Ved at bruge vores tjenester accepterer du samtidig vores brug af cookies.OKLÆS MERE OM COOKIES »

Af: Lasse Wedege Penning 14.08.2018 @ 09:55

Carlos Sastre deltager igen i Cykelstafetten Spar Nord og Carlos Sastre Classic den 2. September i Rebild - og alle har muligheden for at møde ham.

Søndag den 2. september gennemføres anden udgave af Carlos Sastre Classic og Cykelstafetten Spar Nord i Rebild, og her får alle cykelmotionister muligheden for at cykle en tur med Carlos Sastre på de jyske veje og eventuelt se, om de kan følge med ham.

 

Efter debuten i september 2017 modtog Cykelstafetten Spar Nord og Carlos Sastre Classic den største hæder, en dansk cykelevent kan modtage - nemlig at blive kåret til Årets Cykelevent ved Danish Bike Award 2017.

 

"At blive kåret til Årets Cykelevent efter debutudgaven er det største skulderklap, man kan forestille sig. Sammen med vores uvurderlige partnere gennemførte vi årets bedste og sikreste cykelevent, og vi glæder os til at gentage successen den 2. september i Rebild," siger arrangør Ole Egeblad.

 

I en tid med flere grimme uheld til danske motionscykelløb er sikkerheden prioriteret højere end nogensinde. Således vil der være MC Marshalls til at guide deltagerne rundt på den 16 kilometer lange rundstrækning og regulere al biltrafik. Endvidere vil der være uddannede trafik officials og flagposter på alle kritiske steder. Deltagerne vil have førsteretten til vejene, og al trafik vil blive reguleret 100 % ud fra hensynet til deltagernes sikkerhed.

 

Borgmesteren cykler naturligvis ved

Borgmester Leon Sebbelin deltog i 2017 og er klar igen den 2. september.

 

"Det er stort for Rebild, at Tour de France-vinderen Carlos Sastre kommer forbi igen i år, og det er lige så stort, at Cykelstafetten og Carlos Sastre Classic fik titlen som Årets Cykelevent 2017. Det vidner om høj kvalitet og stor sikkerhed omkring løbet. Jeg ser meget frem til at deltage igen og håber på rigtigt mange deltagere i denne event, hvor alle kan være med," lyder det fra Rebild-borgmesteren.

 

Fakta om Carlos Sastre Classic og Cykelstafetten Spar Nord

- Deltagerne kan vælge mellem stafetten eller almindeligt motionscykelløb

- Cykelstafetten køres i hold á 3 personer (K/M/Mix) og afvikles over fire timer

- Til Carlos Sastre Classic kan man vælge mellem 130 km og 65 km

- 16 km rundstrækning med 221 højdemeter pr. omgang

- ALLE biler bliver holdt tilbage - deltagerne har førsteretten til vejene

- Bespisning og drikke inkluderet i startgebyret

- Vinderen af Tour de France 2008 Carlos Sastre deltager

- Tilmeldingsfrist den 19. August

 

Læs mere om Cykelstafetten Spar Nord og Carlos Sastre Classic her.

 

