27.09.2018 @ 07:30

Fed svedtrøje med fremragende regulering af fugt og varme og spændende designdetaljer.

Motionsfeltet.dk's vurdering:

Introduktion: 

La Flamme Rouge er Brian Holms velgørenhedsorganisation, som sælger cykeltøj og -produkter og med overskuddet støtter kampen mod kræft med aktiviteter og initiativer, som hjælper kræftramte og deres familier. 

 

Holm og teamet bag har igennem flere sæsoner produceret flere produkter, som har fået godt fat i markedet og markeret sig som både stilrigtige og funktionelle. 

 

Vi har haft fat i en af de nyeste tilføjelser i kollektionen. Gribaldy-Radio svedtrøjen er en hyldest til dels Brians Holms nye podcast ’Radio Goodefroot’ og den legendariske sportdirektør Jean De Gribaldy. 

 

 

Fakta:
Farve: Hvid 
Størrelse: XS-XL 
Pris: 299,- kroner

 

Test 

Det kræver ikke overdreven fokus på cykling at vide, at Brian Holm er af den gamle skole. Hans tilgang til cykling er old school uden så mange dikkedarer. Der skal først og fremmest trædes og respekt er noget, som man skal gøre sig umage for at gøre sig fortjent til. 

 

Derfor kommer det næppe heller som en overraskelse, at La Flamme Rouges nyeste baselayer er forsynet med et dramatisk citat, som hylder cykelsportens hårdhed. Citatet er leveret af en anden hård nyser - sportsdirektøren Jean de Gribaldy - og lyder: 

 

’Cycling is like boxing.: It’s not a game. It’s a hard, terrible, pitiless sport that demands very great sacrifices. One plays football, tennis, hockey, but one doesn’t play at cycling” 

 

Svedtrøjen her er da også lavet til at kunne holde til det meste og hjælpe rytteren, når det er allerhårdest. Det kan betyde meget for komfort - og i sidste ende performance - at kroppen holdes tør og at sveden ledes væk, når man yder sit ypperste på cyklen. 

 

 

Klassisk opbygning 

Groft sagt er der to slags svedtrøjer. De ’naturlige’ hvor varme- og fugtreguleringen typisk klares af uld eller de ’tekniske’, hvor man ved hjælp af stoffets konstruktion fremelsker de rette kvaliteter. Trøjen her er i den sidste kategori. 

 

La Flamme Rouge har udført trøjen primært i et mesh-materiale, som med sine finmaskede perforeringer giver kroppen muligheden for at ånde og effektivt kan lede både varme og fugt væk fra kroppen. 

 

Trøje er meget tynd, men alligevel er kvaliteten rigtig god, og materialet er ikke sart eller sårbart. Omvendt giver det en utrolig let trøje, som også er så tynd, at den let passer under en tynd trøje uden at ødelægge fittet eller fylde for meget.  

 

Det kan vi lide og det er præcist det en svedtrøje i den lette afdeling skal kunne. Den passer perfekt under både sommer- og de tyndere efterårstrøjer. 

 

Fittet er ikke overraskende meget tæt. Mesh-stoffet har fint med stræk, så man kan let ’tåle’ det meget tætte fit uden at blive klemt inde. 

 

På ryggen er der i midten en kile med mere regulært stof, som - foruden at være istand til at virke som baggrund for det føromtalte citat - også er ultra strækbart og på den måde sørger for at trække trøjen yderligere sammen og sikre det fine fit. 

 

Eneste anke i pasformen er, at enderne på ærmerne har en syning, som ikke er ligeså strækbar som resten. Har man lidt overarm, så kan ærmernes lukning blive lidt stram. 

 

 

Fine egenskaber 

Trøjen performer meget fornemt i test. 

 

Det perforerede stof gør sit arbejde godt og yder fint. Kroppen holdes fint tør og det er tydeligt at fugten især fjernes fra indersiden og flyttes uden på. 

 

Trøjen er behagelig at køre med og man bemærker stort set ikke, at den er der, fordi den både pasformmæssigt og i kvalitet er lækker. 

Den kan både bruges på sommerdage eller på koldere dage, hvor man skal køre hårdt og har mere brug for fugt- og varmeregulering end for et inderlag der varmer. 

