Ved at bruge vores tjenester accepterer du samtidig vores brug af cookies.OKLÆS MERE OM COOKIES »

Af: Morten Andersen 08.06.2018 @ 11:20

Nyt dansk mærke imponerer med gennemtænkte detaljer, høj kvalitet samt funktionalitet og så et gennemgående design, som vi synes er helt i top på sommerens hitliste.

Introduktion:

Isolés er et nyskabt dansk brand, som hurtigt har skabt en masse opmærksomhed omkring sig selv med debutkollektionen af underspillede, moderne designs holdt i noget man bedst kan betegne som skandinavisk minimalisme.

 

Isolés var for mere end 100 år siden en officiel kategori i Tour de France for ryttere uden teams. Ryttere der var isolerede i feltet - heraf navnet isolés.

 

Bag mærket står Henrik Dahl, som har fundet en del af inspirationen til produkterne og brandet i sin tid som ung og håbefuld rytter, hvor han flyttede til Italien for at opsøge drømmen om at køre cykelløb på de største scener. Selv om drømmen om at køre professionelt braste, så bibeholdt han alligevel kærligheden til cykelsporten og lærte at sætte pris på de lange, ensomme træningsture, da skader forhindrede ham i at køre løb med holdkammeraterne.

 

Isolés er netop grundlagt ud fra princippet, at intet er vigtigere end den enkelte rytters oplevelse. En central del af oplevelsen er godt udstyr og her har brandet ganske enkelt et erklæret mål om at skabe tøj, som giver bedre ture for de ryttere som, bruger det. 

 

Eugène Jersey

Motionsfeltet.dk's vurdering:

Farve: White / Brown Sugar (Fås i 7 farvekombinationer)
Størrelse: XS – 3XL
Pris: Kr. 749,-

 

 

Eugene-trøjen er i vores øjne en af de mest vellykkede trøjer i denne sæson rent designmæssigt.


Den hvide farve skriger sommer og er perfekt til de bedste dage herhjemme eller på turen sydpå.


Den hvide base er kombineret af den sikre vinder navy-blå, som er med til at give et underspillet og afdæmpet look, som har masser af klassisk karakter.

 

Der hvor Isolés brillerer for alvor er dog ved tilføjelsen den mørke ’Brown Sugar’-farve, som vi ikke tidligere mindes at have set i et marked hvor cykeltøjet ellers får mere og mere designmæssig attention.


Således er den øverste del af ryggen og området under armene udført i den bronze-agtige farve, som står virkelig godt til både den hvide og mørkeblå. Som et sidste tvist er der også blevet plads til en sort stribe på ryggen og som tynd og diskret afslutning på ærmerne.

 

Helt igennem gennemført og en af de trøjer, som høster allermest opmærksomhed ude på vejene, hvilket egentligt er paradoksalt, da den er så underspillet. Godt design fornægter sig aldrig!

 

Kvalitetsmæssigt er det også tydeligt, at Isolés trods sin unge lader har et team bagved, som har masser af erfaring. Forsiden af trøjen er holdt i et klassisk lycra-materiale, som strækker velvilligt i alle fire retninger. Bagsiden og sidepanelerne er gjort mere luftig ved brug af mesh – et tyndt, let perforeret materiale – som giver optimale muligheder for at komme af med varme og sved.  

 

Små detaljer som en blød og kraftig krave, masser af kvalitet i lynlåse og elastikker gør os trygge ved, at trøjen nok skal holde i masser af sæsoner, hvis du passer på den.

 

Pasformen er gennemtænkt og det betyder, at den vil passe de fleste uanset kropsbygning. Der er nemlig masser af strækbarhed i stoffet, som sætter sig tæt, men behageligt om kroppen.


Der er plads på bryst og under armene, så man får et tæt fit, men stadig kan tillade sig at have lidt mere robusthed end en typisk elitecykelrytter.

 

Brugen af materialer komplimenterer faktisk også pasformen – bevidst eller ej:


Forsiden er blød og lækker og smyr sig over kroppen på en behagelig måde, mens det virker som om, at der er en anelse mere fasthed i mesh-stykket bagpå. Det hjælper til, at trøjen kan sidde tæt uden at stramme.

 

Kombineret med den meget lækre blødhed i stofkvaliteten på forsiden, giver snit og pasform en trøje, som bare sidder som den skal og som man kan tåle at have siddende tæt til kroppen en hel dag.

