01.05.2016 @ 09:00

Månedens butik på Motionsfeltet.dk i maj måned er pronghornracing.dk. Den danske producent af hi-end-racere og -MTB har nu fået en online shop, hvor man kan købe deres mange forskellige cykler.

Den danske producent af fuldblodsracere og lynhurtige mountainbikes, PRONGHORN RACING, lancerer nu en komplet online brand shop til at understøtte deres tre showrooms i Danmark og de etablerede PRONGHORN-forhandlere rundt om i Danmark og udlandet.

 

Sortimentet i shoppen består udelukkende af firmaets egne produkterinnovative racing-cykler til landevej, MTB, cykel cross, tri og fat bikesSamtidig er der en linje af landevejs- og MTB-carbonhjul, carbon-cockpit og tilbehør.

 

"Sortimentet består af en lang række faste modeller af cykler, som vi har sammensat for bedst mulige performance i de forskellige prisklasser. Men vi har indbygget muligheden for valgfrie opgraderinger på hjulsæt, krank og MTB-forgaffel. Det giver rytterne mulighed for at vælge ekstra performance præcis på de dele, hvor det giver mest fart for pengene. Det giver også god mening for kunden, at cyklen leveres med det helt rigtige set-up fra starten," siger Søren Veje Kristensen fra PRONGHORN RACING.

 

PRONGHORN Carbon Full Suspension XC 27.5" 1X11

 

Samtidig med lanceringen af webshoppen øges aktiviteterne i virksomhedens showrooms i Hillerød, Middelfart og Gjessø ved Mini-Harzen i Silkeborg. Her er der mulighed for at se og teste alle modeller, og man kan også få råd og vejledning omkring 100 procent skræddersyede cykler.

 

Man kan også se og prøve cyklerne hos de dygtige PRONGHORN-forhandlere rundt om i landet og til mange løb og events.

Cyklerne kan købes både hos den lokale forhandler eller på brand-webshoppen.

 

Køber man på brand-webshoppen kan man få leveret cyklen direkte til døren, afhente den i et PRONGHORN-showroom eller hos en af de tilknyttede forhandlere.

 

PRONGHORNs cykler og dele udvikles og sammensættes fra hovedkvarteret i Middelfart og produceres i samarbejde de dygtigste producenter internationalt. Blandt de innovative løsninger er teknologier som APLS (Anti Power Loss System til full suspension MTB), Carbon Front Grid og Rear Shock Absortion (MTB carbon hard tail), der alle tre medvirker til at gøre mountainbikes hurtigere.

 

PRONGHORNs cykler er udrustet med dele og grupper fra førende producenter som for eksempel SRAM og Shimano, men der bliver også brugt lette komponenter fra innovative producenter som Laufforks, Ceramic Speed, Equinox Wheels og Rotor. Som dansk producent er der selvfølgelig fokuseret specielt på opsætninger, der passer til efterspørgslen i Danmark - blandt andet 1x11 opsætninger i alle prisklasser på MTB-siden.

 

PRONGHORN Carbon Road SRAM Red eTap

 

RIDE FASTER!

PRONGHORNs cykler bruges i dag af både professionelle, supermotionister og flere teams. Danmarks største MTB-team er fabrikkens eget ”Team Pronghorn Racing. Det succesfulde danske UCI-kvindehold Team BMS BIRN har netop vist deres røde PRONGHORN-cykler frem internationalt i forårets flamske landevejsklassikere med flere sejre og topplaceringer.

 

PRONGHORN bygger udelukkende cykler på rammer af topkvalitet. Der er ikke udviklet billigere rammer til at konkurrere på forskellige prispunkter.

 

Det betyder, at et PRONGHORN-carbonstel er de samme på alle landevejscykler helt fra 19.000 kroner og op til 65.000 kroner, som topmodellen med SRAM Red eTap koster. Samme princip gælder for MT. På den måde er man altid sikker på at få en topramme, når man køber en PRONGHORN.

