Ved at bruge vores tjenester accepterer du samtidig vores brug af cookies.OKLÆS MERE OM COOKIES »

Af: Morten Andersen 24.11.2017 @ 11:10

Feltet.dk har haft en række hjelme til test for at se på hvordan de klarer sig på de forskellige parametre, der gør en hjelm god.

Alle hjelmene har vi gennemgået grundigt for at vurdere den overordnede performance ud fra især fire parametre:

 

Komfort: Hvor behagelig er hjelmen i brug og hvilke justeringsmuligheder tilbyder den rytteren? 

 

Kvalitet: Materialevalg og opbygning kommer under lup

 

Detaljer: Generelle og specielle features gennemgås  

 

Pris: Lever hjelmen op til sit prismærke?

 

Vi har kigget på to prisklasser - over og under 1000,- kroner.

 

Her får du første del af testen af hjelme under 1000,- kroner. Vi ser i denne omgang på disse hjelme:

 

Bell Formula
EKOI Corsa EVO
Lazer Blade MIPS

 

(Senere på ugen kan du læse del 2 I denne kategori hvor vi ser på disse hjelme: AGU Tesero og MET Strale).

 

Glæd dig også til vores afrunding af kategorien, hvor vi gør os nogle konklusioner.

Bell Formula

Motionsfeltet.dk's vurdering:

Fakta:

Model: Formula
Farver: Hvid, Neongul, Sort
Størrelse testet: Medium
Vægt: 237 gram
Pris: Kr. 649,-

 

Stillet til rådighed af: Egedesø / Bikers Best

 

 

Intro

Bell er særdeles velbevandret i disciplinen hjelme. Amerikanerne laver således hjelme til motorsport såvel som cykling, hvor de dækker alle kategorier og prisklasser.

 

Formula-modellen er sat i verden for at tilbyde rytteren et budgetvenligt alternative til tophjelmene, mens der stadig benyttes nogle af de samme teknologier. 

 

Nøgledetaljer

 

In-mold
Formula er lavet med den såkaldte ‘In-mold’-teknologi, hvor den hårde yderskal fyldes med det indvendige skum mens den stadig er i støbeformen. Det betyder primært tre ting:
1. Yderskallen kan holdes meget tynd (og dermed let)
2. Hjelmen kan konstrueres med masser af ventilationshuller uden at miste stabilitet
3. Producenten kan kreere flere og mere avancerede design

 

Det udnytter Formula-hjelmen med masser af ventilation og et aggressivt design.

 

Float Fit Retention System
Bells minimalistiske bespændingssystem, som er konstrueret for at holde en ultralav vægt. Vigtigst er dog drejeknappen i nakken, som er støbt ind og derved er en integreret del af systemet.

 

Sweat Guide Padding
Puderne indeni hjelmen er ikke kun for komfort i tilfædet her, for Bell bruger nemlig netop de bløde indsatser til at trække sveden væk fra området over øjenbrynene og væk fra øjne og briller.  

 

Komfort

Bespændingssystemet i Formula-hjelmen kan startindstilles i fire niveauer, så man kan justere alt efter om man ligger i den lave eller høje ende af ens størrelse. Hjelmen er let at få af og på og har ingen snævre steder eller uregelmæssige kanter.

 

Bells Float Fit Retention System giver dernæst en fortræffelig og sikker spænding, som er let at justere til det ønskede niveau. Det føles som om, at spændingen fordeler sig jævnt om hovedet, og hjelmen er yderst behagelig, selv når den er spændt helt ind.

'

På hjelmens inderside benytter Bell to store puder, som næsten dækker hele overfladen. En til den forreste del og en til den bageste. Det er lykkedes Bell at opnå en sublim komfort med selv relativt tynde puder og hjelmens pasform er rigtig fint afstemt, så den er både behagelig og tæt, når den spændes ind.


Fordelingen og størrelsen på puderne er virkelig god. Der er rigeligt af den bløde overflade og det slår positivt ud på komfortbarometeret.

Puden der løber langs panden er en smule tykkere end de øvrige steder, hvilket er en god disposition og er med til at sikre ekstra komfort på et sted som ellers notorisk kan give problemer på lange dage.

 

Puden går helt ud til hjelmens kant på undersiden som en del af Bells Sweat Guide. Det er gennemtænkt og giver god svedabsorbering der, hvor det er allermest kritisk.

 

Bell har udstyret hjelmen med 19 ventilationshuller, som er holdt i et ret klassisk design. Elegant og masser af udluftning.


