Ved at bruge vores tjenester accepterer du samtidig vores brug af cookies.OKLÆS MERE OM COOKIES »

Af: Feltet.dk 30.08.2018 @ 16:05

Fredag den 16. november samler vi hele Cykeldanmark til et kæmpe event, når vi slår dørene op for Danish Bike Award 2018. Her kåres en række vindere inden for en række kategorier.

Igen i år afholder CEC Event CPH i samarbejde med Feltet.dk Danish Bike Award, hvor det danske cykelår anno 2018 hyldes fra top til bund.

 

Danish Bike Award, DGI cykling og Feltet går på jagt efter de fire cykelklubber, der skal nomineres i kategorien Årets cykelklub ved showet i København den 16. november.

 

De danske cykelklubber og foreninger er vigtige medspillere i bestræbelserne på at få endnu flere til at dyrke vores dejlige idræt, og DGI Cykling er stolte over at kunne overrække prisen som Årets cykelklub til en af de cykelklubber eller foreninger, der har gjort en markant forskel i 2018.

 

Du kan være med til at bestemme, hvem der skal løbe med sejren, så indstil din cykelklub nu!

 

Send følgende i en mail til kim@cecevent.dk:

- Klubnavn + kontaktperson
- Foto + beskrivelse af klubben
- Begrund, hvorfor jeres klub skal vinde

 

Måske I har oplevet vækst, udviklet spændende koncepter, lavet et spændende cykelløb eller lignende. Mulighederne er mange. Sidste år vandt Team Charlie Cycling for deres fællesskab og engangement med at få flere kvinder på cyklen i skarp konkurrence med Gruppo Sportivo Squadra Molteni,  H17 Cycling Team og Randers Politi Idrætsforening.

 

Deadline for indstilling af klubber er den 1. september 2018

 

De fire nominerede klubber offentliggøres onsdag den 12. september kl. 19:30 ved et livestream event hos CRAFT. Du kan følge med live på Danish Bike Awards Facebook-side.

 

Vi ser frem til at høre fra jer!

GOOD VIBES ONLY – CANYON//SRAM Zwift Academy 2018 – et overraskende godt sted at starte på en hometrainer
I forbindelse med mit medlemskab på Team Motionsfeltet.dk har jeg fået en invitation til at skrive om mit liv og mine erfaringer med motionscykling her på Motionsfeltet.dk. Jeg er ikke journalist, og jeg er ikke licensrytter eller noget, der ligner…
Test: Isadore Thermerino Jersey
Isadore er et hjertebarn tilhørende de tidligere professionelle cykelbrødre Martin og Peter Velits.
GOOD VIBES ONLY – LOUISON BOBET – Good looking and great feeling
I forbindelse med mit medlemskab på Team Motionsfeltet.dk har jeg fået en invitation til at skrive om mit liv og mine erfaringer med motionscykling her på Motionsfeltet.dk. Jeg er ikke journalist, og jeg er ikke licensrytter eller noget, der ligner…
CykelSportMessen - alle gode gange 11
Over 50 udstillere står klar, når Roskilde Kongrescenter åbner op for den 11. udgave af CykelSportMessen, og Feltet.dk og Motionsfeltet.dk er som så ofte før til stede på messen.
Test: Canyon Grail
Grail er Canyons nyeste skud på stammen, når det kommer til terræncykler. Kategorien, som tidligere var domineret af cross-disciplinen, er nu blevet kraftigt udvidet med den kategori, som populært hedder ’Gravel’.
Rydhave Slots Efterskole: Hvis du mener det alvorligt
Det er ikke kun for sjov, når Rydhave Slots Efterskole tilbyder cykelsport som en af disciplinerne på interesseområderne.
Produktnyt: Cannondale Habit 2019
Udviklingen af de forskellige segmenter af mountainbikes er i konstant udvikling. Også hos Cannondale som inviterede os til Tyrkland for at se nærmere på deres seneste kreation. Vi tog derfor en tur til Freibur for at se nærmere på, og ikke mindst prøvekøre, den nye Cannondale Habit 2019.
Boganmeldelse: Lars Bak - Hjælperytteren
Seneste skud på stammen af cykelbøger udgivet i 2018 er “Lars Bak - Hjælperytteren”. Vi har læst bogen og kommer her med en anmeldelse af den.
Test: Bibshorts og langærmet jersey fra Louison Bobet
Det franske brand Louison Bobet er nu tilgængeligt på det danske marked med produkter, som holder en høj produktkvalitet og hylder fortidens afdæmpede æstetik.

Instagram #motionsfeltet

Motionsfeltet.dk   •   Åsvinget 5   •   9800 Hjørring   •   Tlf. 5155 8966   •   info@motionsfeltet.dk

Boligadvokat