08.03.2017 @ 09:39

Cykelløbet Gran Fondo Jennum ved Vejle må, lørdag den 25. marts, for anden gang hæve antallet af deltagere.

Det startede som en løs ide om at skabe et lækkert forårscykelløb, men det er allerede blevet et kæmpe projekt, som arrangørerne glæder sig til at føre ud i livet.

 

Cykelløbet Gran Fondo Jennum ved Vejle bliver lørdag den 25. marts kørt for første gang, og arrangørerne regner med 500 cykelglade ryttere på startstregen. Det er mere end dobbelt så meget som forventet, fortæller foreningen, som står bag løbet:

 

”Da vi satte os ned og udtænkte løbet, havde vi regnet med at kunne trække måske et par hundrede ryttere til. Men det viste sig hurtigt at tanken om at lave et forårsløb så tidligt på sæsonen er faldet i manges smag, og da vi synes det er synd, hvis nogen skulle gå forgæves har vi nu for anden gang hævet antallet af deltagere,” fortæller Thure Kjær fra den frivillige forening Motion i Vejle, som arrangerer løbet.

 

De mange deltagere afskrækker ikke arrangørerne. Det er samme forening, som de sidste fire år har arrangeret Gran Fondo Munkebjerg ved Brejning uden for Vejle, så de har trukket arbejdshandskerne på.

 

”Vi er så heldige, at vi laver cykelløb, fordi vi synes, det er sjovt, og fordi det er fedt at give en masse mennesker en god oplevelse. Fordi vi ligger så tidligt på sæsonen er der mange, som er bange for at det er for koldt, så derfor har vi sørget for et godt stævnecentrum, hvor vi er sikre på, at der er et varmt bad til deltagerne, når de kommer i mål. Og der er selvfølgelig varm suppe at varme sig på også,” fortæller Thure Kjær.

 

Speciel rute giver plads til alle niveauer

Adspurgt om hvordan det kan være at løbet så tidligt er endt med at være en succes, er arrangøren ikke sen til at pege på ruten, som et trækplaster, der har ramt plet.

 

Gran Fondo Jennum køres nemlig på en 20 kilometer lang rundstrækning, som deltagerne kan vælge at køre en, to, tre eller fire gange. Det er et set up, som ligger lidt væk fra det normale for motionsløb herhjemme, men det har én overskyggende fordel, fortæller Thure Kjær:

 

”Som arrangører vil vi gerne skabe et løb, hvor der både er plads til de toptrænede og hurtige cykelryttere men også til alle de almindelige cykelglade motionister, som gerne vil krydre deres træning med deltagelse i et løb. Ved at lave et rundstrækningsløb bliver der netop plads til alle niveauerne, og det er vigtigt, for at vi kan skabe den gode stemning, som løbet skal have.”


Team Motionsfeltet.dk deltager med mere end 30 ryttere i cykelløbet, hvor rytterne på holdet kan deltage gratis. Husk du også kan blive en del af Team Motionsfeltet.dk.
 

Info om Gran Fondo Jennum:

Dato: Lørdag den 25. marts

Tid: Start fra kl. 9.00

Distancer: 20, 40, 60 eller 80 km eller Retro Fondo på 60 km.

Pris: Fra 75 kroner.

Rute: Kan ses på granfondo.nu

Tilmelding online: Klik her!

Første cykelmagasin på gaden
Første udgave af Motionsfeltet.dk's nye magasin er landet på gaden! Læs det nu og få også adgang til 7 tidligere magasinet, som er udgivet af Bikemania Magazine.
Følg Romandiet Rundt på Feltet.dk's app
Følg Kasper Asgreen, Michael Valgren, Andreas Kron, Johan Price-Pejtersen samt Christopher Juul-Jensen i Romandiet Rundt.
Produktnyt: Cannondales nye Scalpel er bygget til at begejstre
I dag lancerer Cannondale en helt ny model af deres ikoniske Scalpel. Cannondales ultra lette nye cross-country mountainbike er på vej på markedet.
Cykelsportens Myter: Oplev Rolf, Holm og Bastian Emil
Den 11. juni gæster Brian Holm, Rolf Sørensen og Bastian Emil Goldschmidt Det Ny Teater til en snak om cykelsportens barske storhed og varmer op til Tour de France 2024. 
Test: Ekoi Gara MIPS Air
EKOI Gara MIPS Air er en let, velventileret og komfortabel hjelm.
Hør dansk MTB-stjerne sætte ord på triumf
Simon Andreassen tog i går en af karrierens største sejre, da han vandt mountainbike World-Cuppen i Araxá i Brasilien. Efter sejren var han overvældet, men prøvede at sætte ord på triumfen.
Se Simon Andreassen vinde stor World Cup-sejr
Simon Andreassen vandt anden afdeling af World Cuppen - se hele den dramatiske sidste omgang.
Simon Andreassen vinder i World Cuppen
Danske Simon Andreassen vandt sensationelt anden afdeling af World Cuppen.
Vi vil lave Danmarks bedste cykelmagasin - hjælp os!
Nu inviterer vi dig til at være med til at præge, hvilken retning Motionsfeltet.dk's nye digitale cykelmagasin skal have.

Instagram #motionsfeltet

ANNONCE

Vær med i klubben - find en cykelklub i nærheden af dig

Team Motionsfeltet.dk

Vil du også gerne deltage i cykelløb i ind- og udland?

ANNONCE

Motionsfeltet.dk   •   Åsvinget 5   •   9800 Hjørring   •   Tlf. 5155 8966   •   info@motionsfeltet.dk   •   Cookieindstillinger

Andet