Ved at bruge vores tjenester accepterer du samtidig vores brug af cookies.OKLÆS MERE OM COOKIES »

Af: Mads Søndergaard Jensen 26.02.2018 @ 12:34

Feltet.dk har fået muligheden for, at teste de nye landevejssko fra Specialized, der blev lanceret den 9. februar. I denne artikel vil vi fortælle vores første håndsindtryk af skoen, og så vil der komme en mere uddybende test af skoen senere. 

Det var næsten som juleaften. Det var med stor spænding, at jeg modtog cykelskoene fra Specialized. Det amerikanske firma har i flere år været kendt for at gå forrest, når det gælder highend cykelsko med god komfort.

 

Lad os begynde med designet af cykelskoene. Den sko vi har modtaget er med farverne Hyper/Green/Acid Lava LTD. Dette er et rigtig flot design, hvor farverne matcher godt til hinanden. Det nye S-Works hjelm fås i samme farver

Dernæst var vi også spændte på at trække i skoen for første gang. Umiddelbart sidder skoen godt på foden og form-fit sålene fungerer godt.

En ny detalje ved den nye model er de nye BOA spænder. De nye spænder virker virkelig solide uden på nogen måde at være klodset.

Skoene er designet utrolig flot. Alle detaljerne på S-Works 7 skoene er gransket og gennemarbejdet, hvor de eksklusive BOA-spænder springer i øjnene. De afrundede kanter sikrer et perfekt æstetisk udtryk. Disse BOA-spænder er der ingen andre sko, som kører med.


S-Works 7 skoen er virkelig æstetisk flot. Her ses den i hvid.

 

Denn redesignet padlock hæl bevarer den velkendte tætte pasform fra forgængeren - bare med forbedret komfort. Dyneema-materialet er brugt på skoens overdel, hvilket ikke giver sig, når du trækker, men stadig former sig efter din fod. Med alle disse detaljer lever de nye S-Works 7 sko op til Specializieds mantra om, at alle watt gælder.

 

Vi har kørt i skoen i nogle timer og en lille konklusion må være, at Specialized har ramt den ret godt med den nye model. Vi glæder os allerede til at teste den yderligere og skrive mere om den indenfor den næste måneds tid. 

 

Facts om den nye S-Works 7 sko

• Body Geometry detaljer, der er ergonomisk designet og videnskabeligt testet

 

• Stiveste sål til dato; Powerline™ stiffness index 15.0

 

• Ultimativ komfort og pasform

 

• Nye og forbedrede BOA® S3-spænder, der ikke findes på andre sko

 

• Ny PadLock™  hæl konstruktion, der sikrer et tæt fit og forbedret komfort

 

• Formbart og adaptivt Dyneema® Mesh på overdelen

 

• Form-fit med en rummelig forfod og maksimal komfort og kontakt

 

• Vægt 224 gram (1/2 par, størrelse 42)

 

FREDAGSTILBUD: Rolf Sørensen udgiver ny bog
Rolf Sørensen udgiver, den 4. april, en ny bog på 500 sider, hvor du som cykelfan får hele pakken. Bogen er den perfekte bog til cykelentusiasten. Forudbestil i dag - og SPAR 100 kroner!
Boganmeldelse: Jacques Anquetil - Helt Alene
Jacques Anquetil var let at beundre, men svær at elske. En medrivende biografi om den kontroversielle mesterrytter udkommer nu på dansk den 20. marts 2018. 
Produktnyt: Canyon har fundet den hellige gra(i)l
Canyon har netop lanceret en ny cykel, som hedder Canyon Grail. Vi har set nærmere på den nye cykel, som passer til gravelfolket. 
Produktnyt: Tarmac - nu med skivebremser
Den har været ventet længe, og i dag er ventetiden ovre. Specialized lancerer i dag deres populære Tarmac med skivebremser. 
Vejle åbner sæsonen med Gran Fondo
Startskuddet til den hjemlige cykelmotion sæson lyder den 25. marts, når Gran Fondo Jennum ved Vejle bliver afviklet for andet år i træk.
Nyt tiltag: FREDAGSTILBUD
Nyt tiltag giver vores brugere gode tilbud hver fredag. Vi starter nu på fredag med et godt tilbud. 
Årets cykelevent vil give noget tilbage til klubberne
"Spørg ikke hvad din klub kan gøre for Cykelstafetten - Spørg hvad Cykelstafetten kan gøre for Jer!", sådan lyder budskabet fra årets cykelevent til de danske cykelklubber.
Bjarne Riis gæster Copenhagen Bike Show i weekenden
Copenhagen Bike Show afvikles igen i weekenden og har været arrangeret siden 2015. Messen er Skandinaviens største cykelmesse i København med mere end 100 udstillere fra ind- og udland og over 15.000 besøgende.
Prøv kræfter med det udsolgte Maratona Dles Dolomites
Skal du prøve kræfter med det fantastisk cykelløb Maratona Dles Dolomites, som køres den 1. juli? Den svenske rejsearrangør Upplev Italien har nemlig få startpladser tilbage. 

Instagram #motionsfeltet

Vær med i klubben - find en cykelklub i nærheden af dig

Team Motionsfeltet.dk

Vil du også gerne deltage i cykelløb i ind- og udland?

Motionsfeltet.dk   •   Åsvinget 5   •   9800 Hjørring   •   Tlf. 5155 8966   •   info@motionsfeltet.dk

ThomasKristensen.com