Ved at bruge vores tjenester accepterer du samtidig vores brug af cookies.OKLÆS MERE OM COOKIES »

Af: Jesper Johannesen 19.02.2018 @ 07:21

Gran Fondo er det tætteste amatørryttere kommer på de professionelles løb, og nu er der mulighed for at følge i Mads Pedersens spor, når Gran Fondo Denmark inviterer til endnu en fantastisk cykelevent i Grindsted - og årets rute fører blandt andet rytterne over en række af de klassiske stigninger fra PostNord Danmark Rundt.

Gran Fondo Denmark 2018 byder på et helt fantastisk program, der udover hovedbegivenheden også omfatter en Gran Fondo-enkeltstart på en helt lukket rute, DEMIN Skilte Junior Cup og B&U-løb - og søndag kører den danske elite DCU Cup, der utvivlsomt vil blive brugt af de bedste ryttere som optakt til DM ugen efter.
 

Med andre ord bliver det en weekend med cykelfest for alle, masser af tilskuere og international stemning, og Danmarks Cykle Unions event manager, Jens Kasler, er da også enormt begejstret for både program, ruter og udsigten til en fantastisk dansk cykelbegivenhed.


”Det bliver en stor weekend, hvor vi favner det hele. Børn, juniorer, elite og så selvfølgelig amatørerne, der vil få en helt fantastisk Gran Fondo-oplevelse. Det bliver et rigtigt cykelløb på en rute, der kombinerer brede veje, hvor vinden bliver afgørende, og små kringlede og smalle veje med stejle stigninger, som man kender fra PostNord Danmark Rundt,” fortæller Jens Kasler.
 

Sikkerheden i højsædet

Som altid vil felterne være pakket ind af politi, racemarshall og førerbiler, og flere end 100 officials og flagposter vil sørge for at guide rytterne sikkert gennem det pittoreske jyske landskab.”Vi så i sommer, hvordan Billund Kommune er i stand til at stable en stor cykelfest på benene - det var høj klasse til DM-ugen. Og Grindsted Cykelmotion har sammen med kommunen afviklet deres succesfulde Stjernetour i mange år, så det er et rutineret og entusiastisk bagland, der tager imod ryttere fra hele Europa til sommer,” siger DCU’s event manager.
 

Gran Fondo Denmark har for alvor bidt sig fast som en af årets store tilbagevende begivenheder for danske motionsryttere, og i år er der start og mål i hjertet af Grindsted - ligesom til DM 2017. Efter starten sættes kursen mod øst, hvor de store dele af ruten går over teknisk ufordrende veje, brostenene i Hopballe og kendte stigninger som Blue Horse, Tørskind-bakken og Østengaard.

 

Slår til nu og spar 30%
Løbet kræver ikke licens og er altså åbent for alle, og det er amatørernes chance for at køre ”rigtigt” cykelløb. De 25% hurtigste i hver klasse kvalificerer sig til UCI Gran Fondo World Championships i Varese, Italien - verdens nok mest prestigefyldte amatørbegivenhed.


Der er 30% ”early bird”-rabat på tilmeldingen til Gran Fondo Denmark i februar og marts på www.granfondodenmark.dk

 

FREDAGSTILBUD: Rolf Sørensen udgiver ny bog
Rolf Sørensen udgiver, den 4. april, en ny bog på 500 sider, hvor du som cykelfan får hele pakken. Bogen er den perfekte bog til cykelentusiasten. Forudbestil i dag - og SPAR 100 kroner!
Boganmeldelse: Jacques Anquetil - Helt Alene
Jacques Anquetil var let at beundre, men svær at elske. En medrivende biografi om den kontroversielle mesterrytter udkommer nu på dansk den 20. marts 2018. 
Produktnyt: Canyon har fundet den hellige gra(i)l
Canyon har netop lanceret en ny cykel, som hedder Canyon Grail. Vi har set nærmere på den nye cykel, som passer til gravelfolket. 
Produktnyt: Tarmac - nu med skivebremser
Den har været ventet længe, og i dag er ventetiden ovre. Specialized lancerer i dag deres populære Tarmac med skivebremser. 
Vejle åbner sæsonen med Gran Fondo
Startskuddet til den hjemlige cykelmotion sæson lyder den 25. marts, når Gran Fondo Jennum ved Vejle bliver afviklet for andet år i træk.
Nyt tiltag: FREDAGSTILBUD
Nyt tiltag giver vores brugere gode tilbud hver fredag. Vi starter nu på fredag med et godt tilbud. 
Årets cykelevent vil give noget tilbage til klubberne
"Spørg ikke hvad din klub kan gøre for Cykelstafetten - Spørg hvad Cykelstafetten kan gøre for Jer!", sådan lyder budskabet fra årets cykelevent til de danske cykelklubber.
Bjarne Riis gæster Copenhagen Bike Show i weekenden
Copenhagen Bike Show afvikles igen i weekenden og har været arrangeret siden 2015. Messen er Skandinaviens største cykelmesse i København med mere end 100 udstillere fra ind- og udland og over 15.000 besøgende.
Prøv kræfter med det udsolgte Maratona Dles Dolomites
Skal du prøve kræfter med det fantastisk cykelløb Maratona Dles Dolomites, som køres den 1. juli? Den svenske rejsearrangør Upplev Italien har nemlig få startpladser tilbage. 

Instagram #motionsfeltet

Vær med i klubben - find en cykelklub i nærheden af dig

Team Motionsfeltet.dk

Vil du også gerne deltage i cykelløb i ind- og udland?

Motionsfeltet.dk   •   Åsvinget 5   •   9800 Hjørring   •   Tlf. 5155 8966   •   info@motionsfeltet.dk

ThomasKristensen.com