08.05.2017 @ 08:20

Maj og juni er sæson for to store MTB-arrangementer i Rold Skov. Det lange Rold24race køres for 11. gang og er en gammel kending. Det kortere 10 timer i Rebild fører traditionen videre fra 12 timer i Rold. Det er blevet to timer kortere og har fået ny arrangør.

Rold24race køres den 20. til 21. maj. Skørping Skole er omdrejningspunktet for løbet. Det er herfra rytterne dag og nat bliver sendt ud på ruten, som er godt 13 km. lang med 200 højdemeter.
 

"Løbet køres på en udfordrende og afvekslende singletrack-rute. Det er et sandt eldorado for alle, der er vilde med at køre MTB," fortæller stævneleder Svend Bråten. Høj puls og adrenalin ad libitum er med i prisen!  
 

Der er fortsat ledige startnumre til Rold24race, men I skal være hurtige. Man kan deltage som solo, duo, 4, eller 6-8 personers hold og der er sågar en 9+6 timers klasse for juniorrytter.


Arrangørerne bag Rold24race er Televom og Rold Skov MTB. Begge klubber har gennem de seneste mange år passet og plejet de offentligt tilgængelige MTB-spor i Rold Skov. Læs mere her: http://www.rold24race.dk/

 

Et kortere løb i mere ukendt terræn

Med den kortere tidsramme er 10 timer i Rebild måske mere overkommeligt. Løbet køres den 17. juni. Ruten er 10 km. lang og har 150-200 højdemeter. Målområdet ligger ved Comwell Rebild Bakker, og det er også her, der arrangeres After Party.
 

Formand for MTB Rebild Bakker Hugo Dissing fortæller om løbet: "Vi er vilde med terrænet. Nørreskoven - den del af Rold Skov, som løbet køres i - bruges normalt kun af folk, der er lokalkendte. 10 timer i Rebild gør det muligt for andre at få glæde af ruten, som passer perfekt til fire mands hold. Vores samarbejde med Comwell Rebild Bakker tilføjer et element af luksus. DGI står for den professionelle tidstagning."


Løbsarrangøren MTB Rebild Bakker har sat en deltagergrænse ved 500 personer.

Tilmelding til løber her: http://10timerirebild.dk/

 

Info om Triatland Rebild

Rebild Kommune har Danmarks største sammenhængende skov på 80 kvadratkilometer og er et af de steder i landet, hvor der er flest højdemeter pr. tilbagelagt kilometer. Det gør Triatland Rebild attraktivt for udendørs sportsturister og tiltrækker årligt mere end 30 sports-events med deltagere fra ind- og udland.

Test: Ekoi Gara MIPS Air
EKOI Gara MIPS Air er en let, velventileret og komfortabel hjelm.
Hør dansk MTB-stjerne sætte ord på triumf
Simon Andreassen tog i går en af karrierens største sejre, da han vandt mountainbike World-Cuppen i Araxá i Brasilien. Efter sejren var han overvældet, men prøvede at sætte ord på triumfen.
Se Simon Andreassen vinde stor World Cup-sejr
Simon Andreassen vandt anden afdeling af World Cuppen - se hele den dramatiske sidste omgang.
Simon Andreassen vinder i World Cuppen
Danske Simon Andreassen vandt sensationelt anden afdeling af World Cuppen.
Vi vil lave Danmarks bedste cykelmagasin - hjælp os!
Nu inviterer vi dig til at være med til at præge, hvilken retning Motionsfeltet.dk's nye digitale cykelmagasin skal have.
Skovbrand hærger kendt stigning
Senest i marts satte en 18-årige dansker ny rekord på Coll de Rates.
Andreassen åbner World Cuppen med top 10-placering
I weekenden blev der i Brasilien taget hul på årets World Cup-sæson.
Amstel-fadæse: Se supersprinter juble for tidligt
Lorena Wiebes begik en enorm fejl, da hun jublede for tidligt i spurten i Amstel Gold Race. Det gjorde, at Marianne Vos kunne spurte forbi hende på stregen i en forkortet udgave af løbet.
Følg Amstel Gold Race på Feltet.dk's app
Følg Mattias Skjelmose, Andreas Kron, Alexander Kamp og Mathieu van der Poel i Amstel Gold Race.

Instagram #motionsfeltet

ANNONCE

Seneste indlæg i debatten

UCI-ranglisterne for denne uge er udkommet. Læs artiklen her https://www.feltet.dk/nyheder/pogacar_oeger_-_tronskifte_hos_kvinderne/Det sidste WorldTour-etapeløb før Giro d´Italia, Romandiet Rundt, indledes denne tirsdag. Læs artiklen her https://www.feltet.dk/nyheder/starttider_prolog_til_romandiet_rundt_2024/> Personligt ville jeg svede alt for meget hvis jeg kørte med samme påklædning som dig - og jeg ville bare blive våd indefra i stedet. Så der er nok bare nogle personlige præferencer der spiller ind - mere end at lag-på-lag er et markedsføringsstunt. Det forstår jeg så ikke helt. Jeg kører med et minimalt antal lag, og så siger du at du ville svede voldsomt med det tøj - samtidig med at du mener at lag-på-lag er praktisk? En af grundene til, at lag-på-lag-princippet ikke er noget, jeg praktiserer meget (hvis nogen overhovedet praktiserer det?), er, at jeg meget nødig skifter tøj undervejs. Jo, altså, hvis jeg var på en seks timer lang tur i Alperne med indlagte spisepauser mv., så er det da sandsynligt, at et lille tøjskifte kunne komme på tale. Men på standardture i Danmark er det 99 ud af 100 gange et spørgsmål om at have tjekket vejrudsigten først og så klædt sig på ud fra sin erfaring. Hvis lag-på-lag skulle give mening, så skal man da have mindst tre lag på - og der må jeg bare sige, at det har jeg tæt på aldrig. (Med mindre man regner overdelen på bibs med.) Lige hvad "våd indefra" angår, så har jeg svært ved at se problemet. Det er da kun under alpine forhold eller på ture med længere stop, at det kan blive ubehageligt. Vådhed i form af sved opstår jo når kroppen er varmet op, og personligt oplever jeg kun meget sjældent, at min krop bliver gennedkølet under hjemlige træningsture. P.S.: Jeg anerkender fuldt ud, at pendlerture er en særlig disciplin, hvad beklædning angår.Efter adskillige år med et hav af topplaceringer lykkedes det endelig Max Kanter at tage karrierens første sejr, og nu drømmer han helt sikkert om at gentage succesen. Han har i hvert fald chancen igen tirsdag, hvor løbet nok engang vender tilbage til Marmaris, der plejer at være rammen om en reduceret massespurt, men denne gang betyder en ekstra tur rundt i de omkringliggende bakker, at der måske kan blive skabt endnu større udskilning end vanligt. Læs artiklen her https://www.feltet.dk/nyheder/optakt_3_etape_af_presidential_tour_of_trkiye_2024/

Vær med i klubben - find en cykelklub i nærheden af dig

Team Motionsfeltet.dk

Vil du også gerne deltage i cykelløb i ind- og udland?

ANNONCE

Motionsfeltet.dk   •   Åsvinget 5   •   9800 Hjørring   •   Tlf. 5155 8966   •   info@motionsfeltet.dk   •   Cookieindstillinger

Andet