Ved at bruge vores tjenester accepterer du samtidig vores brug af cookies.OKLÆS MERE OM COOKIES »

Af: Morten Andersen og Troels Hansen 31.12.2017 @ 09:00

Feltet.dk har haft en række hjelme til test for at se på hvordan de klarer sig på de forskellige parametre, der gør en hjelm god.

Alle hjelmene har vi gennemgået grundigt for at vurdere den overordnede performance ud fra især fire parametre:

 

Komfort: Hvor behagelig er hjelmen i brug og hvilke justeringsmuligheder tilbyder den rytteren?  

 

Kvalitet: Materialevalg og opbygning kommer under lup

 

Detaljer: Generelle og specielle features gennemgås 

 

Pris: Lever hjelmen op til sit prismærke?

 

Vi har kigget på to prisklasser - over og under 1000,- kroner.

 

Her får du tredje del af testen af hjelme over 1000,- kroner. (Læs første del her og anden del her).

 

Vi ser i denne omgang på disse hjelme:

 

KASK Infinity
Giant Pursuit
Scott Cadence Plus

KASK Infinity

Motionsfeltet.dk's vurdering:

Fakta:
Model: Infinity
Farve: Sort
Størrelse testet: Medium
Vægt: 265 gram
Pris: Kr. 1859,-

 

Stillet til rådighed af: Stians Sport AS / Merida Sverige AB

 

 

Intro

At skabe en hjelm med udprægede aerodynamiske egenskaber men med masser af ventilation var KASK’s mål med modellen Infinity.

 

Løsningen er er lukket hjelm med en front og top som kan åbnes for at sikre luftgennemstrømingen.


Siden er Infinity blevet adopteret i Pro-feltet, hvor blandt andet Team Sky har brugt hjelmen både grundet aerodynamikken, men også grundet hjelmens beskyttende egenskaber i eksempelvis regn.

 

Nøgledetaljer

 

Aero Control
Aerodynamisk yderskal som er testet i vindtunnel for at give et optimalt air-flow uanset hvilken vej man bevæger hovedet. Indbygget i aero-designet er den bevægelige overdel, som kan skubbes op og åbne for lufthuller foran på hjelmen, som hjælper med at holde hovedet koldt.

 

MIT Technology
KASK burger deres såkladte MIT-teknologi på alle deres hjelme. Det er et lag af polycarbonat som dækker både hjelmens overdel samt rundt i hele kanten og på bagsiden. Det giver bedre beskyttelse og derved større sikkerhed.

 

Octo Fit
KASK’s bespædningssystem som er designet til at passe alle hovedstørrelser og til at give den bedste komfort med mindst mulig vægt.


Komfort

KASK Infinity er i top-3 over de mest behagelige hjelme vi har haft på hovedet nogensinde, når det kommer til pasform og komfort.

 

Lad os starte med Octo Fit-systemet som først og fremmest kan justeres i længden/højden via et udtræk som glider fuldstændig gnidningsløst og har et utal af mikrotrin at arbejde med, så man let, hurtigt og særdeles effektivt opnår den indledende pasform og størrelse, som er så vigtg.

 

Dernæst er selve drejeknappen pærelet at dosere bespændingen med, så man let kan spænde til og løsne. Selve trykket inde i hjelmen fordeler sig bedre end stort set alle hjelme på markedet, således at hjelmen strammes ind fra både bag- og forside og selve siderne i hjelmen. Det er som om at systemet nærmest krammer hovedet og giver et topkomfortabelt fit.

 

Der er masser af krudt i det også – hvis man har det bedst med en hjelm, der sidder godt til, så er der virkelig noget at gå i krig med her.

Infinity er som udgangspunkt lukket foran, som en ægte aerohjelm, men har 8 store huller bagpå, hvor man kan komme af med varmen. Som noget ret unikt har modellen et panel indbygget, så man kan trække noget af overdelen tilbage og derved blotte tre luftkanaler lige over panden.

 

Det er med til at give en fornuftig mulighed for udluftning og giver et fint kompromis mellem en lukket hjelm og ventilation. Dog er Infinity ikke ligeså veludluftet som en mere klassisk hjelm og man får i højere grad en aerodynamisk hjelm end en med fantastisk udluftning.

 

Kvalitet

Generelt er kvaliteten i top og materialemæssigt er Infinity en tophjelm. Alt inderskummet er pakket ind i den blanke yderskal og det ser gennemarbejdet of flot ud, selv om det måske koster lidt ekstra gram på vægten.

