Ved at bruge vores tjenester accepterer du samtidig vores brug af cookies.OKLÆS MERE OM COOKIES »

Af: Jesper Johannesen 19.02.2018 @ 07:21

Gran Fondo er det tætteste amatørryttere kommer på de professionelles løb, og nu er der mulighed for at følge i Mads Pedersens spor, når Gran Fondo Denmark inviterer til endnu en fantastisk cykelevent i Grindsted - og årets rute fører blandt andet rytterne over en række af de klassiske stigninger fra PostNord Danmark Rundt.

Gran Fondo Denmark 2018 byder på et helt fantastisk program, der udover hovedbegivenheden også omfatter en Gran Fondo-enkeltstart på en helt lukket rute, DEMIN Skilte Junior Cup og B&U-løb - og søndag kører den danske elite DCU Cup, der utvivlsomt vil blive brugt af de bedste ryttere som optakt til DM ugen efter.
 

Med andre ord bliver det en weekend med cykelfest for alle, masser af tilskuere og international stemning, og Danmarks Cykle Unions event manager, Jens Kasler, er da også enormt begejstret for både program, ruter og udsigten til en fantastisk dansk cykelbegivenhed.


”Det bliver en stor weekend, hvor vi favner det hele. Børn, juniorer, elite og så selvfølgelig amatørerne, der vil få en helt fantastisk Gran Fondo-oplevelse. Det bliver et rigtigt cykelløb på en rute, der kombinerer brede veje, hvor vinden bliver afgørende, og små kringlede og smalle veje med stejle stigninger, som man kender fra PostNord Danmark Rundt,” fortæller Jens Kasler.
 

Sikkerheden i højsædet

Som altid vil felterne være pakket ind af politi, racemarshall og førerbiler, og flere end 100 officials og flagposter vil sørge for at guide rytterne sikkert gennem det pittoreske jyske landskab.”Vi så i sommer, hvordan Billund Kommune er i stand til at stable en stor cykelfest på benene - det var høj klasse til DM-ugen. Og Grindsted Cykelmotion har sammen med kommunen afviklet deres succesfulde Stjernetour i mange år, så det er et rutineret og entusiastisk bagland, der tager imod ryttere fra hele Europa til sommer,” siger DCU’s event manager.
 

Gran Fondo Denmark har for alvor bidt sig fast som en af årets store tilbagevende begivenheder for danske motionsryttere, og i år er der start og mål i hjertet af Grindsted - ligesom til DM 2017. Efter starten sættes kursen mod øst, hvor de store dele af ruten går over teknisk ufordrende veje, brostenene i Hopballe og kendte stigninger som Blue Horse, Tørskind-bakken og Østengaard.

 

Slår til nu og spar 30%
Løbet kræver ikke licens og er altså åbent for alle, og det er amatørernes chance for at køre ”rigtigt” cykelløb. De 25% hurtigste i hver klasse kvalificerer sig til UCI Gran Fondo World Championships i Varese, Italien - verdens nok mest prestigefyldte amatørbegivenhed.


Der er 30% ”early bird”-rabat på tilmeldingen til Gran Fondo Denmark i februar og marts på www.granfondodenmark.dk

 

WEEKENDTILBUD: KØB FUGLSANGS NYE BOG!
Jakob Fuglsang har i en årrække været Danmarks største cykelstjerne. Nu udgiver danskeren en bog "Drømmen om regnbuestriberne og den gule trøje." FORUDBESTIL den i denne uge og spar 70 kroner.
Vejen til Maratona – kapitel 3: Maveinfluenza – og hul igennem til benene
Har du nogensinde leget med tanken om at køre en af de stores Gran Fondo-løb i udlandet? Så er vores artikelserie her - ’Vejen til Maratona’ måske noget for dig.
Produktnyt: Nye S-Works mountainbike dæk fra Specialized
Specialized har lanceret fem nye S-Works dæk til mountainbike. Dækkene med Gripton compund, som er helt unikt for produktet.  
Danske Pronghorn mærker positiv effekt af ny prispolitik.
Det danske high-end cykelbrand Pronghorn fravalgte ved årsskiftet forhandlerne og nedsatte priserne. Det kan mærkes positivt i et marked, der ellers er blodrødt.
Jakob Fuglsang udgiver ny bog
Det danske Tour de France-håb, Jakob Fuglsang, udgiver en ny bog, som udkommer i starten af juni måned.
Test: ABUS BORDO 6000 cykellås med alarm
Nu kan du sætte en alarm på dit kæreste eje, når du er nødt til at stille cyklen fra dig. Et spændende og veludført produkt, som kan få cykeltyven på andre tanker.
Cykelstafetten udvider og indgår nyt partnerskab
Cykelstafetten Spar Nord udvider med almindeligt cykelløb og indgår partnerskab med Hjerteforeningen.
GOOD VIBES ONLY - Grejsdalsløbet fra nedtur til optur
I forbindelse med mit medlemskab på Team Motionsfeltet.dk har jeg fået en invitation til at skrive om mit liv og mine erfaringer med motionscykling her på Motionsfeltet.dk. Jeg er ikke journalist, og jeg er ikke licensrytter eller noget der ligner…
Kom og vær en del af årets store begivenhed for motionscyklister
Julemærkefonden er igen i år en del af Danmarks største sportsbegivenhed, PostNord Danmark Rundt, med stor støtte fra PostNord og Danmarks Cykle Union. Nu har du mulighed for at deltage i løbet og være med til at støtte det store arbejde, der hjælper børn, der har det svært i Danmark.

Instagram #motionsfeltet

Seneste indlæg i debatten

Vær med i klubben - find en cykelklub i nærheden af dig

Team Motionsfeltet.dk

Vil du også gerne deltage i cykelløb i ind- og udland?

Motionsfeltet.dk   •   Åsvinget 5   •   9800 Hjørring   •   Tlf. 5155 8966   •   info@motionsfeltet.dk

ThomasKristensen.com