22.03.2017 @ 11:28

På fredag kan du få gode tips af Frank Høj via en livestream på Facebook, som optakt til motionsløbet ”En Forårsdag i Hell-singør."

Frank Høj er en erfaren herre på ujævnt cykelunderlag. Som professionel cykelrytter elskede han at køre de traditionsrige forårsklassikere - jo hårdere jo bedre - og som motionist har han flere gange deltaget i CK Kronborgs traditionsrige forårsbebuder ”En Forårsdag i Hell-singør”. Et løb, der netop er inspireret af de udenlandske forbilleder.

 

I år skal Frank Høj sidde i et TV-studie for at kommentere Paris-Roubaix ”En Forårsdag i Helvede”, der typisk køres samme dag, men deltagerne i ”En Forårsdag i Hell-singør” skal ikke snydes for at møde den populære cykelrytter, der har indvilget i at komme med et par gode tips til, hvordan man sætter både sig selv og sin cykel op til et par timers godt og hårdt race.

 

Derfor har CK Kronborg allieret sig både med Frank Høj og cykelforretningen Velo Pavé i Farum, hvorfra man sender et liveinterview på fredag den 24. marts kl. 13.00 via Facebook. Det eneste, man skal gøre for at kigge med, er at gå ind på løbets Facebookside. Faktisk kan man gå ind allerede nu og aktivere en påmindelse. Så får man helt automatisk en reminder om udsendelsen umiddelbart før, transmissionen begynder.

 

”Livestreaming via Facebook er det helt hotte lige nu, og qua mit arbejde råder jeg over den nødvendige teknologi. Så hvorfor ikke også bruge den i denne sammenhæng”, siger journalist og løbsansvarlig Henrik Malmgreen fra CK Kronborg, der lover et professionelt setup langt ud over, hvad en ”videoselfie” med smartphone ellers kan præstere.
 


Frank Høj er begejstret for den måde CK Kronborg udnytter den nordsjællandske natur til at tilrettelæg et løb af anselig sværhedsgrad. Interviewet vil derfor komme rundt om en række emner af såvel køreteknisk som cykelteknisk karaktér, og seerne kan komme med spørgsmål undervejs. Det er blot at stille dem i kommentarfeltet på Facebook.

 

”Jeg er sikker på, at der også bliver tid til en cykelanekdote, for Frank Høj har jo oplevet mangt og meget i sin professionelle cykelkarriere. Både han og jeg glæder os til denne helt nye event, så vi håber naturligvis, at rigtig mange kigger med”, siger Henrik Malmgreen og føjer til, at indslaget naturligvis også bliver ”båndet”, så det kan ses senere.

 

Se liveinterview med Frank Høj fredag den 24. marts kl. 13.00 med gode tips om, hvordan man bedst muligt kører ”En Forårsdag i Hell-singør”.

Klik ind på CK Kronborgs Facebookside og få en påmindelse, når arrangørerne livestream på fredag. 

 

Første cykelmagasin på gaden
Første udgave af Motionsfeltet.dk's nye magasin er landet på gaden! Læs det nu og få også adgang til 7 tidligere magasinet, som er udgivet af Bikemania Magazine.
Følg Romandiet Rundt på Feltet.dk's app
Følg Kasper Asgreen, Michael Valgren, Andreas Kron, Johan Price-Pejtersen samt Christopher Juul-Jensen i Romandiet Rundt.
Produktnyt: Cannondales nye Scalpel er bygget til at begejstre
I dag lancerer Cannondale en helt ny model af deres ikoniske Scalpel. Cannondales ultra lette nye cross-country mountainbike er på vej på markedet.
Test: Ekoi Gara MIPS Air
EKOI Gara MIPS Air er en let, velventileret og komfortabel hjelm.
Hør dansk MTB-stjerne sætte ord på triumf
Simon Andreassen tog i går en af karrierens største sejre, da han vandt mountainbike World-Cuppen i Araxá i Brasilien. Efter sejren var han overvældet, men prøvede at sætte ord på triumfen.
Se Simon Andreassen vinde stor World Cup-sejr
Simon Andreassen vandt anden afdeling af World Cuppen - se hele den dramatiske sidste omgang.
Simon Andreassen vinder i World Cuppen
Danske Simon Andreassen vandt sensationelt anden afdeling af World Cuppen.
Vi vil lave Danmarks bedste cykelmagasin - hjælp os!
Nu inviterer vi dig til at være med til at præge, hvilken retning Motionsfeltet.dk's nye digitale cykelmagasin skal have.
Skovbrand hærger kendt stigning
Senest i marts satte en 18-årige dansker ny rekord på Coll de Rates.

Instagram #motionsfeltet

Motionsfeltet.dk   •   Åsvinget 5   •   9800 Hjørring   •   Tlf. 5155 8966   •   info@motionsfeltet.dk   •   Cookieindstillinger

Andet