Ved at bruge vores tjenester accepterer du samtidig vores brug af cookies.OKLÆS MERE OM COOKIES »

Af: Jesper Johannesen 21.07.2017 @ 07:50

I starten af juli måned har Feltet.dk lanceret en ny cykelsøgemaskine, Velomio.com. Guiden giver dig et stort overblik over, hvilke cykelprodukter som er på markedet.

Vi kender efterhånden produktsøgemaskiner som Momondo, Hotels, Trivago, Bilbasen, Boliga osv. I godt et år har Feltet.dk arbejdet på at udvikle en lignende søgemaskine indenfor cykelsporten. Målet er en guide, der samler "alle" cykelprodukter på tværs af markedet blandt både danske og udenlandske webshops og snart tilføjes også fysiske cykelforretninger

Konceptet hos Velomio.com er, at du får det største udvalg af cykelprodukter samlet ét sted. Cykelsøgemaskinen er nu lanceret i en betaversion, hvor vi har haft fokus på cykler og beklædning.


"Vi har lanceret Velomio.com i en betaversion, fordi vi ønsker at få værdifuld feedback fra brugerne - og de webshops, som vi samarbejder med", forklarer en af intiativtagerne, Ulrik Hermansen, som tidligere har stået bag lignende portaler indenfor rejsebranchen. 


100.000 produkter samlet ét sted
Selvom Velomio.com indtil videre kun er lanceret i en betaversion, har vi allerede indsamlet 100.000 cykelprodukter fra de største webshops. 


"Vi indsamler data fra alle de største webshops i verden og serverer dem til dig i et lækkert format. I øjeblikket arbejder vi benhårdt på at sortere data på den bedst mulige måde, så brugerne kan søge på flest mulige kriterier", lyder det. 


Velomio.com giver dig mange søgemuligheder, hvor du kan definere en række kriterier, der skal afgrænser din søgning. 


"Vi har i starten valgt at have fokus på cykler og beklædning, men vil løbende udvide databasen med flere webhops og selvfølgelig også komponenter og tilbehør," tilføjer Hermansen. 


Prøv betaversionen af www.velomio.com og følg sitet på Facebook - og kom endelig med ideer og feedback på info@velomio.com

WEEKENDTILBUD: Få GRATIS Valgrens bog
Feltet.dk har endnu et super weekendtilbud. I denne weekend kan du få Michael Valgrens bog GRATIS!
Løbsberetning: Born Fondo 2018
Så har foråret været over os i Danmark i nogle uger. For mange af os har det betydet, at vi kunne komme ud og rulle lidt på vores cykler, og bestemt også for undertegnede. Det er jo meget heldigt, da weekenden stod i bjergcyklingens tegn med både enkeltstart og traditionelt løb på den dejlige klippeø Bornholm.
John Myrup klar til Hærvejsløbet igen - trods udfordringer
I denne weekend køres Hærvejsløbet 2018 igen, og der er lagt op til en folkefest langs Hærvejen i det jyske. 
Chris Anker udgiver ny bog - smugkig i den!
I samarbejde med sin bror, Allan Bo Andresen, har Chris Anker Søren udgivet bogen "Brødre på landevejen".
Fra Hammel til Champs-Élysées: Tag en tur bag cykelsportens asfalterede kulisser
Få et unikt indblik i tilværelsen som professionel cykelrytter med en ny bog fra brødrene Chris Anker Sørensen og Allan bo Andresen. 
Boganmeldelse: USA på tværs
Bogen USA på tværs er en uskøn blanding af amerikansk politik, lidt cykling, lidt rejseskildring og et skvæt Lars Toft Rasmussen. Bogen efterlader én med en rodet læseoplevelse.
Vind en VIP dag til Tour de France med Team Sunweb
Vild konkurrence! Vind en VIP dag til Tour de France med fly, hotelovernatning og middag.
Stortest: Summer Kits – Push Hard
Veludført og veldesignet kit med udtalte aerodynamiske reference fra spændende italiensk brand, som er nyt på danske breddegrader.
Boganmeldelse: Cykelreparation
En meget fin, dog enkelte steder lidt overfladisk, gennemgang af de fleste vedligehold og reparationsopgaver på cykler. En god bog for folk, som før har haft værktøj i hånden.

Instagram #motionsfeltet

Motionsfeltet.dk   •   Åsvinget 5   •   9800 Hjørring   •   Tlf. 5155 8966   •   info@motionsfeltet.dk

ThomasKristensen.com