Ved at bruge vores tjenester accepterer du samtidig vores brug af cookies.OKLÆS MERE OM COOKIES »

Af: Jesper Johannesen 14.12.2017 @ 11:23

Specialized har i dag udsendt en advarsel om, at du skal stoppe med at køre på tre Allez modeller, hvis du er i besiddelse af dem. 

Specialized har udsendt en "stop kørsel og stop salg" på tre 2018 Allez modeller. Årsagen skyldes grundt potentiel defekt på forgaffel. Det drejer sig om 2018 Allez modellerne: Allez, Allez Sport og Allez Elite.

"Denne meddelelse udsendes proaktivt, grundet potentiel produktionsfejl på forgaflerne, hvilket i yderste tilfælde vil kunne medføre personskader. Der er dog endnu ikke indrapporteret tilfælde, hvor dette er sket. På verdensplan omfatter dette i omegnen af 13.000 cykler, som er solgt til forhandlere og ryttere," skriver Specialized i en pressemeddelelse. 

Ejerne af cyklerne bedes omgående stoppe med at benytte cyklerne, og tage deres cykel med til deres autoriserede Specialized forhandler for hurtigst muligt at få en erstatningsforgaffel monteret, lyder det fra Specialized. 

Specialized forventer alle godkendelser på denne tilbagekaldelse vil kunne være godkendt omkring midt januar og have tilstrækkeligt antal nye forgafler på lager til udskiftning omkring sidst i februar.

For yderligere information og regelmæssig opdatering så se: www.specialized.com/safety-notices

Se verdensmester Valverdes nye cykel og udstyr
Man er ikke i tvivl om, at det er verdensmesteren, der kører rundt på denne cykel.
Elcykler stormer - ny klub og UCI arrangerer VM
Elcykler boomer på verdensplan, men indtil videre er salget ikke eksploderet i Danmark, men det stiger dog hvert år. Men producenterne og grossisterne i Danmark forventer, at de næste to år slå elcykler for alvor igennem i Danmark også. 
CykelSportMesse i Aarhus med gratis adgang
Efter 10 års succes i Roskilde, gør CykelSportMessen nu sit indtog i Aarhus. Messen slår dørene op lørdag den 26. og søndag den 27. oktober - og der er gratis adgang.
Mecklenburg Vorpommern åbner op for spændende cykelmuligheder
Mecklenburg Vorpommern er på mange måder en uopdaget perle for cyklister. Som delstat i det gamle Østtyskland har området ligget i mølpose adskillige år, og man er nu i fuld gang med at modernisere, så alt kommer op på vestligt niveau.
Job: Bjarne Egedesø A/S søger Servicetekniker/Intern sælger
Egedesø søger en ny medarbejder, og det kunne måske være dig? Se nedenstående stillingsopslag.
Test: Roeckl Ibros cykelhandsker
Roeckl er specialister i cykelhandsker og ses jævnligt på flere topatleter - tidligere har blandt andet vores egen Lasse Norman Hansen brugt handskerne flittigt under hans banetriumfer.
Smukke panoramaudsigter og udfordrende nedkørsler
Hohe Salve i Kitzbüheler Alpen er stedet, hvor du finder et stort net af brede grusstier velegnede til gravel-bikes eller hardtail-mountainbikes samt tekniske og udfordrende nedkørsler, der er perfekte til brede dæk og fuldt affjedrede trial-bikes.
Produktnyt: Garmin lancerer samarbejde med Spotify
Spotify kan nu integreres med alle kompatible Garmin musikure, så brugerne kan lytte til offline-playlister direkte fra håndleddet.
Tør du prøve kræfter med den ultimative styrkeprøve?
Styrkeprøven i Norge er verdens længste og ældste årlige cykelløb på landevej. Det er en fantastisk udfordring for motionisten, der gerne vil prøve sig selv af.

Instagram #motionsfeltet

Seneste indlæg i debatten

Vær med i klubben - find en cykelklub i nærheden af dig

Team Motionsfeltet.dk

Vil du også gerne deltage i cykelløb i ind- og udland?

Motionsfeltet.dk   •   Åsvinget 5   •   9800 Hjørring   •   Tlf. 5155 8966   •   info@motionsfeltet.dk

Boligadvokat