Ved at bruge vores tjenester accepterer du samtidig vores brug af cookies.OKLÆS MERE OM COOKIES »

Af: Bjarne Albrektsen 31.10.2018 @ 07:00

Det er ikke kun for sjov, når Rydhave Slots Efterskole tilbyder cykelsport som en af disciplinerne på interesseområderne.

Naturligvis skal du have mange dejligt afslappende og glade timer som bærende element i dit skoleforløb.

 

"Der skal selvfølgelig være plads til, at du får en masse uforglemmelige oplevelser og knytter livslange venskaber. På cykellinjen går vi samtidig målrettet efter at give dig de bedste betingelser, du kan ønske dig som ung idrætsudøver. Vi vil hjælpe dig til at komme først over stregen og udvikle dit talent optimalt. Som cykelrytter - og som menneske," forklarer cykellinjens leder Ricky Enø Jørgensen, som er en af de stærkeste og mest ambitiøse lederskikkelser i dansk cykelsport overhovedet.


Som aktiv blev Ricky dansk U23-mester på landevej ved blandt andet at besejre den senere danske seniormester og vinder af PostNord Danmark Rundt, Christopher Juul-Jensen p.t. Mitchelton-Scott.


En kompliceret knæskade tvang Ricky Enø Jørgensen til at opgive en usædvanligt lovende karriere og siden har han været sportsdirektør for de danske top-teams Team coloQuick, Team Trefor og Team Virtu Pro - Véloconcept og Riwal-CeramicSpeed Cycling team.

Cykellinjens dagligdag og samarbejdspartnere
Desuden vil skolen, via Ricky Enø Jørgensens omfattende netværk, udelukkende samarbejde med de bedste fagfolk på de specifikke områder.


De fleste vil naturligvis medbringe egen cykel og andet grej, men igennem United Cycling vil det være muligt at leje professionelt udstyr som eksempelvis topprofessionelle ARGON 18 cykler. Derudover får skolen produceret cykeltøj hos ALÈ via Bjarne Egedesø A/S.  

Når du ikke er travlt beskæftiget med at følge den obligatoriske undervisning på din årgang, sørger Rydhave Slots Efterskoles cykellinje for, at du kommer hele vejen rundt om, hvad det vil sige at leve som professionel cykelrytter.


"Vi forventer, at elever på cykellinjen er licensryttere, så bundniveauet er fornuftigt. Alle elever får også en klar fornemmelse af, hvad det vil sige at arbejde sammen og fungere som et stærkt team. Træningen bliver tilpasset individuelt og den kommer til at bestå af fem til syv ugentlige pas," forklarer Ricky Enø Jørgensen.


Du vil opleve træningspas på, cykel-relevant styrketræning og via Trainingpeaks vil du hele tiden kunne følge med i, hvor stærkt din udvikling går. Desuden kommer du igennem grundige forløb omkring fysiologi, kost og ernæring, teambuilding, mentaltræning, cykelteori og værkstedlære, hvor du lærer at vedligeholde og optimere dit udstyr.


Cykellinjens tilbud
Rydhave Slots Efterskoles cykellinje henvender sig til alle, der ønsker at yde en indsats for at blive en bedre cykelrytter.


"Vi går ikke så højt op i, hvordan dit niveau er, når du starter. Fokus er på den udvikling, vi ønsker, du skal gennemgå undervejs. Vi forventer dog, at du vil det 100 %. Vi tilbyder et enestående efterskoleophold i perfekte rammer midt i noget af den smukkeste natur i Danmark. Vi sørger for kørsel til og fra dine løb i weekenderne og arrangerer selv en lang række løb for dig. I foråret 2020 tager vi desuden på en udlandstur af 7 dages varighed, " afslutter Ricky Enø Jørgensen.

 

 

Har du spørgsmål til Rydhave Slots Efterskoles cykellinje, kan Ricky Enø Jørgensen kontaktes på 27 62 37 02 eller re@rydhave.dk

 

I starten af 2019 afvikler skolen følgende arrangementer:

Åbent hus arrangement - Efterskolernes aften den 9. januar 2019
Vintertræningslejr på Rydhave den 15.-17. marts 2019

GOOD VIBES ONLY – CANYON//SRAM Zwift Academy 2018 – et overraskende godt sted at starte på en hometrainer
I forbindelse med mit medlemskab på Team Motionsfeltet.dk har jeg fået en invitation til at skrive om mit liv og mine erfaringer med motionscykling her på Motionsfeltet.dk. Jeg er ikke journalist, og jeg er ikke licensrytter eller noget, der ligner…
Test: Isadore Thermerino Jersey
Isadore er et hjertebarn tilhørende de tidligere professionelle cykelbrødre Martin og Peter Velits.
GOOD VIBES ONLY – LOUISON BOBET – Good looking and great feeling
I forbindelse med mit medlemskab på Team Motionsfeltet.dk har jeg fået en invitation til at skrive om mit liv og mine erfaringer med motionscykling her på Motionsfeltet.dk. Jeg er ikke journalist, og jeg er ikke licensrytter eller noget, der ligner…
CykelSportMessen - alle gode gange 11
Over 50 udstillere står klar, når Roskilde Kongrescenter åbner op for den 11. udgave af CykelSportMessen, og Feltet.dk og Motionsfeltet.dk er som så ofte før til stede på messen.
Test: Canyon Grail
Grail er Canyons nyeste skud på stammen, når det kommer til terræncykler. Kategorien, som tidligere var domineret af cross-disciplinen, er nu blevet kraftigt udvidet med den kategori, som populært hedder ’Gravel’.
Rydhave Slots Efterskole: Hvis du mener det alvorligt
Det er ikke kun for sjov, når Rydhave Slots Efterskole tilbyder cykelsport som en af disciplinerne på interesseområderne.
Produktnyt: Cannondale Habit 2019
Udviklingen af de forskellige segmenter af mountainbikes er i konstant udvikling. Også hos Cannondale som inviterede os til Tyrkland for at se nærmere på deres seneste kreation. Vi tog derfor en tur til Freibur for at se nærmere på, og ikke mindst prøvekøre, den nye Cannondale Habit 2019.
Boganmeldelse: Lars Bak - Hjælperytteren
Seneste skud på stammen af cykelbøger udgivet i 2018 er “Lars Bak - Hjælperytteren”. Vi har læst bogen og kommer her med en anmeldelse af den.
Test: Bibshorts og langærmet jersey fra Louison Bobet
Det franske brand Louison Bobet er nu tilgængeligt på det danske marked med produkter, som holder en høj produktkvalitet og hylder fortidens afdæmpede æstetik.

Instagram #motionsfeltet

Motionsfeltet.dk   •   Åsvinget 5   •   9800 Hjørring   •   Tlf. 5155 8966   •   info@motionsfeltet.dk

Boligadvokat