30.06.2017 @ 12:08

I denne weekend summer Raphas klubhus i København af aktiviteter og der er gode muligheder for at få en på opleveren, enten på cyklen eller til et af de mange events i butikken.

Rapha Rides er er serie af weekender skabt for at fejre cykelsporten og for at hylde og gøre opmærksom på de mennesker og ideer, som gør cykelsporten unik. Disse afvikles over hele verden og i denne weekend er turen nået til København og Raphas klubhus i Indre By på Kristen Bernikows Gade 7.



Aktiviteterne er allerede i gang og i eftermiddag varmer Rapha Rides op til den kommende Women’s 100. Det sker når der er afgang fra klubhuset kl. 14.30 kun med adgang for piger.
 

Her bliver der trænet til Women’s 100, som er en tilbagevendende begivenhed, hvor kvinder over hele verden mødes og kører 100 kilometer på den samme dag. Sidste år deltog mere end 8000 over hele verden. Ud over træningsturen i dag, så arrangeres der ture kun for piger med start og slut i Raphas klubhus hver anden uge.
 

Women’s 100 afvikles også i København, i år d. 23. juli. Tilmeldingen er online og åben for alle kvinder.
Du kan også finde mere info på Raphas Facebook.

 


Spis som Team Sky

I anledning af Rapha Rides har klubhuset fået besøg af Henrik Orre, som til daglig er kok hos Team Sky og forfatter til to bøger om mad til cykelryttere.


Henrik Orre har overtaget køkkenet i klubhusets café og serverer hele weekenden tre lækre signaturretter, som er blandt favoritterne hos rytterne på det britiske mandskab: Bananbrød, chiagrød eller bagt laks med grønt.


Man kan også tilmelde sig en workshop hos kokken i morgen lørdag, hvor man får et hemmeligt indblik i hvordan de famøse riskager som Team Sky bruger som energi under løb laves.
 


Kom til åbningsfest

Rapha Rides-weekenden åbner i aften med en velkomstfest. Der er stadig plads til flere gæster, men bemærk at tilmelding er nødvendig.
 

I morgen afgår den ugentlige ’Open Ride’ fra klubhuset, hvor gæster er velkomne til at køre med medlemmerne i Rapha Cycling Club (RCC) og her er der også stadig pladser. Tempoet er socialt og fokus er på at få en god dag med ligesindede.


Rapha Rides er for alle og det er gratis at deltage.


Det anbefales at tilmelde sig de events, man ønsker at deltage i, hvis man vil sikre sig en plads.


Tilmelding kan ske her, hvor du også kan læse mere om programmet i dybden. Det er også en god idé at like Rapha Clubhouse Copenhagen’s Facebook-side, hvor du ligeledes kan finde programmet og hvor du vil blive holdt opdateret på weekendens forløb.

 

Program

Fredag d. 30 juni

Kl. 07.00-09.00 - Amager Loop - ’The fast early bird’
Test din fart og hægt dig på RCC-toget. Den klassiske Amager-rundtur er denne fredag åben for alle. Der køres med godt tempo, så rytterne er tilbage klokken 9. Registrer dig for at få det nøjagtige mødested.


Kl. 14.00-17.00 - Freelance Friday Ride - Rapha Rides Edition
Er du tidligt færdig på kontoret eller er ferien begyndt, så er der mulighed for at tilslutte sig turen på cirka 60 kilometer. Start og slut i klubhuset, hvor turlederen står klar.


Kl. 14.30-17.00 - Rapha Women’s 100 Training Ride
En guidet tur kun for piger til at sparke weekenden i gang. Socialt tempo og fokus på at køre i gruppe. Afgang klokken 14.30 fra klubhuset, hvor dagens guide står klar.


Kl. 18.00 - Rapha Rides Party
Rapha Rides fejres i klubhuset med premiere på ’Rapha Rides Copenhagen’-filmen.


Lørdag d. 1. Juli

Kl. 08.00 - Malmø Transfer Ride
Medlemmerne af Rapha Cycling Club mødes i Malmø og tilbringer en dag i sadlen på vej mod klubhuset i København.


