Ved at bruge vores tjenester accepterer du samtidig vores brug af cookies.OKLÆS MERE OM COOKIES »

Af: Christian Berg 28.06.2017 @ 08:00

Det franske brand gør nu sit indtog på det danske marked, og som agent har de en tidligere olympisk mester.

Så kom den længe ventede version af EKOÏs hjemmeside på dansk. EKOÏ er et fransk brand og har eksisteret siden 2001. Firmaet blev startet af Jean-Christophe Rattel, som selv er tidligere elite-cykelrytter, og salget var i starten primært i Frankrig. I de seneste år er markedet dog udvidet til også at omfatte det meste af Europa - og nu også Danmark.

 

EKOÏ sponsorerer blandt andet de to Pro-Tour-teams AG2R-La Mondiale (briller og hjelme) og Quick-Step Floors (briller), så produkterne må siges at være afprøvet af nogle af de allerbedste professionelle cykelryttere i verden. Som en del af sponsoratet er rytterne fra de to professionelle cykelhold samt flere af verdens bedste triatleter med til at videreudvikle alle produkterne i EKOÏs varesortiment. På denne måde kan firmaet hele tiden matche de krav, som kunderne stiller.

 

EKOÏs produkter sælges kun via nettet (dog findes der en EKOÏ forretning ved firmaets hovedkontor i Fréjus i Sydfrankrig og en nær Roubaix i Nordfrankrig). Hurtig levering, rigtig gode tilbud og masser af farver på både hjelme, briller, sko og tøj er firmaets varemærke. Man kan selv designe sit udstyr efter sin helt personlige smag, og man kan bestille fra en enkelt til rigtig mange styks.

 

Den danske agent for EKOÏ bliver den tidligere OL-guldvinder og sportsdirektør for blandt andet hos Team Sky og Team Saxo Bank, Dan Frost, og det var lidt af en tilfældighed, at det kom i stand.

 

”Jeg var til VM i landevejscykling i Qatar i oktober 2016 og boede på værelse med Thomas Davy fra EKOÏ. Thomas er firmaets repræsentant i forhold til de professionelle ryttere i ProTouren, og han fortalte mig, at de var på udkig efter en agent i Danmark og spurgte, om det var noget for mig,” fortæller Dan Frost.

 

”Jeg takkede pænt nej i første omgang, da jeg ikke umiddelbart kendte mærket, men efter et møde med hele EKOÏ teamet på firmaets hovedkontor i Fréjus skiftede jeg mening og slog til. Jeg fik en rundvisning og hørte om virksomhedens filosofier. De er super professionelle, og deres produkter kan jeg 100 procent stå inde for,” udtaler Frost.

 

Dan Frost, der også er indehaver af Dan Frost Cycling, som arrangerer rejser for cykelmotionister,  var for nyligt på Mallorca med mere end 120 cyklende gæster, som alle var meget begejstrede over det nye tøjmærkes kvalitet og design.

 

”De sidste par måneder har jeg testet deres forskellige tøjmodeller, hjelme, briller og cykelsko. Jeg har været meget tilfreds med både kvalitet, pasform og muligheden for selv at designe det, jeg skal køre i. De har super lækkert tøj, lette hjelme, smarte briller, hurtig levering og gode tilbud. Det er noget, jeg kan lide,” slutter Dan Frost.

 

Har du lyst til at se EKOÏ’s produkter, så kig forbi www.ekoi.com - måske du bliver fristet. 

Vejen til Maratona – kapitel 4: Første dag i Dolomitterne
Har du nogensinde leget med tanken om at køre en af de stores Gran Fondo-løb i udlandet? Så er vores artikelserie her - ’Vejen til Maratona’ måske noget for dig.
WEEKENDTILBUD: KØB FUGLSANGS NYE BOG!
Jakob Fuglsang har i en årrække været Danmarks største cykelstjerne. Nu udgiver danskeren en bog "Drømmen om regnbuestriberne og den gule trøje." FORUDBESTIL den i denne uge og spar 70 kroner.
Vejen til Maratona – kapitel 3: Maveinfluenza – og hul igennem til benene
Har du nogensinde leget med tanken om at køre en af de stores Gran Fondo-løb i udlandet? Så er vores artikelserie her - ’Vejen til Maratona’ måske noget for dig.
Produktnyt: Nye S-Works mountainbike dæk fra Specialized
Specialized har lanceret fem nye S-Works dæk til mountainbike. Dækkene med Gripton compund, som er helt unikt for produktet.  
Danske Pronghorn mærker positiv effekt af ny prispolitik.
Det danske high-end cykelbrand Pronghorn fravalgte ved årsskiftet forhandlerne og nedsatte priserne. Det kan mærkes positivt i et marked, der ellers er blodrødt.
Jakob Fuglsang udgiver ny bog
Det danske Tour de France-håb, Jakob Fuglsang, udgiver en ny bog, som udkommer i starten af juni måned.
Test: ABUS BORDO 6000 cykellås med alarm
Nu kan du sætte en alarm på dit kæreste eje, når du er nødt til at stille cyklen fra dig. Et spændende og veludført produkt, som kan få cykeltyven på andre tanker.
Cykelstafetten udvider og indgår nyt partnerskab
Cykelstafetten Spar Nord udvider med almindeligt cykelløb og indgår partnerskab med Hjerteforeningen.
GOOD VIBES ONLY - Grejsdalsløbet fra nedtur til optur
I forbindelse med mit medlemskab på Team Motionsfeltet.dk har jeg fået en invitation til at skrive om mit liv og mine erfaringer med motionscykling her på Motionsfeltet.dk. Jeg er ikke journalist, og jeg er ikke licensrytter eller noget der ligner…

Instagram #motionsfeltet

Seneste indlæg i debatten

Vær med i klubben - find en cykelklub i nærheden af dig

Team Motionsfeltet.dk

Vil du også gerne deltage i cykelløb i ind- og udland?

Motionsfeltet.dk   •   Åsvinget 5   •   9800 Hjørring   •   Tlf. 5155 8966   •   info@motionsfeltet.dk

ThomasKristensen.com