17.01.2017 @ 17:15

På CES messen i Las Vegas har Garmin præsenteret nye Fēnix 5 serie.

Garmin kommer med nye ure til den kommende sæson. Garmin har netop præsenteret deres nye serie, som hedder Fēnix 5.


De nye Garmin Fēnix 5 GPS-multisportsure til atleter og outdoor-eventyrere er pakket med nye avancerede træningsfunktioner og performance-widget i stilfulde og atletiske design. Den nye fēnix 5-serie består af tre størrelser: Det mindre fēnix 5S (42 mm), det kompakte fēnix 5 (47 mm) og det ultimative fēnix 5X (51 mm) med TOPO-kort i farver. Alle modeller har håndledsbaseret pulsmåler.


Urene kommer i tre forskellige udgaver: Fēnix 5, Fēnix 5S og Fēnix 5X.

 


Fēnix 5
Fēnix 5 er det kompakte GPS-multisportsur (47 mm) med håndledsbaseret pulsmåler, avancerede træningsfunktioner og QuickFit™ urremme, så du hurtigt kan skifte mellem job til træning. Uanset hvilken sport, du dyrker, så er Fēnix 5 den perfekte træningsmakker takket være indbyggede aktivitetsprofiler og avancerede performancedata, samt Smart Notifications.

Fēnix 5 Sapphire Edition tilføjer ridsefast safirglas, ekstra QuickFit silikoneurrem og Wi-Fi-funktioner til automatisk upload af aktiviteter.



 
Fēnix 5S

Fēnix 5S er vores mindste GPS-multisportsur (42 mm) og klar til enhver fitness- og outdoor-udfordring. Det er spækket med træningsfunktioner, som eksempelvis håndledsbaseret pulsmåler1, indbyggede aktivitetsprofiler med avancerede performancedata og navigationsfunktioner. Tilpas uret til din livsstil og dit eventyr med et udvalg af udskiftelige QuickFit™ remme, opylser Garmin. 


Fēnix 5S Sapphire Edition tilføjer ridsefast safirglas, ekstra QuickFit silikoneurrem og Wi-Fi-funktioner til automatisk upload af aktiviteter.





 

 

Fēnix 5X
Slå gårsdagens resultater, og vær sikker på at komme tilbage. Fēnix 5X er et sofistikeret ultra multisports-GPS-ur med fuldfarve TOPO kortlægning og funktioner til udendørs navigation. Når det er tid til at træne, tilbyder Fēnix håndledsbaseret pulsmåler og et antal avancerede træningsfunktioner, der er nemme at få adgang til i den nye Performance Widget. 

Alle Fēnix 5X modeller har yderst ridsefast safirglas og Wi-Fi® til automatisk upload af aktiviteter.


Se alle modellerne, farverne og priserne på Garmins hjemmeside.

Vi vil lave Danmarks bedste cykelmagasin - hjælp os!
Nu inviterer vi dig til at være med til at præge, hvilken retning Motionsfeltet.dk's nye digitale cykelmagasin skal have.
Skovbrand hærger kendt stigning
Senest i marts satte en 18-årige dansker ny rekord på Coll de Rates.
Andreassen åbner World Cuppen med top 10-placering
I weekenden blev der i Brasilien taget hul på årets World Cup-sæson.
Amstel-fadæse: Se supersprinter juble for tidligt
Lorena Wiebes begik en enorm fejl, da hun jublede for tidligt i spurten i Amstel Gold Race. Det gjorde, at Marianne Vos kunne spurte forbi hende på stregen i en forkortet udgave af løbet.
Følg Amstel Gold Race på Feltet.dk's app
Følg Mattias Skjelmose, Andreas Kron, Alexander Kamp og Mathieu van der Poel i Amstel Gold Race.
Test: Elves Vanyar Pro Disc 2024
Vanyar-modellen fra Elves er et stærkt bud på en landevejs-racer til den performance-orienterede rytter, som er på jagt efter en sjov og hurtig cykel, hvor den samlede pakke står stærkt i billedet.
Køb eller bytte? Mulighederne er mange hos Bike4Sport - valget er dit!
Står du og mangler en kvalitetscykel til billige penge? Så har Bike4Sport helt sikkert den rette cykel til dig.
Danskere vinder VM med sammensat hold: Det var meget overraskende
Simon Nielsen og Aleksej Calmann sammensatte i starten af marts et hold bestående af otte ryttere uden nogen erfaring sammen. En måned senere havde de kørt ét løb - og var verdensmestre.
Kvinden bag kasket-kast identificeret
Det lignende en bevidst handling, men det var en uheldig episode, der næsten forårsagede et styrt for Mathieu van der Poel i Paris-Roubaix, fortæller hovedpersonens advokat.

Instagram #motionsfeltet

Motionsfeltet.dk   •   Åsvinget 5   •   9800 Hjørring   •   Tlf. 5155 8966   •   info@motionsfeltet.dk   •   Cookieindstillinger

Andet