 

Ærmerne er moderne i sit snit, hvilket betyder at de er lange og går helt til albuen.


Vi synes, at det giver et fedt snit, som ser hurtigt ud. Det har også den fordel, at ærmerne ikke kravler op under kørsel, hvilket er dejligt.

 

Ærmerne sidder godt til, men igen er stoffet så eftergivende, at der er plads til lidt overarm også og elastikken i enden har masser at give af, så ingen bør komme i problemer med afklemning her.

 

Sidste bemærkning skal falde om lommerne, som er en anelse til den lille side. Det betyder på positivsiden, at man kan have ting i lommerne og stadig bibeholde pasform og silhuet, men skal man på langfart, så skal tingene pakkes godt.

 

Konklusionen lyder på en trøje fra øverste hylde, som designmæssigt topper hitlisten, men også præsterer på alle parametre rent funktionelt.


Selv om den ligger i det øvre segment prismæssigt, så er der alligevel langt op til de allerdyreste trøjer, som vi faktisk mener Eugene trøjen sagtens kan måle sig med.

Ernest Bibshorts

Motionsfeltet.dk's vurdering:

Farve: Navy (Fås også i sort)
Størrelse: XS – 3XL
Pris: Kr. 949,-

 

 

Bibshorts’ene viderefører looket fra trøjen og giver sættet en afdæmpet og mørk bund i navy-blå.

 

Det første man lægger mærke til, er at bukserne er ret kraftige i sin kvalitet og føles robuste i hånden.


Der er gods i kvaliteten.

 

Isolés har benyttet flere forskellige materialetyper på de respektive panelstykker.


Indersiden, som dækker inderlår, baglår og området omkring indlægget er udført i en lidt kraftigere, nærmest rillet kvalitet med en lidt mere ru overflade.

 

Det er helt sikkert for at give stoffet noget robusthed og dermed modstandsdygtighed. Især i området hvor stof møder saddel.

 

Ydersiden af lårene er lavet i et tyndere og mere fint materiale, som også går op bag på lænden.


Det har lidt kraftigere elasticitet og giver derved masser af struktur til pasformen og spiller en stor rolle i at shortsene bliver siddende på plads, når man bevæger sig i sadlen.

 

Første og fremmest er det værd at bemærke, at de kraftige materialer gør, at selv om stoffet strækker meget, så bliver det aldrig strakt tyndt. Derved beholder det sine egenskaber, selv om man skulle have kraftige lår og desuden spiller det naturligvis også en æstetisk rolle.

 

Selv om shortsene sidder tæt om lårene, så føles det som om, at der stadig er masser at give af om man får dermed et fit, som er tæt, men absolut ikke restriktivt.

 

Det samme gælder afslutningen i benene, som er et bredt og kraftigt elastisk bånd, som giver en naturlig og nærmest integreret afslutning. Igen bemærkes især den kraftige kvalitet.

 

Her er plads til de fleste benstørrelser og det er vores vurdering, at ingen vil føle sig afklemt eller generet af en for stram lukning. Vi kunne personligt godt have tænkt os, at afslutningen var lidt mere stram da stoffets kvalitet og ikke mindst elasticitet sagtens kan bære det.

 

Indlægget er ligeledes veludført og giver komfort til længere ture også.

 

Det er også værd at bemærke, hvordan Isolés har gjort sig umage med alle syningerne i bukserne, så de passer til formålet. Indlægget er fastgjort med nærmest integrerede syninger, så de på ingen måde kan genere, mens de øvrige paneler er sammensat med kraftige syninger, som sikrer lang levetid, men samtidig er helt flade, så de ikke generer mod huden.

 

Alt i alt et ganske veludført produkt, som holder høj kvalitet og hvor især materialevalg vidner om et gennemarbejdet forløb.

Ernest Vindvest

Motionsfeltet.dk's vurdering:

Farve: Navy (Fås også i sort)
Størrelse: 2XS – 4XL
Pris: Kr. 749,-

 

 

Ernest vindvesten fuldender sættet og fortsætter de underspillede tendenser.

 

Udført i gennemgående navy-blå med den karakteristiske sorte stribe tilføjet henover ryggen og på venstre skulder er vesten både klassisk og praktisk, da den sagtens kan tage både jord og vand fra vejen i forbindelse med et uvejr.

 

På samme måde som trøjen, er vesten bygget op med et solidt stykke stof foran samt mesh på bagsiden for at optimere åndbarheden.

