Ved at bruge vores tjenester accepterer du samtidig vores brug af cookies.OKLÆS MERE OM COOKIES »

Af: Christian Berg 11.12.2017 @ 10:31

Specialized har præsenteret den letteste Epic-cykel, de har haft i programmet.

Tidligere i efteråret var Feltet.dk inviteret med til Specialized Days, hvor den amerikanske cykelgigant viste 2018-cykler frem til forhandlerne i Danmark. Arrangementet foregik på Comwell hotel i Rebild bakker, og fik vi lov til at teste alle de nye cykler heriblandt den nye Epic Mountainbike.

 

Epic-cyklen fra Specialized, som de selv kalder verdens hurtigste XC-cykel, er blevet gjort lettere end de tidligere modeller. Dette er gjort ved at optimere på det carbon-materiale, som cyklen er lavet af, hvilket har gjort stellet væsentlig lettere. Cyklen er lavet igennem Specializeds eget koncept, Rider-First Enginered, der går ud på, at cyklen bliver lavet og forbedret via data og feedback fra professionelle ryttere og på den måde helt specifikt forbedret.

 

Den største nyhed er, at brain-dæmperen på den nye Epic er blevet gjort bedre i stand til at mærke de rystelser, der kommer i terrænet, samtidig med at den kan låse, så der ikke går noget kraft tabt, når rytteren træder.

 

Specialized har i øvrigt helt fjernet de andre navne på kvindemodellerne som for et eksemel Specialized Era. Nu hedder cyklerne Epic Men og Epic Women. Det samme gælder for landevejscyklerne.

 

Feltet.dk har fanget Specialized-ansat Johannes Ollerup Sall til en snak om den nye Epic 2018.

 Produktnyt: QM Sportscare produkter
Ny serie af belgisk udviklede og producerede produkter er landet i Danmark. Produkterne tilbyder cykelrytteren komfort og pleje i alverdens afskygninger.  
Se verdensmester Valverdes nye cykel og udstyr
Man er ikke i tvivl om, at det er verdensmesteren, der kører rundt på denne cykel.
Elcykler stormer - ny klub og UCI arrangerer VM
Elcykler boomer på verdensplan, men indtil videre er salget ikke eksploderet i Danmark, men det stiger dog hvert år. Men producenterne og grossisterne i Danmark forventer, at de næste to år slå elcykler for alvor igennem i Danmark også. 
CykelSportMesse i Aarhus med gratis adgang
Efter 10 års succes i Roskilde, gør CykelSportMessen nu sit indtog i Aarhus. Messen slår dørene op lørdag den 26. og søndag den 27. oktober - og der er gratis adgang.
Mecklenburg Vorpommern åbner op for spændende cykelmuligheder
Mecklenburg Vorpommern er på mange måder en uopdaget perle for cyklister. Som delstat i det gamle Østtyskland har området ligget i mølpose adskillige år, og man er nu i fuld gang med at modernisere, så alt kommer op på vestligt niveau.
Job: Bjarne Egedesø A/S søger Servicetekniker/Intern sælger
Egedesø søger en ny medarbejder, og det kunne måske være dig? Se nedenstående stillingsopslag.
Test: Roeckl Ibros cykelhandsker
Roeckl er specialister i cykelhandsker og ses jævnligt på flere topatleter - tidligere har blandt andet vores egen Lasse Norman Hansen brugt handskerne flittigt under hans banetriumfer.
Smukke panoramaudsigter og udfordrende nedkørsler
Hohe Salve i Kitzbüheler Alpen er stedet, hvor du finder et stort net af brede grusstier velegnede til gravel-bikes eller hardtail-mountainbikes samt tekniske og udfordrende nedkørsler, der er perfekte til brede dæk og fuldt affjedrede trial-bikes.
Produktnyt: Garmin lancerer samarbejde med Spotify
Spotify kan nu integreres med alle kompatible Garmin musikure, så brugerne kan lytte til offline-playlister direkte fra håndleddet.

Instagram #motionsfeltet

Seneste indlæg i debatten

Vær med i klubben - find en cykelklub i nærheden af dig

Team Motionsfeltet.dk

Vil du også gerne deltage i cykelløb i ind- og udland?

Motionsfeltet.dk   •   Åsvinget 5   •   9800 Hjørring   •   Tlf. 5155 8966   •   info@motionsfeltet.dk

Boligadvokat