Ved at bruge vores tjenester accepterer du samtidig vores brug af cookies.OKLÆS MERE OM COOKIES »

Af: Jesper Johannesen 18.07.2017 @ 12:24

Det er slut med motionsløbet Århus-København. Transportminister Ole Birk Olesen (LA) har besluttet, at der ikke længere skal arrangeres løb henover broen. 

Hverken løbere eller cykelryttere kommer til at motionere henover Storebæltsbroen fra 2018. Det sidste event bliver afholdt til september, når motionsløbere en sidste gang for mulighed for at løbe over. 

I 2018 var det planlagt, at motionscykelløbet Århus-København skulle afvikles igen, men løbsarrangør Jens Veggerby forklarer til TV2, at han også har fået afvide, at det ikke kommer til at ske. 

"Det er broerne, der forbinder Danmark, og jeg synes, det her er et rigtigt dårligt signal at sende, når Danmark ønsker at få Tour de France hertil," siger Jens Veggerby fra Veggerby Sport og Kultur til TV 2.

Jens Veggerby påpeger, at de har arbejdet halvandet år med begivenheden, som var planlagt til september 2018, men "alt dette ser nu ud til at være spildt arbejde."

Tour de France kan få dispensation
Transportministeren skriver ifølge TV2 i en skriftelig kommentar. "Vejdirektoratet har indført en strammere praksis for afholdelse af arrangementer på centrale strækninger på motorvejsnettet. Det sker på baggrund af en generel stigning i motorvejstrafikken og konkrete erfaringer fra bandt andet Lillebælt Halvmarathon i mak, hvor der opstod timelange køer for trafikanterne," skriver Ole Birk Olesen.

 

"Jeg bakker op om den nye linje, fordi det er vigtigt at opretholde fri passage mellem landsdelene og på andre centrale strækninger, og jeg har meddelt Sund & Bælt, at tilsvarende praksiser gælder for de faste forbindelser - herunder Storebæltsbroen." 

Ole Birk Olesen påpeger dog, at hvis Danmark får Tour de France-starten, så vil der kunne gives dispensation, men det er altså slut for Hr. og Fru. Jensen. 

Arrangør: Vil meget gerne sætte Velothon i søen
Der arbejdes stadig i kulisserne for at skabe en udgave af Velothon i Danmark, men det er stadig uklart, hvornår det kommer til at ske.
Stortest af hjelme – Over 1000,- kroner – Del 1
Feltet.dk har haft en række hjelme til test for at se på hvordan de klarer sig på de forskellige parametre, der gør en hjelm god.
Julegaveide: Få lyd igennem kindbenene - Nyt let headset
Fra den 24. november og frem imod jul præsenterer Feltet.dk og Motionsfeltet.dk en julegaveidé hver dag.
Produktnyt: Specialized Epic 2018
Specialized har præsenteret den letteste Epic-cykel, de har haft i programmet.
Julegaveide: Landevejstræning
Fra den 24. november og frem imod jul præsenterer Feltet.dk og Motionsfeltet.dk en julegaveidé hver dag. Cykler du på landevejen og går lidt op i din træning? Så er bogen landevejstræning lige noget for dig. 
Julegaveide: Bog med 64 cykelanekdoter
Fra den 24. november og frem imod jul præsenterer Feltet.dk og Motionsfeltet.dk en julegaveidé hver dag.
Julegaveide: Headset til cykling og sport inklusiv mikrofon
Fra den 24. november og frem imod jul præsenterer Feltet.dk og Motionsfeltet.dk en julegaveidé hver dag.
Stortest af hjelme: Afrunding af kategori – under 1000 kroner
Èn ting er sikkert efter vores test - det behøver faktisk ikke være voldsomt dyrt at anskaffe sig en fornuftig hjelm.
Boganmeldelse: Et liv med to hjul
Henrik Elmgreen, eller Rico som vi normalt kalder ham, har skrevet en bog. Det er ikke en bog om cykelsportens historie, men mere hans historie om cykelsporten. Og den er ganske spændende.

Instagram #motionsfeltet

Motionsfeltet.dk   •   Åsvinget 5   •   9800 Hjørring   •   Tlf. 5155 8966   •   info@motionsfeltet.dk

ThomasKristensen.com