Ved at bruge vores tjenester accepterer du samtidig vores brug af cookies.OKLÆS MERE OM COOKIES »

Af: Jesper Johannesen 18.07.2017 @ 12:24

Det er slut med motionsløbet Århus-København. Transportminister Ole Birk Olesen (LA) har besluttet, at der ikke længere skal arrangeres løb henover broen. 

Hverken løbere eller cykelryttere kommer til at motionere henover Storebæltsbroen fra 2018. Det sidste event bliver afholdt til september, når motionsløbere en sidste gang for mulighed for at løbe over. 

I 2018 var det planlagt, at motionscykelløbet Århus-København skulle afvikles igen, men løbsarrangør Jens Veggerby forklarer til TV2, at han også har fået afvide, at det ikke kommer til at ske. 

"Det er broerne, der forbinder Danmark, og jeg synes, det her er et rigtigt dårligt signal at sende, når Danmark ønsker at få Tour de France hertil," siger Jens Veggerby fra Veggerby Sport og Kultur til TV 2.

Jens Veggerby påpeger, at de har arbejdet halvandet år med begivenheden, som var planlagt til september 2018, men "alt dette ser nu ud til at være spildt arbejde."

Tour de France kan få dispensation
Transportministeren skriver ifølge TV2 i en skriftelig kommentar. "Vejdirektoratet har indført en strammere praksis for afholdelse af arrangementer på centrale strækninger på motorvejsnettet. Det sker på baggrund af en generel stigning i motorvejstrafikken og konkrete erfaringer fra bandt andet Lillebælt Halvmarathon i mak, hvor der opstod timelange køer for trafikanterne," skriver Ole Birk Olesen.

 

"Jeg bakker op om den nye linje, fordi det er vigtigt at opretholde fri passage mellem landsdelene og på andre centrale strækninger, og jeg har meddelt Sund & Bælt, at tilsvarende praksiser gælder for de faste forbindelser - herunder Storebæltsbroen." 

Ole Birk Olesen påpeger dog, at hvis Danmark får Tour de France-starten, så vil der kunne gives dispensation, men det er altså slut for Hr. og Fru. Jensen. 

Test: Summer Kits – FIBR X-Logo Kit
Danske FIBR har efterhånden bidt sig fast på det danske marked for high-end cykeltøj.
På hjul af Rynkeby til Paris - Jeg har ikke råd til at lade være!
For fjerde gang har Team Rynkeby-rytteren Torsten Brix sendt sin dagbog til Motionsfeltet. Dette års tur bød på et møde med statsministeren, perfekt cykelvejr, diarre og et voldsomt styrt.
Produktfokus: Shimano XTR M9100-serien
Udvalgte medier fra hele verden var inviteret med til præsentation og prøvekørsel af den nye XTR-gruppe i Kranjska Gora, Slovenien. Motionsfeltet.dk var med på de snoede trails.
Disse 10 bøger skal du eje under Touren
Juli måned er det oplagte tidspunkt for fordybelse i cykelsporten, når de lange etaper i Tour de France ruller hen over tv-skærmen. Her får du ti oplagte bud på cykelbøger, du kan læse de kommende uger.
Skagen har hele pakken
Med en unik natur, spændende museer og kilometervis af cykelruter er Skagen en oplagt weekenddestination for en ny og anderledes cykeloplevelse. Og indlogerer man sig på Ruths Hotel, venter ren forkælelse, når cyklen er sat i kælderen.
Weekendtilbud: Fedt cykelbrætspil
Flamme Rouge er et fedt brætspil, der rammer det helt rette tråd fra start. Et moderne hobby brætspil, der formår at fange overraskende mange af cykelsportens små nuancer. Køb det i denne weekend og spar 99,95!
Test: Summer Kits - Rapha Pro Team
Vejen til Maratona –Endelig tid til race!
Har du nogensinde leget med tanken om at køre en af de stores Gran Fondo-løb i udlandet? Så er vores artikelserie her - ’Vejen til Maratona’ måske noget for dig.
Produktnyt: Garmin Edge Explore
Garmin lancerede for nogle år siden en Explore-udgave af deres mest populære cykelcomputere rettet mod touring-cyklister, og nu kommer den som en selvstændig cykelcomputer med opdaterede funktioner.

Instagram #motionsfeltet

Motionsfeltet.dk   •   Åsvinget 5   •   9800 Hjørring   •   Tlf. 5155 8966   •   info@motionsfeltet.dk

Boligadvokat