 

Stofkvaliteten er god og selv om den er tynd – og dermed let – så er stoffet så tætvævet, at det holder både vind og vand ude. På den måde får man en vest, som sagtens kan klare sig i det meste vejr og som giver fremragende beskyttelse på blæsende dage herhjemme, til de tidlige morgener eller en lang nedkørsel i mere sydligt terræn.

 

Pasformen er tæt, men som med trøjen oplever vi, at der er godt med plads hen over bryst og under armene, hvor den fitter godt og slutter til, så ingen vind kan finde ind.

 

Stoffet strækker sidevejs og sætter sig tæt om kroppen, så man heller ikke oplever noget der blafrer i vinden.

 

Detaljerne er der fint styr på med en lynlås der er skjult af et ekstra stykke stof, så den ikke kan tage vind ind, en høj krave som beskytter mod kulde og er belagt med lækker merinould på indersiden samt tre baglommer som gør, at man kan bruge vesten hele dagen og ikke kun som en gardering i baglommen.

 

Afslutningen i livet er forsynet med både silikonekant og kraftig elastik, men eneste kritikpunkt vi kan finde, er at vi gerne så, at vesten sluttede endnu mere til for et endnu bedre og tættere fit.

 

Ernest-vesten er pakkebar i stor grad, så den kan sagtens finde vej ned i en baglomme, hvis den ikke skal på fra start, hvilket er essentielt i stort set alle terræner og klimaer – det danske især.

Samlet konklusion:

Vi er meget imponerede over Isolés’ debut. Gennemtænkte detaljer, høj kvalitet samt funktionalitet og så et gennemgående design, som vi synes er helt i top på sommerens hitliste.

 

Produkterne holder højt niveau hele vejen rundt og det er kendetegnende for dem alle, at selv æstetiske detaljer er udført med et formål for øje. Her er ikke lavet noget smart for kun syns skyld – på cyklen skal alting have et formål.

 

Det er også værd at bemærke, at Isolés arbejder meget med ’Kit’-tankegangen, hvor delene sættes sammen for at skabe et fuldendt look. Det må man sige, at de i høj grad er lykkedes med her også, hvor sættet kan fuldføres med hvide sokker med detaljer i navy og ’Brown sugar’ samt en navy cykelkasket, som er sjældent veludført og lækker i kvaliteten med sine perforerede detaljer, som komplimenterer det gennemgående tema på jersey og vest.

 

Prismæssigt lægger Isolés sig i midtersegmentet, men kan sagtens hamle op med brands og produkter som ofte er set dobbelt så dyre.

 

Stillet til rådighed af: Isolés

 

Læs vores optakt og få oversigten over indholdet i denne stortest.

Tre cykler på højkant i Feltet.dks Tour
Feltet.dk har startet vores store sæsonmanagerspil kaldet Feltet.dk Tour. Managerspillet starter den 2. marts og kan du køre dig til en podieplacering i spillet, så er du sikker på at vinde en cykel!
Produktfokus: ”Der er en grund til, at aerocyklerne ligner hinanden”
Cannondale SystemSix, det amerikanske mærkes aero-topracer, blev sendt på markedet i 2018, og modellen opnåede hen over efterår og vinter et utal af positive, internationaler anmeldelser samt topresultat i en uafhængig vindtunneltest af aerocykler: som den hurtigste på markedet. Feltet.dk har talt med Cannondale om modellen - og om aerocykler som ny, etableret modeltype.
Cykelbageren i Nørre Aaby har solgt over en halv million romkugler på under et år
Nørre Aaby Bageri har siden marts 2018, hvor de vandt prisen for Danmarks bedste romkugler ved FoodExpo i Herning, solgt over 500.000 romkugler. En stor del af dem er solgt til cykelturister, for det vestfynske bageri har en ganske særlig placering, der gør det nemt at nå på cykel fra flere af områdets større byer.
Python Pro udvider med nyt banebrydende koncept
Den danske cykelproducent, Python Pro, har udvidet deres koncept med et nyt og meget spændende tiltag til forbrugeren, hvor de kan spare 3.000 kroner.
Test: Giant Trance 29 2019
Er du på jagt efter en mountainbike, der kan bruges til at til det meste, er Giant Trance 29 et rigtigt godt bud.
Produktnyt: PurePowers Carbo Race nu med "dansk" smag
Endelig et energipulver med ægte dansk smag! Purepower har lanceret en ny smag til deres populære energipulver-serie. 
Team Sky med ny aerodynamisk teknologi
Team Sky har indgået et strategisk samarbejde med virksomheden Swiss Side, som er eksperter i aerodynamik og tidsoptimering.
Garmin opkøber Tacx
Garmin opkøber Tacx, som er en af de førende producenter af indendørs hometrainers.
GOOD VIBES ONLY – VM i cykelcross – cykelturist i Bogense
I forbindelse med mit medlemskab på Team Motionsfeltet.dk har jeg fået en invitation til at skrive om mit liv og mine erfaringer med motionscykling her på Motionsfeltet.dk. Jeg er ikke journalist, og jeg er ikke licensrytter eller noget, der ligner…

