Ved at bruge vores tjenester accepterer du samtidig vores brug af cookies.OKLÆS MERE OM COOKIES »

Af: Feltet.dk 03.09.2018 @ 09:10

Er din interesse for cykelsporten stærk, din viden og dit indblik stort og din lyst til at formidle om, hvad der rører sig, endnu større? Er du organisatorisk stærk og klar til at stå i spidsen for en af Danmarks yngste nyhedsredaktioner? Så er du måske Feltet.dks nye chefredaktør!

På Danmarks og Nordens største hjemmeside om cykelsport følger og dækker vi fire af sportens største grene: Landevejscykling, mountainbike, banecykling og cyklecross. Feltet.dk formidler fra sportens største og vigtigste løb med både resultater, løbsreferater, reaktioner, portrætter, optakter og reportager.


Vi interviewer også selv ryttere og andre involverede i sporten, danske såvel som udenlandske, sætter fokus på interessante og relevante emner og lægger op til debat. Og derudover skriver Feltet.dk analyser om cykeludstyr og meget mere.

 

Firmaet JJnet A/S er samtidig i en rivende udvikling, som ud over Feltet.dk tæller nye projekter som guiden til cykelprodukter Velomio.com og motionssitet Motionsfeltet.dk.

 

Vi søger en fleksibel fuldtids ansvarshavende redaktør, som skal være ansvarlig for nyhedsredaktionen på Feltet.dk. Samtidig kommer du til at deltage aktivt i udvikling og planlægning af andre projekter, såsom Danish Bike Award, og løse opgaver for salgsteamet. Du kommer til at arbejde tæt sammen med både nyhedsskribenter, sælgere og programmører.

 

Er det noget for dig at blive en del af, skal du:

- Have en oprigtig og bredt funderet interesse i og viden om cykelsport

- Skrive og formidle på et højt niveau og i et sikkert og fejlfrit sprog

- Være energisk og fleksibel med dine arbejdstider

- Kunne tage ansvar og styring, når det gælder

- Komme til Feltet.dks kontor i Hjørring 2-3 dage om ugen

- Være fyldt 20 år og gerne have en journalistisk uddannelse - dette er dog ikke et ufravigeligt krav

 

Til gengæld kan vi tilbyde dig:

- At blive en del af et spændende og berigende fællesskab på fuld tid på Feltet.dk

- Muligheden for at træne dine journalistiske færdigheder, hjemme og 'i marken'

- Chancen for at få ekstra indblik i cykelsporten - både sportsligt og kommercielt

- Muligheden for påtage dig større ansvar og dermed også opleve mere
- Løn efter aftale


Lyder det som noget for dig, skal du sende en mail til Jesper Johannesen på jesper@feltet.dk, hvori du kort fortæller om:

- Dig selv og din interesse for cykling, fx hvad du særligt er optaget af inden for cykelsporten
- Dine erfaringer inden for journalistikken

- Dine ambitioner på egne og Feltet.dks vegne


Send din henvendelse hurtigst muligt. Vi afholder samtaler løbende. Har du spørgsmål, kan du kontakte Jesper Johannesen på 5155 8966.

GOOD VIBES ONLY – CANYON//SRAM Zwift Academy 2018 – et overraskende godt sted at starte på en hometrainer
I forbindelse med mit medlemskab på Team Motionsfeltet.dk har jeg fået en invitation til at skrive om mit liv og mine erfaringer med motionscykling her på Motionsfeltet.dk. Jeg er ikke journalist, og jeg er ikke licensrytter eller noget, der ligner…
Test: Isadore Thermerino Jersey
Isadore er et hjertebarn tilhørende de tidligere professionelle cykelbrødre Martin og Peter Velits.
GOOD VIBES ONLY – LOUISON BOBET – Good looking and great feeling
I forbindelse med mit medlemskab på Team Motionsfeltet.dk har jeg fået en invitation til at skrive om mit liv og mine erfaringer med motionscykling her på Motionsfeltet.dk. Jeg er ikke journalist, og jeg er ikke licensrytter eller noget, der ligner…
CykelSportMessen - alle gode gange 11
Over 50 udstillere står klar, når Roskilde Kongrescenter åbner op for den 11. udgave af CykelSportMessen, og Feltet.dk og Motionsfeltet.dk er som så ofte før til stede på messen.
Test: Canyon Grail
Grail er Canyons nyeste skud på stammen, når det kommer til terræncykler. Kategorien, som tidligere var domineret af cross-disciplinen, er nu blevet kraftigt udvidet med den kategori, som populært hedder ’Gravel’.
Rydhave Slots Efterskole: Hvis du mener det alvorligt
Det er ikke kun for sjov, når Rydhave Slots Efterskole tilbyder cykelsport som en af disciplinerne på interesseområderne.
Produktnyt: Cannondale Habit 2019
Udviklingen af de forskellige segmenter af mountainbikes er i konstant udvikling. Også hos Cannondale som inviterede os til Tyrkland for at se nærmere på deres seneste kreation. Vi tog derfor en tur til Freibur for at se nærmere på, og ikke mindst prøvekøre, den nye Cannondale Habit 2019.
Boganmeldelse: Lars Bak - Hjælperytteren
Seneste skud på stammen af cykelbøger udgivet i 2018 er “Lars Bak - Hjælperytteren”. Vi har læst bogen og kommer her med en anmeldelse af den.
Test: Bibshorts og langærmet jersey fra Louison Bobet
Det franske brand Louison Bobet er nu tilgængeligt på det danske marked med produkter, som holder en høj produktkvalitet og hylder fortidens afdæmpede æstetik.

Instagram #motionsfeltet

Motionsfeltet.dk   •   Åsvinget 5   •   9800 Hjørring   •   Tlf. 5155 8966   •   info@motionsfeltet.dk

Boligadvokat