Ved at bruge vores tjenester accepterer du samtidig vores brug af cookies.OKLÆS MERE OM COOKIES »

Af: Jesper Johannesen 26.04.2017 @ 11:10

Danske Pronghorn Racing Bikes har endnu engang offentliggjort det fineste isenkram inden for dansk cykeldesign med lanceringen af de to nye topmodeller.

 

De fleste cykelnørder i Danmark kender nok Pronghorn Racing Bikes som et highend mountainbike brand med det berømte A.P.L.S. affjedringssystem, hvor mantraet er lav vægt, effektiv suspension og høj kvalitet til en fornuftig pris.

De senere år har det danske cykelfirma gjort sin entré på landevejs, CX og tri-scenen - med den samme forretningsmodel og hashtagget "#RIDEFASTER", som tydeliggør hvad Pronghorn gerne vil med sine cykler.
 

Dette kommer tydeligt til udtryk på de race-orienterede nyheder, som Pronghorn Racing Bikes præsenterede første gang på Copenhagen Bike Show. To nye fartdjævle blev præsenteret for første gang.
 

Pronghorn Carbon Hardtail 29SA Sub - 8 kg

Denne MTB er bygget til at køre stærkt over længere distancer, ligesom Pronghorn antilopen, det hurtigste landdyr over lange distancer. Med LAUF forgaflen, får du støddæmpning med minimal vægt og SRAM Eagle 1x12 gruppen giver dig mulighed for at køre med større klinge foran og dermed have en højere topfart.

 

En stiv og let 29 carbon hardtail med meget aggressiv geometri til race og marathon.

 

Udstyr:

SRAM XX1 Eagle 1x12

Carbon Racing full carbon hjulsæt

Carbon Racing full carbon cockpit

Lauf Trailracer gaffel

 

Pronghorn Carbon Road Disc 2017/18

”Pronghorn Carbon Road er en gedigen væddeløbshingst med en forførende friskhed, der forplanter sig fra ramme til rytter og bare råber på ræs”," forklarer Phronghorn ejeren Søren Veje.

Den spritnye Road disc har samme køreegenskaber og geometri som Pronghorn Carbon Road 2017. Pronghorn Racing Bikes er tilhængere af 1X11 speed til de allerfleste formål - hvad enten du kører MTB, CX, Tri eller Road. Men man kan selvfølgelig også få Pronghorn cykler med to klinger foran.
 

Med en 1xklinge foran med 42 eller 44 tænder og en 10-42 kassette har du samme gear-span som en 2x11 - men nu uden forskifter.

 

Udstyr:

SRAM Force 1X11

American Classic Victory 30 hjulsæt

12mm faste axler for og bag

Flatmount skivebremser
Se mere på: www.pronghornracing.com

Besøg Rydhave Slots Efterskole på Efterskolernes dag
Rydhave Slots Efterskole satser på at blive landets bedste cykelefterskole. Du har muligheden for at blive en del af den. 
Idrætsefterskolen Klintsøgaards nye linje - Landevejscykling og Mountainbike 2018/19
Kom på besøg på Efterskolernes dag d. 24 september og hils på Michael Rasmussen.
Hvilken Elcykel skal jeg vælge?
Vælg en elcykel - det kan betale sig.
Kom til Specialized Days - og prøv det nyeste udstyr
Specialized åbner dørene op, så du kan få lov til at prøve det nye af de nyeste produkter, som kommer på markedet i 2018.
Første indtryk af de nye Shimano Ultegra-grupper
I denn anden artikel omkring de nye ultegra grupper har Feltet.dk interviewet produktchefen for de nye grupper fra Shimano samt haft et par dage i Østrig, hvor vi har prøvekørt de nye grupper. Her kan du læse om vores første håndsindtryk.
Giv et LIKE - Vind et sæt Lasse Norman cykeltøj
Vind et sæt cykeltøj fra OL-guldvinderen Lasse Norman Hansen, som i øjeblikket kører Vuelta a España. 
Ny MTB-linje på Hald Ege Efterskole
Hald Ege Efterskole starter fra 2018/19 en ny MTB-linje. Kom og hør mere om den på et infomationsmøde eller "Efterskolernes dag".
Kør Tour de Aars igen i weekenden
Oplev motionistcykelløb med stemningen af et professionelt cykelløb. Rytterne vil på ruten være ledsaget af Race Marshals fra Mc Task Force, og der vil være reklamekaravane.
Produktnyt: Elektronisk og mekanisk gruppe fra Shimano
Det er oprindeligt et par måneder siden at Shimano annoncerede deres seneste  Ultegra opgraderinger. Her blev det afsløret af der både kommer en ny DI2 gruppe (elektronisk) kaldet Ultegra R8050 samt en ny mekanisk gruppe med det mundrette navn Ultegra R8000.  

Instagram #motionsfeltet

Vær med i klubben - find en cykelklub i nærheden af dig

Team Motionsfeltet.dk

Vil du også gerne deltage i cykelløb i ind- og udland?

Motionsfeltet.dk   •   Åsvinget 5   •   9800 Hjørring   •   Tlf. 5155 8966   •   info@motionsfeltet.dk

ThomasKristensen.com