Ved at bruge vores tjenester accepterer du samtidig vores brug af cookies.OKLÆS MERE OM COOKIES »

Af: Feltet.dk 03.09.2018 @ 09:10

Er din interesse for cykelsporten stærk, din viden og dit indblik stort og din lyst til at formidle om, hvad der rører sig, endnu større? Er du organisatorisk stærk og klar til at stå i spidsen for en af Danmarks yngste nyhedsredaktioner? Så er du måske Feltet.dks nye chefredaktør!

På Danmarks og Nordens største hjemmeside om cykelsport følger og dækker vi fire af sportens største grene: Landevejscykling, mountainbike, banecykling og cyklecross. Feltet.dk formidler fra sportens største og vigtigste løb med både resultater, løbsreferater, reaktioner, portrætter, optakter og reportager.


Vi interviewer også selv ryttere og andre involverede i sporten, danske såvel som udenlandske, sætter fokus på interessante og relevante emner og lægger op til debat. Og derudover skriver Feltet.dk analyser om cykeludstyr og meget mere.

 

Firmaet JJnet A/S er samtidig i en rivende udvikling, som ud over Feltet.dk tæller nye projekter som guiden til cykelprodukter Velomio.com og motionssitet Motionsfeltet.dk.

 

Vi søger en fleksibel fuldtids ansvarshavende redaktør, som skal være ansvarlig for nyhedsredaktionen på Feltet.dk. Samtidig kommer du til at deltage aktivt i udvikling og planlægning af andre projekter, såsom Danish Bike Award, og løse opgaver for salgsteamet. Du kommer til at arbejde tæt sammen med både nyhedsskribenter, sælgere og programmører.

 

Er det noget for dig at blive en del af, skal du:

- Have en oprigtig og bredt funderet interesse i og viden om cykelsport

- Skrive og formidle på et højt niveau og i et sikkert og fejlfrit sprog

- Være energisk og fleksibel med dine arbejdstider

- Kunne tage ansvar og styring, når det gælder

- Komme til Feltet.dks kontor i Hjørring 2-3 dage om ugen

- Være fyldt 20 år og gerne have en journalistisk uddannelse - dette er dog ikke et ufravigeligt krav

 

Til gengæld kan vi tilbyde dig:

- At blive en del af et spændende og berigende fællesskab på fuld tid på Feltet.dk

- Muligheden for at træne dine journalistiske færdigheder, hjemme og 'i marken'

- Chancen for at få ekstra indblik i cykelsporten - både sportsligt og kommercielt

- Muligheden for påtage dig større ansvar og dermed også opleve mere
- Løn efter aftale


Lyder det som noget for dig, skal du sende en mail til Jesper Johannesen på jesper@feltet.dk, hvori du kort fortæller om:

- Dig selv og din interesse for cykling, fx hvad du særligt er optaget af inden for cykelsporten
- Dine erfaringer inden for journalistikken

- Dine ambitioner på egne og Feltet.dks vegne


Send din henvendelse hurtigst muligt. Vi afholder samtaler løbende. Har du spørgsmål, kan du kontakte Jesper Johannesen på 5155 8966.

Cykling i vulkansk ørkenlandskab
Blot 100 km fra den afrikanske nordvestkyst ude i Atlanterhavet finder man De kanariske Øer. Fuerteventura, der er en af de i alt 7 øer, byder gennemsnitligt på 320 årlige solskinsdage, og det er derfor oplagt, at øen har udviklet sig til et mekka for sportsinteresserede og aktive gæster.
Produktnyt: Scott Ransom 2019
Scott introducerer nu den helt nye Ransom. En "all mountain/enduro bike", der er bygget til fart. Med sine 170mm vandring er det samtidig en både alsidig og utrolig let mountainbike.
Produktnyt: Louison Bobet - Kør med 'panache'
Nyt fransk tøjmærke kommer til Danmark. Det er mærket Louison Bobet. Fransk elegance på cyklen og i alle andre sammenhænge.
Hvem bliver nomineret til årets klub?
Hvem bliver nomineret til årets klub 2018? De fire nominerede i kategorien bliver afsløret i aften. 
Specialized indbyder dig til to dages test af spritnyt udstyr
En af de absolut største spillere på cykeludstyrsmarkedet er giganten Specialized, og de inviterer alle danskere til udstyrsfest i Kolding.
Boganmeldelse: Lars Bak - Hjælperytteren
Seneste skud på stammen af cykelbøger udgivet i 2018 er “Lars Bak - Hjælperytteren”. Vi har læst bogen og kommer her med en anmeldelse af den.
Hvornår må du cykle over for rødt?
ALDRIG! Eller ... jo, der er faktisk tre situationer, hvor du som cyklist gerne må køre over for rødt i et lyskryds. Én, der har eksisteret i årevis, men måske ikke er så velkendt, en helt ny regel fra 2016 og så en noget mere sjælden type.
Udstyr: Det tester vi i september
Her på Feltet.dk tester vi cykeludstyr hele året rundt. Vi gør vores bedste for at bringe dig grundige tests og vurderinger af såvel nye trends som de allermest klassiske produkter.
Test af Rotor Aldhu 3D+
Aldhu 3D+ er Rotors nyeste kranksæt i deres sortiment. Kranksættet er opbygget i moduler, der gør det nemmere at udforske teknologien bag ovale klinger og lege med forskellige indstillingsmuligheder.  

Instagram #motionsfeltet

Seneste indlæg i debatten

Vær med i klubben - find en cykelklub i nærheden af dig

Team Motionsfeltet.dk

Vil du også gerne deltage i cykelløb i ind- og udland?

Motionsfeltet.dk   •   Åsvinget 5   •   9800 Hjørring   •   Tlf. 5155 8966   •   info@motionsfeltet.dk

Boligadvokat