 

Desuden vil den gøre sig rigtig godt på hjemmetræneren hen over vinteren, hvor egenskaberne for alvor kan komme til sin ret. 

 

 

Konklusion 

Gribaldy-Radio svedtrøjen er en ægte klassiker, som har sin plads i enhver garderobe. Det er en rigtig svedtrøje, som regulerer fugt og varme og det gør den fremragende. 

 

Den er let og passer under såvel tætte sommertrøjer som mere kraftige af slagsen og vil gøre et meget fint job, når der skal gives gas på landevejene. 

 

Trøjens detaljer og citat giver desuden lidt ekstra krydderi og skal nk skaffe lidt opmærksomhed efter træning eller løb - eller til spinning hen over vinteren, hvis du er til den slags. 

 

Stillet til rådighed af: La Flamme Rouge 

Motionsfeltet.dk's vurdering:

Første cykelmagasin på gaden
Første udgave af Motionsfeltet.dk's nye magasin er landet på gaden! Læs det nu og få også adgang til 7 tidligere magasinet, som er udgivet af Bikemania Magazine.
Følg Romandiet Rundt på Feltet.dk's app
Følg Kasper Asgreen, Michael Valgren, Andreas Kron, Johan Price-Pejtersen samt Christopher Juul-Jensen i Romandiet Rundt.
Produktnyt: Cannondales nye Scalpel er bygget til at begejstre
I dag lancerer Cannondale en helt ny model af deres ikoniske Scalpel. Cannondales ultra lette nye cross-country mountainbike er på vej på markedet.
Cykelsportens Myter: Oplev Rolf, Holm og Bastian Emil
Den 11. juni gæster Brian Holm, Rolf Sørensen og Bastian Emil Goldschmidt Det Ny Teater til en snak om cykelsportens barske storhed og varmer op til Tour de France 2024. 
Test: Ekoi Gara MIPS Air
EKOI Gara MIPS Air er en let, velventileret og komfortabel hjelm.
Hør dansk MTB-stjerne sætte ord på triumf
Simon Andreassen tog i går en af karrierens største sejre, da han vandt mountainbike World-Cuppen i Araxá i Brasilien. Efter sejren var han overvældet, men prøvede at sætte ord på triumfen.
Se Simon Andreassen vinde stor World Cup-sejr
Simon Andreassen vandt anden afdeling af World Cuppen - se hele den dramatiske sidste omgang.
Simon Andreassen vinder i World Cuppen
Danske Simon Andreassen vandt sensationelt anden afdeling af World Cuppen.
Vi vil lave Danmarks bedste cykelmagasin - hjælp os!
Nu inviterer vi dig til at være med til at præge, hvilken retning Motionsfeltet.dk's nye digitale cykelmagasin skal have.

