Ved at bruge vores tjenester accepterer du samtidig vores brug af cookies.OKLÆS MERE OM COOKIES »

Af: Jesper Johannesen 19.02.2018 @ 07:21

Gran Fondo er det tætteste amatørryttere kommer på de professionelles løb, og nu er der mulighed for at følge i Mads Pedersens spor, når Gran Fondo Denmark inviterer til endnu en fantastisk cykelevent i Grindsted - og årets rute fører blandt andet rytterne over en række af de klassiske stigninger fra PostNord Danmark Rundt.

Gran Fondo Denmark 2018 byder på et helt fantastisk program, der udover hovedbegivenheden også omfatter en Gran Fondo-enkeltstart på en helt lukket rute, DEMIN Skilte Junior Cup og B&U-løb - og søndag kører den danske elite DCU Cup, der utvivlsomt vil blive brugt af de bedste ryttere som optakt til DM ugen efter.
 

Med andre ord bliver det en weekend med cykelfest for alle, masser af tilskuere og international stemning, og Danmarks Cykle Unions event manager, Jens Kasler, er da også enormt begejstret for både program, ruter og udsigten til en fantastisk dansk cykelbegivenhed.


”Det bliver en stor weekend, hvor vi favner det hele. Børn, juniorer, elite og så selvfølgelig amatørerne, der vil få en helt fantastisk Gran Fondo-oplevelse. Det bliver et rigtigt cykelløb på en rute, der kombinerer brede veje, hvor vinden bliver afgørende, og små kringlede og smalle veje med stejle stigninger, som man kender fra PostNord Danmark Rundt,” fortæller Jens Kasler.
 

Sikkerheden i højsædet

Som altid vil felterne være pakket ind af politi, racemarshall og førerbiler, og flere end 100 officials og flagposter vil sørge for at guide rytterne sikkert gennem det pittoreske jyske landskab.”Vi så i sommer, hvordan Billund Kommune er i stand til at stable en stor cykelfest på benene - det var høj klasse til DM-ugen. Og Grindsted Cykelmotion har sammen med kommunen afviklet deres succesfulde Stjernetour i mange år, så det er et rutineret og entusiastisk bagland, der tager imod ryttere fra hele Europa til sommer,” siger DCU’s event manager.
 

Gran Fondo Denmark har for alvor bidt sig fast som en af årets store tilbagevende begivenheder for danske motionsryttere, og i år er der start og mål i hjertet af Grindsted - ligesom til DM 2017. Efter starten sættes kursen mod øst, hvor de store dele af ruten går over teknisk ufordrende veje, brostenene i Hopballe og kendte stigninger som Blue Horse, Tørskind-bakken og Østengaard.

 

Slår til nu og spar 30%
Løbet kræver ikke licens og er altså åbent for alle, og det er amatørernes chance for at køre ”rigtigt” cykelløb. De 25% hurtigste i hver klasse kvalificerer sig til UCI Gran Fondo World Championships i Varese, Italien - verdens nok mest prestigefyldte amatørbegivenhed.


Der er 30% ”early bird”-rabat på tilmeldingen til Gran Fondo Denmark i februar og marts på www.granfondodenmark.dk

 

Produktnyt: QM Sportscare produkter
Ny serie af belgisk udviklede og producerede produkter er landet i Danmark. Produkterne tilbyder cykelrytteren komfort og pleje i alverdens afskygninger.  
Se verdensmester Valverdes nye cykel og udstyr
Man er ikke i tvivl om, at det er verdensmesteren, der kører rundt på denne cykel.
Elcykler stormer - ny klub og UCI arrangerer VM
Elcykler boomer på verdensplan, men indtil videre er salget ikke eksploderet i Danmark, men det stiger dog hvert år. Men producenterne og grossisterne i Danmark forventer, at de næste to år slå elcykler for alvor igennem i Danmark også. 
CykelSportMesse i Aarhus med gratis adgang
Efter 10 års succes i Roskilde, gør CykelSportMessen nu sit indtog i Aarhus. Messen slår dørene op lørdag den 26. og søndag den 27. oktober - og der er gratis adgang.
Mecklenburg Vorpommern åbner op for spændende cykelmuligheder
Mecklenburg Vorpommern er på mange måder en uopdaget perle for cyklister. Som delstat i det gamle Østtyskland har området ligget i mølpose adskillige år, og man er nu i fuld gang med at modernisere, så alt kommer op på vestligt niveau.
Job: Bjarne Egedesø A/S søger Servicetekniker/Intern sælger
Egedesø søger en ny medarbejder, og det kunne måske være dig? Se nedenstående stillingsopslag.
Test: Roeckl Ibros cykelhandsker
Roeckl er specialister i cykelhandsker og ses jævnligt på flere topatleter - tidligere har blandt andet vores egen Lasse Norman Hansen brugt handskerne flittigt under hans banetriumfer.
Smukke panoramaudsigter og udfordrende nedkørsler
Hohe Salve i Kitzbüheler Alpen er stedet, hvor du finder et stort net af brede grusstier velegnede til gravel-bikes eller hardtail-mountainbikes samt tekniske og udfordrende nedkørsler, der er perfekte til brede dæk og fuldt affjedrede trial-bikes.
Produktnyt: Garmin lancerer samarbejde med Spotify
Spotify kan nu integreres med alle kompatible Garmin musikure, så brugerne kan lytte til offline-playlister direkte fra håndleddet.

Instagram #motionsfeltet

Seneste indlæg i debatten

Vær med i klubben - find en cykelklub i nærheden af dig

Team Motionsfeltet.dk

Vil du også gerne deltage i cykelløb i ind- og udland?

Motionsfeltet.dk   •   Åsvinget 5   •   9800 Hjørring   •   Tlf. 5155 8966   •   info@motionsfeltet.dk

Boligadvokat