Ved at bruge vores tjenester accepterer du samtidig vores brug af cookies.OKLÆS MERE OM COOKIES »

Af: Feltet.dk 30.08.2018 @ 16:05

Fredag den 16. november samler vi hele Cykeldanmark til et kæmpe event, når vi slår dørene op for Danish Bike Award 2018. Her kåres en række vindere inden for en række kategorier.

Igen i år afholder CEC Event CPH i samarbejde med Feltet.dk Danish Bike Award, hvor det danske cykelår anno 2018 hyldes fra top til bund.

 

Danish Bike Award, DGI cykling og Feltet går på jagt efter de fire cykelklubber, der skal nomineres i kategorien Årets cykelklub ved showet i København den 16. november.

 

De danske cykelklubber og foreninger er vigtige medspillere i bestræbelserne på at få endnu flere til at dyrke vores dejlige idræt, og DGI Cykling er stolte over at kunne overrække prisen som Årets cykelklub til en af de cykelklubber eller foreninger, der har gjort en markant forskel i 2018.

 

Du kan være med til at bestemme, hvem der skal løbe med sejren, så indstil din cykelklub nu!

 

Send følgende i en mail til kim@cecevent.dk:

- Klubnavn + kontaktperson
- Foto + beskrivelse af klubben
- Begrund, hvorfor jeres klub skal vinde

 

Måske I har oplevet vækst, udviklet spændende koncepter, lavet et spændende cykelløb eller lignende. Mulighederne er mange. Sidste år vandt Team Charlie Cycling for deres fællesskab og engangement med at få flere kvinder på cyklen i skarp konkurrence med Gruppo Sportivo Squadra Molteni,  H17 Cycling Team og Randers Politi Idrætsforening.

 

Deadline for indstilling af klubber er den 1. september 2018

 

De fire nominerede klubber offentliggøres onsdag den 12. september kl. 19:30 ved et livestream event hos CRAFT. Du kan følge med live på Danish Bike Awards Facebook-side.

 

Vi ser frem til at høre fra jer!

Cykling i vulkansk ørkenlandskab
Blot 100 km fra den afrikanske nordvestkyst ude i Atlanterhavet finder man De kanariske Øer. Fuerteventura, der er en af de i alt 7 øer, byder gennemsnitligt på 320 årlige solskinsdage, og det er derfor oplagt, at øen har udviklet sig til et mekka for sportsinteresserede og aktive gæster.
Produktnyt: Scott Ransom 2019
Scott introducerer nu den helt nye Ransom. En "all mountain/enduro bike", der er bygget til fart. Med sine 170mm vandring er det samtidig en både alsidig og utrolig let mountainbike.
Produktnyt: Louison Bobet - Kør med 'panache'
Nyt fransk tøjmærke kommer til Danmark. Det er mærket Louison Bobet. Fransk elegance på cyklen og i alle andre sammenhænge.
Hvem bliver nomineret til årets klub?
Hvem bliver nomineret til årets klub 2018? De fire nominerede i kategorien bliver afsløret i aften. 
Specialized indbyder dig til to dages test af spritnyt udstyr
En af de absolut største spillere på cykeludstyrsmarkedet er giganten Specialized, og de inviterer alle danskere til udstyrsfest i Kolding.
Boganmeldelse: Lars Bak - Hjælperytteren
Seneste skud på stammen af cykelbøger udgivet i 2018 er “Lars Bak - Hjælperytteren”. Vi har læst bogen og kommer her med en anmeldelse af den.
Hvornår må du cykle over for rødt?
ALDRIG! Eller ... jo, der er faktisk tre situationer, hvor du som cyklist gerne må køre over for rødt i et lyskryds. Én, der har eksisteret i årevis, men måske ikke er så velkendt, en helt ny regel fra 2016 og så en noget mere sjælden type.
Udstyr: Det tester vi i september
Her på Feltet.dk tester vi cykeludstyr hele året rundt. Vi gør vores bedste for at bringe dig grundige tests og vurderinger af såvel nye trends som de allermest klassiske produkter.
Test af Rotor Aldhu 3D+
Aldhu 3D+ er Rotors nyeste kranksæt i deres sortiment. Kranksættet er opbygget i moduler, der gør det nemmere at udforske teknologien bag ovale klinger og lege med forskellige indstillingsmuligheder.  

Instagram #motionsfeltet

Motionsfeltet.dk   •   Åsvinget 5   •   9800 Hjørring   •   Tlf. 5155 8966   •   info@motionsfeltet.dk

Boligadvokat