Kl. 10.00 - RCC Open Ride
RCC’s ugentlige tur, som er åben for alle. God stemning og plads til alle niveauer.


10.30 - Sjælland Explorer - 2 Day Adventure Race
Oplev Sjælland fra cyklen på denne tur med overnatning. Turen ledes af langturseksperterne Mathias Dalgas og Johan Björklund, så du er i gode hænder.


11.00 - Architecture x City x Cycling
En guidet tur på 40 kilometer rundt i de nordlige forstader med fokus på den hellige arkitektur og kirkens rolle som medborgerhus. Turen ledes af James Payne som er senior underviser i arkitektur på Londons Metropolitan University.  


11.00: Velochef x Ricecake Workshop
Henrik Orre, kok på Team Sky og forfatter af ‘Velochef’-bøgerne fortæller om hvad profferne spiser og lærer deltagerne at lave sin berømte riskage, som giver perfekt energi til cykelturene.


15.00: Grand Depart på TV
Cafeen er åben, når rytterne ruller ud på Tourens første etape, som vises på storskærm.


18.30: Battle of the Cycling Clubs
Fire lokale cykelklubber kæmper om titlen som byens bedste i discipliner som tester deres styrke og evner. Kom og hep og nyd en sjov aften.

 

Søndag d. 2 juli

10.00: Faux Pro Ride
Selv om du ikke selv er Pro, så kan du rulle en tur med lokale Continental-ryttere på cirka 4 timer. Tilbage i klubhuset deler de ud af hemmelighederne om hvad det kræver at blive prof.


11.00: 21st Century Copenhagen - Life by the water
Tur på 30 kilometer som viser Københavns moderne bygninger ved vandet. Turen ledes af James Payne som er senior underviser i arkitektur på Londons Metropolitan University.  


14.00: About racing - What it takes to become a Pro
Rasmus Wallin og Magnus Bak Klaris fra continental-holdet Team ColoQuick CULT deler deres erfaringer med professional cycling og fortæller om deres liv dedikeret til cykelsporten og hvordan de forbereder taktikken, når der skal køres løb.


15.00: Tour de France direkte på TV
Se anden etape af Touren på storskærm og nyd en kaffe fra cafeen.

 

 

Vi vil lave Danmarks bedste cykelmagasin - hjælp os!
Nu inviterer vi dig til at være med til at præge, hvilken retning Motionsfeltet.dk's nye digitale cykelmagasin skal have.
Skovbrand hærger kendt stigning
Senest i marts satte en 18-årige dansker ny rekord på Coll de Rates.
Andreassen åbner World Cuppen med top 10-placering
I weekenden blev der i Brasilien taget hul på årets World Cup-sæson.
Amstel-fadæse: Se supersprinter juble for tidligt
Lorena Wiebes begik en enorm fejl, da hun jublede for tidligt i spurten i Amstel Gold Race. Det gjorde, at Marianne Vos kunne spurte forbi hende på stregen i en forkortet udgave af løbet.
Følg Amstel Gold Race på Feltet.dk's app
Følg Mattias Skjelmose, Andreas Kron, Alexander Kamp og Mathieu van der Poel i Amstel Gold Race.
Test: Elves Vanyar Pro Disc 2024
Vanyar-modellen fra Elves er et stærkt bud på en landevejs-racer til den performance-orienterede rytter, som er på jagt efter en sjov og hurtig cykel, hvor den samlede pakke står stærkt i billedet.
Køb eller bytte? Mulighederne er mange hos Bike4Sport - valget er dit!
Står du og mangler en kvalitetscykel til billige penge? Så har Bike4Sport helt sikkert den rette cykel til dig.
Danskere vinder VM med sammensat hold: Det var meget overraskende
Simon Nielsen og Aleksej Calmann sammensatte i starten af marts et hold bestående af otte ryttere uden nogen erfaring sammen. En måned senere havde de kørt ét løb - og var verdensmestre.
Kvinden bag kasket-kast identificeret
Det lignende en bevidst handling, men det var en uheldig episode, der næsten forårsagede et styrt for Mathieu van der Poel i Paris-Roubaix, fortæller hovedpersonens advokat.

