Ved at bruge vores tjenester accepterer du samtidig vores brug af cookies.OKLÆS MERE OM COOKIES »

Af: Jesper Johannesen 14.12.2017 @ 11:23

Specialized har i dag udsendt en advarsel om, at du skal stoppe med at køre på tre Allez modeller, hvis du er i besiddelse af dem. 

Specialized har udsendt en "stop kørsel og stop salg" på tre 2018 Allez modeller. Årsagen skyldes grundt potentiel defekt på forgaffel. Det drejer sig om 2018 Allez modellerne: Allez, Allez Sport og Allez Elite.

"Denne meddelelse udsendes proaktivt, grundet potentiel produktionsfejl på forgaflerne, hvilket i yderste tilfælde vil kunne medføre personskader. Der er dog endnu ikke indrapporteret tilfælde, hvor dette er sket. På verdensplan omfatter dette i omegnen af 13.000 cykler, som er solgt til forhandlere og ryttere," skriver Specialized i en pressemeddelelse. 

Ejerne af cyklerne bedes omgående stoppe med at benytte cyklerne, og tage deres cykel med til deres autoriserede Specialized forhandler for hurtigst muligt at få en erstatningsforgaffel monteret, lyder det fra Specialized. 

Specialized forventer alle godkendelser på denne tilbagekaldelse vil kunne være godkendt omkring midt januar og have tilstrækkeligt antal nye forgafler på lager til udskiftning omkring sidst i februar.

For yderligere information og regelmæssig opdatering så se: www.specialized.com/safety-notices

Cykelhandleren bag skærmen
Det kræver ikke længere en stor butik og en masse udgifter til løn for at være cykelhandler. I Odense har cykelentusiast Ulrik Andreassen skiftet sine fysiske cykelbutikker ud med onlinebutikken BikeNordic, der sælger cykeludstyr til billige priser.
Boganmeldelse: Vi Var Unge og Ubekymrede
Laurent Fignon blev kendt som manden, der i 1989 tabte Tour de France med sølle otte sekunder på den berømte sidste etape, enkeltstarten på Champs Élysées. I 2009 udkom bogen på fransk og senere engelsk. Nu er den kommet på dansk oven i købet med forord af Mr. Tour De France, Jørgen Leth. Feltet.dk har haft mulighed for at læse den.
Chris Anker iførte sig Gerlev-trøje
Der var god stemning og flere gange grin i salen under Chris Ankers foredrag på Gerlev Idrætshøjskole lørdag den 13. januar. Det var en hyggelig eftermiddag, planlagt i forbindelse med højskolens helt nye satsning på landevejscykling som hovedfag
Stortest af hjelme – Over 1000,- kroner – Del 4
Feltet.dk har haft en række hjelme til test for at se på hvordan de klarer sig på de forskellige parametre, der gør en hjelm god.
Fem nye bøger på Feltet.dks webshop
Feltet.dk har fået fem nye bøger i webshoppen - og vi holder januarudsalg med 20% rabat. Så slå til nu og gør en god handel!
Vivianis sejr blev hentet på cykel med skivebremser
Quick-Step Floors fik i dag årets første sejr, da Elia Viviani triumferede på tredje etape i Tour Down Under. En sejr, som blev hentet på en cykel med skivebremser.
Test: Knog PWR forlygte + Blinder mini lygtesæt
Nye lygter fra Australske Knog, et lyspunkt i den mørke vintertid. Med nye smarte funktioner.
Seks gode træningsbøger - slå til nu og spar 20%
Skal du i form til den kommende sæson? Så har Feltet.dk et par gode bøger til dig. 
Boganmeldelse: Cykelreparation
En meget fin, dog enkelte steder lidt overfladisk, gennemgang af de fleste vedligehold og reparationsopgaver på cykler. En god bog for folk, som før har haft værktøj i hånden.

Instagram #motionsfeltet

Vær med i klubben - find en cykelklub i nærheden af dig

Team Motionsfeltet.dk

Vil du også gerne deltage i cykelløb i ind- og udland?

Motionsfeltet.dk   •   Åsvinget 5   •   9800 Hjørring   •   Tlf. 5155 8966   •   info@motionsfeltet.dk

ThomasKristensen.com