Instagram #motionsfeltet

ANNONCE

Skovbrand hærger kendt stigning
Senest i marts satte en 18-årige dansker ny rekord på Coll de Rates.
Andreassen åbner World Cuppen med top 10-placering
I weekenden blev der i Brasilien taget hul på årets World Cup-sæson.
Amstel-fadæse: Se supersprinter juble for tidligt
Lorena Wiebes begik en enorm fejl, da hun jublede for tidligt i spurten i Amstel Gold Race. Det gjorde, at Marianne Vos kunne spurte forbi hende på stregen i en forkortet udgave af løbet.
Test: Elves Vanyar Pro Disc 2024
Vanyar-modellen fra Elves er et stærkt bud på en landevejs-racer til den performance-orienterede rytter, som er på jagt efter en sjov og hurtig cykel, hvor den samlede pakke står stærkt i billedet.
Køb eller bytte? Mulighederne er mange hos Bike4Sport - valget er dit!
Står du og mangler en kvalitetscykel til billige penge? Så har Bike4Sport helt sikkert den rette cykel til dig.
Danskere vinder VM med sammensat hold: Det var meget overraskende
Simon Nielsen og Aleksej Calmann sammensatte i starten af marts et hold bestående af otte ryttere uden nogen erfaring sammen. En måned senere havde de kørt ét løb - og var verdensmestre.
Kvinden bag kasket-kast identificeret
Det lignende en bevidst handling, men det var en uheldig episode, der næsten forårsagede et styrt for Mathieu van der Poel i Paris-Roubaix, fortæller hovedpersonens advokat.
Skuffet Albert Philipsen reagerer på Paris-Roubaix
Juniorverdensmesteren var blandt favoritterne til det prestigefulde løb, men et brostensstyrt gjorde løbet sværere for ham.
Dansk endagsløb præsenterer ny finale: Giver holdene noget at tænke over
Grand Prix Herning har præsenteret en spændende ny rute til årets løb, som vil udfordre rytterne på de karakteristiske grusveje helt ind i finalen og forhåbentlig skabe endnu mere spænding i det danske UCI-løb.
Positiv opdatering på Vingegaard-operation
”Jonas har gennemgået vellykket operation” sådan skriver Team Visma Lease a Bike via mediet X. 
Test: ABUS Gamechanger 2.0
Aerodynamik, ventilation og komfort er i højsædet i den nyeste udgave af ABUS’ populære landevejshjelm Gamechanger. Hjelmen har store ventilationskanaler, flere aerodynamiske features, gode indstillingsmuligheder og er strippet for overflødige elementer, som er med til at holde hjelmens vægt godt nede. Feltet.dk har testet hjelmen - læs med her og find ud af hvordan hjelmen klarer sig i testen.
Startlisten til kvindernes Paris-Roubaix - 3 danskere med
I dag køres kvindernes Paris-Roubaix, og der er tre danskere blandt de deltagende.
Flere brosten end i 30 år: Her er pavéerne i Paris-Roubaix 2024
Pavéerne til årets Paris-Roubaix er blevet præsenteret.
Tour des Stations et cykelløb for motionister med gode bjergben
Er du til højdemeter og stigninger, så er Tour des Stations præcis et løb for dig! Prøv kræfter med en benbrækker.
Elcyklernes kvalitet stiger: Nu er producent klar med elcykel fra øverste hylde
Gennem de seneste år er salget af elcykler steget markant, og det kan ses på elcyklernes kvalitet. I år lancerer producenten Gazelle en ny version af deres populære model, Eclipse, som sætter nye standarder og giver bilen kamp til stregen som det foretrukne transportmiddel.
Første cykelmagasin på gaden
Første udgave af Motionsfeltet.dk's nye magasin er landet på gaden! Læs det nu og få også adgang til 7 tidligere magasinet, som er udgivet af Bikemania Magazine.
Følg Romandiet Rundt på Feltet.dk's app
Følg Kasper Asgreen, Michael Valgren, Andreas Kron, Johan Price-Pejtersen samt Christopher Juul-Jensen i Romandiet Rundt.
Produktnyt: Cannondales nye Scalpel er bygget til at begejstre
I dag lancerer Cannondale en helt ny model af deres ikoniske Scalpel. Cannondales ultra lette nye cross-country mountainbike er på vej på markedet.
Cykelsportens Myter: Oplev Rolf, Holm og Bastian Emil
Den 11. juni gæster Brian Holm, Rolf Sørensen og Bastian Emil Goldschmidt Det Ny Teater til en snak om cykelsportens barske storhed og varmer op til Tour de France 2024. 
Test: Ekoi Gara MIPS Air
EKOI Gara MIPS Air er en let, velventileret og komfortabel hjelm.
Hør dansk MTB-stjerne sætte ord på triumf
Simon Andreassen tog i går en af karrierens største sejre, da han vandt mountainbike World-Cuppen i Araxá i Brasilien. Efter sejren var han overvældet, men prøvede at sætte ord på triumfen.
Se Simon Andreassen vinde stor World Cup-sejr
Simon Andreassen vandt anden afdeling af World Cuppen - se hele den dramatiske sidste omgang.
Simon Andreassen vinder i World Cuppen
Danske Simon Andreassen vandt sensationelt anden afdeling af World Cuppen.
Vi vil lave Danmarks bedste cykelmagasin - hjælp os!
Nu inviterer vi dig til at være med til at præge, hvilken retning Motionsfeltet.dk's nye digitale cykelmagasin skal have.

Motionsfeltet.dk   •   Åsvinget 5   •   9800 Hjørring   •   Tlf. 5155 8966   •   info@motionsfeltet.dk   •   Cookieindstillinger

Andet