 

Hjelmen er lækker i hånden – og som skrevet på hovedet – men kan ved første øjekast godt føles lidt vakkelvorn omkring det justerbare panel på hjelmens overside, som rasler og larmer lidt i hånden.

 

Der er dog ikke noget galt med konstruktionen eller funktionaliteten og det er noget man må leve med, hvis man vil have denne ellers fleksible løsning. I praksis betyder det intet og man mærker det ikke under kørsel.

 

Selve lemmen skubbes let frem og tilbage med en hånd, alt efter om man vil have hjelmen lukket eller åben.

 

Octo Fit-system er som sagt ultrabehageligt og kvaliteten holder sammen niveau. Justeringsmekanismen bagpå er ligeledes en af de bedste vi har prøvet.

 

Højdepunkter

 

Octo Fit
KASK’s bespædningssystem er overlegent i kvalitet og pasform er blandt de allerbedste vi nogensinde har prøvet.

 

Valgfri aerodynamik
Den kreative løsning giver valget mellem en åben og lukket hjelm. Aerodynamisk og eksempelvis perfekt til dage med byger.

 

Pasform
Den bliver ikke bedre end her.

 

Konklusion

En absolut tophjelm, hvor vi med hånden på hjertet kan give vores allervarmeste og uforbeholdne.

Giant Pursuit

Motionsfeltet.dk's vurdering:

Fakta:
Model: Pursuit
Farver: Sort (Fås også i hvid, gul og matsort)
Størrelse testet: Medium
Vægt: 275 gram
Pris: Kr. 1259,-

 

Stillet til rådighed af: Giant Danmark

 

 

Intro                    

Giant gør sig bemærket med produkter i stort set alle produktkategorier – herunder også hjelme, hvor de har været ret dominerende i år

Kigger man på sejre og gode resultater, så har Giants tophjelme nemlig haft en formidabel sæson. Faktisk en nærmest fantastisk sæson!

 

Først sejrede Tom Dumoulin samlet i en mindeværdig Giro iført Giant-låg, mens Warren Barguil siden henrykte alle cykelfans med offensiv og charmebetonet kørsel på sin vej til den prikkede trøje i Touren med Giant-hjelmene som sikkerhed på de halsbrækkende nedkørsler.

 

Modellen Pursuit er Giants svar på en udpræget aerohjelm til linjeløb, hvor man samtidig har forsøgt at sikre de ventilerende egenskaber fra en mere klassisk hjelm.

 

Nøgledetaljer

 

’Dimple’-teknologi
Mens hjelmens profil mindsker luftmodstanden, har Giant i udviklingen også har benyttet sig af to indsnævringer på begge sider af hjelmen, som især giver aerodynamiske fordele. Teknologien kaldes ’dimple’ og er reelt set fordybninger, som giver et bedre luftflow – det samme som man ser på en golfbold, som jo som bekendt er fyldt med små udhulinger.


På Pursuit-hjelmen optimerer designet således aero-præstationerne i diverse rytterpositioner samt vindretninger.

 

AeroVent
Fronten lufthuller flankeres af to kanaler på siden af hovedet, kaldet AeroVent, som leder luften igennem brede, indvendige kanaler, så den ellers lukkede hjelm kan give ekstra god ventilation under træning eller konkurrence med høj intensitet.

 

Element Strap System (ESS)
Et let fit-system med mikrojusteringsmuligheder for en sikker og komfortabel pasform.
 

Komfort

Giant har gjort en del for at sikre, at Pursuit-hjelmen ikke blot er hurtig og effektiv, men også sidder godt.

 

Først og fremmest er det indvendige bespændingssystem ret godt. Det løsnes let via en drejeknap bagpå, hvorefter hjelmen let glider på plads og kan spændes. Den primære spænding kommer bagfra mens skelettet i bespændingen går helt frem omkring tindingerne, så man opnår et tæt fit.

 

Indersiden er forsynet med seks pads, som giver komfort og et blødt overgangspunkt mellem hoved og hjelm. Fem af disse er placeret inde i hjelmen mod hovedbunden, mens den sidste går på tværs af hjelmen langs panden og tindingerne for optimal komfort.

 

Vi har prøvet hjelme med mere blødhed, men Pursuit-hjelmen giver ganske godkendt komfort – især når man tænker på, at det er en hjelm, som er udviklet primært med performance for øje.

