Ved at bruge vores tjenester accepterer du samtidig vores brug af cookies.OKLÆS MERE OM COOKIES »

Af: Jesper Johannesen 21.07.2017 @ 07:50

I starten af juli måned har Feltet.dk lanceret en ny cykelsøgemaskine, Velomio.com. Guiden giver dig et stort overblik over, hvilke cykelprodukter som er på markedet.

Vi kender efterhånden produktsøgemaskiner som Momondo, Hotels, Trivago, Bilbasen, Boliga osv. I godt et år har Feltet.dk arbejdet på at udvikle en lignende søgemaskine indenfor cykelsporten. Målet er en guide, der samler "alle" cykelprodukter på tværs af markedet blandt både danske og udenlandske webshops og snart tilføjes også fysiske cykelforretninger

Konceptet hos Velomio.com er, at du får det største udvalg af cykelprodukter samlet ét sted. Cykelsøgemaskinen er nu lanceret i en betaversion, hvor vi har haft fokus på cykler og beklædning.


"Vi har lanceret Velomio.com i en betaversion, fordi vi ønsker at få værdifuld feedback fra brugerne - og de webshops, som vi samarbejder med", forklarer en af intiativtagerne, Ulrik Hermansen, som tidligere har stået bag lignende portaler indenfor rejsebranchen. 


100.000 produkter samlet ét sted
Selvom Velomio.com indtil videre kun er lanceret i en betaversion, har vi allerede indsamlet 100.000 cykelprodukter fra de største webshops. 


"Vi indsamler data fra alle de største webshops i verden og serverer dem til dig i et lækkert format. I øjeblikket arbejder vi benhårdt på at sortere data på den bedst mulige måde, så brugerne kan søge på flest mulige kriterier", lyder det. 


Velomio.com giver dig mange søgemuligheder, hvor du kan definere en række kriterier, der skal afgrænser din søgning. 


"Vi har i starten valgt at have fokus på cykler og beklædning, men vil løbende udvide databasen med flere webhops og selvfølgelig også komponenter og tilbehør," tilføjer Hermansen. 


Prøv betaversionen af www.velomio.com og følg sitet på Facebook - og kom endelig med ideer og feedback på info@velomio.com

Om en uge starter årets store cykeldyst! Er du klar?
Få håneretten i Feltet.dks store cykelspil, som kører fra februar til oktober. Spillet starter den 24. februar.
Kun 10 dage til Feltet.dk Tour starter!
Nu er der kun 10 dage til årets cykelspil starter. Sæt dit managerhold i Feltet.dk og vind nogle af de flotte præmier og dyst imod familien, venner og bekendte. 
Test: Dynamic Cycling Fit - find den rigtige saddel med Giant
​Giant har udviklet et hurtigt og smart system til at matche rytteren med den rigtige saddel. Vi har testet systemet på egen krop.
Se præmier for mere end 60.000 kroner til årets cykeldyst!
Feltet.dks helårlige spil, Feltet.dk Tour, har åbnet for tilmelding, hvorefter du kan sætte dit managerhold frem til den 24. februar 2018, hvor endagsløbet Omloop Het Nieuwsblad og Classic de l'Ardeche køres. Når spillet er startet, så er det ikke muligt at ændre på sit hold. Du skal vælge 25 ryttere til denne cykelsæson. 
Test: Rose Pro Cross Apex 1
Ny aluminum crosscykel fra Rose Bikes, et multitool til grus, mudder og asfalt, der gør det godt på alle parametre.
Produktnyt: S-Works 7 sko
Specialized lancerer i dag en ny sko, som bliver den 7. generation af S-Works skoen. 
Produktnyt: S-Works Evade hjelm
Specialized har i dag lanceret en helt ny hjelm, som kaldes S-Works Evade. 
Vis bisserne til MTB Bissen MTB i Svendborg
Bissen et MTB løb på fed og varieret rute i Svendborg, rå rammer, smukke omgivelser, byens stejle gader og skovens fede spor. Altsammen med til at give et varieret og afvekslende super flow i sporet.
For nørder: Lasse Norman vandt uden forskifter
Lasse Norman Hansen vandt i nat årets første danske UCI-sejr på landevejen, da han spurtede sig til sejren på 1. etape af Herald Sun Tour, og cyklen havde et anderledes setup. Lad os nørde lidt!

Instagram #motionsfeltet

Vær med i klubben - find en cykelklub i nærheden af dig

Team Motionsfeltet.dk

Vil du også gerne deltage i cykelløb i ind- og udland?

Motionsfeltet.dk   •   Åsvinget 5   •   9800 Hjørring   •   Tlf. 5155 8966   •   info@motionsfeltet.dk

ThomasKristensen.com