16.03.2017 @ 09:07

Når Sydbank Stjernetour de Grindsted afvikles den 6. maj 2017, så kan arrangørerne og løbet fejre 25 års jubilæum

Forårsklassikeren Sydbank Stjernetour de Grindsted køres i år i sin 25. udgave. Et cykelløb hvor alle kan være med, der er traditionen tro start og mål i centrum af Grindsted, og der vil der igen som sidste år være fire ruter på henholdsvis 180 km, 125 km, 100 km og 62 km.

 

Med en god cykel og lidt træning kan alle være med på 62 kilometer ruten. Størstedelen af løbet køres ad mindre og sparsomt trafikerede veje. Det er spændende og meget afvekslende ruter i det skønne midt-/sydjyske område.

"På 180 km ruten og 125 km er der et spændende kuperet terræn, som giver gode udfordringer for selv veltrænede cykelryttere. På 125 km og 180 km ruterne bliver rytterne konfronteret med nogle af Danmarks skrappeste stigninger omkring Tørskind grusgrav og Vejle Ådal. Ruterne har henholdsvis cirka 900 og 1300 højdemeter! Ruten på 100 km har et moderat kuperet terræn - dog er der en enkelt af længere stigning ved Blue Horse," forklarer løbsarrangør Mogens Gram til Motionsfeltet.dk. 

"Et nyt tiltag er en mountainbike rute på 42 kilometer. Ruten køres i afvekslende terræn på asfalt, grusstier, skov, mark og singletrack. Niveauet ligger lige over nybegynder - mest på grund af længde og eventuelt fedtede veje. Der er et par passager i Grene Sande, som er en del af sporet," tilføjer Mogens Gram. 

Sydbank Stjernetour de Grindsted er en ud af tre løb, som er en del af den ”Den Jyske Udfordring”. De to andre løb er Grejsdalsløbet og Danmarks Højeste. 
 

Tilmeld dig og se mere på www.stjernetour.dk.

 

 

Vi vil lave Danmarks bedste cykelmagasin - hjælp os!
Nu inviterer vi dig til at være med til at præge, hvilken retning Motionsfeltet.dk's nye digitale cykelmagasin skal have.
Skovbrand hærger kendt stigning
Senest i marts satte en 18-årige dansker ny rekord på Coll de Rates.
Andreassen åbner World Cuppen med top 10-placering
I weekenden blev der i Brasilien taget hul på årets World Cup-sæson.
Amstel-fadæse: Se supersprinter juble for tidligt
Lorena Wiebes begik en enorm fejl, da hun jublede for tidligt i spurten i Amstel Gold Race. Det gjorde, at Marianne Vos kunne spurte forbi hende på stregen i en forkortet udgave af løbet.
Følg Amstel Gold Race på Feltet.dk's app
Følg Mattias Skjelmose, Andreas Kron, Alexander Kamp og Mathieu van der Poel i Amstel Gold Race.
Test: Elves Vanyar Pro Disc 2024
Vanyar-modellen fra Elves er et stærkt bud på en landevejs-racer til den performance-orienterede rytter, som er på jagt efter en sjov og hurtig cykel, hvor den samlede pakke står stærkt i billedet.
Køb eller bytte? Mulighederne er mange hos Bike4Sport - valget er dit!
Står du og mangler en kvalitetscykel til billige penge? Så har Bike4Sport helt sikkert den rette cykel til dig.
Danskere vinder VM med sammensat hold: Det var meget overraskende
Simon Nielsen og Aleksej Calmann sammensatte i starten af marts et hold bestående af otte ryttere uden nogen erfaring sammen. En måned senere havde de kørt ét løb - og var verdensmestre.
Kvinden bag kasket-kast identificeret
Det lignende en bevidst handling, men det var en uheldig episode, der næsten forårsagede et styrt for Mathieu van der Poel i Paris-Roubaix, fortæller hovedpersonens advokat.

Instagram #motionsfeltet

Motionsfeltet.dk   •   Åsvinget 5   •   9800 Hjørring   •   Tlf. 5155 8966   •   info@motionsfeltet.dk   •   Cookieindstillinger

Andet