10.03.2017 @ 15:46

Men han gør det kun for at køre en enkeltstart på seks kilometer. Du kan være med og forsøge at slå ham.

 

Enkeltstarten finder sted lørdag den 10. juni i Cham og udgør en del af et tre etaper langt motionistløb, som afholdes i forbindelse med Tour de Suisse. Enkeltstarten hedder ”Cornèrcard Cancellara Challenge“, og startgebyret er 99 CHF eller cirka 690 danske kroner.

 

Ruten er nøjagtig den samme, som prologen på Tour de Suisse og er en seks kilometer lang, flad strækning, der vil sørge for en høj gennemsnitsfart. Motionsløbet er på i alt tre etaper, men man kan vælge at nøjes med enkeltstarten, hvis man ønsker.

 

Skulle du gå hen og vinde, vil du blive hyldet på nøjagtig det selvsamme podium, som de professionelle og dermed opnå det perfekte Kodak-øjeblik.


Nogen vil måske hævde, at det er ren masochisme at betale 690 kroner for at få en ordentlig omgang tæsk af Spartacus. Men på den anden side kan han jo være faldet så meget af på den, at man har en chance ...
 

Tilmeld dig her.

 

 

Vi vil lave Danmarks bedste cykelmagasin - hjælp os!
Nu inviterer vi dig til at være med til at præge, hvilken retning Motionsfeltet.dk's nye digitale cykelmagasin skal have.
Skovbrand hærger kendt stigning
Senest i marts satte en 18-årige dansker ny rekord på Coll de Rates.
Andreassen åbner World Cuppen med top 10-placering
I weekenden blev der i Brasilien taget hul på årets World Cup-sæson.
Amstel-fadæse: Se supersprinter juble for tidligt
Lorena Wiebes begik en enorm fejl, da hun jublede for tidligt i spurten i Amstel Gold Race. Det gjorde, at Marianne Vos kunne spurte forbi hende på stregen i en forkortet udgave af løbet.
Følg Amstel Gold Race på Feltet.dk's app
Følg Mattias Skjelmose, Andreas Kron, Alexander Kamp og Mathieu van der Poel i Amstel Gold Race.
Test: Elves Vanyar Pro Disc 2024
Vanyar-modellen fra Elves er et stærkt bud på en landevejs-racer til den performance-orienterede rytter, som er på jagt efter en sjov og hurtig cykel, hvor den samlede pakke står stærkt i billedet.
Køb eller bytte? Mulighederne er mange hos Bike4Sport - valget er dit!
Står du og mangler en kvalitetscykel til billige penge? Så har Bike4Sport helt sikkert den rette cykel til dig.
Danskere vinder VM med sammensat hold: Det var meget overraskende
Simon Nielsen og Aleksej Calmann sammensatte i starten af marts et hold bestående af otte ryttere uden nogen erfaring sammen. En måned senere havde de kørt ét løb - og var verdensmestre.
Kvinden bag kasket-kast identificeret
Det lignende en bevidst handling, men det var en uheldig episode, der næsten forårsagede et styrt for Mathieu van der Poel i Paris-Roubaix, fortæller hovedpersonens advokat.

Instagram #motionsfeltet

Motionsfeltet.dk   •   Åsvinget 5   •   9800 Hjørring   •   Tlf. 5155 8966   •   info@motionsfeltet.dk   •   Cookieindstillinger

Andet