Ved at bruge vores tjenester accepterer du samtidig vores brug af cookies.OKLÆS MERE OM COOKIES »

Af: Jesper Johannesen 24.10.2018 @ 14:52

BKOOL har i flere år arbejdet på at komme med en ny hometrainer med det såkaldte "direct mount"-system. Det er nu på vej. 

BKOOL kommer snart med deres nye "Smart Air Hometrainer" med direct mount, som er den populære funktion, hvor du tager baghjulet af din cykel og sætter hometrainer ind, som baghjul. Hometraineren har dermed sin egen kassette og er hurtigt at montere. 

BKOOLs Smart Air Hometrainer har indbygget wattmåler. Ved at vælge direct mount får du en mere lydløs og realistisk fornemmelse, når du springer på nakken af hometraineren. 

BKOOL har sørget for at deres nye hjemmetræner har den nyeste teknologi inden for simulering af vejrforhold, ruter, analyser og gruppe-kørsel - blot for at nævne nogle få af de elementer du, som rytter har mulighed for at vælge. 


"Rocking System"

Hjemmetræneren har som en af de første et "Rocking System", der gør, at hometraineren kan bevæge sig sidelæns, så du får en mere realistisk cykeloplevelse. Denne nye ekstra dimension til hjemmetræneren giver endnu mere følelsen af at køre, som du ville gøre det udendørs.

Det ekstra vægtfordelings-følsomme system gør også, at dine analyser og wattmålinger bliver meget præcise. Ud over at give præcision og realisme har Rocking-systemet den fordel, at det kan tilføje et ekstra element til din træning og muskelopbyggelse - det vil være mere effektivt, da det kræver noget andet af din balance end en helt stationær hjemmetræner. 


Hometraineren kommer til at koste cirka 7.999 kroner og kan allerede forudbestilles blandt andet hos BC Bikeshop.

Funktioner

- Simulerer op til 3000 Watt og op til 20% stignin
- ANT+ og Bluetooth Smart
- Rocking System
- Indbygget Powermeter

Opdatering: BKOOL oplyser til Feltet.dk, at der vil komme nogle justeringer på den endelig version er deres direct mount hometrainer. Hvilke justeringer, der helt præcis er tale om, det er BKOOL fortsat meget hemmelighedsfulde omkring, men de vil blive offentliggjort i november. Når detaljerne foreligger vil vi bringe dem. Feltet.dk vil også teste den nye hometrainer.

GOOD VIBES ONLY – CANYON//SRAM Zwift Academy 2018 – et overraskende godt sted at starte på en hometrainer
I forbindelse med mit medlemskab på Team Motionsfeltet.dk har jeg fået en invitation til at skrive om mit liv og mine erfaringer med motionscykling her på Motionsfeltet.dk. Jeg er ikke journalist, og jeg er ikke licensrytter eller noget, der ligner…
Test: Isadore Thermerino Jersey
Isadore er et hjertebarn tilhørende de tidligere professionelle cykelbrødre Martin og Peter Velits.
GOOD VIBES ONLY – LOUISON BOBET – Good looking and great feeling
I forbindelse med mit medlemskab på Team Motionsfeltet.dk har jeg fået en invitation til at skrive om mit liv og mine erfaringer med motionscykling her på Motionsfeltet.dk. Jeg er ikke journalist, og jeg er ikke licensrytter eller noget, der ligner…
CykelSportMessen - alle gode gange 11
Over 50 udstillere står klar, når Roskilde Kongrescenter åbner op for den 11. udgave af CykelSportMessen, og Feltet.dk og Motionsfeltet.dk er som så ofte før til stede på messen.
Test: Canyon Grail
Grail er Canyons nyeste skud på stammen, når det kommer til terræncykler. Kategorien, som tidligere var domineret af cross-disciplinen, er nu blevet kraftigt udvidet med den kategori, som populært hedder ’Gravel’.
Rydhave Slots Efterskole: Hvis du mener det alvorligt
Det er ikke kun for sjov, når Rydhave Slots Efterskole tilbyder cykelsport som en af disciplinerne på interesseområderne.
Produktnyt: Cannondale Habit 2019
Udviklingen af de forskellige segmenter af mountainbikes er i konstant udvikling. Også hos Cannondale som inviterede os til Tyrkland for at se nærmere på deres seneste kreation. Vi tog derfor en tur til Freibur for at se nærmere på, og ikke mindst prøvekøre, den nye Cannondale Habit 2019.
Boganmeldelse: Lars Bak - Hjælperytteren
Seneste skud på stammen af cykelbøger udgivet i 2018 er “Lars Bak - Hjælperytteren”. Vi har læst bogen og kommer her med en anmeldelse af den.
Test: Bibshorts og langærmet jersey fra Louison Bobet
Det franske brand Louison Bobet er nu tilgængeligt på det danske marked med produkter, som holder en høj produktkvalitet og hylder fortidens afdæmpede æstetik.

Instagram #motionsfeltet

Motionsfeltet.dk   •   Åsvinget 5   •   9800 Hjørring   •   Tlf. 5155 8966   •   info@motionsfeltet.dk

Boligadvokat