hele pakken
Med en unik natur, spændende museer og kilometervis af cykelruter er Skagen en oplagt weekenddestination for en ny og anderledes cykeloplevelse. Og indlogerer man sig på Ruths Hotel, venter ren forkælelse, når cyklen er sat i kælderen.
Weekendtilbud: Fedt cykelbrætspil
Flamme Rouge er et fedt brætspil, der rammer det helt rette tråd fra start. Et moderne hobby brætspil, der formår at fange overraskende mange af cykelsportens små nuancer. Køb det i denne weekend og spar 99,95!
Test: Summer Kits - Rapha Pro Team
Vejen til Maratona –Endelig tid til race!
Har du nogensinde leget med tanken om at køre en af de stores Gran Fondo-løb i udlandet? Så er vores artikelserie her - ’Vejen til Maratona’ måske noget for dig.
Produktnyt: Garmin Edge Explore
Garmin lancerede for nogle år siden en Explore-udgave af deres mest populære cykelcomputere rettet mod touring-cyklister, og nu kommer den som en selvstændig cykelcomputer med opdaterede funktioner.

Instagram #motionsfeltet

Motionsfeltet.dk   •   Åsvinget 5   •   9800 Hjørring   •   Tlf. 5155 8966   •   info@motionsfeltet.dk

Boligadvokat