Ved at bruge vores tjenester accepterer du samtidig vores brug af cookies.OKLÆS MERE OM COOKIES »

Af: Christian Berg 11.12.2017 @ 10:31

Specialized har præsenteret den letteste Epic-cykel, de har haft i programmet.

Tidligere i efteråret var Feltet.dk inviteret med til Specialized Days, hvor den amerikanske cykelgigant viste 2018-cykler frem til forhandlerne i Danmark. Arrangementet foregik på Comwell hotel i Rebild bakker, og fik vi lov til at teste alle de nye cykler heriblandt den nye Epic Mountainbike.

 

Epic-cyklen fra Specialized, som de selv kalder verdens hurtigste XC-cykel, er blevet gjort lettere end de tidligere modeller. Dette er gjort ved at optimere på det carbon-materiale, som cyklen er lavet af, hvilket har gjort stellet væsentlig lettere. Cyklen er lavet igennem Specializeds eget koncept, Rider-First Enginered, der går ud på, at cyklen bliver lavet og forbedret via data og feedback fra professionelle ryttere og på den måde helt specifikt forbedret.

 

Den største nyhed er, at brain-dæmperen på den nye Epic er blevet gjort bedre i stand til at mærke de rystelser, der kommer i terrænet, samtidig med at den kan låse, så der ikke går noget kraft tabt, når rytteren træder.

 

Specialized har i øvrigt helt fjernet de andre navne på kvindemodellerne som for et eksemel Specialized Era. Nu hedder cyklerne Epic Men og Epic Women. Det samme gælder for landevejscyklerne.

 

Feltet.dk har fanget Specialized-ansat Johannes Ollerup Sall til en snak om den nye Epic 2018.

 WEEKENDTILBUD: KØB FUGLSANGS NYE BOG!
Jakob Fuglsang har i en årrække været Danmarks største cykelstjerne. Nu udgiver danskeren en bog "Drømmen om regnbuestriberne og den gule trøje." FORUDBESTIL den i denne uge og spar 70 kroner.
Vejen til Maratona – kapitel 4: Første dag i Dolomitterne
Har du nogensinde leget med tanken om at køre en af de stores Gran Fondo-løb i udlandet? Så er vores artikelserie her - ’Vejen til Maratona’ måske noget for dig.
Vejen til Maratona – kapitel 3: Maveinfluenza – og hul igennem til benene
Har du nogensinde leget med tanken om at køre en af de stores Gran Fondo-løb i udlandet? Så er vores artikelserie her - ’Vejen til Maratona’ måske noget for dig.
Produktnyt: Nye S-Works mountainbike dæk fra Specialized
Specialized har lanceret fem nye S-Works dæk til mountainbike. Dækkene med Gripton compund, som er helt unikt for produktet.  
Danske Pronghorn mærker positiv effekt af ny prispolitik.
Det danske high-end cykelbrand Pronghorn fravalgte ved årsskiftet forhandlerne og nedsatte priserne. Det kan mærkes positivt i et marked, der ellers er blodrødt.
Jakob Fuglsang udgiver ny bog
Det danske Tour de France-håb, Jakob Fuglsang, udgiver en ny bog, som udkommer i starten af juni måned.
Test: ABUS BORDO 6000 cykellås med alarm
Nu kan du sætte en alarm på dit kæreste eje, når du er nødt til at stille cyklen fra dig. Et spændende og veludført produkt, som kan få cykeltyven på andre tanker.
Cykelstafetten udvider og indgår nyt partnerskab
Cykelstafetten Spar Nord udvider med almindeligt cykelløb og indgår partnerskab med Hjerteforeningen.
GOOD VIBES ONLY - Grejsdalsløbet fra nedtur til optur
I forbindelse med mit medlemskab på Team Motionsfeltet.dk har jeg fået en invitation til at skrive om mit liv og mine erfaringer med motionscykling her på Motionsfeltet.dk. Jeg er ikke journalist, og jeg er ikke licensrytter eller noget der ligner…

Instagram #motionsfeltet

Seneste indlæg i debatten

Vær med i klubben - find en cykelklub i nærheden af dig

Team Motionsfeltet.dk

Vil du også gerne deltage i cykelløb i ind- og udland?

Motionsfeltet.dk   •   Åsvinget 5   •   9800 Hjørring   •   Tlf. 5155 8966   •   info@motionsfeltet.dk

ThomasKristensen.com