Ved at bruge vores tjenester accepterer du samtidig vores brug af cookies.OKLÆS MERE OM COOKIES »

Af: Jesper Johannesen 21.07.2017 @ 07:50

I starten af juli måned har Feltet.dk lanceret en ny cykelsøgemaskine, Velomio.com. Guiden giver dig et stort overblik over, hvilke cykelprodukter som er på markedet.

Vi kender efterhånden produktsøgemaskiner som Momondo, Hotels, Trivago, Bilbasen, Boliga osv. I godt et år har Feltet.dk arbejdet på at udvikle en lignende søgemaskine indenfor cykelsporten. Målet er en guide, der samler "alle" cykelprodukter på tværs af markedet blandt både danske og udenlandske webshops og snart tilføjes også fysiske cykelforretninger

Konceptet hos Velomio.com er, at du får det største udvalg af cykelprodukter samlet ét sted. Cykelsøgemaskinen er nu lanceret i en betaversion, hvor vi har haft fokus på cykler og beklædning.


"Vi har lanceret Velomio.com i en betaversion, fordi vi ønsker at få værdifuld feedback fra brugerne - og de webshops, som vi samarbejder med", forklarer en af intiativtagerne, Ulrik Hermansen, som tidligere har stået bag lignende portaler indenfor rejsebranchen. 


100.000 produkter samlet ét sted
Selvom Velomio.com indtil videre kun er lanceret i en betaversion, har vi allerede indsamlet 100.000 cykelprodukter fra de største webshops. 


"Vi indsamler data fra alle de største webshops i verden og serverer dem til dig i et lækkert format. I øjeblikket arbejder vi benhårdt på at sortere data på den bedst mulige måde, så brugerne kan søge på flest mulige kriterier", lyder det. 


Velomio.com giver dig mange søgemuligheder, hvor du kan definere en række kriterier, der skal afgrænser din søgning. 


"Vi har i starten valgt at have fokus på cykler og beklædning, men vil løbende udvide databasen med flere webhops og selvfølgelig også komponenter og tilbehør," tilføjer Hermansen. 


Prøv betaversionen af www.velomio.com og følg sitet på Facebook - og kom endelig med ideer og feedback på info@velomio.com

Besøg Rydhave Slots Efterskole på Efterskolernes dag
Rydhave Slots Efterskole satser på at blive landets bedste cykelefterskole. Du har muligheden for at blive en del af den. 
Idrætsefterskolen Klintsøgaards nye linje - Landevejscykling og Mountainbike 2018/19
Kom på besøg på Efterskolernes dag d. 24 september og hils på Michael Rasmussen.
Hvilken Elcykel skal jeg vælge?
Vælg en elcykel - det kan betale sig.
Kom til Specialized Days - og prøv det nyeste udstyr
Specialized åbner dørene op, så du kan få lov til at prøve det nye af de nyeste produkter, som kommer på markedet i 2018.
Første indtryk af de nye Shimano Ultegra-grupper
I denn anden artikel omkring de nye ultegra grupper har Feltet.dk interviewet produktchefen for de nye grupper fra Shimano samt haft et par dage i Østrig, hvor vi har prøvekørt de nye grupper. Her kan du læse om vores første håndsindtryk.
Giv et LIKE - Vind et sæt Lasse Norman cykeltøj
Vind et sæt cykeltøj fra OL-guldvinderen Lasse Norman Hansen, som i øjeblikket kører Vuelta a España. 
Ny MTB-linje på Hald Ege Efterskole
Hald Ege Efterskole starter fra 2018/19 en ny MTB-linje. Kom og hør mere om den på et infomationsmøde eller "Efterskolernes dag".
Kør Tour de Aars igen i weekenden
Oplev motionistcykelløb med stemningen af et professionelt cykelløb. Rytterne vil på ruten være ledsaget af Race Marshals fra Mc Task Force, og der vil være reklamekaravane.
Produktnyt: Elektronisk og mekanisk gruppe fra Shimano
Det er oprindeligt et par måneder siden at Shimano annoncerede deres seneste  Ultegra opgraderinger. Her blev det afsløret af der både kommer en ny DI2 gruppe (elektronisk) kaldet Ultegra R8050 samt en ny mekanisk gruppe med det mundrette navn Ultegra R8000.  

Instagram #motionsfeltet

Vær med i klubben - find en cykelklub i nærheden af dig

Team Motionsfeltet.dk

Vil du også gerne deltage i cykelløb i ind- og udland?

Motionsfeltet.dk   •   Åsvinget 5   •   9800 Hjørring   •   Tlf. 5155 8966   •   info@motionsfeltet.dk

ThomasKristensen.com