 

I tillæg holder stropsystemet virkelig høj kvalitet. Stropperne er kraftige og i god kvalitet, så de både fungerer godt i berøring med huden, ikke vikler sig og heller ikke bliver slidte eller ulækre af sved.

 

Stropperne indstilles let via tre spænder, så man let kan finde de indstillinger, som passer til ens ansigt og hoved.

 

Let, luftig og hurtig!

 

Kvalitet

Helt overordnet er Pursuit en tophjelm, hvad angår kvalitet. Det er tydeligt, når man får sukket hjelmen i hånden, at der er styr på detaljerne. Først og fremmest fortjener hjelmens finish at blive nævnt, da Giant i yderlaget veksler mellem en mat og blank finish, som giver et af de fedeste looks vi har set.

 

Overgangene mellem skum og yderskal er også ekstra flot og virker nærmest som om, at de to materialer aldrig har været adskilt.

 

Det indvendige skelet  er dejligt minimalistisk, så man ikke mærker det i brug, men kvaliteten synes god. Eneste anke er drejeknappen i bespændingen som er lidt smal efter vores mening og med fordel kunne være lidt bredere, så man nemmere kunne spænde systemet i bund.

 

Designet fungerer også. Hjelmen føles hurtigt og følelsen på landevejen er, at den indfrier sine løfter.

 

Højdepunkter

 

Design
Virkelig flot blanding af aero-elementer og et design, som er luftigt.

 

Finish
Giant har lavet et utroligt flot stykke arbejde som lugter langt væk af kvalitet.

 

Ventilation
Det er svært at finde en aerohjelm med samme ventilerende egenskaber – Pursuit er fuldt på højde med en klassisk hjelmtype.

 

Konklusion

Koblingen mellem aero, udluftning og klassisk look fungerer for Giant, som har skabt et låg, som er blandt proffernes foretrukne med følelsen af hurtighed og nok alsidighed til at den kan bruges til det meste på nær måske de allervarmeste dage.

Scott Cadence Plus (MIPS)

Motionsfeltet.dk's vurdering:

Fakta:
Model: Cadence Plus  (MIPS)
Farver: Hvid
Størrelse testet: Medium
Vægt: 280 gram
Pris: 1700 kroner

Stillet til rådighed af: Scott

 

 

Intro                         

Scott Cadence Plus, som danske Magnus Cort har båret i sine etapesejre i sidste års Vuelta, er en hybrid mellem en klassisk hjelm med sin rige udluftning og en aerohjelm qua sit strømlinede design.

 

Nøgledetaljer

 

In-mould
Cadence er lavet med den såkaldte ‘In-mould’-teknologi, hvor den hårde yderskal fyldes med det indvendige skum mens den stadig er i støbeformen. Det betyder primært tre ting:


1. Yderskallen kan holdes meget tynd (og dermed let)
2. Hjelmen kan konstrueres med masser af ventilationshuller uden at miste stabilitet
3. Producenten kan kreere flere og mere avancerede design

Hjelmen er både relativ let og spækket med ventilation og drager således fuld nytte af In-mould-teknologien.

 

HALO FIT System
Scott’s bespændingsystem med indbygget MIPS og masser af mulighed for justering.

 

MIPS
Multi-directional Impact Protection System, eller mere mundret; MIPS, er et relativt nyudviklet system.


Helt konkret er det et tyndt lag mellem hjelmens skal og hovedet, en slags synlig membran som gør, at man bedre kan klare styrt, hvor hovedet udsættes for roterende kraft. Systemet beskytter faktisk hovedet, på samme måde som kraniet beskytter hjernen, som ved traumer kan bevæge sig en smule i en membran, som absorberer mere kraft inden hjernen påvirkes.

 

Komfort

Scott er lykkes med at skabe en virkelig komfortabel hjelm med deres Cadence Plus. HALO FIT-systemet er godt og giver et tæt, men behageligt fit med masser af indstillingsmuligheder.

 

Systemet indstilles let via drejeknappen i nakken og det er let at opnå den ønskede spænding.

 

På indersiden har hjelmen et lidt anderledes setup af puder, hvor panden er dækket som man ofte ser, mens hjelmen ellers kun har to indlæg som løber midt på hovedet fra panden og derefter slår ud til siden. De sidder dog i praksis rigtig godt og er med til at skabe en virkelig komfortabel hjelm.

