15.12.2016 @ 19:00

Specialized har lavet en vinterhandske til landevejen der har høj åndbarhed samtidig er den både vind- og vandtæt.

Motionsfeltet.dk's vurdering:

Fakta

Farve: Sort eller Fluo gul

Str: S- XXL
Features: 

Gore windstopper

3M Thinsultate insultation 

WireTap-teknologi

Reflekser med høj synlighed

 

Vejl. pris: Kr. 369,-

 

Introduktion
Specialized er utvivlsomt et af de førende og mest anerkendte mærker, når det kommer til cykler til alle formål. Lige siden starten i 1974 har de været blandt de førende på både mountainbike, cykelcross og landevej.

 

Amerikanerne fra Californien er dog også kendt for deres øvrige udstyr til cykelryttere: Lige fra hjelme og sko til beklædning - eksempelvis handsker.


På Feltet.dk har vi haft mulighed for at teste en ny efterårs-/vinterhandske fra netop Specialized: Element 1.5. 

 

 

Test

Element 1.5 er det nyeste nye bud på en handske fra Specialized til landevejen, når temperaturen kommer under 7 grader. Handsken er forsynet med Gore Windstopper, hvilket fungerer upåklageligt, og samtidig er åndbarheden rigtig god.


Når man kører med handsken er den varm, men den virker ikke for varm, hvis temperaturen er under 7 grader og som sagt er et stort plus dens åndbarhed.  
 

Den testede model er neongul (fluo) med reflekser, derfor er den ideel til træning i de mørke timer, med sin store synlighed. Her følger Specialized op på en trend, som især har bredt sig de sidste sæsoner og som er blevet meget populær; hi-viz farverne som sikrer masser af synlighed i trafikken.

 

Element 1.5 har den såkaldte Wiretap-teknologi i pegefingeren, hvilket vil sige, at du kan bruge handsken med smartphone. Dette må siges at være en god funktion, for når der er rigtig koldt og man skal bruge sin telefon, kan man undgå at tage handskerne af.


Materialet på håndfladen er lavet, så man har et godt greb om styret. Vigtigt i en tid, som kan være præget af fugt og glatte overflader. Også komforten i håndfladerne er fin. Vi har testet på ture op til tre timer og oplevet rigtig god komfort. Helt generelt er handsken præget af god pasform og komfort.

 

Handsken er ligesom så mange andre handsker med velcro-system. Her sidder selve lukkesystemet på undersiden, hvilket er med til at give handsken et elegant look. Selvom der er et velcro-system, så har det ikke været nødvendigt for denne tester at åbne handsken for at få den på, ej heller ikke for at få den af.
 

På denne årstid er vandtæthed også et væsentligt parameter, så vi har naturligvis også udsat Element 1.5-handsken for en god gang dansk efterårsregn. Selvom vi ikke har haft lejlighed til at køre i to timers skybrud for at stressteste, så er trenden alligevel ret klar: Handskerne er bestået. Vi er kommet hjem med tørre hænder og indtrykket er klart, at her er et par handsker, som kan klare en del, når det kommer til nedbør. 

 


Konklusion

Specialized har lavet en vinterhandske, der gør det godt på de parametre, vi har testet.

 

Handsken er varm, som den skal være, men samtidig er den også meget åndbar, hvilket må siges at være et stort plus.

 

Endnu et plus er synligheden. Den neongule farve gør, at den er meget trafiksikker, når mørket falder på.


Alt i alt har Specialized lavet en rigtig fin handske, der kan gøre sig langt hen i vinteren og holde hænderne varme og tørre.


Prisen er mere end god for denne kvalitet og alsidighed og vi anbefaler handsken til alle der træner på landevejen om vinteren - motionist som eliterytter. 

