Ved at bruge vores tjenester accepterer du samtidig vores brug af cookies.OKLÆS MERE OM COOKIES »

Af: Christian Berg 23.11.2017 @ 14:15

ROTOR’s nye ALDHU-kranksæt sætter nye standarder for stivhed og vægt i et nyt eksklusivt design.

ALDHU er opkaldt efter Carlos Sastres sejr på Alpe’d Huez i 2008, som markerede et gennembrud for både ROTOR som en seriøs spiller på markedet, men i særdeleshed også for de ovale Q-Rings, som Sastre benyttede fra netop 2008 sæsonen og indtil slutningen af sin karriere.

 

ROTOR ALDHU-kranksættet er et modulært design, hvor pedalarmene, akslen og klingerne, som enten kommer i et super let og stift Direct Mount design, hvor begge klinger og spideren er fræset i ét stykke, eller som separat spider og klinger, sættes sammen, som man ønsker det. Klingerne fås selvfølgelig som Q-Rings eller som almindelige runde klinger.

 

 

ALDHU er ROTORs letteste og stiveste kranksæt nogensinde og med det nye designudtryk skabt til moderne cykler. Den samlede vægt for ALDHU er 599 gram, og med en uovertruffen stivhed, som med one-piece klingerne bliver endnu mere udtalt ved et super hurtigt og smidigt gearskifte.

 

ROTOR ALDHU har en anbefalet butikspris på kr. 3.969,- i konfigurationen med Direct Mount Q-rings.

WEEKENDTILBUD: KØB FUGLSANGS NYE BOG!
Jakob Fuglsang har i en årrække været Danmarks største cykelstjerne. Nu udgiver danskeren en bog "Drømmen om regnbuestriberne og den gule trøje." FORUDBESTIL den i denne uge og spar 70 kroner.
Vejen til Maratona – kapitel 4: Første dag i Dolomitterne
Har du nogensinde leget med tanken om at køre en af de stores Gran Fondo-løb i udlandet? Så er vores artikelserie her - ’Vejen til Maratona’ måske noget for dig.
Vejen til Maratona – kapitel 3: Maveinfluenza – og hul igennem til benene
Har du nogensinde leget med tanken om at køre en af de stores Gran Fondo-løb i udlandet? Så er vores artikelserie her - ’Vejen til Maratona’ måske noget for dig.
Produktnyt: Nye S-Works mountainbike dæk fra Specialized
Specialized har lanceret fem nye S-Works dæk til mountainbike. Dækkene med Gripton compund, som er helt unikt for produktet.  
Danske Pronghorn mærker positiv effekt af ny prispolitik.
Det danske high-end cykelbrand Pronghorn fravalgte ved årsskiftet forhandlerne og nedsatte priserne. Det kan mærkes positivt i et marked, der ellers er blodrødt.
Jakob Fuglsang udgiver ny bog
Det danske Tour de France-håb, Jakob Fuglsang, udgiver en ny bog, som udkommer i starten af juni måned.
Test: ABUS BORDO 6000 cykellås med alarm
Nu kan du sætte en alarm på dit kæreste eje, når du er nødt til at stille cyklen fra dig. Et spændende og veludført produkt, som kan få cykeltyven på andre tanker.
Cykelstafetten udvider og indgår nyt partnerskab
Cykelstafetten Spar Nord udvider med almindeligt cykelløb og indgår partnerskab med Hjerteforeningen.
GOOD VIBES ONLY - Grejsdalsløbet fra nedtur til optur
I forbindelse med mit medlemskab på Team Motionsfeltet.dk har jeg fået en invitation til at skrive om mit liv og mine erfaringer med motionscykling her på Motionsfeltet.dk. Jeg er ikke journalist, og jeg er ikke licensrytter eller noget der ligner…

Instagram #motionsfeltet

Seneste indlæg i debatten

Vær med i klubben - find en cykelklub i nærheden af dig

Team Motionsfeltet.dk

Vil du også gerne deltage i cykelløb i ind- og udland?

Motionsfeltet.dk   •   Åsvinget 5   •   9800 Hjørring   •   Tlf. 5155 8966   •   info@motionsfeltet.dk

ThomasKristensen.com