Ved at bruge vores tjenester accepterer du samtidig vores brug af cookies.OKLÆS MERE OM COOKIES »

Af: Mads Søndergaard Jensen 26.02.2018 @ 12:34

Feltet.dk har fået muligheden for, at teste de nye landevejssko fra Specialized, der blev lanceret den 9. februar. I denne artikel vil vi fortælle vores første håndsindtryk af skoen, og så vil der komme en mere uddybende test af skoen senere. 

Det var næsten som juleaften. Det var med stor spænding, at jeg modtog cykelskoene fra Specialized. Det amerikanske firma har i flere år været kendt for at gå forrest, når det gælder highend cykelsko med god komfort.

 

Lad os begynde med designet af cykelskoene. Den sko vi har modtaget er med farverne Hyper/Green/Acid Lava LTD. Dette er et rigtig flot design, hvor farverne matcher godt til hinanden. Det nye S-Works hjelm fås i samme farver

Dernæst var vi også spændte på at trække i skoen for første gang. Umiddelbart sidder skoen godt på foden og form-fit sålene fungerer godt.

En ny detalje ved den nye model er de nye BOA spænder. De nye spænder virker virkelig solide uden på nogen måde at være klodset.

Skoene er designet utrolig flot. Alle detaljerne på S-Works 7 skoene er gransket og gennemarbejdet, hvor de eksklusive BOA-spænder springer i øjnene. De afrundede kanter sikrer et perfekt æstetisk udtryk. Disse BOA-spænder er der ingen andre sko, som kører med.


S-Works 7 skoen er virkelig æstetisk flot. Her ses den i hvid.

 

Denn redesignet padlock hæl bevarer den velkendte tætte pasform fra forgængeren - bare med forbedret komfort. Dyneema-materialet er brugt på skoens overdel, hvilket ikke giver sig, når du trækker, men stadig former sig efter din fod. Med alle disse detaljer lever de nye S-Works 7 sko op til Specializieds mantra om, at alle watt gælder.

 

Vi har kørt i skoen i nogle timer og en lille konklusion må være, at Specialized har ramt den ret godt med den nye model. Vi glæder os allerede til at teste den yderligere og skrive mere om den indenfor den næste måneds tid. 

 

Facts om den nye S-Works 7 sko

• Body Geometry detaljer, der er ergonomisk designet og videnskabeligt testet

 

• Stiveste sål til dato; Powerline™ stiffness index 15.0

 

• Ultimativ komfort og pasform

 

• Nye og forbedrede BOA® S3-spænder, der ikke findes på andre sko

 

• Ny PadLock™  hæl konstruktion, der sikrer et tæt fit og forbedret komfort

 

• Formbart og adaptivt Dyneema® Mesh på overdelen

 

• Form-fit med en rummelig forfod og maksimal komfort og kontakt

 

• Vægt 224 gram (1/2 par, størrelse 42)

 

Produktnyt: QM Sportscare produkter
Ny serie af belgisk udviklede og producerede produkter er landet i Danmark. Produkterne tilbyder cykelrytteren komfort og pleje i alverdens afskygninger.  
Se verdensmester Valverdes nye cykel og udstyr
Man er ikke i tvivl om, at det er verdensmesteren, der kører rundt på denne cykel.
Elcykler stormer - ny klub og UCI arrangerer VM
Elcykler boomer på verdensplan, men indtil videre er salget ikke eksploderet i Danmark, men det stiger dog hvert år. Men producenterne og grossisterne i Danmark forventer, at de næste to år slå elcykler for alvor igennem i Danmark også. 
CykelSportMesse i Aarhus med gratis adgang
Efter 10 års succes i Roskilde, gør CykelSportMessen nu sit indtog i Aarhus. Messen slår dørene op lørdag den 26. og søndag den 27. oktober - og der er gratis adgang.
Mecklenburg Vorpommern åbner op for spændende cykelmuligheder
Mecklenburg Vorpommern er på mange måder en uopdaget perle for cyklister. Som delstat i det gamle Østtyskland har området ligget i mølpose adskillige år, og man er nu i fuld gang med at modernisere, så alt kommer op på vestligt niveau.
Job: Bjarne Egedesø A/S søger Servicetekniker/Intern sælger
Egedesø søger en ny medarbejder, og det kunne måske være dig? Se nedenstående stillingsopslag.
Test: Roeckl Ibros cykelhandsker
Roeckl er specialister i cykelhandsker og ses jævnligt på flere topatleter - tidligere har blandt andet vores egen Lasse Norman Hansen brugt handskerne flittigt under hans banetriumfer.
Smukke panoramaudsigter og udfordrende nedkørsler
Hohe Salve i Kitzbüheler Alpen er stedet, hvor du finder et stort net af brede grusstier velegnede til gravel-bikes eller hardtail-mountainbikes samt tekniske og udfordrende nedkørsler, der er perfekte til brede dæk og fuldt affjedrede trial-bikes.
Produktnyt: Garmin lancerer samarbejde med Spotify
Spotify kan nu integreres med alle kompatible Garmin musikure, så brugerne kan lytte til offline-playlister direkte fra håndleddet.

Instagram #motionsfeltet

Seneste indlæg i debatten

Vær med i klubben - find en cykelklub i nærheden af dig

Team Motionsfeltet.dk

Vil du også gerne deltage i cykelløb i ind- og udland?

Motionsfeltet.dk   •   Åsvinget 5   •   9800 Hjørring   •   Tlf. 5155 8966   •   info@motionsfeltet.dk

Boligadvokat