Instagram #motionsfeltet

Cykelrejser: Hvor går turen til i 2019?
Vinmarker i Appenninerne, alpetoppe i Østrig, cykeludlejning på Mallorca eller smørrebrød i Danmark.
Test: Bontrager Ion 100 R / Flare R City lygtesæt
Masser af synlighed i en lille pakke, gør dette til et lygtesæt som især egner sig til kørsel i byområder.
Test: Kryptonite Alley F-650 forlygte
En kraftig og effektiv forlygte, som kan det hele og leverer en bred række af gode lysmuligheder til især landevejen.
Test: Kryptonite Avenue R-75
God baglygte som har en ultrasikker montering samt masser af gode indstillingsmuligheder, når det kommer til lyset.
Bliv inspireret af Team Motionsfeltet.dk – Touren til Gardasøen
Som medlem af Team Motionsfeltet.dk PREMIUM har jeg fået mulighed for at køre TransAlp i sommeren 2019. Min tanke er derfor, at jeg løbende vil opdatere på mit lille projekt, om at blive klar til  Tour TransAlp her til sommer.
Test: Abus Libra forlygte
En god allround lygte som kan lidt af det hele og som principielt opfylder alle dine behov på landevejen. ABUS leverer desuden god og robust kvalitet hele vejen rundt.
Test: Abus Gemini lygtesæt
Et fremragende lygtesæt, hvis du er på jagt efter at gøre dig synlig for andre trafikanter, når du træner i belyste områder. Spændende design gør, at lygten nærmest går i ét med cyklen og aldrig kommer til at sidde i vejen.
Henrik Djernis: VM-ruten et spændende mix
Den tidligere verdensmester, Henrik Djernis, har set nærmere på årets VM-rute i Bogense, og han synes, at den er spændende.
Test: Rapha Pro Team Winter Tights II
Fremragende vintertights som klogt udnytter forskellige stofkvaliteter og dermed tilbyder god regn- og vindbeskyttelse samt masser af varme.
Test: Kvindetøj - Pearl Izumi – Softshell og AmFIB Super Glove
Kvindespecifikt vintertøj til cykling i topkvalitet fra japanske Pearl Izumi.
Kombinér cykeldrømme med skoleophold
Det pibler frem med talenter på den danske cykelscene. Sejre i både Grand Tours, forårsklassikere, OL, VM og EM vidner om den enorme kvalitet, de danske ryttere besidder. Har du eller en du kender drømme om at opnå det samme, eller er det lysten til socialt samvær i et læringspræget miljø, der trækker i dig, så kunne et efterskole- eller højskoleophold måske være noget for dig.  
Produktnyt: Castelli Aero Race jersey og bibshorts
Selv om cykling i 2019 er en high-tech-affære på mange måder, så skal der stadig trædes i pedalerne, når det spidser til ude på landevejen og ens konkurrenter sætter fra land. Eller når der er nogen, som har frækheden til at angribe ens status som lokal Strava-matador.
Test: Kvindetøj - Pearl Izumi bibtight og Thermal Jersey
Kvindespecifikt vintertøj til cykling i topkvalitet fra japanske Pearl Izumi.
Test: Kvindetøj - Pearl Izumi baselayer og vinterjakke
Kvindespecifikt vintertøj til cykling i topkvalitet fra japanske Pearl Izumi.
Produktnyt: ASSOS S9 bibshorts
Cykelryttere er besat af detaljer. Små ting, som kan få os til at køre hurtigere og blive bedre. Vi overbeviser os selv uge efter uge, at en ny måde at optimere en detaljer på, vil få os til at flyve forbi kammeraterne på næste træningstur.

