Ved at bruge vores tjenester accepterer du samtidig vores brug af cookies.OKLÆS MERE OM COOKIES »

Af: Bjarne Albrektsen 24.09.2018 @ 11:00

Hald Ege Efterskole har en MTB-linje, hvor Michael Rasmussen er underviser. Den tidligere verdensmester i mountainbike og bjergrytter fortæller her lidt om den almindelige hverdag på skolen.

Skoleåret er i fuld gang på Hald Ege Efterskole, og dermed også skolens nye mountainbikelinje, som Michael Rasmussen står i spidsen.

 

Michael Rasmussen, der er tidligere verdensmester i mountainbike, tager ugentligt sammen med linjens andre lærere, Chris og Marcell, eleverne med ud på det godt 100 kilometer lange spor, der ligger i og omkring Viborg.

Herunder fortæller Michael Rasmussen om MTB-linjen, hvor han svarer på de mest gængse spørgsmål.

 

 

Lyder mountainbikelinjen på Hald Ege Efterskole interessant? Så kom og besøg efterskolen.

Foruden en helt fantastisk mountainbikelinje med professionelle rammer, tilbyder Hald Ege Efterskole også en unik dannelsesrejse til Afrika, som eleverne aldrig glemmer. 

 

Tag kontakt til skolen og bliv en del af Hald Ege Efterskole

Se verdensmester Valverdes nye cykel og udstyr
Man er ikke i tvivl om, at det er verdensmesteren, der kører rundt på denne cykel.
Elcykler stormer - ny klub og UCI arrangerer VM
Elcykler boomer på verdensplan, men indtil videre er salget ikke eksploderet i Danmark, men det stiger dog hvert år. Men producenterne og grossisterne i Danmark forventer, at de næste to år slå elcykler for alvor igennem i Danmark også. 
CykelSportMesse i Aarhus med gratis adgang
Efter 10 års succes i Roskilde, gør CykelSportMessen nu sit indtog i Aarhus. Messen slår dørene op lørdag den 26. og søndag den 27. oktober - og der er gratis adgang.
Mecklenburg Vorpommern åbner op for spændende cykelmuligheder
Mecklenburg Vorpommern er på mange måder en uopdaget perle for cyklister. Som delstat i det gamle Østtyskland har området ligget i mølpose adskillige år, og man er nu i fuld gang med at modernisere, så alt kommer op på vestligt niveau.
Job: Bjarne Egedesø A/S søger Servicetekniker/Intern sælger
Egedesø søger en ny medarbejder, og det kunne måske være dig? Se nedenstående stillingsopslag.
Test: Roeckl Ibros cykelhandsker
Roeckl er specialister i cykelhandsker og ses jævnligt på flere topatleter - tidligere har blandt andet vores egen Lasse Norman Hansen brugt handskerne flittigt under hans banetriumfer.
Smukke panoramaudsigter og udfordrende nedkørsler
Hohe Salve i Kitzbüheler Alpen er stedet, hvor du finder et stort net af brede grusstier velegnede til gravel-bikes eller hardtail-mountainbikes samt tekniske og udfordrende nedkørsler, der er perfekte til brede dæk og fuldt affjedrede trial-bikes.
Produktnyt: Garmin lancerer samarbejde med Spotify
Spotify kan nu integreres med alle kompatible Garmin musikure, så brugerne kan lytte til offline-playlister direkte fra håndleddet.
Tør du prøve kræfter med den ultimative styrkeprøve?
Styrkeprøven i Norge er verdens længste og ældste årlige cykelløb på landevej. Det er en fantastisk udfordring for motionisten, der gerne vil prøve sig selv af.

Instagram #motionsfeltet

Seneste indlæg i debatten

Vær med i klubben - find en cykelklub i nærheden af dig

Team Motionsfeltet.dk

Vil du også gerne deltage i cykelløb i ind- og udland?

Motionsfeltet.dk   •   Åsvinget 5   •   9800 Hjørring   •   Tlf. 5155 8966   •   info@motionsfeltet.dk

Boligadvokat