Ved at bruge vores tjenester accepterer du samtidig vores brug af cookies.OKLÆS MERE OM COOKIES »

Af: Christian Berg 23.11.2017 @ 14:15

ROTOR’s nye ALDHU-kranksæt sætter nye standarder for stivhed og vægt i et nyt eksklusivt design.

ALDHU er opkaldt efter Carlos Sastres sejr på Alpe’d Huez i 2008, som markerede et gennembrud for både ROTOR som en seriøs spiller på markedet, men i særdeleshed også for de ovale Q-Rings, som Sastre benyttede fra netop 2008 sæsonen og indtil slutningen af sin karriere.

 

ROTOR ALDHU-kranksættet er et modulært design, hvor pedalarmene, akslen og klingerne, som enten kommer i et super let og stift Direct Mount design, hvor begge klinger og spideren er fræset i ét stykke, eller som separat spider og klinger, sættes sammen, som man ønsker det. Klingerne fås selvfølgelig som Q-Rings eller som almindelige runde klinger.

 

 

ALDHU er ROTORs letteste og stiveste kranksæt nogensinde og med det nye designudtryk skabt til moderne cykler. Den samlede vægt for ALDHU er 599 gram, og med en uovertruffen stivhed, som med one-piece klingerne bliver endnu mere udtalt ved et super hurtigt og smidigt gearskifte.

 

ROTOR ALDHU har en anbefalet butikspris på kr. 3.969,- i konfigurationen med Direct Mount Q-rings.

Produktnyt: QM Sportscare produkter
Ny serie af belgisk udviklede og producerede produkter er landet i Danmark. Produkterne tilbyder cykelrytteren komfort og pleje i alverdens afskygninger.  
Se verdensmester Valverdes nye cykel og udstyr
Man er ikke i tvivl om, at det er verdensmesteren, der kører rundt på denne cykel.
Elcykler stormer - ny klub og UCI arrangerer VM
Elcykler boomer på verdensplan, men indtil videre er salget ikke eksploderet i Danmark, men det stiger dog hvert år. Men producenterne og grossisterne i Danmark forventer, at de næste to år slå elcykler for alvor igennem i Danmark også. 
CykelSportMesse i Aarhus med gratis adgang
Efter 10 års succes i Roskilde, gør CykelSportMessen nu sit indtog i Aarhus. Messen slår dørene op lørdag den 26. og søndag den 27. oktober - og der er gratis adgang.
Mecklenburg Vorpommern åbner op for spændende cykelmuligheder
Mecklenburg Vorpommern er på mange måder en uopdaget perle for cyklister. Som delstat i det gamle Østtyskland har området ligget i mølpose adskillige år, og man er nu i fuld gang med at modernisere, så alt kommer op på vestligt niveau.
Job: Bjarne Egedesø A/S søger Servicetekniker/Intern sælger
Egedesø søger en ny medarbejder, og det kunne måske være dig? Se nedenstående stillingsopslag.
Test: Roeckl Ibros cykelhandsker
Roeckl er specialister i cykelhandsker og ses jævnligt på flere topatleter - tidligere har blandt andet vores egen Lasse Norman Hansen brugt handskerne flittigt under hans banetriumfer.
Smukke panoramaudsigter og udfordrende nedkørsler
Hohe Salve i Kitzbüheler Alpen er stedet, hvor du finder et stort net af brede grusstier velegnede til gravel-bikes eller hardtail-mountainbikes samt tekniske og udfordrende nedkørsler, der er perfekte til brede dæk og fuldt affjedrede trial-bikes.
Produktnyt: Garmin lancerer samarbejde med Spotify
Spotify kan nu integreres med alle kompatible Garmin musikure, så brugerne kan lytte til offline-playlister direkte fra håndleddet.

Instagram #motionsfeltet

Seneste indlæg i debatten

Vær med i klubben - find en cykelklub i nærheden af dig

Team Motionsfeltet.dk

Vil du også gerne deltage i cykelløb i ind- og udland?

Motionsfeltet.dk   •   Åsvinget 5   •   9800 Hjørring   •   Tlf. 5155 8966   •   info@motionsfeltet.dk

Boligadvokat