05.10.2016 @ 15:45

Feltet.dk og Motionsfeltet.dk giver via MTB Harzen dig muligheden for at vinde tre dages mountainbiking i Harzens bjerge.

Leder du efter en fed oplevelse på MTB, som ikke må tage en hel uge ud af din stramme kalender? Ja, så har vi lige det, som du søger efter her. Motionsfeltet.dk har nemlig lavet en fed tur til Harzen. Det eneste man skal tænke på som deltager er at cykle og lade op til de efterfølgende planlagte ture. Resten tager MTB Harzen sig af.

 

MTB Harzen har over 1500 kilometer kortlagte spor, og du har muligheden for at vinde tre dage på mountainbike i dette skønne og bjergrige område. Den første dag køres en kort tur på 20-30 kilometer. De næstfølgende dage vil deltagerne blive inddelt i hold, og der vil være mulighed for at køre op imod 70 kilometer i Harzens bjerge. Turene vil blive kørt på cirka 50 % grusstier og 50 % singletrack, men dette forhold kan justeres efter deltagernes niveau og ønsker.

 

 

Turen strækker sig fra den 21.-23. oktober, og deltagerne mødes på hotellet i Altenau ved middagstid den 21. oktober. Hotellet består af både enmands-, tomands-, og tremandsværelser, og der bliver både serveret morgenmad og aftensmad, der tilegner sig de strabadser, deltagerne er ude på. Derudover vil det også være muligt at smøre en madpakke om morgenen. På hotellet er der cykelopbevaring med alarm. Dermed er det eneste, du skal tænke på ”at cykle”.


VIND EN TUR GRATIS!

Denne fantastiske oplevelse kan faktisk også vindes ved bare at like Motionsfeltet.dks Facebookside, og der vil blive trukket en vinder, når siden runder 5.200 likes (vi er pt. på 4970 likes). Giv os - et like, så er du måske vinderen!

Vi vil lave Danmarks bedste cykelmagasin - hjælp os!
Nu inviterer vi dig til at være med til at præge, hvilken retning Motionsfeltet.dk's nye digitale cykelmagasin skal have.
Skovbrand hærger kendt stigning
Senest i marts satte en 18-årige dansker ny rekord på Coll de Rates.
Andreassen åbner World Cuppen med top 10-placering
I weekenden blev der i Brasilien taget hul på årets World Cup-sæson.
Amstel-fadæse: Se supersprinter juble for tidligt
Lorena Wiebes begik en enorm fejl, da hun jublede for tidligt i spurten i Amstel Gold Race. Det gjorde, at Marianne Vos kunne spurte forbi hende på stregen i en forkortet udgave af løbet.
Følg Amstel Gold Race på Feltet.dk's app
Følg Mattias Skjelmose, Andreas Kron, Alexander Kamp og Mathieu van der Poel i Amstel Gold Race.
Test: Elves Vanyar Pro Disc 2024
Vanyar-modellen fra Elves er et stærkt bud på en landevejs-racer til den performance-orienterede rytter, som er på jagt efter en sjov og hurtig cykel, hvor den samlede pakke står stærkt i billedet.
Køb eller bytte? Mulighederne er mange hos Bike4Sport - valget er dit!
Står du og mangler en kvalitetscykel til billige penge? Så har Bike4Sport helt sikkert den rette cykel til dig.
Danskere vinder VM med sammensat hold: Det var meget overraskende
Simon Nielsen og Aleksej Calmann sammensatte i starten af marts et hold bestående af otte ryttere uden nogen erfaring sammen. En måned senere havde de kørt ét løb - og var verdensmestre.
Kvinden bag kasket-kast identificeret
Det lignende en bevidst handling, men det var en uheldig episode, der næsten forårsagede et styrt for Mathieu van der Poel i Paris-Roubaix, fortæller hovedpersonens advokat.

Instagram #motionsfeltet

ANNONCE

Vær med i klubben - find en cykelklub i nærheden af dig

Team Motionsfeltet.dk

Vil du også gerne deltage i cykelløb i ind- og udland?

ANNONCE

Motionsfeltet.dk   •   Åsvinget 5   •   9800 Hjørring   •   Tlf. 5155 8966   •   info@motionsfeltet.dk   •   Cookieindstillinger

Andet