Instagram #motionsfeltet

ANNONCE

Skuffet Albert Philipsen reagerer på Paris-Roubaix
Juniorverdensmesteren var blandt favoritterne til det prestigefulde løb, men et brostensstyrt gjorde løbet sværere for ham.
Dansk endagsløb præsenterer ny finale: Giver holdene noget at tænke over
Grand Prix Herning har præsenteret en spændende ny rute til årets løb, som vil udfordre rytterne på de karakteristiske grusveje helt ind i finalen og forhåbentlig skabe endnu mere spænding i det danske UCI-løb.
Positiv opdatering på Vingegaard-operation
”Jonas har gennemgået vellykket operation” sådan skriver Team Visma Lease a Bike via mediet X. 
Cykelsportens Myter: Oplev Rolf, Holm og Bastian Emil
Den 11. juni gæster Brian Holm, Rolf Sørensen og Bastian Emil Goldschmidt Det Ny Teater til en snak om cykelsportens barske storhed og varmer op til Tour de France 2024. 
Test: ABUS Gamechanger 2.0
Aerodynamik, ventilation og komfort er i højsædet i den nyeste udgave af ABUS’ populære landevejshjelm Gamechanger. Hjelmen har store ventilationskanaler, flere aerodynamiske features, gode indstillingsmuligheder og er strippet for overflødige elementer, som er med til at holde hjelmens vægt godt nede. Feltet.dk har testet hjelmen - læs med her og find ud af hvordan hjelmen klarer sig i testen.
Startlisten til kvindernes Paris-Roubaix - 3 danskere med
I dag køres kvindernes Paris-Roubaix, og der er tre danskere blandt de deltagende.
Flere brosten end i 30 år: Her er pavéerne i Paris-Roubaix 2024
Pavéerne til årets Paris-Roubaix er blevet præsenteret.
Tour des Stations et cykelløb for motionister med gode bjergben
Er du til højdemeter og stigninger, så er Tour des Stations præcis et løb for dig! Prøv kræfter med en benbrækker.
Første cykelmagasin på gaden
Første udgave af Motionsfeltet.dk's nye magasin er landet på gaden! Læs det nu og få også adgang til 7 tidligere magasinet, som er udgivet af Bikemania Magazine.
Produktnyt: Cannondales nye Scalpel er bygget til at begejstre
I dag lancerer Cannondale en helt ny model af deres ikoniske Scalpel. Cannondales ultra lette nye cross-country mountainbike er på vej på markedet.
Elcyklernes kvalitet stiger: Nu er producent klar med elcykel fra øverste hylde
Gennem de seneste år er salget af elcykler steget markant, og det kan ses på elcyklernes kvalitet. I år lancerer producenten Gazelle en ny version af deres populære model, Eclipse, som sætter nye standarder og giver bilen kamp til stregen som det foretrukne transportmiddel.
Schurter og Fini ender på podiet – Ghost Factory triumferer på kvindesiden
Det blev til en samlet andenplads for Sebastian Fini og Nino Schurter i Absa Cape Epic.
Chefens hjørne: Feltet.dk startede for alvor på lokummet
Feltet.dk fylder i dag 21 år, men hvordan startede Skandivinaens største cykelside egentligt?
Nyt dansk talent smadrer Vingegaards gamle rekord
Den unge dansker slog den dengang 21-årige Jonas Vingegaards rekord fra 2018 med over 20 sekunder. En rekord, der for bare en måned siden blev taget af supertalentet Juan Ayuso.
Bosch lancerer batteri til elcykler - med fire store nyheder
Bosch eBike Systems lancerer en ny batteriinnovation til el-cykler. PowerPack 800 Frame er navnet på det nye powerfulde batteri, men med batteriet følger flere store nyheder fra producenten.  

