Ved at bruge vores tjenester accepterer du samtidig vores brug af cookies.OKLÆS MERE OM COOKIES »

Af: Christian Berg 28.06.2017 @ 08:00

Det franske brand gør nu sit indtog på det danske marked, og som agent har de en tidligere olympisk mester.

Så kom den længe ventede version af EKOÏs hjemmeside på dansk. EKOÏ er et fransk brand og har eksisteret siden 2001. Firmaet blev startet af Jean-Christophe Rattel, som selv er tidligere elite-cykelrytter, og salget var i starten primært i Frankrig. I de seneste år er markedet dog udvidet til også at omfatte det meste af Europa - og nu også Danmark.

 

EKOÏ sponsorerer blandt andet de to Pro-Tour-teams AG2R-La Mondiale (briller og hjelme) og Quick-Step Floors (briller), så produkterne må siges at være afprøvet af nogle af de allerbedste professionelle cykelryttere i verden. Som en del af sponsoratet er rytterne fra de to professionelle cykelhold samt flere af verdens bedste triatleter med til at videreudvikle alle produkterne i EKOÏs varesortiment. På denne måde kan firmaet hele tiden matche de krav, som kunderne stiller.

 

EKOÏs produkter sælges kun via nettet (dog findes der en EKOÏ forretning ved firmaets hovedkontor i Fréjus i Sydfrankrig og en nær Roubaix i Nordfrankrig). Hurtig levering, rigtig gode tilbud og masser af farver på både hjelme, briller, sko og tøj er firmaets varemærke. Man kan selv designe sit udstyr efter sin helt personlige smag, og man kan bestille fra en enkelt til rigtig mange styks.

 

Den danske agent for EKOÏ bliver den tidligere OL-guldvinder og sportsdirektør for blandt andet hos Team Sky og Team Saxo Bank, Dan Frost, og det var lidt af en tilfældighed, at det kom i stand.

 

”Jeg var til VM i landevejscykling i Qatar i oktober 2016 og boede på værelse med Thomas Davy fra EKOÏ. Thomas er firmaets repræsentant i forhold til de professionelle ryttere i ProTouren, og han fortalte mig, at de var på udkig efter en agent i Danmark og spurgte, om det var noget for mig,” fortæller Dan Frost.

 

”Jeg takkede pænt nej i første omgang, da jeg ikke umiddelbart kendte mærket, men efter et møde med hele EKOÏ teamet på firmaets hovedkontor i Fréjus skiftede jeg mening og slog til. Jeg fik en rundvisning og hørte om virksomhedens filosofier. De er super professionelle, og deres produkter kan jeg 100 procent stå inde for,” udtaler Frost.

 

Dan Frost, der også er indehaver af Dan Frost Cycling, som arrangerer rejser for cykelmotionister,  var for nyligt på Mallorca med mere end 120 cyklende gæster, som alle var meget begejstrede over det nye tøjmærkes kvalitet og design.

 

”De sidste par måneder har jeg testet deres forskellige tøjmodeller, hjelme, briller og cykelsko. Jeg har været meget tilfreds med både kvalitet, pasform og muligheden for selv at designe det, jeg skal køre i. De har super lækkert tøj, lette hjelme, smarte briller, hurtig levering og gode tilbud. Det er noget, jeg kan lide,” slutter Dan Frost.

 

Har du lyst til at se EKOÏ’s produkter, så kig forbi www.ekoi.com - måske du bliver fristet. 