 

Cyklerne fra PRONGHORN har altid klaret sig godt i tests. Sidste år blev virksomhedens hardtails- og fully-mountainbikes begge kåret som ’Bäst i Test’ af det svenske MTB-magasin MTB Sweden, og Motionsfeltet.dk har også haft en PRONGHORN-MTB til test. Samtidig fik virksomhedens landevejsracer fem stjerner i samtlige testkategorier i en test af stort set alle branchens allerstørste mærker af landevejscykler.

 

PRONGHORN Carbon Hardtail 29" Gx 1X11

 

Hi-end brand

Virksomheden Pronghorn er grundlagt i 2007 for at udvikle verdens hurtigste full suspension MTB op omkring det patenterede APLS system. Pronghorn er opkaldt efter en amerikansk gaffelbuk art, der er verdens hurtigste landdyr over længere distancer.

 

Shoppen kan besøges på pronghornracing.dkVirksomhedens tre showrooms ligger i henholdsvis Gjessø ved Silkeborg, Middelfart og Hillerød. En oversigt over PRONGHORN-forhandlerne findes i shoppen.

 

PRONGHORN RACING har også Danmarks største DCU MTB-team med 20 ryttere, der udover at køre resultater hjem og promovere cyklerne også fungerer som test-kørere af cyklerne under realistiske, danske forhold.

 

BESØG PRONGHORNRACING.DK HER

 

___________________________________________________________________________

 

TIDLIGERE MÅNEDENS BUTIK PÅ MOTIONSFELTET.DK

> Månedens butik i april: Velo Pavé

> Månedens butik i marts: Alexandersen Cykler

> Månedens butik i februrar: Buhlcykler.dk

> Månedens butik i januar: Lindbergsport

> Månedens butik i december: Rex Cykler

> Månedens butik i november: Cycle Sport Silkeborg

> Månedens butik i oktober: Soigneur

> Månedens butik i september: Coolshop

> Månedens butik i august: Cykelservice Fredericia

> Månedens butik i juli: Canyon

> Månedens butik i juni: Bikeworld Silkeborg

> Månedens butik i maj: Vendelboe Cykler 

> Månedens butik i april: Rose Bikes

___________________________________________________________________________

 

Vi vil lave Danmarks bedste cykelmagasin - hjælp os!
Nu inviterer vi dig til at være med til at præge, hvilken retning Motionsfeltet.dk's nye digitale cykelmagasin skal have.
Skovbrand hærger kendt stigning
Senest i marts satte en 18-årige dansker ny rekord på Coll de Rates.
Andreassen åbner World Cuppen med top 10-placering
I weekenden blev der i Brasilien taget hul på årets World Cup-sæson.
Amstel-fadæse: Se supersprinter juble for tidligt
Lorena Wiebes begik en enorm fejl, da hun jublede for tidligt i spurten i Amstel Gold Race. Det gjorde, at Marianne Vos kunne spurte forbi hende på stregen i en forkortet udgave af løbet.
Følg Amstel Gold Race på Feltet.dk's app
Følg Mattias Skjelmose, Andreas Kron, Alexander Kamp og Mathieu van der Poel i Amstel Gold Race.
Test: Elves Vanyar Pro Disc 2024
Vanyar-modellen fra Elves er et stærkt bud på en landevejs-racer til den performance-orienterede rytter, som er på jagt efter en sjov og hurtig cykel, hvor den samlede pakke står stærkt i billedet.
Køb eller bytte? Mulighederne er mange hos Bike4Sport - valget er dit!
Står du og mangler en kvalitetscykel til billige penge? Så har Bike4Sport helt sikkert den rette cykel til dig.
Danskere vinder VM med sammensat hold: Det var meget overraskende
Simon Nielsen og Aleksej Calmann sammensatte i starten af marts et hold bestående af otte ryttere uden nogen erfaring sammen. En måned senere havde de kørt ét løb - og var verdensmestre.
Kvinden bag kasket-kast identificeret
Det lignende en bevidst handling, men det var en uheldig episode, der næsten forårsagede et styrt for Mathieu van der Poel i Paris-Roubaix, fortæller hovedpersonens advokat.

Instagram #motionsfeltet

Motionsfeltet.dk   •   Åsvinget 5   •   9800 Hjørring   •   Tlf. 5155 8966   •   info@motionsfeltet.dk   •   Cookieindstillinger

Andet