Ved at bruge vores tjenester accepterer du samtidig vores brug af cookies.OKLÆS MERE OM COOKIES »

Af: Jesper Johannesen 26.04.2017 @ 11:10

Danske Pronghorn Racing Bikes har endnu engang offentliggjort det fineste isenkram inden for dansk cykeldesign med lanceringen af de to nye topmodeller.

 

De fleste cykelnørder i Danmark kender nok Pronghorn Racing Bikes som et highend mountainbike brand med det berømte A.P.L.S. affjedringssystem, hvor mantraet er lav vægt, effektiv suspension og høj kvalitet til en fornuftig pris.

De senere år har det danske cykelfirma gjort sin entré på landevejs, CX og tri-scenen - med den samme forretningsmodel og hashtagget "#RIDEFASTER", som tydeliggør hvad Pronghorn gerne vil med sine cykler.
 

Dette kommer tydeligt til udtryk på de race-orienterede nyheder, som Pronghorn Racing Bikes præsenterede første gang på Copenhagen Bike Show. To nye fartdjævle blev præsenteret for første gang.
 

Pronghorn Carbon Hardtail 29SA Sub - 8 kg

Denne MTB er bygget til at køre stærkt over længere distancer, ligesom Pronghorn antilopen, det hurtigste landdyr over lange distancer. Med LAUF forgaflen, får du støddæmpning med minimal vægt og SRAM Eagle 1x12 gruppen giver dig mulighed for at køre med større klinge foran og dermed have en højere topfart.

 

En stiv og let 29 carbon hardtail med meget aggressiv geometri til race og marathon.

 

Udstyr:

SRAM XX1 Eagle 1x12

Carbon Racing full carbon hjulsæt

Carbon Racing full carbon cockpit

Lauf Trailracer gaffel

 

Pronghorn Carbon Road Disc 2017/18

”Pronghorn Carbon Road er en gedigen væddeløbshingst med en forførende friskhed, der forplanter sig fra ramme til rytter og bare råber på ræs”," forklarer Phronghorn ejeren Søren Veje.

Den spritnye Road disc har samme køreegenskaber og geometri som Pronghorn Carbon Road 2017. Pronghorn Racing Bikes er tilhængere af 1X11 speed til de allerfleste formål - hvad enten du kører MTB, CX, Tri eller Road. Men man kan selvfølgelig også få Pronghorn cykler med to klinger foran.
 

Med en 1xklinge foran med 42 eller 44 tænder og en 10-42 kassette har du samme gear-span som en 2x11 - men nu uden forskifter.

 

Udstyr:

SRAM Force 1X11

American Classic Victory 30 hjulsæt

12mm faste axler for og bag

Flatmount skivebremser
Se mere på: www.pronghornracing.com

Boganmeldelse: Vi Var Unge og Ubekymrede
Laurent Fignon blev kendt som manden, der i 1989 tabte Tour de France med sølle otte sekunder på den berømte sidste etape, enkeltstarten på Champs Élysées. I 2009 udkom bogen på fransk og senere engelsk. Nu er den kommet på dansk oven i købet med forord af Mr. Tour De France, Jørgen Leth. Feltet.dk har haft mulighed for at læse den.
Cykelhandleren bag skærmen
Det kræver ikke længere en stor butik og en masse udgifter til løn for at være cykelhandler. I Odense har cykelentusiast Ulrik Andreassen skiftet sine fysiske cykelbutikker ud med onlinebutikken BikeNordic, der sælger cykeludstyr til billige priser.
Chris Anker iførte sig Gerlev-trøje
Der var god stemning og flere gange grin i salen under Chris Ankers foredrag på Gerlev Idrætshøjskole lørdag den 13. januar. Det var en hyggelig eftermiddag, planlagt i forbindelse med højskolens helt nye satsning på landevejscykling som hovedfag
Stortest af hjelme – Over 1000,- kroner – Del 4
Feltet.dk har haft en række hjelme til test for at se på hvordan de klarer sig på de forskellige parametre, der gør en hjelm god.
Fem nye bøger på Feltet.dks webshop
Feltet.dk har fået fem nye bøger i webshoppen - og vi holder januarudsalg med 20% rabat. Så slå til nu og gør en god handel!
Vivianis sejr blev hentet på cykel med skivebremser
Quick-Step Floors fik i dag årets første sejr, da Elia Viviani triumferede på tredje etape i Tour Down Under. En sejr, som blev hentet på en cykel med skivebremser.
Test: Knog PWR forlygte + Blinder mini lygtesæt
Nye lygter fra Australske Knog, et lyspunkt i den mørke vintertid. Med nye smarte funktioner.
Seks gode træningsbøger - slå til nu og spar 20%
Skal du i form til den kommende sæson? Så har Feltet.dk et par gode bøger til dig. 
Boganmeldelse: Cykelreparation
En meget fin, dog enkelte steder lidt overfladisk, gennemgang af de fleste vedligehold og reparationsopgaver på cykler. En god bog for folk, som før har haft værktøj i hånden.

Instagram #motionsfeltet

Seneste indlæg i debatten

Ja det kunne nemt være at det var et problem. Jeg har aldrig prøvet at skille et greb ad før, så jeg ved ikke hvor bøvlet det er. Men det må jeg lige ha kigget på. Er mo94 fra muc off fint nok at bruge? Har kigget på kablet og ja der er steder hvor coatingen er skrabt af. Værst er der hvor første stykke yderkabel slutter. Så der ryger nyt kabel på. Hælder stadig mest til det lukkede fra jagwire.Min hustu har den model du linker til, og hun er rigtig glad for den! Anskaffede en Stages wattmåler (2.gen) i august 2017. Har sådan set været godt tilfreds, indtil lidt koldere vejr satte ind omkring november. Her konstaterede jeg, at batteriet var fladt. Jeg skiftede batteriet. Efter få dage var det fladt igen. Efter noget googling fandt jeg ud af, at Stages åbenbart kan være noget fugtfølsom, og at man helt rutinemæssigt sender erstatnings-o-ringe ud til ramte brugere. Jeg erstattede nu batteriet med et kvalitetsbatteri, men inden da fik enheden lov til at tørre helt igennem på en varm radiator - ikke fordi der var fugt at spore, blot for at fjerne evt. kondens el. lign. Derefter monterede jeg batteriet, monterede omhyggeligt o-ring og batteriluge, jeg gav endda o-ringen en smule fedt for at være helt sikker på, at den var tæt. Pedalarmen med enheden blev nu lagt ud i min carport, hvor der ganske vist er koldt men ingen risiko for fugt. Efter nogle måneder, hvor jeg med spredte mellemrum har testet, om der var kontakt til enheden (og det var der i mindst en måneds tid), er den nu helt død. Jeg kan altså konstatere, at det umuligt kan være et fugtindtrængningsproblem. Snarere er enheden ikke egnet til brug i lave temperaturer - kondensproblemer? Jeg vil kontakte pulsure.dk, som solgte mig enheden, for at høre, hvad jeg eller de kan gøre ved problemet ...Halløj Er der mon nogen der har erfaring med følgende hjemmesider? hibikes.de mtbmonster.com Hvis ja, hvordan var det? På forhånd tak :)

Vær med i klubben - find en cykelklub i nærheden af dig

Team Motionsfeltet.dk

Vil du også gerne deltage i cykelløb i ind- og udland?

Motionsfeltet.dk   •   Åsvinget 5   •   9800 Hjørring   •   Tlf. 5155 8966   •   info@motionsfeltet.dk

ThomasKristensen.com