 

Det indvendige MIPs-system giver ligeledes noget afstand til den hårde skal og øger derved komforten og er derved en del af forklaringen på, at Scott ikke behøver at benytte flere indlæg.

 

Den gode bespænding, som sidder blødt om hovedet, er med til at give følelsen af en let hjelm, selv om man finder lettere af slagsen på markedet, som man stort set ikke bemærker i brug. Et absolut plus!

 

Det aerodynamisk design giver ikke udfordringer med overophedning på de varme dage, da Scott som nævnt har formået at krydre det aerodynamiske design med masser af ventilation. Hjelmen er således udstyret med fem lufthuller i fronten, hvilket gør at der kommer luft til hoved og gør den meget behagelig i brug med masser af ventilation og mulighed for at komme af med varmen.

Luftstrømmen ledes igennem hjelmen og ud på bagsiden via to store kanaler.   

 

Kvalitet

Kvaliteten er topklasse hele vejen rundt.

 

Hjelmens finish er formidabel og flot uden at man kan sætte en finger på noget – alle detaljer fungerer fra Scott’s side. Her kombineres både yderskal og synligt skum i en flot kombi, hvilket virker gennemarbejdet og giver følelsen af et bevidst produkt – både i funktion og design.

 

Både remme og bespændingssystem er lavet af solide materialer, som sikrer top funktionalitet og løfter om et kvalitetsprodukt, som kan holde i lang tid. Det indbyggede MIPS-system er flot integreret i hjelmen og føles næsten som en naturlig del.

 

Højdepunkter

 

Pasform
Cadence Plus sidder fantastisk på hovedet og yder god komfort.

 

Aerodynamik + ventilation
Scott har formået at lave en hurtig hjelm med masser af udluftning. Flot løsning som ikke føles som et kompromis.

 

Design
En flot læsning til dem, som gerne vil have et smalt aerodesign, men ikke er klar ti at tage springet til en helt lukket hjelm.

 

Konklusion

Sublim pasform er Cadence Plus’ største force i en hjelm som kombinerer aerodynamik med et semi-klassisk look og et ægte ’race-look’ som i praksis også opleves som både hurtig og lirens.

Cykelrejser: Hvor går turen til i 2019?
Vinmarker i Appenninerne, alpetoppe i Østrig, cykeludlejning på Mallorca eller smørrebrød i Danmark.
Produktnyt: Pirelli lancerer dæk designet specifikt til det danske vintervejr
Pirelli begyndte deres tilbagetog til cykelsporten for lidt over et år siden, og nu har den italienske dækfabrikant lanceret et dæk, der er specifikt designet til det danske vintervejr.
Hærvejsløbet satser på elcykler
Når Danmarks største cykelevent skydes i gang lørdag 29. juni 2019, bliver det ikke kun med rå pedalkraft. Nu åbner arrangørerne også officielt for elcykler.
Hærvejsløbet satser på elcykler
Når Danmarks største cykelevent skydes i gang lørdag 29. juni 2019, bliver det ikke kun med rå pedalkraft. Nu åbner arrangørerne også officielt for elcykler.
Test: Bkool Smart Pro 2
Bkool har lavet er rigtigt godt bud på en Smarttrainer, der er fornuftig til prisen og som kan bruges til forskellige online træningsplatforme.
Test: Bédée 43 ML base layer fra Louison Bobet
En lækker svedtrøje som ikke sidder malet på og derved henvender sig til mange ryttertyper.
Adventskalender: Få Michael Valgrens bog til halv pris
Hver søndag i advent vil Feltet.dk have et super tilbud fra enten vores webshop eller en ekstern partner.
Boganmeldelse: Cykeltræning af Claus Hechmann
Bogen Cykeltræning er det seneste skud på stammen, af bøger der hjælper én med at komme i bedre form. Vi har læst bogen og kommer her med vores anmeldelse af den.
Boganmeldelse: Lars Bak - Hjælperytteren
Seneste skud på stammen af cykelbøger udgivet i 2018 er “Lars Bak - Hjælperytteren”. Vi har læst bogen og kommer her med en anmeldelse af den.