Seneste indlæg i debatten

Ser ud til at være World Tour C-points, der er givet for Touren 2018.... Det samme for Vueltaen 2018. Blir det rettet eller er listen ikke noget, som I længere har fokus på? Nu vi er ved det;-) Nogen der har prøvet denne: https://www.harald-nyborg.dk/p7829/racer-sadel. Fandt leverandør site her: http://www.activeddk.com/index.php?module=product&mn=1&f=content&tid=110550Jeg er ved at finde hjul, til min nye cykel. Den er jo hørt før (!), så jeg prøver at gøre det kort. Jeg har indsnævret feltet til følgende: - Campa Bora 35 (antager One og Ultra kører næsten ens) - Fulcrum Speed 40C - Zipp 303 NSW Jeg skal ikke køre bjerge, ikke løb, kun motionskørsel i dk. Det jeg vil have, er en fed køreoplevelse, livlige med godt respons. Stive, men ikke ukomfortable. - ikke behov for aero-profil - fuld carbon - dæk-slange - fælgbremse - ryttervægt 85 kg >> Opfylder de hjul tre mine kriterier? Er nogen af dem dårlige end andre? >> Er de alle stive nok? Og er Fulcrum samme kvalitet som Campa? Det spritnye UAE Tour har tiltrukket et fremragende felt til den første udgave, og de mange stjerner kastes allerede fra første færd ud i en krævende udfordring. På 1. etape skydes den arabiske cykelfest nemlig i gang med et pandekagefladt holdløb i Abu Dhabi, hvor der med det samme kan skabes forskelle, der kan vise sig helt afgørende i kampen om den samlede sejr i årets tredje WorldTour-løb. Læs artiklen her https://www.feltet.dk/nyheder/optakt_1_etape_af_uae_tour_2019/

Vær med i klubben - find en cykelklub i nærheden af dig

Team Motionsfeltet.dk

Vil du også gerne deltage i cykelløb i ind- og udland?

Tre cykler på højkant i Feltet.dks Tour
Feltet.dk har startet vores store sæsonmanagerspil kaldet Feltet.dk Tour. Managerspillet starter den 2. marts og kan du køre dig til en podieplacering i spillet, så er du sikker på at vinde en cykel!
Produktfokus: ”Der er en grund til, at aerocyklerne ligner hinanden”
Cannondale SystemSix, det amerikanske mærkes aero-topracer, blev sendt på markedet i 2018, og modellen opnåede hen over efterår og vinter et utal af positive, internationaler anmeldelser samt topresultat i en uafhængig vindtunneltest af aerocykler: som den hurtigste på markedet. Feltet.dk har talt med Cannondale om modellen - og om aerocykler som ny, etableret modeltype.
Cykelbageren i Nørre Aaby har solgt over en halv million romkugler på under et år
Nørre Aaby Bageri har siden marts 2018, hvor de vandt prisen for Danmarks bedste romkugler ved FoodExpo i Herning, solgt over 500.000 romkugler. En stor del af dem er solgt til cykelturister, for det vestfynske bageri har en ganske særlig placering, der gør det nemt at nå på cykel fra flere af områdets større byer.
Python Pro udvider med nyt banebrydende koncept
Den danske cykelproducent, Python Pro, har udvidet deres koncept med et nyt og meget spændende tiltag til forbrugeren, hvor de kan spare 3.000 kroner.
Test: Giant Trance 29 2019
Er du på jagt efter en mountainbike, der kan bruges til at til det meste, er Giant Trance 29 et rigtigt godt bud.
Produktnyt: PurePowers Carbo Race nu med "dansk" smag
Endelig et energipulver med ægte dansk smag! Purepower har lanceret en ny smag til deres populære energipulver-serie. 
Team Sky med ny aerodynamisk teknologi
Team Sky har indgået et strategisk samarbejde med virksomheden Swiss Side, som er eksperter i aerodynamik og tidsoptimering.
Garmin opkøber Tacx
Garmin opkøber Tacx, som er en af de førende producenter af indendørs hometrainers.
GOOD VIBES ONLY – VM i cykelcross – cykelturist i Bogense
I forbindelse med mit medlemskab på Team Motionsfeltet.dk har jeg fået en invitation til at skrive om mit liv og mine erfaringer med motionscykling her på Motionsfeltet.dk. Jeg er ikke journalist, og jeg er ikke licensrytter eller noget, der ligner…

Motionsfeltet.dk   •   Åsvinget 5   •   9800 Hjørring   •   Tlf. 5155 8966   •   info@motionsfeltet.dk

Boligadvokat