Kvalitet

Den overordnede materialekvalitet er en meget dyrere hjelm værdig.

 

In-mold sammenspillet mellem yderskal og skum er udført med en flot finish, mens yderskallen synes lidt tykkere end man ellers ser. Det efterlader et meget solidt kvalitetsindtryk og man har fornemmelsen af en hjelm, som holder i lang tid.

 

Hjelmens underside, hvor man som oftest ser de fleste producenter lader det hårde inderskum være frit, har Bell valgt at lade belægge med et kraftigt plastlag. Som på samme måde som resten af hjelmen, så efterlader det god kvalitet, men koster måske nogle gram på vægtskålen, som kunne have bragt hjelmen helt ned i den absolutte superliga.

 

Det er dog kun noget som absolutte vægtfanatikere vil gå op i, for hjelmen er stadig let.

 

Bell skal også roses for kvaliteten af deres bespændingssystem, hvor især lukkemekanismen og drejeknappen er solid og med garanti vil holde i lang tid.

 

Alt i alt en så gennemført kvalitet, at man let kunne forvente et noget højere prisskilt.

 

Højdepunkter

 

Materialekvalitet
Alt er fra øverste hylde og den samlede pakke oser af kvalitet og holdbarhed. Man har en fornemmelse af en hjelm, som vil holde i mange sæsoner.

 

Float Fit Retention System
Solidt og i høj kvalitet, så man kan forvente let og vel tilpasset spænding i hele hjelmens levetid.

 

Konklusion

En solid og gennemført hjelm, hvor kvaliteten og den samlede pakke slår prisskiltet med flere længder. 

EKOI Corsa Evo

Motionsfeltet.dk's vurdering:

Fakta:
Model: Corsa Evo
Farver: Hvid, sort   
Størrelse testet: Medium
Vægt: 235 gram
Pris: Kr. 818,-

 

Stillet til rådighed af: EKOI Danmark v. Dan Frost

 

 

Intro

Franske Ekoi, som i Dan Frost igen har fået en dansk agent, har for nyligt lanceret Corsa Evo, som den seneste opdatering i deres hjelmprogram.

 

Hjelmen bliver blandt andet brugt af Romain Bardet og hans holdkammerater på AG2R. Det er en allroundhjelm, men i takt med tidens helt store trend har Ekoi været i vindtunnellen for at optimere de aerodynamiske egenskaber.    

 

Nøgledetaljer

 

In-mold
Corsa Evo er lavet med den såkaldte ‘In-mold’-teknologi, hvor den hårde yderskal fyldes med det indvendige skum mens den stadig er i støbeformen. Det betyder primært tre ting:
1. Yderskallen kan holdes meget tynd (og dermed let)
2. Hjelmen kan konstrueres med masser af ventilationshuller uden at miste stabilitet
3. Producenten kan kreere flere og mere avancerede design

 

Corsa Evo er særdeles let og spækket med ventilation og drager således fuld nytte af In-mold-teknologien.

 

Cool Max skumindlæg i tre tykkelser
Ekoi leverer Corsa Evo med puder i Cool Max, som er svedafvisende. Det mest imponerende er dog, at man har muligheden for at vælge imellem tre tykkelser, så man får den, som giver bedst komfort og sikrer den bedste pasform.

 

Custom designmuligheder
Når man bestiller sin hjelm på Ekois hjemmeside, så er der en lang række custom designmuligheder, som gør, at man kan få sin hjelm præcist som man vil have den. Man kan tilføje flere spændende elementer samt sit navn, uden at hjelmen overstiger 900,- kr.

 

Komfort

Corsa Evo er i superligaen, når det kommer til vægt, og det kan man sagtens mærke. Hjelmen imponerer allerede i hånden og er let som en fjer på hovedet.

 

Det indvendige bespændingssystem kan indledende justeres i nakken, hvor det kan trækkes ud eller skubbes ind. Der er tre trin, som for det første gør det let at få hjelmen af og på, men også er med til at sikre at den kan finjusteres til forskellige hovedstørrelser, der alle skal bruge samme hjelmstørrelse.

 

Systemet kan derefter spændes til via en drejeknap på bagsiden. Corsa Evo lukker meget fint til og giver et tæt fit, som eliminerer hjelmen fra at bevæge sig rundt på hovedet.

