Ved at bruge vores tjenester accepterer du samtidig vores brug af cookies.OKLÆS MERE OM COOKIES »

Af: Bjarne Albrektsen 10.07.2018 @ 09:43

Den nye udgave af Cannondales SystemSix er ifølge dem selv designet som et komplet højhastighedssystem med laveste "drag" og den mest effektive og hurtigste UCI-godkendte landevejscykel på markedet.

SystemSix'en er resultatet af et design, der er bygget op omkring den optimale jagt på fart og aerodynamik. Den er bygget op omkring de fundamentale komponenter ramme, sadelpind, styr-frempind, forgaffel og hjul, som tilsammen udgør en samlet enhed, der fokuserer på den optimale forbedring af fart og aerodynamik.

 

"SystemSix er resultatet af et nyt design, hvor hvert eneste element er optimeret i jagten på fart,” siger Nathan Barry, der er designingeniør hos Cannondale

 

"Aerodynamisk drag er den største forhindring hos alle ryttere, uanset niveau," fortæller han og henviser til, at i og med de kun laver cyklen med skivebremser, giver det ingeniørerne mulighed for at integrere ramme, forgaffel og hjul på en helt ny måde.

 

Derfor er den nye SystemSix ifølge Nathan Barry ikke kun cyklen for eliten, men også for motionister og andet godtfolk, ja, alle som ønsker størst mulig fart. Han lover højere fart opad, nedad og i spurterne.

 

 

Den nye SystemSix blev spottet allerede tilbage i februar under Abu Dhabi Tour, da WorldTeamet EF Education First-Drapac debuterede på cyklen.

 

Cannondales nye landevejsracer bliver leveret med det nye HollowGram KNØT64 hjulsæt, som ifølge Cannondale både skal give komfort og aerodynamik i samme pakke. SystemSix fås i fire herremodeller i størrelserne 47, 51, 54, 56, 58, 60 og 62 og en kvindemodel i størrelserne 47, 51 og 54.

 

Du kan læse mere om alle detaljerne i Cannondale SystemSix på Cannondales hjemmeside.

 

Feltet.dk vil på et senere tidspunkt bringe en test af SystemSix, hvor vi ser, om cyklen kan holde alt det, som Cannondale lover.

 

 

Test: Bontrager Ballista cykelsko
Ultrakomfortabel racersko i høj kvalitet i minimalistisk design og med alternativ placering af BOA-spændet.
Produktnyt: QM Sportscare produkter
Ny serie af belgisk udviklede og producerede produkter er landet i Danmark. Produkterne tilbyder cykelrytteren komfort og pleje i alverdens afskygninger.  
Se verdensmester Valverdes nye cykel og udstyr
Man er ikke i tvivl om, at det er verdensmesteren, der kører rundt på denne cykel.
Elcykler stormer - ny klub og UCI arrangerer VM
Elcykler boomer på verdensplan, men indtil videre er salget ikke eksploderet i Danmark, men det stiger dog hvert år. Men producenterne og grossisterne i Danmark forventer, at de næste to år slå elcykler for alvor igennem i Danmark også. 
CykelSportMesse i Aarhus med gratis adgang
Efter 10 års succes i Roskilde, gør CykelSportMessen nu sit indtog i Aarhus. Messen slår dørene op lørdag den 26. og søndag den 27. oktober - og der er gratis adgang.
Mecklenburg Vorpommern åbner op for spændende cykelmuligheder
Mecklenburg Vorpommern er på mange måder en uopdaget perle for cyklister. Som delstat i det gamle Østtyskland har området ligget i mølpose adskillige år, og man er nu i fuld gang med at modernisere, så alt kommer op på vestligt niveau.
Job: Bjarne Egedesø A/S søger Servicetekniker/Intern sælger
Egedesø søger en ny medarbejder, og det kunne måske være dig? Se nedenstående stillingsopslag.
Test: Roeckl Ibros cykelhandsker
Roeckl er specialister i cykelhandsker og ses jævnligt på flere topatleter - tidligere har blandt andet vores egen Lasse Norman Hansen brugt handskerne flittigt under hans banetriumfer.
Smukke panoramaudsigter og udfordrende nedkørsler
Hohe Salve i Kitzbüheler Alpen er stedet, hvor du finder et stort net af brede grusstier velegnede til gravel-bikes eller hardtail-mountainbikes samt tekniske og udfordrende nedkørsler, der er perfekte til brede dæk og fuldt affjedrede trial-bikes.

Instagram #motionsfeltet

Motionsfeltet.dk   •   Åsvinget 5   •   9800 Hjørring   •   Tlf. 5155 8966   •   info@motionsfeltet.dk

Boligadvokat