Ved at bruge vores tjenester accepterer du samtidig vores brug af cookies.OKLÆS MERE OM COOKIES »

Af: Lasse Wedege Penning 14.08.2018 @ 09:55

Carlos Sastre deltager igen i Cykelstafetten Spar Nord og Carlos Sastre Classic den 2. September i Rebild - og alle har muligheden for at møde ham.

Søndag den 2. september gennemføres anden udgave af Carlos Sastre Classic og Cykelstafetten Spar Nord i Rebild, og her får alle cykelmotionister muligheden for at cykle en tur med Carlos Sastre på de jyske veje og eventuelt se, om de kan følge med ham.

 

Efter debuten i september 2017 modtog Cykelstafetten Spar Nord og Carlos Sastre Classic den største hæder, en dansk cykelevent kan modtage - nemlig at blive kåret til Årets Cykelevent ved Danish Bike Award 2017.

 

"At blive kåret til Årets Cykelevent efter debutudgaven er det største skulderklap, man kan forestille sig. Sammen med vores uvurderlige partnere gennemførte vi årets bedste og sikreste cykelevent, og vi glæder os til at gentage successen den 2. september i Rebild," siger arrangør Ole Egeblad.

 

I en tid med flere grimme uheld til danske motionscykelløb er sikkerheden prioriteret højere end nogensinde. Således vil der være MC Marshalls til at guide deltagerne rundt på den 16 kilometer lange rundstrækning og regulere al biltrafik. Endvidere vil der være uddannede trafik officials og flagposter på alle kritiske steder. Deltagerne vil have førsteretten til vejene, og al trafik vil blive reguleret 100 % ud fra hensynet til deltagernes sikkerhed.

 

Borgmesteren cykler naturligvis ved

Borgmester Leon Sebbelin deltog i 2017 og er klar igen den 2. september.

 

"Det er stort for Rebild, at Tour de France-vinderen Carlos Sastre kommer forbi igen i år, og det er lige så stort, at Cykelstafetten og Carlos Sastre Classic fik titlen som Årets Cykelevent 2017. Det vidner om høj kvalitet og stor sikkerhed omkring løbet. Jeg ser meget frem til at deltage igen og håber på rigtigt mange deltagere i denne event, hvor alle kan være med," lyder det fra Rebild-borgmesteren.

 

Fakta om Carlos Sastre Classic og Cykelstafetten Spar Nord

- Deltagerne kan vælge mellem stafetten eller almindeligt motionscykelløb

- Cykelstafetten køres i hold á 3 personer (K/M/Mix) og afvikles over fire timer

- Til Carlos Sastre Classic kan man vælge mellem 130 km og 65 km

- 16 km rundstrækning med 221 højdemeter pr. omgang

- ALLE biler bliver holdt tilbage - deltagerne har førsteretten til vejene

- Bespisning og drikke inkluderet i startgebyret

- Vinderen af Tour de France 2008 Carlos Sastre deltager

- Tilmeldingsfrist den 19. August

 

Læs mere om Cykelstafetten Spar Nord og Carlos Sastre Classic her.

 

Cykling i vulkansk ørkenlandskab
Blot 100 km fra den afrikanske nordvestkyst ude i Atlanterhavet finder man De kanariske Øer. Fuerteventura, der er en af de i alt 7 øer, byder gennemsnitligt på 320 årlige solskinsdage, og det er derfor oplagt, at øen har udviklet sig til et mekka for sportsinteresserede og aktive gæster.
Produktnyt: Scott Ransom 2019
Scott introducerer nu den helt nye Ransom. En "all mountain/enduro bike", der er bygget til fart. Med sine 170mm vandring er det samtidig en både alsidig og utrolig let mountainbike.
Produktnyt: Louison Bobet - Kør med 'panache'
Nyt fransk tøjmærke kommer til Danmark. Det er mærket Louison Bobet. Fransk elegance på cyklen og i alle andre sammenhænge.
Hvem bliver nomineret til årets klub?
Hvem bliver nomineret til årets klub 2018? De fire nominerede i kategorien bliver afsløret i aften. 
Specialized indbyder dig til to dages test af spritnyt udstyr
En af de absolut største spillere på cykeludstyrsmarkedet er giganten Specialized, og de inviterer alle danskere til udstyrsfest i Kolding.
Boganmeldelse: Lars Bak - Hjælperytteren
Seneste skud på stammen af cykelbøger udgivet i 2018 er “Lars Bak - Hjælperytteren”. Vi har læst bogen og kommer her med en anmeldelse af den.
Hvornår må du cykle over for rødt?
ALDRIG! Eller ... jo, der er faktisk tre situationer, hvor du som cyklist gerne må køre over for rødt i et lyskryds. Én, der har eksisteret i årevis, men måske ikke er så velkendt, en helt ny regel fra 2016 og så en noget mere sjælden type.
Udstyr: Det tester vi i september
Her på Feltet.dk tester vi cykeludstyr hele året rundt. Vi gør vores bedste for at bringe dig grundige tests og vurderinger af såvel nye trends som de allermest klassiske produkter.
Test af Rotor Aldhu 3D+
Aldhu 3D+ er Rotors nyeste kranksæt i deres sortiment. Kranksættet er opbygget i moduler, der gør det nemmere at udforske teknologien bag ovale klinger og lege med forskellige indstillingsmuligheder.  

Instagram #motionsfeltet

Seneste indlæg i debatten

Vær med i klubben - find en cykelklub i nærheden af dig

Team Motionsfeltet.dk

Vil du også gerne deltage i cykelløb i ind- og udland?

Motionsfeltet.dk   •   Åsvinget 5   •   9800 Hjørring   •   Tlf. 5155 8966   •   info@motionsfeltet.dk

Boligadvokat