Ved at bruge vores tjenester accepterer du samtidig vores brug af cookies.OKLÆS MERE OM COOKIES »

Af: Jesper Johannesen 26.04.2017 @ 11:10

Danske Pronghorn Racing Bikes har endnu engang offentliggjort det fineste isenkram inden for dansk cykeldesign med lanceringen af de to nye topmodeller.

 

De fleste cykelnørder i Danmark kender nok Pronghorn Racing Bikes som et highend mountainbike brand med det berømte A.P.L.S. affjedringssystem, hvor mantraet er lav vægt, effektiv suspension og høj kvalitet til en fornuftig pris.

De senere år har det danske cykelfirma gjort sin entré på landevejs, CX og tri-scenen - med den samme forretningsmodel og hashtagget "#RIDEFASTER", som tydeliggør hvad Pronghorn gerne vil med sine cykler.
 

Dette kommer tydeligt til udtryk på de race-orienterede nyheder, som Pronghorn Racing Bikes præsenterede første gang på Copenhagen Bike Show. To nye fartdjævle blev præsenteret for første gang.
 

Pronghorn Carbon Hardtail 29SA Sub - 8 kg

Denne MTB er bygget til at køre stærkt over længere distancer, ligesom Pronghorn antilopen, det hurtigste landdyr over lange distancer. Med LAUF forgaflen, får du støddæmpning med minimal vægt og SRAM Eagle 1x12 gruppen giver dig mulighed for at køre med større klinge foran og dermed have en højere topfart.

 

En stiv og let 29 carbon hardtail med meget aggressiv geometri til race og marathon.

 

Udstyr:

SRAM XX1 Eagle 1x12

Carbon Racing full carbon hjulsæt

Carbon Racing full carbon cockpit

Lauf Trailracer gaffel

 

Pronghorn Carbon Road Disc 2017/18

”Pronghorn Carbon Road er en gedigen væddeløbshingst med en forførende friskhed, der forplanter sig fra ramme til rytter og bare råber på ræs”," forklarer Phronghorn ejeren Søren Veje.

Den spritnye Road disc har samme køreegenskaber og geometri som Pronghorn Carbon Road 2017. Pronghorn Racing Bikes er tilhængere af 1X11 speed til de allerfleste formål - hvad enten du kører MTB, CX, Tri eller Road. Men man kan selvfølgelig også få Pronghorn cykler med to klinger foran.
 

Med en 1xklinge foran med 42 eller 44 tænder og en 10-42 kassette har du samme gear-span som en 2x11 - men nu uden forskifter.

 

Udstyr:

SRAM Force 1X11

American Classic Victory 30 hjulsæt

12mm faste axler for og bag

Flatmount skivebremser
Se mere på: www.pronghornracing.com

Vejen til Maratona – kapitel 4: Første dag i Dolomitterne
Har du nogensinde leget med tanken om at køre en af de stores Gran Fondo-løb i udlandet? Så er vores artikelserie her - ’Vejen til Maratona’ måske noget for dig.
WEEKENDTILBUD: KØB FUGLSANGS NYE BOG!
Jakob Fuglsang har i en årrække været Danmarks største cykelstjerne. Nu udgiver danskeren en bog "Drømmen om regnbuestriberne og den gule trøje." FORUDBESTIL den i denne uge og spar 70 kroner.
Vejen til Maratona – kapitel 3: Maveinfluenza – og hul igennem til benene
Har du nogensinde leget med tanken om at køre en af de stores Gran Fondo-løb i udlandet? Så er vores artikelserie her - ’Vejen til Maratona’ måske noget for dig.
Produktnyt: Nye S-Works mountainbike dæk fra Specialized
Specialized har lanceret fem nye S-Works dæk til mountainbike. Dækkene med Gripton compund, som er helt unikt for produktet.  
Danske Pronghorn mærker positiv effekt af ny prispolitik.
Det danske high-end cykelbrand Pronghorn fravalgte ved årsskiftet forhandlerne og nedsatte priserne. Det kan mærkes positivt i et marked, der ellers er blodrødt.
Jakob Fuglsang udgiver ny bog
Det danske Tour de France-håb, Jakob Fuglsang, udgiver en ny bog, som udkommer i starten af juni måned.
Test: ABUS BORDO 6000 cykellås med alarm
Nu kan du sætte en alarm på dit kæreste eje, når du er nødt til at stille cyklen fra dig. Et spændende og veludført produkt, som kan få cykeltyven på andre tanker.
Cykelstafetten udvider og indgår nyt partnerskab
Cykelstafetten Spar Nord udvider med almindeligt cykelløb og indgår partnerskab med Hjerteforeningen.
GOOD VIBES ONLY - Grejsdalsløbet fra nedtur til optur
I forbindelse med mit medlemskab på Team Motionsfeltet.dk har jeg fået en invitation til at skrive om mit liv og mine erfaringer med motionscykling her på Motionsfeltet.dk. Jeg er ikke journalist, og jeg er ikke licensrytter eller noget der ligner…

Instagram #motionsfeltet

Seneste indlæg i debatten

Vær med i klubben - find en cykelklub i nærheden af dig

Team Motionsfeltet.dk

Vil du også gerne deltage i cykelløb i ind- og udland?

Motionsfeltet.dk   •   Åsvinget 5   •   9800 Hjørring   •   Tlf. 5155 8966   •   info@motionsfeltet.dk

ThomasKristensen.com