04.05.2017 @ 10:35

Specialized afprøver et nyt koncept i Düsseldorf i Tyskland, hvor de har lavet et lokalt Pop-Up koncept for at øge brand kendskab og salg for lokale detail-partnere.

Specialized Bicycles Components annoncerede i dag udviklingen af et kortvarigt alene stående detailkoncept i hjertet af Düsseldorf (Tyskland).

"Faciliteterne vil blive brugt til lancering af produktnyheder, presseevents og aktivering af det lokale ryttermiljø," lyder meldingen fra cykelgiganten. 

 

Pop-Up detail miljøet vil blive strategisk placeret nær Königsallee, mode og teknologi-centrum i byen. Königsallee tiltrækker mere end 10.000 besøgende hver eneste dag og vil blive et epicenter under de første to etaper af 2017 udgaven af Tour de France.

“Cykelsporten er i Düsseldorf eksploderet de seneste år, at have Tour starten her vil bringe endnu mere fokus og passion til sporten." fprlæarer Donny Perry, Sr. Manager of Retail Development ved Specialized.

“Vi vil imødekomme denne øgede interesse ved at bygge et miljø, hvor alle kan lære mere om Specialized, vores historie og produkter.”

 

Fra den 5. maj vil Pop-Up miljøet åbne dørene for offentligheden, hvor fokus vil være på urban cykling og pedal-assisterede Turbo teknologier. Sidst i juni vil miljøet transformeres til et race depot i forbindelse med Touren. Besøgende vil i den forbindelse have muligheden for at få et unikt indblik ind i ”Specialized Verdenen”.

Dette arbejde bliver gjort i samarbejde med topryttere og teams, såsom BORA-hansgrohe, Quick-Step Floors og Boels-Dolmans. Over hele konceptets levetid vil slutforbrugere have adgang til test af produkter, samtaler med eksperter og ikke mindst muligheden for at se eksklusive, limiterede og custom produkter.

 

Konceptet vil føre alle involverede gennem et stort læringsforløb, hvor målet er at bygge en succesfuld fremtid for både forhandlere og Specialized selv, som ” the riders brand of choice”.

Feltet.dk vil naturligvis være til stede i Düsseldorf, nrå Tour de France starten går. 


Giro-spillet åbnet for tilmelding
Første cykelmagasin på gaden
Første udgave af Motionsfeltet.dk's nye magasin er landet på gaden! Læs det nu og få også adgang til 7 tidligere magasinet, som er udgivet af Bikemania Magazine.
Følg Romandiet Rundt på Feltet.dk's app
Følg Kasper Asgreen, Michael Valgren, Andreas Kron, Johan Price-Pejtersen samt Christopher Juul-Jensen i Romandiet Rundt.
Produktnyt: Cannondales nye Scalpel er bygget til at begejstre
I dag lancerer Cannondale en helt ny model af deres ikoniske Scalpel. Cannondales ultra lette nye cross-country mountainbike er på vej på markedet.
Cykelsportens Myter: Oplev Rolf, Holm og Bastian Emil
Den 11. juni gæster Brian Holm, Rolf Sørensen og Bastian Emil Goldschmidt Det Ny Teater til en snak om cykelsportens barske storhed og varmer op til Tour de France 2024. 
Test: Ekoi Gara MIPS Air
EKOI Gara MIPS Air er en let, velventileret og komfortabel hjelm.
Hør dansk MTB-stjerne sætte ord på triumf
Simon Andreassen tog i går en af karrierens største sejre, da han vandt mountainbike World-Cuppen i Araxá i Brasilien. Efter sejren var han overvældet, men prøvede at sætte ord på triumfen.
Se Simon Andreassen vinde stor World Cup-sejr
Simon Andreassen vandt anden afdeling af World Cuppen - se hele den dramatiske sidste omgang.
Simon Andreassen vinder i World Cuppen
Danske Simon Andreassen vandt sensationelt anden afdeling af World Cuppen.

Instagram #motionsfeltet

ANNONCE

Vær med i klubben - find en cykelklub i nærheden af dig

Team Motionsfeltet.dk

Vil du også gerne deltage i cykelløb i ind- og udland?

ANNONCE

Motionsfeltet.dk   •   Åsvinget 5   •   9800 Hjørring   •   Tlf. 5155 8966   •   info@motionsfeltet.dk   •   Cookieindstillinger

Andet