GOOD VIBES ONLY – LOUISON BOBET – Good looking and great feeling
I forbindelse med mit medlemskab på Team Motionsfeltet.dk har jeg fået en invitation til at skrive om mit liv og mine erfaringer med motionscykling her på Motionsfeltet.dk. Jeg er ikke journalist, og jeg er ikke licensrytter eller noget, der ligner…
CykelSportMessen - alle gode gange 11
Over 50 udstillere står klar, når Roskilde Kongrescenter åbner op for den 11. udgave af CykelSportMessen, og Feltet.dk og Motionsfeltet.dk er som så ofte før til stede på messen.
Test: Canyon Grail
Grail er Canyons nyeste skud på stammen, når det kommer til terræncykler. Kategorien, som tidligere var domineret af cross-disciplinen, er nu blevet kraftigt udvidet med den kategori, som populært hedder ’Gravel’.
Rydhave Slots Efterskole: Hvis du mener det alvorligt
Det er ikke kun for sjov, når Rydhave Slots Efterskole tilbyder cykelsport som en af disciplinerne på interesseområderne.
Produktnyt: Cannondale Habit 2019
Udviklingen af de forskellige segmenter af mountainbikes er i konstant udvikling. Også hos Cannondale som inviterede os til Tyrkland for at se nærmere på deres seneste kreation. Vi tog derfor en tur til Freibur for at se nærmere på, og ikke mindst prøvekøre, den nye Cannondale Habit 2019.
Boganmeldelse: Lars Bak - Hjælperytteren
Seneste skud på stammen af cykelbøger udgivet i 2018 er “Lars Bak - Hjælperytteren”. Vi har læst bogen og kommer her med en anmeldelse af den.
Test: Bibshorts og langærmet jersey fra Louison Bobet
Det franske brand Louison Bobet er nu tilgængeligt på det danske marked med produkter, som holder en høj produktkvalitet og hylder fortidens afdæmpede æstetik.
Produktnyt: BKOOL klar med direct mount
BKOOL har i flere år arbejdet på at komme med en ny hometrainer med det såkaldte "direct mount"-system. Det er nu på vej. 
Test: Bontrager Ballista cykelsko
Ultrakomfortabel racersko i høj kvalitet i minimalistisk design og med alternativ placering af BOA-spændet.

Instagram #motionsfeltet

Seneste indlæg i debatten

Kommer lidt an på hvor ofte man gør det. På mine primære cykler er det aldrig nødvendigt at afmontere noget for at gøre dem rene (de bliver jo vasket jævnligt), men på min (og min kones) pendlercykler, som kun bliver ordentligt rengjort 1 gang om året, er det nødvendigt. Der piller jeg også kassetten af og giver den en tur i ultralydsrenseren. Kan bekræfte at man ikke kan ændre sit indlæg efter en anden bruger har svaret/reply på dit indlæg. Jeg er så åbenlyst en af de yngre i denne tråd da jeg blot er en årgang 73 ;-) 2018 sæsonen blev rigtig god for mig - i modsætning til 2017 sæsonen der blev spoleret af rygproblemer. I sidste ende hjalp styrketræning mig meget mere end et nærmest uendeligt antal behandlinger hos fysioterapeut. Så hvor jeg sidste år endte under 5000 km. ender jeg i år omkring 10.000 km. En del af det skyldes dog også at jeg nu pendler dagligt til arbejde (2 x 11 km.). Det er faktisk overraskende hvor meget de daglige pendlerture betyder for min form. Selvom jeg ikke havde trænet ret meget udover pendlingen, så var formen faktisk ret god da jeg var på Gran Canaria sidste vinter. Årets højdepunkt var helt sikkert 6 dage i de franske alper - med en tur ned og op af Alpe d'Huez den dag hvor turfeltet sluttede på toppen som zenit. Kæft, et kaos :-) Men det vigtigste i 2018 har nok været at der er styr på ryggen og at jeg nu er i god grundform hele året rundt via pendling. Meget præcist udtrykt, der er ikke den store forskel på gravel, ligt-touring, adventure og cross. og jeg er sikker på din Genesis, som andre cykler i den kategori vil gøre jobbet, virkelig en dejlig cykel:relaxed: Kona'en har også været et overkill til det jeg har brugt den til indtil nu, ville bare gerne prøve at få tur-cyklingen ind under huden inden jeg går på pension så jeg kan køre Europa tynd til den tid (hvis ikke regeringen sørger for at man er døden nær når man omsider kan stoppe før den tid kommer:grin:). Den er ikke særlig hurtig, men fandens komfortabel, behagelig at køre på og virkelig stabil pakket op.

Vær med i klubben - find en cykelklub i nærheden af dig

Team Motionsfeltet.dk

Vil du også gerne deltage i cykelløb i ind- og udland?

Motionsfeltet.dk   •   Åsvinget 5   •   9800 Hjørring   •   Tlf. 5155 8966   •   info@motionsfeltet.dk

Boligadvokat