Ved at bruge vores tjenester accepterer du samtidig vores brug af cookies.OKLÆS MERE OM COOKIES »

Af: Mads Søndergaard Jensen 26.02.2018 @ 12:34

Feltet.dk har fået muligheden for, at teste de nye landevejssko fra Specialized, der blev lanceret den 9. februar. I denne artikel vil vi fortælle vores første håndsindtryk af skoen, og så vil der komme en mere uddybende test af skoen senere. 

Det var næsten som juleaften. Det var med stor spænding, at jeg modtog cykelskoene fra Specialized. Det amerikanske firma har i flere år været kendt for at gå forrest, når det gælder highend cykelsko med god komfort.

 

Lad os begynde med designet af cykelskoene. Den sko vi har modtaget er med farverne Hyper/Green/Acid Lava LTD. Dette er et rigtig flot design, hvor farverne matcher godt til hinanden. Det nye S-Works hjelm fås i samme farver

Dernæst var vi også spændte på at trække i skoen for første gang. Umiddelbart sidder skoen godt på foden og form-fit sålene fungerer godt.

En ny detalje ved den nye model er de nye BOA spænder. De nye spænder virker virkelig solide uden på nogen måde at være klodset.

Skoene er designet utrolig flot. Alle detaljerne på S-Works 7 skoene er gransket og gennemarbejdet, hvor de eksklusive BOA-spænder springer i øjnene. De afrundede kanter sikrer et perfekt æstetisk udtryk. Disse BOA-spænder er der ingen andre sko, som kører med.


S-Works 7 skoen er virkelig æstetisk flot. Her ses den i hvid.

 

Denn redesignet padlock hæl bevarer den velkendte tætte pasform fra forgængeren - bare med forbedret komfort. Dyneema-materialet er brugt på skoens overdel, hvilket ikke giver sig, når du trækker, men stadig former sig efter din fod. Med alle disse detaljer lever de nye S-Works 7 sko op til Specializieds mantra om, at alle watt gælder.

 

Vi har kørt i skoen i nogle timer og en lille konklusion må være, at Specialized har ramt den ret godt med den nye model. Vi glæder os allerede til at teste den yderligere og skrive mere om den indenfor den næste måneds tid. 

 

Facts om den nye S-Works 7 sko

• Body Geometry detaljer, der er ergonomisk designet og videnskabeligt testet

 

• Stiveste sål til dato; Powerline™ stiffness index 15.0

 

• Ultimativ komfort og pasform

 

• Nye og forbedrede BOA® S3-spænder, der ikke findes på andre sko

 

• Ny PadLock™  hæl konstruktion, der sikrer et tæt fit og forbedret komfort

 

• Formbart og adaptivt Dyneema® Mesh på overdelen

 

• Form-fit med en rummelig forfod og maksimal komfort og kontakt

 

• Vægt 224 gram (1/2 par, størrelse 42)

 

Vejen til Maratona – kapitel 4: Første dag i Dolomitterne
Har du nogensinde leget med tanken om at køre en af de stores Gran Fondo-løb i udlandet? Så er vores artikelserie her - ’Vejen til Maratona’ måske noget for dig.
WEEKENDTILBUD: KØB FUGLSANGS NYE BOG!
Jakob Fuglsang har i en årrække været Danmarks største cykelstjerne. Nu udgiver danskeren en bog "Drømmen om regnbuestriberne og den gule trøje." FORUDBESTIL den i denne uge og spar 70 kroner.
Vejen til Maratona – kapitel 3: Maveinfluenza – og hul igennem til benene
Har du nogensinde leget med tanken om at køre en af de stores Gran Fondo-løb i udlandet? Så er vores artikelserie her - ’Vejen til Maratona’ måske noget for dig.
Produktnyt: Nye S-Works mountainbike dæk fra Specialized
Specialized har lanceret fem nye S-Works dæk til mountainbike. Dækkene med Gripton compund, som er helt unikt for produktet.  
Danske Pronghorn mærker positiv effekt af ny prispolitik.
Det danske high-end cykelbrand Pronghorn fravalgte ved årsskiftet forhandlerne og nedsatte priserne. Det kan mærkes positivt i et marked, der ellers er blodrødt.
Jakob Fuglsang udgiver ny bog
Det danske Tour de France-håb, Jakob Fuglsang, udgiver en ny bog, som udkommer i starten af juni måned.
Test: ABUS BORDO 6000 cykellås med alarm
Nu kan du sætte en alarm på dit kæreste eje, når du er nødt til at stille cyklen fra dig. Et spændende og veludført produkt, som kan få cykeltyven på andre tanker.
Cykelstafetten udvider og indgår nyt partnerskab
Cykelstafetten Spar Nord udvider med almindeligt cykelløb og indgår partnerskab med Hjerteforeningen.
GOOD VIBES ONLY - Grejsdalsløbet fra nedtur til optur
I forbindelse med mit medlemskab på Team Motionsfeltet.dk har jeg fået en invitation til at skrive om mit liv og mine erfaringer med motionscykling her på Motionsfeltet.dk. Jeg er ikke journalist, og jeg er ikke licensrytter eller noget der ligner…

Instagram #motionsfeltet

Seneste indlæg i debatten

Vær med i klubben - find en cykelklub i nærheden af dig

Team Motionsfeltet.dk

Vil du også gerne deltage i cykelløb i ind- og udland?

Motionsfeltet.dk   •   Åsvinget 5   •   9800 Hjørring   •   Tlf. 5155 8966   •   info@motionsfeltet.dk

ThomasKristensen.com