Ved at bruge vores tjenester accepterer du samtidig vores brug af cookies.OKLÆS MERE OM COOKIES »

Af: Christian Berg 28.06.2017 @ 08:00

Det franske brand gør nu sit indtog på det danske marked, og som agent har de en tidligere olympisk mester.

Så kom den længe ventede version af EKOÏs hjemmeside på dansk. EKOÏ er et fransk brand og har eksisteret siden 2001. Firmaet blev startet af Jean-Christophe Rattel, som selv er tidligere elite-cykelrytter, og salget var i starten primært i Frankrig. I de seneste år er markedet dog udvidet til også at omfatte det meste af Europa - og nu også Danmark.

 

EKOÏ sponsorerer blandt andet de to Pro-Tour-teams AG2R-La Mondiale (briller og hjelme) og Quick-Step Floors (briller), så produkterne må siges at være afprøvet af nogle af de allerbedste professionelle cykelryttere i verden. Som en del af sponsoratet er rytterne fra de to professionelle cykelhold samt flere af verdens bedste triatleter med til at videreudvikle alle produkterne i EKOÏs varesortiment. På denne måde kan firmaet hele tiden matche de krav, som kunderne stiller.

 

EKOÏs produkter sælges kun via nettet (dog findes der en EKOÏ forretning ved firmaets hovedkontor i Fréjus i Sydfrankrig og en nær Roubaix i Nordfrankrig). Hurtig levering, rigtig gode tilbud og masser af farver på både hjelme, briller, sko og tøj er firmaets varemærke. Man kan selv designe sit udstyr efter sin helt personlige smag, og man kan bestille fra en enkelt til rigtig mange styks.

 

Den danske agent for EKOÏ bliver den tidligere OL-guldvinder og sportsdirektør for blandt andet hos Team Sky og Team Saxo Bank, Dan Frost, og det var lidt af en tilfældighed, at det kom i stand.

 

”Jeg var til VM i landevejscykling i Qatar i oktober 2016 og boede på værelse med Thomas Davy fra EKOÏ. Thomas er firmaets repræsentant i forhold til de professionelle ryttere i ProTouren, og han fortalte mig, at de var på udkig efter en agent i Danmark og spurgte, om det var noget for mig,” fortæller Dan Frost.

 

”Jeg takkede pænt nej i første omgang, da jeg ikke umiddelbart kendte mærket, men efter et møde med hele EKOÏ teamet på firmaets hovedkontor i Fréjus skiftede jeg mening og slog til. Jeg fik en rundvisning og hørte om virksomhedens filosofier. De er super professionelle, og deres produkter kan jeg 100 procent stå inde for,” udtaler Frost.

 

Dan Frost, der også er indehaver af Dan Frost Cycling, som arrangerer rejser for cykelmotionister,  var for nyligt på Mallorca med mere end 120 cyklende gæster, som alle var meget begejstrede over det nye tøjmærkes kvalitet og design.

 

”De sidste par måneder har jeg testet deres forskellige tøjmodeller, hjelme, briller og cykelsko. Jeg har været meget tilfreds med både kvalitet, pasform og muligheden for selv at designe det, jeg skal køre i. De har super lækkert tøj, lette hjelme, smarte briller, hurtig levering og gode tilbud. Det er noget, jeg kan lide,” slutter Dan Frost.

 

Har du lyst til at se EKOÏ’s produkter, så kig forbi www.ekoi.com - måske du bliver fristet. 

Besøg Rydhave Slots Efterskole på Efterskolernes dag
Rydhave Slots Efterskole satser på at blive landets bedste cykelefterskole. Du har muligheden for at blive en del af den. 
Idrætsefterskolen Klintsøgaards nye linje - Landevejscykling og Mountainbike 2018/19
Kom på besøg på Efterskolernes dag d. 24 september og hils på Michael Rasmussen.
Hvilken Elcykel skal jeg vælge?
Vælg en elcykel - det kan betale sig.
Kom til Specialized Days - og prøv det nyeste udstyr
Specialized åbner dørene op, så du kan få lov til at prøve det nye af de nyeste produkter, som kommer på markedet i 2018.
Første indtryk af de nye Shimano Ultegra-grupper
I denn anden artikel omkring de nye ultegra grupper har Feltet.dk interviewet produktchefen for de nye grupper fra Shimano samt haft et par dage i Østrig, hvor vi har prøvekørt de nye grupper. Her kan du læse om vores første håndsindtryk.
Giv et LIKE - Vind et sæt Lasse Norman cykeltøj
Vind et sæt cykeltøj fra OL-guldvinderen Lasse Norman Hansen, som i øjeblikket kører Vuelta a España. 
Ny MTB-linje på Hald Ege Efterskole
Hald Ege Efterskole starter fra 2018/19 en ny MTB-linje. Kom og hør mere om den på et infomationsmøde eller "Efterskolernes dag".
Kør Tour de Aars igen i weekenden
Oplev motionistcykelløb med stemningen af et professionelt cykelløb. Rytterne vil på ruten være ledsaget af Race Marshals fra Mc Task Force, og der vil være reklamekaravane.
Produktnyt: Elektronisk og mekanisk gruppe fra Shimano
Det er oprindeligt et par måneder siden at Shimano annoncerede deres seneste  Ultegra opgraderinger. Her blev det afsløret af der både kommer en ny DI2 gruppe (elektronisk) kaldet Ultegra R8050 samt en ny mekanisk gruppe med det mundrette navn Ultegra R8000.  

Instagram #motionsfeltet

Vær med i klubben - find en cykelklub i nærheden af dig

Team Motionsfeltet.dk

Vil du også gerne deltage i cykelløb i ind- og udland?

Motionsfeltet.dk   •   Åsvinget 5   •   9800 Hjørring   •   Tlf. 5155 8966   •   info@motionsfeltet.dk

ThomasKristensen.com