 

Hjelmen har tre indvendige puder. En stor, som løber langs kanten fra bag den ene tinding til den anden og derved dækker pandestykket. Indvendigt er der to puder som løber i længderetningen og dækker størstedelen af den øverste del af hovedet.

 

Vi har under test oplevet, at man især i området lige over panden, et par centimeter over hårgrænsen, er meget tæt på det hårde, indvendige skum, hvis man benytter en af de to tyndeste pudevarianter, som man får med. Putter man den tykkeste i, så er det okay, men vi savner en anelse bedre fordeling og placering af puderne, for det trækker komforten en anelse ned.

 

Til gengæld har Ekoi brugt et hudvenligt materiale på stropperne og forsynet hagepartiet med et Cool Max-omslag, som både kan klare dryppende sved og føles behagelig mod den eller udsatte underdel af hagen.

 

Stropperne justeres i øvrigt let og spændet har en effektiv åbne/lukkemekanisme, som holder din indstilling sikkert og effektivt på plads.

Hjelmen er fint tempereret via hele 24 ventilationshuller hvor Ekoi klogt har ladet en kanal løbe gennem midten af hovedet for at optimere luft flow. 

 

Kvalitet

Corsa Evo holder som helhed en fin kvalitet. In-mold-støbningen er udført til perfektion, og finish i yderskal og det hårde skum på indersiden er sjældent set pænere.

 

Hjelmens bespændingssystem er udført i fin kvalitet på indersiden, mens drejeknappen bagpå desværre ikke helt holder den samme høje materialekvalitet. Materialet er tyndt og kan med fordel optimeres.

 

Stropperne er til gengæld fine og kvaliteten i top. Spændet er med magnetluk og det spiller.

 

Højdepunkter

 

Magnetluk
Stropperne spændes let med den indbyggede magnetluk, som går det nemt at få hjelmen spændt, mens den kan løsnes med én hånd.


Let som en fjer
Corsa Evo er imponerende let og det er en sand fornøjelse at køre rundt og glemme at man har noget på hovedet.


Finish
Vi synes, at hjelmen oser af topklasse designmæssigt, men form og facon er jo altid subjektivt. Et objektivt element er dog den finish, som Ekoi leverer Corsa Evo med.

 

Konklusion

En særdeles let hjelm, som via sit design oser af at kunne være meget dyrere. Imponerer med sin vægt og en særdeles gennemarbejdet og flot finish.

 

En pude eller to ekstra indeni havde givet komforten et velfortjent nøk opad, mens Ekoi er nødt til at arbejde på drejeknappen i nakken, som spænder hjelmen til. Den lever ikke  helt op til en ellers gennemført hjelm.

Lazer Blade MIPS

Motionsfeltet.dk's vurdering:

Fakta:
Model: Blade MIPS
Farver: Sort, Hvid, White/Silver, Matte Orange, Green Matte Black Camo
Størrelse testet: Medium
Vægt: 265 gram
Vejl. udsalgspris: Kr. 999,-

 

Stillet til rådighed af: Shimano Nordic Denmark

 

 

Intro

Blade MIPS fra Lazer er lillebror til den for mange velkendte Z1-model, som blandt andre Lars Bak jævnligt viser frem i fronten af feltet.

Blade er det prisvenlige alternativ bygget som en allround-hjelm, som kan bruges i alle sammenhænge. 
 

Nøgledetaljer

 

In-mold
Blade er lavet med den såkaldte ‘In-mold’-teknologi, hvor den hårde yderskal fyldes med det indvendige skum mens den stadig er i støbeformen. Det betyder primært tre ting:


1. Yderskallen kan holdes meget tynd (og dermed let)
2. Hjelmen kan konstrueres med masser af ventilationshuller uden at miste stabilitet
3. Producenten kan kreere flere og mere avancerede design

Blade-hjelmen er både relativ let og spækket med ventilation og drager således fuld nytte af In-mold-teknologien.

 

MIPS

Multi-directional Impact Protection System, eller mere mundret; MIPS, er et relativt nyudviklet system.


Helt konkret er det et tyndt lag mellem hjelmens skal og hovedet, en slags synlig membran som gør, at man bedre kan klare styrt, hvor hovedet udsættes for roterende kraft. Systemet beskytter faktisk hovedet, på samme måde som kraniet beskytter hjernen, som ved traumer kan bevæge sig en smule i en membran, som absorberer mere kraft inden hjernen påvirkes.