Sådan har vi testet

Handsken er testet i november og december måned i forholdsvis milde vintertemperaturer fra 4-10 grader

Stillet til rådighed af

Specialized

Motionsfeltet.dk's vurdering:

Billedgalleri

Følg Romandiet Rundt på Feltet.dk's app
Følg Kasper Asgreen, Michael Valgren, Andreas Kron, Johan Price-Pejtersen samt Christopher Juul-Jensen i Romandiet Rundt.
Produktnyt: Cannondales nye Scalpel er bygget til at begejstre
I dag lancerer Cannondale en helt ny model af deres ikoniske Scalpel. Cannondales ultra lette nye cross-country mountainbike er på vej på markedet.
Test: Ekoi Gara MIPS Air
EKOI Gara MIPS Air er en let, velventileret og komfortabel hjelm.
Hør dansk MTB-stjerne sætte ord på triumf
Simon Andreassen tog i går en af karrierens største sejre, da han vandt mountainbike World-Cuppen i Araxá i Brasilien. Efter sejren var han overvældet, men prøvede at sætte ord på triumfen.
Se Simon Andreassen vinde stor World Cup-sejr
Simon Andreassen vandt anden afdeling af World Cuppen - se hele den dramatiske sidste omgang.
Simon Andreassen vinder i World Cuppen
Danske Simon Andreassen vandt sensationelt anden afdeling af World Cuppen.
Vi vil lave Danmarks bedste cykelmagasin - hjælp os!
Nu inviterer vi dig til at være med til at præge, hvilken retning Motionsfeltet.dk's nye digitale cykelmagasin skal have.
Skovbrand hærger kendt stigning
Senest i marts satte en 18-årige dansker ny rekord på Coll de Rates.
Andreassen åbner World Cuppen med top 10-placering
I weekenden blev der i Brasilien taget hul på årets World Cup-sæson.

Instagram #motionsfeltet

ANNONCE

Seneste indlæg i debatten

Tobias Lund fik endelig den forløsende første professionelle sejr og endda en tur i førertrøjen, og måske får han allerede en chance for sejr nr. 2 torsdag. Her fortsætter løbet nemlig med endnu en sprinteretape, og selvom spurten denne gang er flad, betyder en svær stigning i finalen, at der kan ryddes så meget ud i feltet, at også Lunds kaptajn, Fabio Jakobsen, kan komme i problemer frem mod en forventet reduceret massespurt i Kusadasi. Læs artiklen her https://www.feltet.dk/nyheder/optakt_5_etape_af_presidential_tour_of_trkiye_2024/I dag er det blevet offentliggjort, hvilke hold der deltager i kvindernes udgave af Tour de France.  Læs artiklen her https://www.feltet.dk/nyheder/officielt_disse_hold_skal_koere_2024_tour_de_france_femmes_avec_zwift_1/Dorian Godon fortsatte den utrolige genrejsning af Ag2r med en overraskende sejr på den første af de to sprinteretaper, hvor han også overtog førertrøjen, men det bliver desværre kun til en enkelt dag i gult for den store franskmand. I denne særlige udgave, der helt ekstraordinært byder på to bjergfinaler, venter det første store bjergslag nemlig allerede torsdag, og selvom der er tale om en relativt kort stigning, der skæmmes af modvind, vil den i hvert fald give en første indikation af, hvem der kan vinde årets udgave af det schweiziske løb. Læs artiklen her https://www.feltet.dk/nyheder/optakt_2_etape_af_tour_de_romandie_2024/Første professionelle sejr til Tobias Lund på 4. etape af Tyrkiet Rundt :thumbsup: https://www.eurosport.dk/cykling/tour-of-turkiye/2024/dansk-etapesejr-i-tyrkiet-rundt-se-tobias-lund-vinde-4.-etape-efter-vild-slutspurt-her_vid2123903/video.shtml?fbclid=IwZXh0bgNhZW0CMTEAAR132qCgrlKjSLq9UQgAmmH4xE39aWTfnxGRyhs7GHHK7ibvLhzKHa4DJ-0_aem_AWKGMYXA33Zipv8-EW8oCIcRdv7QWyj-s1Lw8NeJUWupbhfwJw46NsixWVd9ma1GvbHnTbaAVmelrTf3cfxSy_Qe

Vær med i klubben - find en cykelklub i nærheden af dig

Team Motionsfeltet.dk

Vil du også gerne deltage i cykelløb i ind- og udland?

ANNONCE

Motionsfeltet.dk   •   Åsvinget 5   •   9800 Hjørring   •   Tlf. 5155 8966   •   info@motionsfeltet.dk   •   Cookieindstillinger

Andet