Boganmeldelse: Vi Var Unge og Ubekymrede
Laurent Fignon blev kendt som manden, der i 1989 tabte Tour de France med sølle otte sekunder på den berømte sidste etape, enkeltstarten på Champs Élysées. I 2009 udkom bogen på fransk og senere engelsk. Nu er den kommet på dansk oven i købet med forord af Mr. Tour De France, Jørgen Leth. Feltet.dk har haft mulighed for at læse den.
Cykelhandleren bag skærmen
Det kræver ikke længere en stor butik og en masse udgifter til løn for at være cykelhandler. I Odense har cykelentusiast Ulrik Andreassen skiftet sine fysiske cykelbutikker ud med onlinebutikken BikeNordic, der sælger cykeludstyr til billige priser.
Chris Anker iførte sig Gerlev-trøje
Der var god stemning og flere gange grin i salen under Chris Ankers foredrag på Gerlev Idrætshøjskole lørdag den 13. januar. Det var en hyggelig eftermiddag, planlagt i forbindelse med højskolens helt nye satsning på landevejscykling som hovedfag
Stortest af hjelme – Over 1000,- kroner – Del 4
Feltet.dk har haft en række hjelme til test for at se på hvordan de klarer sig på de forskellige parametre, der gør en hjelm god.
Fem nye bøger på Feltet.dks webshop
Feltet.dk har fået fem nye bøger i webshoppen - og vi holder januarudsalg med 20% rabat. Så slå til nu og gør en god handel!
Vivianis sejr blev hentet på cykel med skivebremser
Quick-Step Floors fik i dag årets første sejr, da Elia Viviani triumferede på tredje etape i Tour Down Under. En sejr, som blev hentet på en cykel med skivebremser.
Test: Knog PWR forlygte + Blinder mini lygtesæt
Nye lygter fra Australske Knog, et lyspunkt i den mørke vintertid. Med nye smarte funktioner.
Seks gode træningsbøger - slå til nu og spar 20%
Skal du i form til den kommende sæson? Så har Feltet.dk et par gode bøger til dig. 
Boganmeldelse: Cykelreparation
En meget fin, dog enkelte steder lidt overfladisk, gennemgang af de fleste vedligehold og reparationsopgaver på cykler. En god bog for folk, som før har haft værktøj i hånden.

Instagram #motionsfeltet

Seneste indlæg i debatten

Ja det kunne nemt være at det var et problem. Jeg har aldrig prøvet at skille et greb ad før, så jeg ved ikke hvor bøvlet det er. Men det må jeg lige ha kigget på. Er mo94 fra muc off fint nok at bruge? Har kigget på kablet og ja der er steder hvor coatingen er skrabt af. Værst er der hvor første stykke yderkabel slutter. Så der ryger nyt kabel på. Hælder stadig mest til det lukkede fra jagwire.Min hustu har den model du linker til, og hun er rigtig glad for den! Anskaffede en Stages wattmåler (2.gen) i august 2017. Har sådan set været godt tilfreds, indtil lidt koldere vejr satte ind omkring november. Her konstaterede jeg, at batteriet var fladt. Jeg skiftede batteriet. Efter få dage var det fladt igen. Efter noget googling fandt jeg ud af, at Stages åbenbart kan være noget fugtfølsom, og at man helt rutinemæssigt sender erstatnings-o-ringe ud til ramte brugere. Jeg erstattede nu batteriet med et kvalitetsbatteri, men inden da fik enheden lov til at tørre helt igennem på en varm radiator - ikke fordi der var fugt at spore, blot for at fjerne evt. kondens el. lign. Derefter monterede jeg batteriet, monterede omhyggeligt o-ring og batteriluge, jeg gav endda o-ringen en smule fedt for at være helt sikker på, at den var tæt. Pedalarmen med enheden blev nu lagt ud i min carport, hvor der ganske vist er koldt men ingen risiko for fugt. Efter nogle måneder, hvor jeg med spredte mellemrum har testet, om der var kontakt til enheden (og det var der i mindst en måneds tid), er den nu helt død. Jeg kan altså konstatere, at det umuligt kan være et fugtindtrængningsproblem. Snarere er enheden ikke egnet til brug i lave temperaturer - kondensproblemer? Jeg vil kontakte pulsure.dk, som solgte mig enheden, for at høre, hvad jeg eller de kan gøre ved problemet ...Halløj Er der mon nogen der har erfaring med følgende hjemmesider? hibikes.de mtbmonster.com Hvis ja, hvordan var det? På forhånd tak :)

Vær med i klubben - find en cykelklub i nærheden af dig

Team Motionsfeltet.dk

Vil du også gerne deltage i cykelløb i ind- og udland?

Motionsfeltet.dk   •   Åsvinget 5   •   9800 Hjørring   •   Tlf. 5155 8966   •   info@motionsfeltet.dk

ThomasKristensen.com