 

Advanced Rollsys®

De fleste hjelme strammes til om hovedet via en drejeknap i nakken, men Blade har Lazers integrerede system, hvor bespændingen ordnes via en cylinderformet rulle på toppen af hovedet.


Komfort

Blade tilbyder imponerende mange indstillingsmuligheder.

 

Det indvendige bespændingssystem kan således først og fremmest indstilles i 5 standardstørrelser, så hjelmens indvendige størrelse passer rytteren hovedstørrelse bedst muligt. Det gør desuden, at ligger man i den høje nede af en af størrelserne, så er det stadig let og ubesværligt at få hjelmen af og på. 

 

Finjusteringen foregår med en cylinderformet drejeknap oven på hjelmen, hvilket skiller sig ud fra den normale knap i nakken.

 

Systemet er let at bruge, også på farten, og fungerer udmærket som alternativ til den mere traditionelle løsning.

 

Der er masser af spænd i Lazers system og Blade sidder sikkert og tæt om hovedet, så den ikke bevæger sig unødigt eller bliver løs under kørsel.

 

Vi oplever, at spændingen kunne fordeles en smule bedre, når man strammer til, det kommer primært i siderne, men det er i småtingsafdelingen, for man får en hjelm, som sidder til og som er nem at spænde.

 

MIPS-systemet og de fem indvendige puder, giver en behagelig inderside med masser af komfort.

 

Stropperne lukkes med et klassisk klik-spænde, mens stroppernes længde let justeres i begge sider ved at flytte et spænde op og ned. Det giver masser af brugervenlighed og -glæde; let og hurtigt at få det hele på plads.


Kvalitet

Blade holder høj kvalitet hele vejen rundt. Alle materialer er gennemførte og vidste man det ikke, så kunne man sagtens foranlediges til at tro, at hjelmen havde et langt højere prismærke.

 

Konstruktionen og detaljerne spiller og der er ingen løse ender.

 

Vægten på 265 gram er absolut godkendt.

 

Højdepunkter

 

Overordnet kvalitet
Lazer kunne snildt slippe afsted med et højere prisskilt


God pasform
Gode justeringsmuligheder giver en hjelm som de fleste kan bruge


Ventilation
Med 22 huller kommer der masser af luft igennem

 

Konklusion

Her overstiger kvalitet pris og Lazer har skabt en hjelm i et spændende design, som har masser af elementer fra den klassiske hjelm, men i et strømlinet og nutidigt design.

 

Et sikkert valg, på flere fronter, hvis du er på jagt efter en allrounder: Underspillet design og imponerende med MIPS inkluderet til denne pris.

Billedgalleri

Produktnyt: ASSOS S9 bibshorts
Cykelryttere er besat af detaljer. Små ting, som kan få os til at køre hurtigere og blive bedre. Vi overbeviser os selv uge efter uge, at en ny måde at optimere en detaljer på, vil få os til at flyve forbi kammeraterne på næste træningstur.
Test: Giant Revolt Advanced 1 Gravelbike
Giant Revolt Advanced 1 er et rigtigt godt bud på en cykel til gravel-kørsel og ture på landevejen. Cyklen udmærker sig ved en god komfort til en pris hvor de fleste kan være med.
Test: PRO Gravel bags og styr
PRO Bikegear, som er en del af Shimano, er kommet med en serie af tasker til Gravel / Adventure brug, samt to nye gravel styr.
Produktnyt: Lazer Bullet 2.0 - aerohjelmen er genopfundet
Lazer har lanceret en ny hjelm, som hedder Bullet 2.0. Hjelmen giver et bud på, hvordan man løser det gamle dilemma med ventilation kontra aerodynamik.
VM i cross med fuld fart på vej mod opløbet
Med kun 17 dage til VM i cyklecross, så er Bogense ved at være klar til at tage imod verdenseliten. Der er lagt op til to spændende cykeldage. 
Test: Assos Mille GT Ultraz vinterjakke
En vinterjakke som er minimalistisk i sin opbygning, men alligevel er proppet med teknologi og kvalitet, så man trygt og sikkert kan køre ud i alle vinterforhold. Langt fra den billigste på markedet, men i vores optik investeringen værd.
Cykelrejser: Hvor går turen til i 2019?
Vinmarker i Appenninerne, alpetoppe i Østrig, cykeludlejning på Mallorca eller smørrebrød i Danmark.
Test: Canyon Spectral ON 7.0
Canyons nye serie af E-mtb'er er landet, og de er helt bestemt kommet for at blive. Canyon har formået at bygge en elcykel med køreegenskaber som en almindelig mountainbike. Cyklen bidrager med 250 ekstra watt, hvilket gør hverdagens cykeltur lidt mere spændende. 
Løbsberetning: Granfondo La Fausto Coppi 2018
Her i starten af et nyt år, er det tid til tænke tilbage på et fantastisk cykel år. Ingen cykelmotionist kan beklage sig over vejret sidste år, hvor vi nåede op på 71 sommerdage.

