Ved at bruge vores tjenester accepterer du samtidig vores brug af cookies.OKLÆS MERE OM COOKIES »

Af: Christian Berg 11.12.2017 @ 10:31

Specialized har præsenteret den letteste Epic-cykel, de har haft i programmet.

Tidligere i efteråret var Feltet.dk inviteret med til Specialized Days, hvor den amerikanske cykelgigant viste 2018-cykler frem til forhandlerne i Danmark. Arrangementet foregik på Comwell hotel i Rebild bakker, og fik vi lov til at teste alle de nye cykler heriblandt den nye Epic Mountainbike.

 

Epic-cyklen fra Specialized, som de selv kalder verdens hurtigste XC-cykel, er blevet gjort lettere end de tidligere modeller. Dette er gjort ved at optimere på det carbon-materiale, som cyklen er lavet af, hvilket har gjort stellet væsentlig lettere. Cyklen er lavet igennem Specializeds eget koncept, Rider-First Enginered, der går ud på, at cyklen bliver lavet og forbedret via data og feedback fra professionelle ryttere og på den måde helt specifikt forbedret.

 

Den største nyhed er, at brain-dæmperen på den nye Epic er blevet gjort bedre i stand til at mærke de rystelser, der kommer i terrænet, samtidig med at den kan låse, så der ikke går noget kraft tabt, når rytteren træder.

 

Specialized har i øvrigt helt fjernet de andre navne på kvindemodellerne som for et eksemel Specialized Era. Nu hedder cyklerne Epic Men og Epic Women. Det samme gælder for landevejscyklerne.

 

Feltet.dk har fanget Specialized-ansat Johannes Ollerup Sall til en snak om den nye Epic 2018.

 SIDSTE CHANCE I DAG: Deltag i Danmarks største cykelspil - vind cykel til 14.990 kr!
Lørdag starter årets største cykelmanagerspil. Der er præmier til de 75 bedste, hvor vinderen af spillet vinder en lækker racercykel til 14.990 kroner. Vælg dine 25 ryttere og dyst imod familie, venner og bekendte i årets største cykelløb. Du udvælger dit hold engang for alle.
I morgen starter årets store cykeldyst! Er du klar?
Få håneretten i Feltet.dks store cykelspil, som kører fra februar til oktober. Spillet starter den 24. februar.
Skandinaviens største cykelmesse kommer til Århus
Nordic Bike Shows A/S er firmaet bag Copenhagen Bike Show, der siden 2015 har arrangeret Skandinaviens største cykelmesse i København med mere end 100 udstillere fra ind- og udland, og over 15.000 besøgende.
Et rigtigt cykelløb: Udfordrende Gran Fondo - SPAR 30% nu!
Gran Fondo er det tætteste amatørryttere kommer på de professionelles løb, og nu er der mulighed for at følge i Mads Pedersens spor, når Gran Fondo Denmark inviterer til endnu en fantastisk cykelevent i Grindsted - og årets rute fører blandt andet rytterne over en række af de klassiske stigninger fra PostNord Danmark Rundt.
Kun 10 dage til Feltet.dk Tour starter!
Nu er der kun 10 dage til årets cykelspil starter. Sæt dit managerhold i Feltet.dk og vind nogle af de flotte præmier og dyst imod familien, venner og bekendte. 
Test: Dynamic Cycling Fit - find den rigtige saddel med Giant
​Giant har udviklet et hurtigt og smart system til at matche rytteren med den rigtige saddel. Vi har testet systemet på egen krop.
Se præmier for mere end 60.000 kroner til årets cykeldyst!
Feltet.dks helårlige spil, Feltet.dk Tour, har åbnet for tilmelding, hvorefter du kan sætte dit managerhold frem til den 24. februar 2018, hvor endagsløbet Omloop Het Nieuwsblad og Classic de l'Ardeche køres. Når spillet er startet, så er det ikke muligt at ændre på sit hold. Du skal vælge 25 ryttere til denne cykelsæson. 
Test: Rose Pro Cross Apex 1
Ny aluminum crosscykel fra Rose Bikes, et multitool til grus, mudder og asfalt, der gør det godt på alle parametre.
Produktnyt: S-Works 7 sko
Specialized lancerer i dag en ny sko, som bliver den 7. generation af S-Works skoen. 

Instagram #motionsfeltet

Vær med i klubben - find en cykelklub i nærheden af dig

Team Motionsfeltet.dk

Vil du også gerne deltage i cykelløb i ind- og udland?

Motionsfeltet.dk   •   Åsvinget 5   •   9800 Hjørring   •   Tlf. 5155 8966   •   info@motionsfeltet.dk

ThomasKristensen.com