Ved at bruge vores tjenester accepterer du samtidig vores brug af cookies.OKLÆS MERE OM COOKIES »

Af: Jesper Johannesen 14.12.2017 @ 07:30

I 2018 vil tøjproducenten CRAFT hylde de fem store monumenter i internationalt cykelsport, det sker med en speciel trøje til hver af løbene.

De fem monumenter i cykelsporten - Milano-Sanremo, Flandern Rundt, Paris-Roubaix, Liege-Bastogne-Liege og Lombardiet Rundt - får i 2018 deres egen tøjserie, som det svenske firma CRAFT vil lave. I en teaser forud for den kommende sæson har tøjproducenten offentliggjort nogle af trøjerne. 

Tøjproducenten vil nemlig hylde de store monumenter med en tøjserie bestående af: trøje, løse ærmer, strømper og kasket til hver af de fem monumenter. Ens for hver af monumenterne vil der være et par sorte bukser.

Tøjet har forskellige symboler og farver, som symboliser løbene ved f.eks. deres øgenavne, symboler og flag.  (KLIK PÅ BILLEDET FOR AT ZOOME PÅ VARERNE)

Tøjserien kommer til at gå undernavnet: ”Monuments.” 


Facts om cykelsportens fem monumenter

Paris-Roubaix (L’enter du Nord) - startede i 1896
Milano-Sanremo (La Primavera) - startede i 1907
Flandern Rundt (De Ronde) - startede i 1913
Liege-Bastogne-Liege (La Doyenne) - startede i 1892

Lombardiet Rundt (Foglie Morte) - startede i 1905
 

Feltet.dk vil se nærmere på tøjserien i starten af 2018

 

Se mere på CRAFTSPORTSWEAR


 

Cykelhandleren bag skærmen
Det kræver ikke længere en stor butik og en masse udgifter til løn for at være cykelhandler. I Odense har cykelentusiast Ulrik Andreassen skiftet sine fysiske cykelbutikker ud med onlinebutikken BikeNordic, der sælger cykeludstyr til billige priser.
Boganmeldelse: Vi Var Unge og Ubekymrede
Laurent Fignon blev kendt som manden, der i 1989 tabte Tour de France med sølle otte sekunder på den berømte sidste etape, enkeltstarten på Champs Élysées. I 2009 udkom bogen på fransk og senere engelsk. Nu er den kommet på dansk oven i købet med forord af Mr. Tour De France, Jørgen Leth. Feltet.dk har haft mulighed for at læse den.
Chris Anker iførte sig Gerlev-trøje
Der var god stemning og flere gange grin i salen under Chris Ankers foredrag på Gerlev Idrætshøjskole lørdag den 13. januar. Det var en hyggelig eftermiddag, planlagt i forbindelse med højskolens helt nye satsning på landevejscykling som hovedfag
Stortest af hjelme – Over 1000,- kroner – Del 4
Feltet.dk har haft en række hjelme til test for at se på hvordan de klarer sig på de forskellige parametre, der gør en hjelm god.
Fem nye bøger på Feltet.dks webshop
Feltet.dk har fået fem nye bøger i webshoppen - og vi holder januarudsalg med 20% rabat. Så slå til nu og gør en god handel!
Vivianis sejr blev hentet på cykel med skivebremser
Quick-Step Floors fik i dag årets første sejr, da Elia Viviani triumferede på tredje etape i Tour Down Under. En sejr, som blev hentet på en cykel med skivebremser.
Test: Knog PWR forlygte + Blinder mini lygtesæt
Nye lygter fra Australske Knog, et lyspunkt i den mørke vintertid. Med nye smarte funktioner.
Seks gode træningsbøger - slå til nu og spar 20%
Skal du i form til den kommende sæson? Så har Feltet.dk et par gode bøger til dig. 
Boganmeldelse: Cykelreparation
En meget fin, dog enkelte steder lidt overfladisk, gennemgang af de fleste vedligehold og reparationsopgaver på cykler. En god bog for folk, som før har haft værktøj i hånden.

Instagram #motionsfeltet

Vær med i klubben - find en cykelklub i nærheden af dig

Team Motionsfeltet.dk

Vil du også gerne deltage i cykelløb i ind- og udland?

Motionsfeltet.dk   •   Åsvinget 5   •   9800 Hjørring   •   Tlf. 5155 8966   •   info@motionsfeltet.dk

ThomasKristensen.com