Instagram #motionsfeltet

Nyt cykelprojekt ser dagens lys
Bike4Kids er et nyt dansk cykelprojekt, der cykler til fordel for børn med alvorlige sygdomme og arrangeres i samarbejde med SMILfonden.
Test: Pearl Izumi vinterjakke og vintertights
Pearl Izumi’s bud på et godt all-round vintersæt leverer høj kvalitet, funktionel pasform og ikke mindst god varme på de kolde vinterdage.
GOOD VIBES ONLY – Balancen mellem cykelliv og hverdagshamsterhjul
I forbindelse med mit medlemskab på Team Motionsfeltet.dk har jeg fået en invitation til at skrive om mit liv og mine erfaringer med motionscykling her på Motionsfeltet.dk. Jeg er ikke journalist, og jeg er ikke licensrytter eller noget, der ligner…  
Se masser af video i Feltet.dks videosektion
Du kan fremover finde masser af videoreaktioner og sammendrag fra verdens største cykelløb. 
Se ruten til DM i cykle cross 2019
Den 13. januar afvikles de danske mesterskaber i cykle cross i Odense. Se ruten til mesterskabet her.
DCU: DM i e-cykling i 2020 er ikke urealistisk
Den virtuelle verden indenfor cykelsporten er eksploderet i disse år, og flere og flere er begyndt at cykle indendørs.
Kombinér cykeldrømme med skoleophold
Det pibler frem med talenter på den danske cykelscene. Sejre i både Grand Tours, forårsklassikere, OL, VM og EM vidner om den enorme kvalitet, de danske ryttere besidder. Har du eller en du kender drømme om at opnå det samme, eller er det lysten til socialt samvær i et læringspræget miljø, der trækker i dig, så kunne et efterskole- eller højskoleophold måske være noget for dig.  
Glædelig jul fra Feltet.dk / Motionsfeltet.dk
Feltet.dk ønsker alle en rigtig glædelig jul!
Aalborg MTB Marathon 2019 giver garanti for gåsehud
27. april 2019 er datoen, hvor det traditionsrige Aalborg MTB Marathon holder sit indtog i Aalborg - og byen fyldes med 3000 MTB-ryttere til en oplevelse, der sætter sig på nethinden.  
Cykelhotel midt mellem Italiens berømteste Alpetoppe
I norditalienske Bormio kan man inden for få kilometer få tre af Alpernes mest eftertragtede stigninger på cykel-cv’et, og hver sommer strømmer tusindvis af cykelturister til byen for at prøve kræfter med områdets bjerge. Midt i det hele ligger et populært cykelhotel, der forkæler gæsterne med solid mad og god vin
Adventskalender - De bedste cykelbøger til julegaven
Hver søndag i advent vil Feltet.dk have et super tilbud fra enten vores webshop eller en ekstern partner.
Tour Transalp starter i VM-byen Innsbruck
Den østrigske VM-by Innsbruck bliver startby for den 17. udgave af Tour Transalp, som for første gang tillader ryttere at stille til start alene.
Boganmeldelse: Lars Bak - Hjælperytteren
Seneste skud på stammen af cykelbøger udgivet i 2018 er “Lars Bak - Hjælperytteren”. Vi har læst bogen og kommer her med en anmeldelse af den.
Boganmeldelse: Cykeltræning af Claus Hechmann
Bogen Cykeltræning er det seneste skud på stammen, af bøger der hjælper én med at komme i bedre form. Vi har læst bogen og kommer her med vores anmeldelse af den.
Produktnyt: Pirelli lancerer dæk designet specifikt til det danske vintervejr
Pirelli begyndte deres tilbagetog til cykelsporten for lidt over et år siden, og nu har den italienske dækfabrikant lanceret et dæk, der er specifikt designet til det danske vintervejr.

