Ved at bruge vores tjenester accepterer du samtidig vores brug af cookies.OKLÆS MERE OM COOKIES »

Af: Jesper Johannesen 12.09.2018 @ 11:08

Hvem bliver nomineret til årets klub 2018? De fire nominerede i kategorien bliver afsløret i aften. 

Hvem skal kåres til årets cykelklub 2018?

Vi skærer feltet ned fra rigtig mange klubber i aften, når Feltet.dk i samarbejde med arrangørerne bag Danish Bike Awards offentliggør de fire nominerede cykelklubber til årets prestigefyldte titel.

I dag, onsdag klokken 19:30, sender Feltet.dk live på vores Facebookside, hvor vi altså offentliggør de fire nominerede i kategorien "Årets Cykelklub." Denne kategori præsenteres i samarbejde DGI Cykling. 


De danske cykelklubber og foreninger er vigtige medspillere i bestræbelserne på at få endnu flere til at dyrke sporten. DGI Cykling er stolte over at kunne overrække prisen som "Årets cykelklub" til en af de danske cykelklubber eller foreninger, der har gjort en markant forskel i 2018.
 

Den endelig vinder blandt de fire nominerede findes senere på året, når det populære prisshow, Danish Bike Award, afvikles i Docken i København den 16. november.


Sidste år var der udsolgt til Danish Bike Awards, så det vil være en god ide, at købe din billet allerede nu til showet

GOOD VIBES ONLY – CANYON//SRAM Zwift Academy 2018 – et overraskende godt sted at starte på en hometrainer
I forbindelse med mit medlemskab på Team Motionsfeltet.dk har jeg fået en invitation til at skrive om mit liv og mine erfaringer med motionscykling her på Motionsfeltet.dk. Jeg er ikke journalist, og jeg er ikke licensrytter eller noget, der ligner…
Test: Isadore Thermerino Jersey
Isadore er et hjertebarn tilhørende de tidligere professionelle cykelbrødre Martin og Peter Velits.
GOOD VIBES ONLY – LOUISON BOBET – Good looking and great feeling
I forbindelse med mit medlemskab på Team Motionsfeltet.dk har jeg fået en invitation til at skrive om mit liv og mine erfaringer med motionscykling her på Motionsfeltet.dk. Jeg er ikke journalist, og jeg er ikke licensrytter eller noget, der ligner…
CykelSportMessen - alle gode gange 11
Over 50 udstillere står klar, når Roskilde Kongrescenter åbner op for den 11. udgave af CykelSportMessen, og Feltet.dk og Motionsfeltet.dk er som så ofte før til stede på messen.
Test: Canyon Grail
Grail er Canyons nyeste skud på stammen, når det kommer til terræncykler. Kategorien, som tidligere var domineret af cross-disciplinen, er nu blevet kraftigt udvidet med den kategori, som populært hedder ’Gravel’.
Rydhave Slots Efterskole: Hvis du mener det alvorligt
Det er ikke kun for sjov, når Rydhave Slots Efterskole tilbyder cykelsport som en af disciplinerne på interesseområderne.
Produktnyt: Cannondale Habit 2019
Udviklingen af de forskellige segmenter af mountainbikes er i konstant udvikling. Også hos Cannondale som inviterede os til Tyrkland for at se nærmere på deres seneste kreation. Vi tog derfor en tur til Freibur for at se nærmere på, og ikke mindst prøvekøre, den nye Cannondale Habit 2019.
Boganmeldelse: Lars Bak - Hjælperytteren
Seneste skud på stammen af cykelbøger udgivet i 2018 er “Lars Bak - Hjælperytteren”. Vi har læst bogen og kommer her med en anmeldelse af den.
Test: Bibshorts og langærmet jersey fra Louison Bobet
Det franske brand Louison Bobet er nu tilgængeligt på det danske marked med produkter, som holder en høj produktkvalitet og hylder fortidens afdæmpede æstetik.

Instagram #motionsfeltet

Motionsfeltet.dk   •   Åsvinget 5   •   9800 Hjørring   •   Tlf. 5155 8966   •   info@motionsfeltet.dk

Boligadvokat