Ved at bruge vores tjenester accepterer du samtidig vores brug af cookies.OKLÆS MERE OM COOKIES »

Af: Jesper Johannesen 11.08.2017 @ 09:41

Nu skal kæden smøres og hjelmen spændes, fordi søndag den 3. september er der igen motionscykelløbet Tour de Vest.

Årets start til Tour de Vest går fra Glostrup hallen klokken 10.00, og der er tre distancer at vælge i mellem, så alle kan være med. Der er en hyggelig familierute på 27 kilometer, hvor man hovedsageligt cykler på stier. Hvis man her lidt mere i benene, så vil ruten på 68 km være en god distance og en flot tur. Har man der i mod trænet hele sæsonen, så vil ruten på 122 kilometer være den helt store udfordring.

 

"Tour de Vest er et motionscykelløb, men vi har alligevel forsøgt at gøre løbet spændende og attraktivt for dem, der gerne vil cykle langt. Derfor er der følgebiler og racemarshalls med rundt på de to lange distancer. Her er der også henholdsvis et depot på 68 kilometer distancen og to depoter på 122 kilometer distancen. Løbet ender på opløbsstrækningen på Stadionsvej ved Glostrup hallen, hvor der er stemning og cykelfest," forklarer løbsarrangør Christian Ebbe til Motionsfeltet.dk.

 

Du tilmelder dig online på www.tourdevest.dk, hvor du også kan læse meget mere om løbet. Sidste tilmeldingsfrist er 2. september og priserne starter fra 125,- per person, som inkludere startnummer, personlig tid, forplejning under og efter løbet og gode afmærket ruter.   


Team Motionsfeltet.dk PREMIUM er til start med et stort hold på 122 kilometer-ruten. 

 

Test: Assos bibshorts og jersey
Vi har haft fingrene i Assos’ entry-level bibshorts samt en kortærmet jersey fra sommerkollektionen for at se, om kvalitetssnakken holder ude på rammen.                
Tour de Aars afvikles igen i september
Oplev motionistcykelløb med stemningen af et professionelt cykelløb. Rytterne vil på ruten være ledsaget af Race Marshals fra Mc Task Force, og der vil være reklamekaravane.
Zillertal et MTB paradis
​MTB i Zillertal,mere end 1200 km cykelruter.
To cykelløb bliver til ét - og Danmarks billigste kvalitetsløb
Skal der være cykelfest - så lad der være cykelfest.
Innovativ crosscykel fra Canyon udfordrer vanetænkning
Canyon løfter i dag sløret for mærkets nyeste satsning: Crosscyklen Inflite CF SLX. Cyklen kommer på tre niveauer - 8.0 Pro Race, 9.0 og 9.0 Pro Race - alle til den ambitiøse og konkurrenceorienterede crossrytter. Topmodellen er målrettet absolutte topryttere, men på nær forskelle i specifikationerne - udstyr og hjul - har alle tre varianter samme interessante features.
Rapha Nocturne kommer til København
Raphas unikke Nocturne-koncept kommer til København næste lørdag, hvor der er cykelfest hele dagen på en lukket rute omkring Kødbyen med mottoet ’Ride all day, race all night’.
Test: Rose Xeon CWX 3100 med skivebremser
Raceorienteret, men stadig tilgængelig. Stiv og hurtig, men ikke ukomfortabel. Og så er Xeon-modellen blandt pionererne, når det kommer til skivebremser på en aeroramme.
Kør Velgørenhedsløbet - nu til Aarhus
​Julemærkefonden er igen i år en del af Danmarks største sportsbegivenhed - PostNord Danmark Rundt - med stor støtte fra PostNord og Danmarks Cykle Union (DCU).
Tour de Vest afvikles igen
Nu skal kæden smøres og hjelmen spændes, fordi søndag den 3. september er der igen motionscykelløbet Tour de Vest.

Instagram #motionsfeltet

Månedens cykelbutik

Vær med i klubben - find en cykelklub i nærheden af dig

Team Motionsfeltet.dk

Vil du også gerne deltage i cykelløb i ind- og udland?

Motionsfeltet.dk   •   Åsvinget 5   •   9800 Hjørring   •   Tlf. 5155 8966   •   info@motionsfeltet.dk

ThomasKristensen.com