Seneste indlæg i debatten

Jeg kom op på 1 time og 1min i dag hvilket jeg er glimrende tilfreds med taget mine 100+ kilo i betragtning :-D kørte med ca. 3 w/kg hele vejen. Jeg havde også bare to billige blæsere men den ene gav faktisk op her i ugen så skal have fundet en til - og så havde jeg kun fundet en dunk til dagens, det var dumt da jeg løb tør for vand i sving 5 Flere af de bedste MTB-ryttere og danske mestre i cyklecross har fravalgt VM i cyklecross, trods verdensmesterskabet afvikles i Danmark. Det har mødt kritik af rytterne, men MTB-landstræneren, Mads Bødker, forsvarer beslutningen. Læs artiklen her https://www.feltet.dk/nyheder/mtb-landstraener_forsvarer_rytterne_bliver_noedt_til_prioritere/En meget nervøs dag med konstant risiko for sidevind endte på dramatisk vis med en deklassering af Caleb Ewan og ikke mindst et grimt styrt for Patrick Bevin, der måske nok gennemførte etapen, men fortsat er en tvivlsom starter søndag. Uheldet kunne ikke komme på et værre tidspunkt lige inden det helt afgørende slag på kongeetapen til Willunga Hill, hvor Richie Porte drømmer om at vinde for 6. gang i træk, og hvor vinderen af årets første WorldTour-løb på spektakulær vis skal kåres. Læs artiklen her https://www.feltet.dk/nyheder/optakt_6_etape_af_tour_down_under_2019/I disse dage køres Tour Down Under, som vi dækker intenst. Hver dag skriver vores ekspert, Emil Axelgaard, optakter til etaperne, og som led heri analyserer han den foregående dags begivenheder. Vi bringer her hans analyse af 5. etape. Læs artiklen her https://www.feltet.dk/nyheder/tour_down_under-analyse_blev_presset_for_stort_for_the_pocket_rocket/

Vær med i klubben - find en cykelklub i nærheden af dig

Team Motionsfeltet.dk

Vil du også gerne deltage i cykelløb i ind- og udland?

Produktnyt: ASSOS S9 bibshorts
Cykelryttere er besat af detaljer. Små ting, som kan få os til at køre hurtigere og blive bedre. Vi overbeviser os selv uge efter uge, at en ny måde at optimere en detaljer på, vil få os til at flyve forbi kammeraterne på næste træningstur.
Test: Giant Revolt Advanced 1 Gravelbike
Giant Revolt Advanced 1 er et rigtigt godt bud på en cykel til gravel-kørsel og ture på landevejen. Cyklen udmærker sig ved en god komfort til en pris hvor de fleste kan være med.
Test: PRO Gravel bags og styr
PRO Bikegear, som er en del af Shimano, er kommet med en serie af tasker til Gravel / Adventure brug, samt to nye gravel styr.
Produktnyt: Lazer Bullet 2.0 - aerohjelmen er genopfundet
Lazer har lanceret en ny hjelm, som hedder Bullet 2.0. Hjelmen giver et bud på, hvordan man løser det gamle dilemma med ventilation kontra aerodynamik.
VM i cross med fuld fart på vej mod opløbet
Med kun 17 dage til VM i cyklecross, så er Bogense ved at være klar til at tage imod verdenseliten. Der er lagt op til to spændende cykeldage. 
Test: Assos Mille GT Ultraz vinterjakke
En vinterjakke som er minimalistisk i sin opbygning, men alligevel er proppet med teknologi og kvalitet, så man trygt og sikkert kan køre ud i alle vinterforhold. Langt fra den billigste på markedet, men i vores optik investeringen værd.
Cykelrejser: Hvor går turen til i 2019?
Vinmarker i Appenninerne, alpetoppe i Østrig, cykeludlejning på Mallorca eller smørrebrød i Danmark.
Test: Canyon Spectral ON 7.0
Canyons nye serie af E-mtb'er er landet, og de er helt bestemt kommet for at blive. Canyon har formået at bygge en elcykel med køreegenskaber som en almindelig mountainbike. Cyklen bidrager med 250 ekstra watt, hvilket gør hverdagens cykeltur lidt mere spændende. 
Løbsberetning: Granfondo La Fausto Coppi 2018
Her i starten af et nyt år, er det tid til tænke tilbage på et fantastisk cykel år. Ingen cykelmotionist kan beklage sig over vejret sidste år, hvor vi nåede op på 71 sommerdage.

Motionsfeltet.dk   •   Åsvinget 5   •   9800 Hjørring   •   Tlf. 5155 8966   •   info@motionsfeltet.dk

Boligadvokat