25.08.2016 @ 23:59

Med Garmin IQ er det muligt at hente forskellige applikationer og widgets ned til de nyere versioner af Garmins cykelcomputere og løbeure.

Ligesom diverse smartphones så tilbyder den nye funktion Garmin IQ, at man kan hente applikationer eller widgets ned på ens Garmin-enhed. Funktionen virker til nogle af de nyere versioner af Garmins løbeure, mens ens Garmin-cykelcomputer skal være en Edge 520820 og 1000.

 

Men skal sikre sig, at enheden har den nyeste software, og det gør man ved hjælp af Garmin Express.

 

Hvis man har sikret sig den nyeste software til sin Garmin-enhed, så kan man gå på opdagelse og hente de nyeste apps i Garmin App Store.

 


(Klik på billedet for stor størrelse)

 

Den bedste måde at finde ud af, om apps og widgets kan understøttes af din Garmin-enhed er ved at bruge 'Apps By Device'. Du kan læse i applikationsbeskrivelser, om det kræver ekstra udstyr såsom watt-måler eller kadencemåler for at køre selve appen.

 

Når du ønsker at downloade en given app til din enhed, så trykker man på 'download', og bagefter skal man synkronisere via Garmin Express for at få den over på ens cykelcomputer eller løbeur.

 

Man skal herefter ind i opsætning og rette sine aktivitetsprofiler til, som denne video illustrerer.



Se også DC Rainmaker fortælle om Garmin IQ. Her tester han blandt en app.

 

Der findes allerede et stort udvalg af apps og widgets til din Garmin-enhed, og nogle er mere brugbare end andre. Garmin App Store tilbyder alt fra seriøse cykelprogrammer til apps, der fotæller, hvor mange øl man kan drikke efter en cykeltur for at få balance i sit energiforbrug. Afinstallation foregår ligeledes via Garmin Express.

Så det er bare at komme i gang! Go' fornøjelse.


Læs også: Sådan skriver du kontaktoplysninger ind i din Garmin cykelcomputer
 

Vi vil lave Danmarks bedste cykelmagasin - hjælp os!
Nu inviterer vi dig til at være med til at præge, hvilken retning Motionsfeltet.dk's nye digitale cykelmagasin skal have.
Skovbrand hærger kendt stigning
Senest i marts satte en 18-årige dansker ny rekord på Coll de Rates.
Andreassen åbner World Cuppen med top 10-placering
I weekenden blev der i Brasilien taget hul på årets World Cup-sæson.
Amstel-fadæse: Se supersprinter juble for tidligt
Lorena Wiebes begik en enorm fejl, da hun jublede for tidligt i spurten i Amstel Gold Race. Det gjorde, at Marianne Vos kunne spurte forbi hende på stregen i en forkortet udgave af løbet.
Følg Amstel Gold Race på Feltet.dk's app
Følg Mattias Skjelmose, Andreas Kron, Alexander Kamp og Mathieu van der Poel i Amstel Gold Race.
Test: Elves Vanyar Pro Disc 2024
Vanyar-modellen fra Elves er et stærkt bud på en landevejs-racer til den performance-orienterede rytter, som er på jagt efter en sjov og hurtig cykel, hvor den samlede pakke står stærkt i billedet.
Køb eller bytte? Mulighederne er mange hos Bike4Sport - valget er dit!
Står du og mangler en kvalitetscykel til billige penge? Så har Bike4Sport helt sikkert den rette cykel til dig.
Danskere vinder VM med sammensat hold: Det var meget overraskende
Simon Nielsen og Aleksej Calmann sammensatte i starten af marts et hold bestående af otte ryttere uden nogen erfaring sammen. En måned senere havde de kørt ét løb - og var verdensmestre.
Kvinden bag kasket-kast identificeret
Det lignende en bevidst handling, men det var en uheldig episode, der næsten forårsagede et styrt for Mathieu van der Poel i Paris-Roubaix, fortæller hovedpersonens advokat.

Instagram #motionsfeltet

ANNONCE

Vær med i klubben - find en cykelklub i nærheden af dig

Team Motionsfeltet.dk

Vil du også gerne deltage i cykelløb i ind- og udland?

ANNONCE

Motionsfeltet.dk   •   Åsvinget 5   •   9800 Hjørring   •   Tlf. 5155 8966   •   info@motionsfeltet.dk   •   Cookieindstillinger

Andet