Ved at bruge vores tjenester accepterer du samtidig vores brug af cookies.OKLÆS MERE OM COOKIES »

Af: Jesper Johannesen 21.07.2017 @ 07:50

I starten af juli måned har Feltet.dk lanceret en ny cykelsøgemaskine, Velomio.com. Guiden giver dig et stort overblik over, hvilke cykelprodukter som er på markedet.

Vi kender efterhånden produktsøgemaskiner som Momondo, Hotels, Trivago, Bilbasen, Boliga osv. I godt et år har Feltet.dk arbejdet på at udvikle en lignende søgemaskine indenfor cykelsporten. Målet er en guide, der samler "alle" cykelprodukter på tværs af markedet blandt både danske og udenlandske webshops og snart tilføjes også fysiske cykelforretninger

Konceptet hos Velomio.com er, at du får det største udvalg af cykelprodukter samlet ét sted. Cykelsøgemaskinen er nu lanceret i en betaversion, hvor vi har haft fokus på cykler og beklædning.


"Vi har lanceret Velomio.com i en betaversion, fordi vi ønsker at få værdifuld feedback fra brugerne - og de webshops, som vi samarbejder med", forklarer en af intiativtagerne, Ulrik Hermansen, som tidligere har stået bag lignende portaler indenfor rejsebranchen. 


100.000 produkter samlet ét sted
Selvom Velomio.com indtil videre kun er lanceret i en betaversion, har vi allerede indsamlet 100.000 cykelprodukter fra de største webshops. 


"Vi indsamler data fra alle de største webshops i verden og serverer dem til dig i et lækkert format. I øjeblikket arbejder vi benhårdt på at sortere data på den bedst mulige måde, så brugerne kan søge på flest mulige kriterier", lyder det. 


Velomio.com giver dig mange søgemuligheder, hvor du kan definere en række kriterier, der skal afgrænser din søgning. 


"Vi har i starten valgt at have fokus på cykler og beklædning, men vil løbende udvide databasen med flere webhops og selvfølgelig også komponenter og tilbehør," tilføjer Hermansen. 


Prøv betaversionen af www.velomio.com og følg sitet på Facebook - og kom endelig med ideer og feedback på info@velomio.com

Stortest af hjelme – Under 1000,- kroner – Del 1
Feltet.dk har haft en række hjelme til test for at se på hvordan de klarer sig på de forskellige parametre, der gør en hjelm god.
Julegaveide: Carbon MTB 29" med Shimano
Fra den 24. november og frem imod jul præsenterer Feltet.dk og Motionsfeltet.dk en julegaveidé hver dag.
ROTORs nye kranksæt hylder Sastre
ROTOR’s nye ALDHU-kranksæt sætter nye standarder for stivhed og vægt i et nyt eksklusivt design.
Gode julegaveideer 2017
Fra den 24. november og frem imod jul præsenterer Feltet.dk og Motionsfeltet.dk en julegaveidé hver dag.
Elmgreens liv på landevej og bane: Et liv med to hjul
Elmgreen fortæller lystigt om sine bogovervejelser til "Et liv med to hjul", der er en samling af hans 64 bedste anekdoter om bane- og landevejscykling.
Produktnyt: Pinarello lancerer en ny cykel - Nytro
Pinarello har i dag offentliggjort, at de lancerer deres første elcykel nogensinde - navnet på det nye familiemedlem er Nytro. 
Et liv med to hjul: Elmgreens 64 fantastiske anekdoter
Henrik Elmgreen fortæller sine bedste anekdoter om cykelsporten i sin helt nye bog, som netop er kommet på lager i dag.
Test: Assos LL. milleTights_s7
Verdensklassekomfort giver cykelglæden vinger i de kolde måneder, mens Assos manifesterer sig som nogle af de bedste i branchen, når der skal kreeres underdele til ryttere.
Køb revolutionerende hovedtelefoner til cykling og motion - SPAR 20%
I anledningen af julen, så giver Feltet.dk 20% på alle varer i webshoppen. Deriblandt er de populære hovedtelefoner, som ofteer en udfordring på cykelturen, hvis man også vil kunne høre hvad der foregår rundt omkring en. Her kommer AfterShokz Trekz Titanium ind i billedet, som giver helt nye muligheder.​ Vi skal vænne os til et nyt ord inden for hovedtelefoner: Open-ear Bone Conduction.

Instagram #motionsfeltet

Vær med i klubben - find en cykelklub i nærheden af dig

Team Motionsfeltet.dk

Vil du også gerne deltage i cykelløb i ind- og udland?

Motionsfeltet.dk   •   Åsvinget 5   •   9800 Hjørring   •   Tlf. 5155 8966   •   info@motionsfeltet.dk

ThomasKristensen.com