Ved at bruge vores tjenester accepterer du samtidig vores brug af cookies.OKLÆS MERE OM COOKIES »

Af: Christian Berg 28.06.2017 @ 08:00

Det franske brand gør nu sit indtog på det danske marked, og som agent har de en tidligere olympisk mester.

Så kom den længe ventede version af EKOÏs hjemmeside på dansk. EKOÏ er et fransk brand og har eksisteret siden 2001. Firmaet blev startet af Jean-Christophe Rattel, som selv er tidligere elite-cykelrytter, og salget var i starten primært i Frankrig. I de seneste år er markedet dog udvidet til også at omfatte det meste af Europa - og nu også Danmark.

 

EKOÏ sponsorerer blandt andet de to Pro-Tour-teams AG2R-La Mondiale (briller og hjelme) og Quick-Step Floors (briller), så produkterne må siges at være afprøvet af nogle af de allerbedste professionelle cykelryttere i verden. Som en del af sponsoratet er rytterne fra de to professionelle cykelhold samt flere af verdens bedste triatleter med til at videreudvikle alle produkterne i EKOÏs varesortiment. På denne måde kan firmaet hele tiden matche de krav, som kunderne stiller.

 

EKOÏs produkter sælges kun via nettet (dog findes der en EKOÏ forretning ved firmaets hovedkontor i Fréjus i Sydfrankrig og en nær Roubaix i Nordfrankrig). Hurtig levering, rigtig gode tilbud og masser af farver på både hjelme, briller, sko og tøj er firmaets varemærke. Man kan selv designe sit udstyr efter sin helt personlige smag, og man kan bestille fra en enkelt til rigtig mange styks.

 

Den danske agent for EKOÏ bliver den tidligere OL-guldvinder og sportsdirektør for blandt andet hos Team Sky og Team Saxo Bank, Dan Frost, og det var lidt af en tilfældighed, at det kom i stand.

 

”Jeg var til VM i landevejscykling i Qatar i oktober 2016 og boede på værelse med Thomas Davy fra EKOÏ. Thomas er firmaets repræsentant i forhold til de professionelle ryttere i ProTouren, og han fortalte mig, at de var på udkig efter en agent i Danmark og spurgte, om det var noget for mig,” fortæller Dan Frost.

 

”Jeg takkede pænt nej i første omgang, da jeg ikke umiddelbart kendte mærket, men efter et møde med hele EKOÏ teamet på firmaets hovedkontor i Fréjus skiftede jeg mening og slog til. Jeg fik en rundvisning og hørte om virksomhedens filosofier. De er super professionelle, og deres produkter kan jeg 100 procent stå inde for,” udtaler Frost.

 

Dan Frost, der også er indehaver af Dan Frost Cycling, som arrangerer rejser for cykelmotionister,  var for nyligt på Mallorca med mere end 120 cyklende gæster, som alle var meget begejstrede over det nye tøjmærkes kvalitet og design.

 

”De sidste par måneder har jeg testet deres forskellige tøjmodeller, hjelme, briller og cykelsko. Jeg har været meget tilfreds med både kvalitet, pasform og muligheden for selv at designe det, jeg skal køre i. De har super lækkert tøj, lette hjelme, smarte briller, hurtig levering og gode tilbud. Det er noget, jeg kan lide,” slutter Dan Frost.

 

Har du lyst til at se EKOÏ’s produkter, så kig forbi www.ekoi.com - måske du bliver fristet. 

Et liv med to hjul: Elmgreens 64 fantastiske anekdoter
Henrik Elmgreen fortæller sine bedste anekdoter om cykelsporten i sin helt nye bog, som netop er kommet på lager i dag.
Elmgreens liv på landevej og bane: Et liv med to hjul
Elmgreen fortæller lystigt om sine bogovervejelser til "Et liv med to hjul", der er en samling af hans 64 bedste anekdoter om bane- og landevejscykling.
Test: Assos LL. milleTights_s7
Verdensklassekomfort giver cykelglæden vinger i de kolde måneder, mens Assos manifesterer sig som nogle af de bedste i branchen, når der skal kreeres underdele til ryttere.
Køb revolutionerende hovedtelefoner til cykling og motion - SPAR 20%
I anledningen af julen, så giver Feltet.dk 20% på alle varer i webshoppen. Deriblandt er de populære hovedtelefoner, som ofteer en udfordring på cykelturen, hvis man også vil kunne høre hvad der foregår rundt omkring en. Her kommer AfterShokz Trekz Titanium ind i billedet, som giver helt nye muligheder.​ Vi skal vænne os til et nyt ord inden for hovedtelefoner: Open-ear Bone Conduction.
Få et gavekort 450 kroner eller bliv GRATIS medlem
I anledningen af Team Motionsfeltet.dk i denne uge er på Roskilde Messen, så giver vi en helt speciel medlemsrabat, som gælder frem til søndag klokken 23.59!
Produktvideo: Ueblers fikse cykelholder
Skal cyklen med på ferie, træning eller Motionsløb? Så prøv Ueblers lette og sikre cykelholder i21.
Vind gavekort på 1.000 kroner og billetter til Danish Bike Awards
Nyhederne fra cykelverdenen vil blive leveret direkte i din indbakke, og du kan tilmeld vinde billetter til Danish Bike Award og et gavekort.
Se kategorierne og stem til Danish Bike Award
Danmarks bedste cykelryttere, -event og -klub skal kåres ved årets Danish Bike Award - og der skal findes nyt medlem til Hall of Frame med mere.
Produktnyt: ABUS lancerer banebrydende cykelhjelm
ABUS' skarpeste ingeniører har allieret sig med et af verdens bedste, professionelle cykelhold, Movistar Team, for at designe racehjelmen med navnet "GameChanger". Den giver minimal luftmodstand og maksimal komfort, uanset hvilken position rytteren befinder sig i.

Instagram #motionsfeltet

Vær med i klubben - find en cykelklub i nærheden af dig

Team Motionsfeltet.dk

Vil du også gerne deltage i cykelløb i ind- og udland?

Motionsfeltet.dk   •   Åsvinget 5   •   9800 Hjørring   •   Tlf. 5155 8966   •   info@motionsfeltet.dk

ThomasKristensen.com