Ved at bruge vores tjenester accepterer du samtidig vores brug af cookies.OKLÆS MERE OM COOKIES »

Af: Jesper Johannesen 20.06.2018 @ 11:47

Få et unikt indblik i tilværelsen som professionel cykelrytter med en ny bog fra brødrene Chris Anker Sørensen og Allan bo Andresen. 

Chris Anker Sørensen har gennem årene vundet mange hjerter hos danske cykelfans med sine ærlige og humoristiske beretninger om livet som professionel cykelrytter.


Kom til Lindhardt og Ringhof LIVE i Møntergade 3D mandag den 25. juni og hør én af Danmarks mest populære cykelryttere gennem de sidste ti år fortælle om utrolige bedrifter og de bedste røverhistorier fra cykelsportens verden. Det bliver uformelt, hyggeligt og helt sikkert interessant.

I den nye bog BRØDRE PÅ LANDEVEJEN fortæller 'Oksen fra Hammel' sammen med sin storebror Allan Bo Andresen, der selv er tidligere professionel cykelrytter, for første gang sin historie.

Det bliver et unikt kig bag cykelsportens kulisser og en fortælling om den passion, der har drevet Chris Anker Sørensen og hans bror til at tilbagelægge tusindvis af kilometer på landeveje over hele verden. Der er lagt op til en uforlignelig eftermiddag i cykelsportens tegn spækket med humor og gyldne anekdoter, og som tilskuer kommer du med helt ind i feltet til de steder, hvor Tv-kameraerne sjældent få adgang.

Brødrene interviewes af forlagschef og journalist Ole Sønnichsen. Udover små forfriskninger vil der være mulighed for at købe en bog samt få den signeret af de to forfattere. Dørene åbner 16.30 og kom endelig i god tid, der er gratis adgang, men et begrænset antal pladser, og først til mølle gælder.

Er du forhindret? Så kan bogen købes på Feltet.dks webshop

 

Test: Summer Kits – FIBR X-Logo Kit
Danske FIBR har efterhånden bidt sig fast på det danske marked for high-end cykeltøj.
På hjul af Rynkeby til Paris - Jeg har ikke råd til at lade være!
For fjerde gang har Team Rynkeby-rytteren Torsten Brix sendt sin dagbog til Motionsfeltet. Dette års tur bød på et møde med statsministeren, perfekt cykelvejr, diarre og et voldsomt styrt.
Produktfokus: Shimano XTR M9100-serien
Udvalgte medier fra hele verden var inviteret med til præsentation og prøvekørsel af den nye XTR-gruppe i Kranjska Gora, Slovenien. Motionsfeltet.dk var med på de snoede trails.
Disse 10 bøger skal du eje under Touren
Juli måned er det oplagte tidspunkt for fordybelse i cykelsporten, når de lange etaper i Tour de France ruller hen over tv-skærmen. Her får du ti oplagte bud på cykelbøger, du kan læse de kommende uger.
Skagen har hele pakken
Med en unik natur, spændende museer og kilometervis af cykelruter er Skagen en oplagt weekenddestination for en ny og anderledes cykeloplevelse. Og indlogerer man sig på Ruths Hotel, venter ren forkælelse, når cyklen er sat i kælderen.
Weekendtilbud: Fedt cykelbrætspil
Flamme Rouge er et fedt brætspil, der rammer det helt rette tråd fra start. Et moderne hobby brætspil, der formår at fange overraskende mange af cykelsportens små nuancer. Køb det i denne weekend og spar 99,95!
Test: Summer Kits - Rapha Pro Team
Vejen til Maratona –Endelig tid til race!
Har du nogensinde leget med tanken om at køre en af de stores Gran Fondo-løb i udlandet? Så er vores artikelserie her - ’Vejen til Maratona’ måske noget for dig.
Produktnyt: Garmin Edge Explore
Garmin lancerede for nogle år siden en Explore-udgave af deres mest populære cykelcomputere rettet mod touring-cyklister, og nu kommer den som en selvstændig cykelcomputer med opdaterede funktioner.

Instagram #motionsfeltet

Motionsfeltet.dk   •   Åsvinget 5   •   9800 Hjørring   •   Tlf. 5155 8966   •   info@motionsfeltet.dk

Boligadvokat