ANNONCE

Seneste indlæg i debatten

Det meste af cykelverdenen er stadig i fuld gang med klassikersæsonen, men for mange andre intensiveres opbygningen frem mod Giro d’Italia. For nogle sker det i WorldTour-løbet Presidential Tour of Türkiye, der efter en omtumlet tilværelse som både WorldTour- og oktoberløb nu er tilbage i sin vante rolle som 2.Pro-løb i april med et felt bestående af en blanding af store og mindre hold, hvoraf nogle udnytter det gode vejr og velarrangerede format som en alternativ vej frem mod årets første grand tour. Det gælder som altid særligt for sprinterne, der altid kan se frem til lidt af en sprinterfestival, mens det som altid primært er lidt mindre etablerede navne, der får chancen for at slås om klassementet, der også i år synes at blive en sag for klatrerne. Læs artiklen her https://www.feltet.dk/nyheder/optakt_presidential_tour_of_trkiye_2024/Den 25-årige Lotto Dstny-rytter er tilbage på cyklen for første gang efter sit styrt i Vuelta a Murcia for over to måneder siden. Læs artiklen her https://www.feltet.dk/nyheder/lotto_dstny-rytter_tilbage_paa_cyklen_for_foerste_gang_efter_laarbensbrud/Den danske Alpecin Deceuninck-rytter er udtaget til at køre årets udgave af Liège-Bastogne-Liège, som køres på søndag. Læs artiklen her https://www.feltet.dk/nyheder/soeren_kragh_udtaget_til_lige-bastogne-lige/Den 24-årige Soudal Quick-Step-rytter forventer at være klar til at genoptage træningen efter weekenden.  Læs artiklen her https://www.feltet.dk/nyheder/evenepoel_giver_opdatering_paa_skader_touren_er_ikke_i_fare/

Vær med i klubben - find en cykelklub i nærheden af dig

Team Motionsfeltet.dk

Vil du også gerne deltage i cykelløb i ind- og udland?

ANNONCE

Vi vil lave Danmarks bedste cykelmagasin - hjælp os!
Nu inviterer vi dig til at være med til at præge, hvilken retning Motionsfeltet.dk's nye digitale cykelmagasin skal have.
Skovbrand hærger kendt stigning
Senest i marts satte en 18-årige dansker ny rekord på Coll de Rates.
Andreassen åbner World Cuppen med top 10-placering
I weekenden blev der i Brasilien taget hul på årets World Cup-sæson.
Amstel-fadæse: Se supersprinter juble for tidligt
Lorena Wiebes begik en enorm fejl, da hun jublede for tidligt i spurten i Amstel Gold Race. Det gjorde, at Marianne Vos kunne spurte forbi hende på stregen i en forkortet udgave af løbet.
Følg Amstel Gold Race på Feltet.dk's app
Følg Mattias Skjelmose, Andreas Kron, Alexander Kamp og Mathieu van der Poel i Amstel Gold Race.
Test: Elves Vanyar Pro Disc 2024
Vanyar-modellen fra Elves er et stærkt bud på en landevejs-racer til den performance-orienterede rytter, som er på jagt efter en sjov og hurtig cykel, hvor den samlede pakke står stærkt i billedet.
Køb eller bytte? Mulighederne er mange hos Bike4Sport - valget er dit!
Står du og mangler en kvalitetscykel til billige penge? Så har Bike4Sport helt sikkert den rette cykel til dig.
Danskere vinder VM med sammensat hold: Det var meget overraskende
Simon Nielsen og Aleksej Calmann sammensatte i starten af marts et hold bestående af otte ryttere uden nogen erfaring sammen. En måned senere havde de kørt ét løb - og var verdensmestre.
Kvinden bag kasket-kast identificeret
Det lignende en bevidst handling, men det var en uheldig episode, der næsten forårsagede et styrt for Mathieu van der Poel i Paris-Roubaix, fortæller hovedpersonens advokat.

Motionsfeltet.dk   •   Åsvinget 5   •   9800 Hjørring   •   Tlf. 5155 8966   •   info@motionsfeltet.dk   •   Cookieindstillinger

Andet