Ved at bruge vores tjenester accepterer du samtidig vores brug af cookies.OKLÆS MERE OM COOKIES »

Af: Jesper Johannesen 20.06.2018 @ 11:47

Få et unikt indblik i tilværelsen som professionel cykelrytter med en ny bog fra brødrene Chris Anker Sørensen og Allan bo Andresen. 

Chris Anker Sørensen har gennem årene vundet mange hjerter hos danske cykelfans med sine ærlige og humoristiske beretninger om livet som professionel cykelrytter.


Kom til Lindhardt og Ringhof LIVE i Møntergade 3D mandag den 25. juni og hør én af Danmarks mest populære cykelryttere gennem de sidste ti år fortælle om utrolige bedrifter og de bedste røverhistorier fra cykelsportens verden. Det bliver uformelt, hyggeligt og helt sikkert interessant.

I den nye bog BRØDRE PÅ LANDEVEJEN fortæller 'Oksen fra Hammel' sammen med sin storebror Allan Bo Andresen, der selv er tidligere professionel cykelrytter, for første gang sin historie.

Det bliver et unikt kig bag cykelsportens kulisser og en fortælling om den passion, der har drevet Chris Anker Sørensen og hans bror til at tilbagelægge tusindvis af kilometer på landeveje over hele verden. Der er lagt op til en uforlignelig eftermiddag i cykelsportens tegn spækket med humor og gyldne anekdoter, og som tilskuer kommer du med helt ind i feltet til de steder, hvor Tv-kameraerne sjældent få adgang.

Brødrene interviewes af forlagschef og journalist Ole Sønnichsen. Udover små forfriskninger vil der være mulighed for at købe en bog samt få den signeret af de to forfattere. Dørene åbner 16.30 og kom endelig i god tid, der er gratis adgang, men et begrænset antal pladser, og først til mølle gælder.

Er du forhindret? Så kan bogen købes på Feltet.dks webshop

 

Cykling i vulkansk ørkenlandskab
Blot 100 km fra den afrikanske nordvestkyst ude i Atlanterhavet finder man De kanariske Øer. Fuerteventura, der er en af de i alt 7 øer, byder gennemsnitligt på 320 årlige solskinsdage, og det er derfor oplagt, at øen har udviklet sig til et mekka for sportsinteresserede og aktive gæster.
Produktnyt: Scott Ransom 2019
Scott introducerer nu den helt nye Ransom. En "all mountain/enduro bike", der er bygget til fart. Med sine 170mm vandring er det samtidig en både alsidig og utrolig let mountainbike.
Produktnyt: Louison Bobet - Kør med 'panache'
Nyt fransk tøjmærke kommer til Danmark. Det er mærket Louison Bobet. Fransk elegance på cyklen og i alle andre sammenhænge.
Hvem bliver nomineret til årets klub?
Hvem bliver nomineret til årets klub 2018? De fire nominerede i kategorien bliver afsløret i aften. 
Specialized indbyder dig til to dages test af spritnyt udstyr
En af de absolut største spillere på cykeludstyrsmarkedet er giganten Specialized, og de inviterer alle danskere til udstyrsfest i Kolding.
Boganmeldelse: Lars Bak - Hjælperytteren
Seneste skud på stammen af cykelbøger udgivet i 2018 er “Lars Bak - Hjælperytteren”. Vi har læst bogen og kommer her med en anmeldelse af den.
Hvornår må du cykle over for rødt?
ALDRIG! Eller ... jo, der er faktisk tre situationer, hvor du som cyklist gerne må køre over for rødt i et lyskryds. Én, der har eksisteret i årevis, men måske ikke er så velkendt, en helt ny regel fra 2016 og så en noget mere sjælden type.
Udstyr: Det tester vi i september
Her på Feltet.dk tester vi cykeludstyr hele året rundt. Vi gør vores bedste for at bringe dig grundige tests og vurderinger af såvel nye trends som de allermest klassiske produkter.
Test af Rotor Aldhu 3D+
Aldhu 3D+ er Rotors nyeste kranksæt i deres sortiment. Kranksættet er opbygget i moduler, der gør det nemmere at udforske teknologien bag ovale klinger og lege med forskellige indstillingsmuligheder.  

Instagram #motionsfeltet

Seneste indlæg i debatten

Vær med i klubben - find en cykelklub i nærheden af dig

Team Motionsfeltet.dk

Vil du også gerne deltage i cykelløb i ind- og udland?

Motionsfeltet.dk   •   Åsvinget 5   •   9800 Hjørring   •   Tlf. 5155 8966   •   info@motionsfeltet.dk

Boligadvokat