Instagram #motionsfeltet

Verdens første kommercielle e-cycling hold er dansk - Er du god nok, kan du komme på
Fusion ECT er verdens første kommercielle e-cyling hold. Holdet har tolv ryttere på kontrakt, og efter lanceringen for seks uger siden har interessen været så stor, at holdet nu etablerer et ”stagiare”-hold, som vil gå under navnet Fusion EVO. Hvis du er god nok, kan du blive en af dets ryttere.
Produktnyt: Specialized Angi
Specialized lancerer banebrydende teknologi, som giver venner og familie besked, hvis uheldet er ude og fortæller dem præcis, hvor du er, så hjælp kan sendes afsted. Feltet.dk har eksklusivt fået teknologien til test og talt med ingeniørerne bag udviklingen.
Test: Isolés vinterjakke og vintertights
Isolés’ første vinterkollektion byder på veldesignede produkter, som klarer sig fremragende i test.
Knivblade på MTB-rute i Svendborg: rytter fik flænset sit dæk
En morgentur på mountainbikeruten i Hallindskoven ved Svendborg endte med et flænset bagdæk, da René Pedersen fra lokalområdet søndag var en tur i skoven.
BLACK WEEKEND PÅ FELTET.DK - SPAR OP TIL 75%
Feltet.dk går amok på vores webshop og sænker priserne på de fleste varer fra imellem 15% til 75%. 
Brosten, bryggerier og berygtede bakker
To af de fem monumentklassikere, Flandern Rundt og Liege-Bastogne-Liege, køres i Belgien, og enhver cykelinteresseret er velkommen til at prøve sig selv af på de skrappe stigninger og lumske brosten. Ud over en fornem cykeltradition har Belgien rigtig meget at byde på - både gastronomisk, historisk og kulturelt - og landet er på alle måder et besøg værd.
Produktnyt: Sportspleje til kvinder fra QM Care
QM står for ‘Quality in Massage’ og deres produkter er baseret på 100 % naturlige ingredienser og udviklet til at hjælpe med at reducere spændinger og ømhed i musklerne samt give afslapning til atleter.
Test: Pronghorn MTB Hardtail Alu 29 - GX Eagle 1x12
Pronghorns letvægts aluminium hardtail mountainbike opfylder cross country-rytterens basale behov for en let og hurtig cykel med en god responsivitet og samtidig til en fornuftig pris.
GOOD VIBES ONLY – CANYON//SRAM Zwift Academy 2018 – et overraskende godt sted at starte på en hometrainer
I forbindelse med mit medlemskab på Team Motionsfeltet.dk har jeg fået en invitation til at skrive om mit liv og mine erfaringer med motionscykling her på Motionsfeltet.dk. Jeg er ikke journalist, og jeg er ikke licensrytter eller noget, der ligner…
Test: Isadore Thermerino Jersey
Isadore er et hjertebarn tilhørende de tidligere professionelle cykelbrødre Martin og Peter Velits.
GOOD VIBES ONLY – LOUISON BOBET – Good looking and great feeling
I forbindelse med mit medlemskab på Team Motionsfeltet.dk har jeg fået en invitation til at skrive om mit liv og mine erfaringer med motionscykling her på Motionsfeltet.dk. Jeg er ikke journalist, og jeg er ikke licensrytter eller noget, der ligner…
CykelSportMessen - alle gode gange 11
Over 50 udstillere står klar, når Roskilde Kongrescenter åbner op for den 11. udgave af CykelSportMessen, og Feltet.dk og Motionsfeltet.dk er som så ofte før til stede på messen.
Test: Canyon Grail
Grail er Canyons nyeste skud på stammen, når det kommer til terræncykler. Kategorien, som tidligere var domineret af cross-disciplinen, er nu blevet kraftigt udvidet med den kategori, som populært hedder ’Gravel’.
Rydhave Slots Efterskole: Hvis du mener det alvorligt
Det er ikke kun for sjov, når Rydhave Slots Efterskole tilbyder cykelsport som en af disciplinerne på interesseområderne.
Produktnyt: Cannondale Habit 2019
Udviklingen af de forskellige segmenter af mountainbikes er i konstant udvikling. Også hos Cannondale som inviterede os til Tyrkland for at se nærmere på deres seneste kreation. Vi tog derfor en tur til Freibur for at se nærmere på, og ikke mindst prøvekøre, den nye Cannondale Habit 2019.

