Ved at bruge vores tjenester accepterer du samtidig vores brug af cookies.OKLÆS MERE OM COOKIES »

Af: Jesper Johannesen 26.04.2017 @ 11:10

Danske Pronghorn Racing Bikes har endnu engang offentliggjort det fineste isenkram inden for dansk cykeldesign med lanceringen af de to nye topmodeller.

 

De fleste cykelnørder i Danmark kender nok Pronghorn Racing Bikes som et highend mountainbike brand med det berømte A.P.L.S. affjedringssystem, hvor mantraet er lav vægt, effektiv suspension og høj kvalitet til en fornuftig pris.

De senere år har det danske cykelfirma gjort sin entré på landevejs, CX og tri-scenen - med den samme forretningsmodel og hashtagget "#RIDEFASTER", som tydeliggør hvad Pronghorn gerne vil med sine cykler.
 

Dette kommer tydeligt til udtryk på de race-orienterede nyheder, som Pronghorn Racing Bikes præsenterede første gang på Copenhagen Bike Show. To nye fartdjævle blev præsenteret for første gang.
 

Pronghorn Carbon Hardtail 29SA Sub - 8 kg

Denne MTB er bygget til at køre stærkt over længere distancer, ligesom Pronghorn antilopen, det hurtigste landdyr over lange distancer. Med LAUF forgaflen, får du støddæmpning med minimal vægt og SRAM Eagle 1x12 gruppen giver dig mulighed for at køre med større klinge foran og dermed have en højere topfart.

 

En stiv og let 29 carbon hardtail med meget aggressiv geometri til race og marathon.

 

Udstyr:

SRAM XX1 Eagle 1x12

Carbon Racing full carbon hjulsæt

Carbon Racing full carbon cockpit

Lauf Trailracer gaffel

 

Pronghorn Carbon Road Disc 2017/18

”Pronghorn Carbon Road er en gedigen væddeløbshingst med en forførende friskhed, der forplanter sig fra ramme til rytter og bare råber på ræs”," forklarer Phronghorn ejeren Søren Veje.

Den spritnye Road disc har samme køreegenskaber og geometri som Pronghorn Carbon Road 2017. Pronghorn Racing Bikes er tilhængere af 1X11 speed til de allerfleste formål - hvad enten du kører MTB, CX, Tri eller Road. Men man kan selvfølgelig også få Pronghorn cykler med to klinger foran.
 

Med en 1xklinge foran med 42 eller 44 tænder og en 10-42 kassette har du samme gear-span som en 2x11 - men nu uden forskifter.

 

Udstyr:

SRAM Force 1X11

American Classic Victory 30 hjulsæt

12mm faste axler for og bag

Flatmount skivebremser
Se mere på: www.pronghornracing.com

Et liv med to hjul: Elmgreens 64 fantastiske anekdoter
Henrik Elmgreen fortæller sine bedste anekdoter om cykelsporten i sin helt nye bog, som netop er kommet på lager i dag.
Elmgreens liv på landevej og bane: Et liv med to hjul
Elmgreen fortæller lystigt om sine bogovervejelser til "Et liv med to hjul", der er en samling af hans 64 bedste anekdoter om bane- og landevejscykling.
Test: Assos LL. milleTights_s7
Verdensklassekomfort giver cykelglæden vinger i de kolde måneder, mens Assos manifesterer sig som nogle af de bedste i branchen, når der skal kreeres underdele til ryttere.
Køb revolutionerende hovedtelefoner til cykling og motion - SPAR 20%
I anledningen af julen, så giver Feltet.dk 20% på alle varer i webshoppen. Deriblandt er de populære hovedtelefoner, som ofteer en udfordring på cykelturen, hvis man også vil kunne høre hvad der foregår rundt omkring en. Her kommer AfterShokz Trekz Titanium ind i billedet, som giver helt nye muligheder.​ Vi skal vænne os til et nyt ord inden for hovedtelefoner: Open-ear Bone Conduction.
Få et gavekort 450 kroner eller bliv GRATIS medlem
I anledningen af Team Motionsfeltet.dk i denne uge er på Roskilde Messen, så giver vi en helt speciel medlemsrabat, som gælder frem til søndag klokken 23.59!
Produktvideo: Ueblers fikse cykelholder
Skal cyklen med på ferie, træning eller Motionsløb? Så prøv Ueblers lette og sikre cykelholder i21.
Vind gavekort på 1.000 kroner og billetter til Danish Bike Awards
Nyhederne fra cykelverdenen vil blive leveret direkte i din indbakke, og du kan tilmeld vinde billetter til Danish Bike Award og et gavekort.
Se kategorierne og stem til Danish Bike Award
Danmarks bedste cykelryttere, -event og -klub skal kåres ved årets Danish Bike Award - og der skal findes nyt medlem til Hall of Frame med mere.
Produktnyt: ABUS lancerer banebrydende cykelhjelm
ABUS' skarpeste ingeniører har allieret sig med et af verdens bedste, professionelle cykelhold, Movistar Team, for at designe racehjelmen med navnet "GameChanger". Den giver minimal luftmodstand og maksimal komfort, uanset hvilken position rytteren befinder sig i.

Instagram #motionsfeltet

Vær med i klubben - find en cykelklub i nærheden af dig

Team Motionsfeltet.dk

Vil du også gerne deltage i cykelløb i ind- og udland?

Motionsfeltet.dk   •   Åsvinget 5   •   9800 Hjørring   •   Tlf. 5155 8966   •   info@motionsfeltet.dk

ThomasKristensen.com