Seneste indlæg i debatten

De ryttere du nævner er dygtige, men vel ikke meget anerledes end alle de andre hjælpere, der er skiftet væk gennem tiden for at køre deres egen chance - det bliver nok ikke lettere at vinde noget, hvis man står helt alene fordi man laver “mytteri” Hjælpere eller ej, jeg har stadig meget svært ved at se præcist hvem det er der skal ryste en Froome i topform i Touren næste år selv med en 2-3 ryttere der ikke arbejder 100% for ham. Måske Dumoulin, men ikke i 2019 pga ruten og holdet, men mest fordi Froome må have toppet og Dumoulin ikke har toppet endnu. Hvis man ser på sidste år, kan jeg kun se Froome, Dumoulin, Thomas (og måske Porte, hvis han undgår uheld) reelt kæmpe om sejren. Dermed ikke sagt at alle ender på podiet - noget skal nok gå galt for nogen som det plejer, men jeg er sikker på det er en af de 3(4) der vinder Touren næste år. De andre er simpelthen for langt fra og/eller ustabile til at vinde den. lige vedr rulleskøjter, så fylder de pokkers meget, men jeg er overvist om jeg stadig ruller hurtigere end de fleste cykler i mit område (Kbh) og det er fandme svært at komme forbi en cyklist når man er på rulleskøjter. Tak for svar 😊 Jeg forsøgte personligt bare at tappe lidt viden.. Min cykel er udstyret med 10s campa, som jeg er meget glad for. På hjul siden kunne jeg godt tænke mig at prøve kræfter med nogle med højere profil. Men jeg syntes ofte det bliver for dyrt. Så derfor er brugt markedet mere interessant. Og udvalget til Shimano er næsten uendeligt meget større på brugt siden. Nu har jeg så brugt opvaskesulfo ud fra at det nok er relativt neutralt, og det [i]føles godt[/i]. Det affedter ganske vist (jf. tallerkenvask, som jeg mener det vist også kan bruges til) , men næppe så voldsomt som fx Ajax eller brun sæbe . For mig må der dog gerne efterlades lidt fedtagtigt for at dæmpe rust og forvitring af aluminium og lak, så jeg vil også overveje autoshampoo og fl. håndsæbe. Jeg tror ikke det er smørende nok til at genere skivebremser, så er en "sort" opvaskebørste nok værre. Min opvaskebørste kommer dog ikke i nærheden af transmissionen; den tager jeg helt for sig selv en gang i mellem, med egne og andres råd her fra forum.

Vær med i klubben - find en cykelklub i nærheden af dig

Team Motionsfeltet.dk

Vil du også gerne deltage i cykelløb i ind- og udland?

Cykelrejser: Hvor går turen til i 2019?
Vinmarker i Appenninerne, alpetoppe i Østrig, cykeludlejning på Mallorca eller smørrebrød i Danmark.
Produktnyt: Pirelli lancerer dæk designet specifikt til det danske vintervejr
Pirelli begyndte deres tilbagetog til cykelsporten for lidt over et år siden, og nu har den italienske dækfabrikant lanceret et dæk, der er specifikt designet til det danske vintervejr.
Hærvejsløbet satser på elcykler
Når Danmarks største cykelevent skydes i gang lørdag 29. juni 2019, bliver det ikke kun med rå pedalkraft. Nu åbner arrangørerne også officielt for elcykler.
Hærvejsløbet satser på elcykler
Når Danmarks største cykelevent skydes i gang lørdag 29. juni 2019, bliver det ikke kun med rå pedalkraft. Nu åbner arrangørerne også officielt for elcykler.
Test: Bkool Smart Pro 2
Bkool har lavet er rigtigt godt bud på en Smarttrainer, der er fornuftig til prisen og som kan bruges til forskellige online træningsplatforme.
Test: Bédée 43 ML base layer fra Louison Bobet
En lækker svedtrøje som ikke sidder malet på og derved henvender sig til mange ryttertyper.
Adventskalender: Få Michael Valgrens bog til halv pris
Hver søndag i advent vil Feltet.dk have et super tilbud fra enten vores webshop eller en ekstern partner.
Boganmeldelse: Cykeltræning af Claus Hechmann
Bogen Cykeltræning er det seneste skud på stammen, af bøger der hjælper én med at komme i bedre form. Vi har læst bogen og kommer her med vores anmeldelse af den.
Boganmeldelse: Lars Bak - Hjælperytteren
Seneste skud på stammen af cykelbøger udgivet i 2018 er “Lars Bak - Hjælperytteren”. Vi har læst bogen og kommer her med en anmeldelse af den.

Motionsfeltet.dk   •   Åsvinget 5   •   9800 Hjørring   •   Tlf. 5155 8966   •   info@motionsfeltet.dk

Boligadvokat